Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
fóliasátras topicba leirtam ... de eza folia már nincs fent mert a 100km/h szél leszedte sajnos de a mi hibánk volt ugyanis nem drótkötéllel lett lefogatva és mint kiderült jobb ha be csináljuk a 2 végét !! előnye hogy nem kell rá épitési engedély csak be kell jegyeztetni illetve hogy 500 ezerből kijött cakk pakk !!! persze mi használtan vettük
van egy cég reklámját betettem a foliásba ott elovlashatod ha érdekel egész jo árakat irtak négyzetméterre azoktol kértem én is ponyvára árajánlatot!
Válasz #1186. hozzászólásra
Sziasztok!
Új vagyok itt, így hát először is beköszönök.
Üdvözlök mindenkit!
A témához: én 892-est vennék, ha lenne rá pénzem, addig, míg passzol rá a piros rendszám.
Csak jókat hallottam róla, arról nem is beszélve, hogy elég jól halad az aszfalton. (52km/ó)
Kérdezd meg a Nagytraktor kft Kecskemét,Auditker Kecskemét meg Constart Dunaföldváron.
Egyébként egyik Mtz se jó, olyan minőségi romlás van hogy néha hihetetlen.A régiek sokkal jobbak és azok javításánál is gondolkozni kell nem-e jobb az enyhén kopott alkatrész mint az új gagyi!!!Szerintem ezen árakon már nem szabad mtz-ét venni, arra sorsra jut mint a Ladák egyre többet dobnak ki az ócska telepre.
Válasz #1163. hozzászólásra
köszién a meló helyen 952.3 -al dolgozok 4500 óra van benne nagy baj még nem volt vele szivattyú csere lefúvó szelep csere gumi csere,ja ami nagyon bosszantó eszi az akkukat öt évesen már 2-szer cseréltem a burkolatok már elég rossz állapotba vannak de még bírják
Elárulnád nekem,hogy van e valami különbség a régi hagyományos olajteknő(kartel)és a Te géped olajteknője között Valamint mennyi az olaj nfeltőltés a Te 1025-ö
Válasz #1157. hozzászólásra
szia Atis úgy néz ki meg oldodott a fordulatszám problémám,viszont még mindég kicsit több mint kellene az lehet hogy az órais csal 100-150 fordulatot
Belarus Traktor kft. árlista van előttem. Ezen három 920.3 van. A műanyag burkolatos az 21360 euró. Lemezből kettő van az egyik 14470 a másik 18730 euró... most hogy melyik melyik azt nem tudom mert csak egy (2) van ott megkülönböztetésnek.
Nem csak a Tiéd....Sok emberé...
Főleg azoké az embereké akik műanyagosat vettek és megtörték picit a gépet és venni akartak hozzá műanyag izét és leesett az álluk,hogy mennyi is az annyi...
2401 hozzászólás
Válasz #1200. hozzászólásra
Akkor az adagolón feljebb csavartad a fordulatot?
Válasz #1198. hozzászólásra
Az amobil 36km/o 2200fordulat. 892-es 8éves 52km/o 2200ford, 892 1éves 46km/o 2000fordulat, 920-as 34km/o2300rordulat
Válasz #1194. hozzászólásra
ok, köszi.
Válasz #1197. hozzászólásra
És gyári beáltás szerint megy mennyit pörög a motor?Az amobil mennyit megy?
Válasz #1196. hozzászólásra
Amobil, 892es 2db ,920-as
Válasz #1195. hozzászólásra
Neked milyen trakid van?
Válasz #1188. hozzászólásra
Nem túlzás az ,az enyém is 52km-ert megy az egyik a másik meg 46km-ert.
Válasz #1192. hozzászólásra
fóliasátras topicba leirtam ... de eza folia már nincs fent mert a 100km/h szél leszedte sajnos de a mi hibánk volt ugyanis nem drótkötéllel lett lefogatva és mint kiderült jobb ha be csináljuk a 2 végét !! előnye hogy nem kell rá épitési engedély csak be kell jegyeztetni illetve hogy 500 ezerből kijött cakk pakk !!! persze mi használtan vettük
van egy cég reklámját betettem a foliásba ott elovlashatod ha érdekel egész jo árakat irtak négyzetméterre azoktol kértem én is ponyvára árajánlatot!
ha rám hallgatsz akkor ne vegyél mtz-ét.
siralmas milyen széthullós szarok.
Válasz #1190. hozzászólásra
Szia! Milyen a ponyvás tárolótok? Nem volt vele még gond?
Válasz #1190. hozzászólásra
892.2
nálunk van egy 820.2 es emberke mesélte van egy ilyen sebesség mérő a falu elején azt mondta ha kinyomta a szemét akkor se ment 38 nál többet!
Válasz #1188. hozzászólásra
Megy az annyit.
Válasz #1187. hozzászólásra
Kicsit tulzás az 52km/ó.inkáb 42km/ó.A többi stimmel amit irtál.
Válasz #1186. hozzászólásra
Sziasztok!
Új vagyok itt, így hát először is beköszönök.
Üdvözlök mindenkit!
A témához: én 892-est vennék, ha lenne rá pénzem, addig, míg passzol rá a piros rendszám.
Csak jókat hallottam róla, arról nem is beszélve, hogy elég jól halad az aszfalton. (52km/ó)
http://agroroll.hu/termekek/kat/359
nem sokkal drágább a 920.3
Válasz #1173. hozzászólásra
Tévedsz pajtás több kell bele!
És jók szokott velük valami nagyobb gond vagy csak az átlagos dolgok??
Válasz #1182. hozzászólásra
Igen.
Milyenek ezek a 920.2 vagy 3 as traktorok nekünk 820.2 es van ezek turbósak és coleresek is???Köszi.
Válasz #1180. hozzászólásra
Nekem azt mondták.
Válasz #1179. hozzászólásra
akkor 4 alatt lenne a 920.3
Válasz #1169. hozzászólásra
Nem, a műanyagos az olcsóbb ennyivel.
Nem, a műanyagos az olcsóbb ennyivel.
hogy érted a különbséget?
eggyet értek nekem is ez a véleményem eredeti orosz?????alkatrészek.
Válasz #1173. hozzászólásra
Má bocsánat ,de biztos vagy benne?????
Válasz #1142. hozzászólásra
Kérdezd meg a Nagytraktor kft Kecskemét,Auditker Kecskemét meg Constart Dunaföldváron.
Egyébként egyik Mtz se jó, olyan minőségi romlás van hogy néha hihetetlen.A régiek sokkal jobbak és azok javításánál is gondolkozni kell nem-e jobb az enyhén kopott alkatrész mint az új gagyi!!!Szerintem ezen árakon már nem szabad mtz-ét venni, arra sorsra jut mint a Ladák egyre többet dobnak ki az ócska telepre.
annyi hogy az ujjakon lemezből van a feltöltés ugyan az
Válasz #1163. hozzászólásra
köszién a meló helyen 952.3 -al dolgozok 4500 óra van benne nagy baj még nem volt vele szivattyú csere lefúvó szelep csere gumi csere,ja ami nagyon bosszantó eszi az akkukat öt évesen már 2-szer cseréltem a burkolatok már elég rossz állapotba vannak de még bírják
Válasz #1168. hozzászólásra
még nincs, de április körűl lesz.
A műanyagot meg kell fizetni!!!
A vas azé olcsóbb és tartósabb is...
Válasz #1167. hozzászólásra
a műanyagos 630 al drágább a lemezesnél?
Válasz #1164. hozzászólásra
jó,hogy látok valakit akinek 1025-ös gépe van
Elárulnád nekem,hogy van e valami különbség a régi hagyományos olajteknő(kartel)és a Te géped olajteknője között Valamint mennyi az olaj nfeltőltés a Te 1025-ö
Válasz #1159. hozzászólásra
Olcsóbb lenne 630ezerrel.
24-25e
24200 Eurót ír.
Válasz #1158. hozzászólásra
a 14ezer euró a szöghidas szerintem.
megnéznéd a 1025.3 mennyi?
Válasz #1162. hozzászólásra
Nagy a valószínűsége,hogy csalnak ezek az órák
szia Atis úgy néz ki meg oldodott a fordulatszám problémám,viszont még mindég kicsit több mint kellene az lehet hogy az órais csal 100-150 fordulatot
nem tom milyen lessz az uj common rail motoros mt?
Ez nagy igazság de felesleges pörgetni elég neki 1600-1700
Válasz #1152. hozzászólásra
olcsóbb vagy drágább a műanyagos a lemezeshez képest?
Válasz #1135. hozzászólásra
Belarus Traktor kft. árlista van előttem. Ezen három 920.3 van. A műanyag burkolatos az 21360 euró. Lemezből kettő van az egyik 14470 a másik 18730 euró... most hogy melyik melyik azt nem tudom mert csak egy (2) van ott megkülönböztetésnek.
Válasz #1155. hozzászólásra
már amelyiken!!!a tizes kúcs csodákra képes...
Válasz #1154. hozzászólásra
Nem csak a Tiéd....Sok emberé...
Főleg azoké az embereké akik műanyagosat vettek és megtörték picit a gépet és venni akartak hozzá műanyag izét és leesett az álluk,hogy mennyi is az annyi...
Válasz #1149. hozzászólásra
920.3 is 1800 at forog
Válasz #1150. hozzászólásra
bocs, de otrombább sokkal a műanyagos,de ez csak az én véleményem
nekem van egy 1025.3 2006 -os 2500üo.erös gép de sok bajunk volt vele.a müanyag burkolat dizájnos de nagyon sérülékeny.reped zörög törik.
Válasz #1145. hozzászólásra
Nekem csak vetni vegyszerezni meg sorközművelni kellene arra jobb szöghajtásos 15.5-ös kerékkel