Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez már végre egy értelmes felvetés, illik a topikba!
Szerintem 2 millából sok évig lehet karbantartani, így látatlanban arra voksolnék hogy ne cseréld le.
Én most vissza olvastam a mai hozzá szólást nem vettem észre,hogy hol sértett meg .Le írnád ide azt az idézetet ami ennyire kiborított.Azt azért tudni kell,hogy a Modik itt vannak köztünk és rájuk van bízva ,hogy a nem megfelelő írásokat töröljék.
Igazad van! Én is azt gondolom, hogy itt építő észmecsere kell hogy folyjon, nem pedig rosszindulatú, lenéző fikázás. Akit itt akar fórumozni, az tisztelje meg a másikat azzal, hogy megfelelő hangnemben beszél, vagy ír. Tudomásul kell venni, hogy itt vannak kis és nagypénzű gazdák is, egyik se nézze le a másikat! Valahol mindannyian ugyanabból élünk.
hallod széllel szemben nem érdemes hugyozni
ez pedig az
ha baj van akkor majd a vének tanácsa itt ítélkezik......
mi a baj?
elmondom
az a baj h. a magyar szarik rá milyen igazságokat mond a másik......
csak a sajátjában hentereg hempereg fürdőzik tobzódik .....vagymi...
megkell tudni látni a másokéban is az igazságokat......
Válasz #881. hozzászólásra
Engem is érdekel a véleménye ,pont úgy bárki másé ,csak ezt mondjuk tehetné megfelelő hangnemben.Közösségben ez így szokás,legalábbis nálunk.
Claastra!!!
Nagyon sajnálom, de te kényszerítetted ki az alábbi levelet, amit elküldtem a honlap tulajdonosának!
Tisztelt Agroinform!
Nagyon örülök, hogy ilyen színvonalasan üzemeltetik a honlapjukat, napi látogatójuk vagyok!
Sajnálatos módon az egyik fórumtag Claastra néven rendszeresen és durván sérteget engem és pár fórumtársamat.
Kérem Önöket a sértett gazdatársaim nevében, hogy zárják ki őt a fórumból.
Kedves Fórumtársak!
Ezúton tudatom veletek: javaslatot teszek a honlap tulajdonosának, hogy Claastra-t a durva sértegetései miatt zárják ki a fórumból.
Sajnálom, ez a durva lefikázás már nekem is sok(k) volt.
Válasz #872. hozzászólásra
Hagyd a fenebe... ez legyen a legnagyobb orome... Mindenki azt hasznal, amit akar/tud:-))) Nekem jo a 80-as. Egyelore nem is lesz jobb. Evi 2.5 millio bevetellel nem lehet ugralni:-) Vegyen uj nyugatit az, aki 5 evente tudja csereberelni... Es anyagilag a 3x cserebol szamitson 1 buktara(nagyjavitasra) is.
Válasz #874. hozzászólásra
Miért is nem lehetne csinálni?
Legalább annyi érv szól mellette mint ellenérv.Aztán ha annyira nagy heccmester vagy szemezgess közülük.
Az első három évben bér gépekkel megoldaná és akkorára a támogatás+más bevételekből+egy kis hitel, és egy új VALTRA állna a garázsban.Én így képzelném el a kezdetet.
Válasz #863. hozzászólásra
Nem irigylek tőled semmit.Örülök neki ,hogy megy a szekér.Remélem magyar is vagy nem kannibál vagy tetűhintás,csak ezzel a mentalitással kezdeni kellene valamit,mert sok mindenkit elvadaltok innen,és ez lehet ,hogy nem jó dolog.
Én semmi rosszat nem írtam kedves valtrás barátunkra. Ő viszont lenéz mindenkit akinek nincs valtrája. Elég durván fogalmazott, és ez nem tetszett.
Érdekes, hogy az MTZ fórum a legaktívabb. Vajon miért van ez? Ennyire érdkekel mindenkit??
Fan tegyük fel én vok P...ooo a nagy varázsló
elvarázsolok tőled inget gatyát finnet Valtrát......
hagyok pár hektó dombot h. legyen vlm. alap
hogyan állnál neki a problematikának????
persze a lóvédat is eltüntetem,,,,
naaaaa?????
Igazad van, a hozzászólás minősíti az embert!
Őt is minősíti...
Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni a köv. fórumos találkozó. Lehet hogy nagy verekedés lesz?
Mivel egy MTZ-s nem nézhet rá sem egy valtrásra, mert az felsőbbrendű!
Nem szoktam hazudni , légyszíves ne állíts ilyeneket!
A kis valmet-l meg van elégedve,(de azt írtam ,hogy áll az alkatrész végett)ennek örömére vett egy nagyot ,ami csalódás lett.Ennyi.
Hála istennek gyorsan túllépek az ilyen embereken , nem gond ha vitatkozunk,csak nem szeretem ha a engem vagy ismerőseimet nem megfelelő modorban emlegetik.Már irtam a hozzászólások jellemzik az embert.
Te vegyél vissza ne hazudozz ,hogy igy egy ismerős,mert ha nem tetszene neki a valmet nem vett volna mégeggyet,irigykedtek ennyi meg sajnáljátok a traktorra a pénzt,én meg röhögök
Őt hagyd békén légy szíves, hiszen ő maga a tökély és az értelem!! Szerinte minden MTZ-s kis senki elmehet a fa...ba. Jó hozzáállás. Nem tudom, így ki ad neki munkát, mivel bérmunkából él. Egyszer másnak is lesz Valtrája, aztán ha egy fokkal már finomabb a modora (amihez nem kell nagy teljesítmény...), akkor elviszi tőle
ez a téma országos téma lehetne de amilyen nagy hévvel kezdődött a végére elfogytak az mtz istenítő emberek
és volt egy olyan kérdés hogy melyik 80 lóerő körüli gép jobb az mtz től
az NH L85 öst merem az mtz ellen állítani
de nálunk az mtz sek nem merik egy lapon említeni vele
hallod milyen jegybe születtél?
adjál meg adatokat magadról hadd elemezzelek ki numeroooo - lógiailag......
baszki hogy már évek óta ilyen tenyérbemászó vagy mindenki szemében azonnal neked ugranak -miközben maga vagy az ártatlanság......
vagy a Valtrás sikersztori csak simán csípi a pannonparasztok szemit ez lehet?????
Az egyszeri TSZ elnök a zárszámadó közgyülésen igy értékelte a gazdaság tevékenységét:" Elvtársak,tavaly a sír szélén álltunk,de az idén nagyot léptünk előre"
azt azért Qgyorsan és erősen le kell szögezni így a legelején a meddő vitának, h. nem mind1 h. ééééééééééén ülök a Valtrában vagy 1 tsz ivadék állat ugyebár....
alattam azé megéri még a Valtra is a 30. századot
2401 hozzászólás
Válasz #898. hozzászólásra
Szerinted az nem bántó, ha valaki azt mondja, hogy ha azt használod akkor bfsz vagy???? A bfsz nem bántó??? Meg a többi... Ezért írtam meg a levelet.
Válasz #897. hozzászólásra
Ajaj,most nézem h. az avataromon MTz van,akkor én mi vagyokLe kellene cserélnem mert még vidékinek néznek
Válasz #893. hozzászólásra
Én pihentetném a lecsót ki tudja milyen év lesz jövőre.
Válasz #894. hozzászólásra
Érdekes nekem nem ez jött le és nem látom a bántó szándékot sem ebben a hszben, amit egyébként a Valtra fikázással provokáltatok ki.
Ez valós kérdés az életedben?
Ez már végre egy értelmes felvetés, illik a topikba!
Szerintem 2 millából sok évig lehet karbantartani, így látatlanban arra voksolnék hogy ne cseréld le.
(jól odadobta a koncot..... már már a vének tanácsába is be lehetne venni olyan profi )
Válasz #890. hozzászólásra
De ő így gondolta szerintem,a válaszaiból ítélve.
Na de akkor itt a nagy kérdés MILYEN MTZ-T VEGYEK ????
Cseréljem e le a 6 éves 4000 órásat egy 820.4-re?????
Megér e 2 misit az, hogy az alkalmazott új Mtzben virítson???
Vagy azt a 2 misit költsem az elkövetkező tizen huszon évben a meglévő gép karbantartására ????
Van itt téma, vitatkozzatok
Válasz #891. hozzászólásra
Válasz #887. hozzászólásra
Inkább legyen 4 db mtz-d -de saját mint 2 db zsírúj jd -de lizingbe.
Válasz #884. hozzászólásra
Miért ez nem egyenlő azzal, hogy akinek mtzje van az mind bsz.
Aki béna annak tényleg az mtz való, mert ha elsz*r rajta valamit olcsón lehet javítani.
Válasz #883. hozzászólásra
-Nemcsodálom h kihagytál részeket ,én is alig győztem visszaolvasni a mai 10 oldalnyit .
Válasz #878. hozzászólásra
Én most vissza olvastam a mai hozzá szólást nem vettem észre,hogy hol sértett meg .Le írnád ide azt az idézetet ami ennyire kiborított.Azt azért tudni kell,hogy a Modik itt vannak köztünk és rájuk van bízva ,hogy a nem megfelelő írásokat töröljék.
Válasz #865. hozzászólásra
semmi sem lehetetlen ebben a világban!
mondjuk nekünk is mtz van 4db.
Válasz #882. hozzászólásra
Igazad van! Én is azt gondolom, hogy itt építő észmecsere kell hogy folyjon, nem pedig rosszindulatú, lenéző fikázás. Akit itt akar fórumozni, az tisztelje meg a másikat azzal, hogy megfelelő hangnemben beszél, vagy ír. Tudomásul kell venni, hogy itt vannak kis és nagypénzű gazdák is, egyik se nézze le a másikat! Valahol mindannyian ugyanabból élünk.
Válasz #880. hozzászólásra
hallod széllel szemben nem érdemes hugyozni
ez pedig az
ha baj van akkor majd a vének tanácsa itt ítélkezik......
mi a baj?
elmondom
az a baj h. a magyar szarik rá milyen igazságokat mond a másik......
csak a sajátjában hentereg hempereg fürdőzik tobzódik .....vagymi...
megkell tudni látni a másokéban is az igazságokat......
Válasz #883. hozzászólásra
Például ott a 851-es hsz.Nem kevés embert érint.
Válasz #882. hozzászólásra
Bocs lehet kihagytam 1-2 hszt, mert közben mást is csinálok, de idéznétek mi volt ami kiverte a biztosítékot?
Egyébként ha valami sértő azt ki lehet modiztatni.
Válasz #881. hozzászólásra
Engem is érdekel a véleménye ,pont úgy bárki másé ,csak ezt mondjuk tehetné megfelelő hangnemben.Közösségben ez így szokás,legalábbis nálunk.
Válasz #878. hozzászólásra
Minek veszed magadra, egyébként konkrétan idéznéd nekem mi az ami sok?
egyébbként ha nem teszik ne olvasd el, engem például érdekel a véleménye, és amenyiben komoly a levélírási szándékod én is körmölök 1-t.
Claastra!!!
Nagyon sajnálom, de te kényszerítetted ki az alábbi levelet, amit elküldtem a honlap tulajdonosának!
Tisztelt Agroinform!
Nagyon örülök, hogy ilyen színvonalasan üzemeltetik a honlapjukat, napi látogatójuk vagyok!
Sajnálatos módon az egyik fórumtag Claastra néven rendszeresen és durván sérteget engem és pár fórumtársamat.
Kérem Önöket a sértett gazdatársaim nevében, hogy zárják ki őt a fórumból.
Előre is köszönöm,
Tisztelettel:
rockrajongo
Relaxáljunk 1 kis nyugtató zenével ,mert csak a disznó őlésnek van itt az ideje ,nem a gazdatársaké-é !!!
Kedves Fórumtársak!
Ezúton tudatom veletek: javaslatot teszek a honlap tulajdonosának, hogy Claastra-t a durva sértegetései miatt zárják ki a fórumból.
Sajnálom, ez a durva lefikázás már nekem is sok(k) volt.
Szoval tessek figyelembe venni a topic cimet, ha kerhetem.
Hagyd a fenebe... ez legyen a legnagyobb orome... Mindenki azt hasznal, amit akar/tud:-))) Nekem jo a 80-as. Egyelore nem is lesz jobb. Evi 2.5 millio bevetellel nem lehet ugralni:-) Vegyen uj nyugatit az, aki 5 evente tudja csereberelni... Es anyagilag a 3x cserebol szamitson 1 buktara(nagyjavitasra) is.
Válasz #874. hozzászólásra
Miért is nem lehetne csinálni?
Legalább annyi érv szól mellette mint ellenérv.Aztán ha annyira nagy heccmester vagy szemezgess közülük.
nonono
olyat itt nem csinálunk
inkább még érveljetek hogy miért is a
M-agyarok
T-raktorával
Z-ongorázzunk
a földeken háháhá
Válasz #871. hozzászólásra
Nekem sincs mtz-m mégsem heccelem őket állandóan.
Válasz #871. hozzászólásra
Ok, értem én, de ez már nem heccelés, hanem durva sértegetés. Nagy a különbség! Javasloni fogom a moderátornak, hogy tiltsa ki a fórumról!
Válasz #868. hozzászólásra
Nem rossz gyerek a Claastra , de kedvenc témája, hogy hecceli az Mtz-seket, ne vegyétek már olyan véresen komolyan a dolgot
Válasz #866. hozzászólásra
Az első három évben bér gépekkel megoldaná és akkorára a támogatás+más bevételekből+egy kis hitel, és egy új VALTRA állna a garázsban.Én így képzelném el a kezdetet.
Nem irigylek tőled semmit.Örülök neki ,hogy megy a szekér.Remélem magyar is vagy nem kannibál vagy tetűhintás,csak ezzel a mentalitással kezdeni kellene valamit,mert sok mindenkit elvadaltok innen,és ez lehet ,hogy nem jó dolog.
Válasz #867. hozzászólásra
Én semmi rosszat nem írtam kedves valtrás barátunkra. Ő viszont lenéz mindenkit akinek nincs valtrája. Elég durván fogalmazott, és ez nem tetszett.
Érdekes, hogy az MTZ fórum a legaktívabb. Vajon miért van ez? Ennyire érdkekel mindenkit??
Válasz #865. hozzászólásra
Nem kell idáig fajulni,főleg nem karácsony tájékán!
Fan tegyük fel én vok P...ooo a nagy varázsló
elvarázsolok tőled inget gatyát finnet Valtrát......
hagyok pár hektó dombot h. legyen vlm. alap
hogyan állnál neki a problematikának????
persze a lóvédat is eltüntetem,,,,
naaaaa?????
Válasz #862. hozzászólásra
Igazad van, a hozzászólás minősíti az embert!
Őt is minősíti...
Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni a köv. fórumos találkozó. Lehet hogy nagy verekedés lesz?
Mivel egy MTZ-s nem nézhet rá sem egy valtrásra, mert az felsőbbrendű!
Válasz #861. hozzászólásra
Nem szoktam hazudni , légyszíves ne állíts ilyeneket!
A kis valmet-l meg van elégedve,(de azt írtam ,hogy áll az alkatrész végett)ennek örömére vett egy nagyot ,ami csalódás lett.Ennyi.
Válasz #860. hozzászólásra
Ja te vagy az Mtz árértékarányos ja bocs :röhej
Válasz #860. hozzászólásra
Hála istennek gyorsan túllépek az ilyen embereken , nem gond ha vitatkozunk,csak nem szeretem ha a engem vagy ismerőseimet nem megfelelő modorban emlegetik.Már irtam a hozzászólások jellemzik az embert.
Válasz #856. hozzászólásra
Te vegyél vissza ne hazudozz ,hogy igy egy ismerős,mert ha nem tetszene neki a valmet nem vett volna mégeggyet,irigykedtek ennyi meg sajnáljátok a traktorra a pénzt,én meg röhögök
Válasz #858. hozzászólásra
Őt hagyd békén légy szíves, hiszen ő maga a tökély és az értelem!! Szerinte minden MTZ-s kis senki elmehet a fa...ba. Jó hozzáállás. Nem tudom, így ki ad neki munkát, mivel bérmunkából él. Egyszer másnak is lesz Valtrája, aztán ha egy fokkal már finomabb a modora (amihez nem kell nagy teljesítmény...), akkor elviszi tőle
ez a téma országos téma lehetne de amilyen nagy hévvel kezdődött a végére elfogytak az mtz istenítő emberek
és volt egy olyan kérdés hogy melyik 80 lóerő körüli gép jobb az mtz től
az NH L85 öst merem az mtz ellen állítani
de nálunk az mtz sek nem merik egy lapon említeni vele
Válasz #851. hozzászólásra
hallod milyen jegybe születtél?
adjál meg adatokat magadról hadd elemezzelek ki numeroooo - lógiailag......
baszki hogy már évek óta ilyen tenyérbemászó vagy mindenki szemében azonnal neked ugranak -miközben maga vagy az ártatlanság......
vagy a Valtrás sikersztori csak simán csípi a pannonparasztok szemit ez lehet?????
Válasz #852. hozzászólásra
Az egyszeri TSZ elnök a zárszámadó közgyülésen igy értékelte a gazdaság tevékenységét:" Elvtársak,tavaly a sír szélén álltunk,de az idén nagyot léptünk előre"
Akkor te miért vettél?Egy kicsit vegyél már vissza a modorodból légyszives.Köszönöm!
Nem rajta múlott a dolog.
azt azért Qgyorsan és erősen le kell szögezni így a legelején a meddő vitának, h. nem mind1 h. ééééééééééén ülök a Valtrában vagy 1 tsz ivadék állat ugyebár....
alattam azé megéri még a Valtra is a 30. századot
Válasz #852. hozzászólásra
Gondoltam,hogy ráharapsz a felvetésre.
Válasz #845. hozzászólásra
elmondom én is miért tartunk itt ahol tartunk.......
azért, MERT CSAK PONT IDÁIG JUTOTTUNK MOSTANRA