Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #323. hozzászólásra
vigyázz mit veszel anno mi is mikor lecseréltük a 300 literest egy 800 literes lengyelre 370+fáért aztán 5 év után örültünk mikor 110000-ért elvitte valaki annyira szar volr vettem egy 1000 literest ami helyre tette és az jó nagyon bevált .
Ezek kimondják az árat és hasraesek,én nem adok érte 70-75eft többet nem érdekel ha aranyból van,láttam olyant is Olasz 300l 90eft- 500l - meg 100eft
egy lengyel meg 55000+fá=70eft
Sziasztok érdekelne milyet vegyek uj mütrágyaszóró tölcséres 300kg vagy 500l?
és mi a külömbség a kettö közt?
és mennyit adojak érte kb 70eft álfásan esetleg 75eft!
Lengyel Olasz Török? Melyik a jó és bevált? Köszi
Válasz #312. hozzászólásra
garancia????? azt mondta a kereskedő addig van míg új ragasztás meg kicsit húzós, ott enged ahol össze van a két fél tartály illesztve és elöl is meg hátul is van 2-2 helyen egy egy beugró szerűség
és h tudod 100% pontosan elvégezni h mennyi folyik ki?
leszereled a repítőtárcsákat is, h a kifolyó résen mindig szabadon és annyi folyon ki mint mikor szór?
Rosszul gondolod a legbiztosabb és legolcsóbb megoldás , ha megnézed,hogy adott nyitásnál mennyi folyik ki belőle
fél vagy egy perc alatt, aztán szorzol osztol. Ez kötelező ha van táblázat ha nincs.
mellesleg ha elolvastad volna végig amit írtam , h táblázat nélkül is meg lehet oldani a dolgokat, csak akkor tesztelgetni kell egy kicsit,
táblázatot meg azokhoz nem adnak, akik nem tudják megengedni maguknak az új gépeket, és a használthoz biztos nem fog kapni a sohaviszontnemlátáson kívül semmit
nekem az egyik tanárom azt mondta, h "műtrágyaszórót a hozzá tartozó táblázat nélkül nem szabad venni ..."
de ha mégsincs hozzá akkor a legcélszerűbb próbálgatni a beállításokat,
legyen egy fix sebesség mindig !!
egy adott nyitással beszórsz egy adott föld területet, megnézed, h hány kg. tettetek a gépbe. így rájössz h mennyit szór ki
ha több kell még nyitsz rajta ha meg kevesseb szűkíted a nyílást
hogy lehet beállítani a műtrágyaszórót, hogy mennyit vessen? hogy kell kombinálni a sebességgel, meg hogy mennyire nyitom ki? Tárcsásra gondolok. Segítsen valaki!
Üdv ha javasolhatom akkor lengőcsöveset vegyél ne egy tárcsásat, mert az egyenetlenül szór. A lengőcsöves is tud 12 méter szélességet és 500 kg a tartálya, ráadásul roppant egy szerű és egyenletesen szór.
Nekem például ebből magyar van.
Nekünk van egy sulky 14 éves szabad ég alatt volt mindig, mondjuk le volt takarítva illetve takarva, de a hajtásházhoz még hozzá sem kellett nyúlni... most eladó meg is nézheted, úgy forog benne minden mint egy újban...
3476 hozzászólás
Válasz #325. hozzászólásra
5 hektárra kell már nem akarok vedrezni és emelgetni az 50kg zsákot és a 10 kg vedret vinni 100-200m hosszan!
vigyázz mit veszel anno mi is mikor lecseréltük a 300 literest egy 800 literes lengyelre 370+fáért aztán 5 év után örültünk mikor 110000-ért elvitte valaki annyira szar volr vettem egy 1000 literest ami helyre tette és az jó nagyon bevált .
Hány hektárra kell ?
Bács megye
javításra szoruló van 300 literes
Válasz #322. hozzászólásra
Miért adjak 100eft mikor ujat lehet venni 70eftért is!
neked van használt 35eft? Szabolcs -Megyei vagyok!
Válasz #320. hozzászólásra
új ért miért nem adsz legalább 100-at a javítani való 300 literes 35 alatt nem adom oda
Válasz #319. hozzászólásra
Merre laksz ?
Válasz #318. hozzászólásra
Ezek kimondják az árat és hasraesek,én nem adok érte 70-75eft többet nem érdekel ha aranyból van,láttam olyant is Olasz 300l 90eft- 500l - meg 100eft
egy lengyel meg 55000+fá=70eft
Válasz #318. hozzászólásra
mennyiért adják? Én is épp műtrágyaszórót keresek, 2-3ha-hoz kell, szóval minél olcsóbban.
Válasz #317. hozzászólásra
ilyet vegyél szürke herceg
http://www.inobrezice.com/hu/mutragyaszorok-300-400-500.html
Sziasztok érdekelne milyet vegyek uj mütrágyaszóró tölcséres 300kg vagy 500l?
és mi a külömbség a kettö közt?
és mennyit adojak érte kb 70eft álfásan esetleg 75eft!
Lengyel Olasz Török? Melyik a jó és bevált? Köszi
Ijjeszd meg, hogy feljelented (nav, fogyasztóvédők, bíróság), ha nem csinálják meg, ez be szokott jönni.
Válasz #314. hozzászólásra
Ne hagyd magad üsd a vasat ki kell hogy cseréljék!!! Olyan meg nincs hogy nincs garancia fenyegesd a fogyasztóvédőkkel.
Válasz #312. hozzászólásra
garancia????? azt mondta a kereskedő addig van míg új ragasztás meg kicsit húzós, ott enged ahol össze van a két fél tartály illesztve és elöl is meg hátul is van 2-2 helyen egy egy beugró szerűség
Válasz #310. hozzászólásra
Jah ez érdekelne hogy a garancia, mennyire működik.
Válasz #311. hozzászólásra
De azt meg lehet fotozni. Garanciába nem csinálták meg?
Válasz #310. hozzászólásra
engem is az csábított de amikor kb 20 ha után ki lyukadt a tartálya ki ábrándultam belőle
Válasz #308. hozzászólásra
Vigasztaljon ,hogy olcsóbbat nem vehettél volna
Válasz #308. hozzászólásra
Mi volt a blama?
Válasz #307. hozzászólásra
én tőlük vettem permetezőt legközelebb meg gondolom a vételt
Válasz #306. hozzászólásra
Köszönöm 007-es az őszinte válaszodat.
Válasz #305. hozzászólásra
Jó az és valószínü ,hogy csak azért olcsóbb mert a Wirax nem olyan kapzsi mint a többi kereskedő.
Sziasztok!
Ti ismeritek ezt a műtrágyaszórót, amit a Wirax kínál 1000 literes török, bruttó 430.000,-Ft-ért?
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/753768/Egyeb-800-l-kettarcsas-mutragyaszoro.html
Érdemes ilyet venni? Itt nálunk ugyanilyet netto 700.000,- Ft-ért kínálnak.
Irtem műtrágyaszórót ismeri valaki?
Válasz #297. hozzászólásra
mellesleg el szoktuk olvasni az amire irkálunk ......véégiiig
tanár félrebeszél
ez a lényeg
és az a baj h. nyilvánosan.... nem pedig otthon a kamrában 1maga
nehogymá nevehessek szarszórót ha fasza állapotú jó árú ......
csakmert nincs táblázata
mé tanitanak olyanok akik félrebeszélnek????...... belegyöpösödve évtizedekre a maguk elméleteibe
Válasz #301. hozzászólásra
és h tudod 100% pontosan elvégezni h mennyi folyik ki?
leszereled a repítőtárcsákat is, h a kifolyó résen mindig szabadon és annyi folyon ki mint mikor szór?
Válasz #300. hozzászólásra
Rosszul gondolod a legbiztosabb és legolcsóbb megoldás , ha megnézed,hogy adott nyitásnál mennyi folyik ki belőle
fél vagy egy perc alatt, aztán szorzol osztol. Ez kötelező ha van táblázat ha nincs.
Válasz #299. hozzászólásra
Válasz #299. hozzászólásra
nem én vagyok a táblázat ellen, én megkeresném, és az átfolyásmérésben is igazat adok, hisz nem minden műtr. szemcsemérete egyforma
de még mindig az a legbiztosabb, minden beállítás után ha egy kisparcellán leteszteled, h mi a helyzet a géppel
Válasz #297. hozzászólásra
Minden valamire való gyártónak fent van a honlapján a régebbi gépeinek is a beállitási táblázata.
Válasz #294. hozzászólásra
Ez marhasá.Ha van könyv akkor is meg kell mérni az átfolyást fél, vagy egy perc alatt.
Válasz #296. hozzászólásra
mellesleg ha elolvastad volna végig amit írtam , h táblázat nélkül is meg lehet oldani a dolgokat, csak akkor tesztelgetni kell egy kicsit,
táblázatot meg azokhoz nem adnak, akik nem tudják megengedni maguknak az új gépeket, és a használthoz biztos nem fog kapni a sohaviszontnemlátáson kívül semmit
és ha nincs táblázat a tanár befingana a főd közepén a "tudomány"ával???
és nekiállna kézzel?
mellesleg meg melyikhez nem adnak vlm táblázatocskát?
gagyi ólcsókhoz járhat???
köszi szépen
Válasz #292. hozzászólásra
nekem az egyik tanárom azt mondta, h "műtrágyaszórót a hozzá tartozó táblázat nélkül nem szabad venni ..."
de ha mégsincs hozzá akkor a legcélszerűbb próbálgatni a beállításokat,
legyen egy fix sebesség mindig !!
egy adott nyitással beszórsz egy adott föld területet, megnézed, h hány kg. tettetek a gépbe. így rájössz h mennyit szór ki
ha több kell még nyitsz rajta ha meg kevesseb szűkíted a nyílást
Moderálta: (575) 2012-01-12 12:54:17
hogy lehet beállítani a műtrágyaszórót, hogy mennyit vessen? hogy kell kombinálni a sebességgel, meg hogy mennyire nyitom ki? Tárcsásra gondolok. Segítsen valaki!
Nekem is ilyen van egyszerű , bevált.
Bocs majdnem töröltem.
Moderálta: (575) 2012-01-12 12:53:59
Teszek pár képet.
Válasz #288. hozzászólásra
Milyen az a lengőcsöves :) hidraulikája elbírja vajon?
Válasz #283. hozzászólásra
Üdv ha javasolhatom akkor lengőcsöveset vegyél ne egy tárcsásat, mert az egyenetlenül szór. A lengőcsöves is tud 12 méter szélességet és 500 kg a tartálya, ráadásul roppant egy szerű és egyenletesen szór.
Nekem például ebből magyar van.
Válasz #284. hozzászólásra
elvileg ahány liter annyi kg
Válasz #278. hozzászólásra
nekem hevesgépem volt. de találtam egy balekot aki meg akarta veni és igy hát eladtam neki. most sulky van
Válasz #284. hozzászólásra
fajsúly függő de a magyar péti AN34% os ból pl szinte azt lehet mondani 1000 liter 10 q, kb
Válasz #273. hozzászólásra
Liter hogy aránylik a súlyhoz?1000 literesbe hány mázsa cucc fér?
Egy 45 LE-s traktor után milyen műtrágyaszórót érdemes venni illetve megéri-e? 22 ha földterületnél?
Válasz #276. hozzászólásra
Nekünk van egy sulky 14 éves szabad ég alatt volt mindig, mondjuk le volt takarítva illetve takarva, de a hajtásházhoz még hozzá sem kellett nyúlni... most eladó meg is nézheted, úgy forog benne minden mint egy újban...
Válasz #277. hozzászólásra
jó a szórásképe és 24 méteres szélességel használom
Válasz #279. hozzászólásra
nem ráemelés volt az inkább gyenge anyagminőség .
melyiknél tört??
alust ne vegyünk.....
tovább????
persze hogy törik ,ha hosszú a kardán,és ráemelik a hidrót
Válasz #275. hozzászólásra
de mikor pusztul széjjel?
de hogyan szórja széjjel?
lehet h. marisnéni a kötényből egyenletesebben szórja széjjel???????????