Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.45 FtCHF440.33 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
820-as nem légrugós,fen van bakon felújitás alatt áll,4uj fékdob betétek,szílentek, 1éves ponyva,friss műszaki,kicsi papír, 1,8-9 meg is nézhetjük így is, akár ma is.
boltoljunk, keress fel telefonon, remélem tisztában vagy árakkal, mert fél áron nem adom oda. Gyári NH bontatlan csomagolásában, nem IKR-s beszerző 125.000 + fáért tudja hozni.
Igazad lehet ha rövidek a táblák vagy keveset termelsz, akkor nem telik meg a tartály egy fordulóval. Akkor elég zsúfolt a vetésforgód, sok gabona van?
Válasz #557. hozzászólásra
nállam ez csak egy töprengés stádiumába van még, van e értelme lecserélni. 2db hw 80-11 ről van szó ami 240-50mázsát tud összbe.Az még is csak több meg ugye két fele oszlik a suly csak utálok két kocsival bajlódni,szét vagy össze akaszgatni.
Attól függ, laposon gondolkodhatsz többe is szerintem. Dombos vidéken meg legfeljebb nem kell fullra pakolni. Nekem 30tra van vizsgáztatva a pót össztömegben. Papaíron 6t az önsulya mérve 7,1. Érzi a traki üresen is hogy mögötte van de 10t műtrágáyval ugyanúgy viszi mint üresen. Esős évben viszont lehet hogy az EB pót lenne csak elővéve. Bár rémisztgettek vele hogy nem fogom bírni tarlón fordítani a 3 tengelyest de ilyen gond nincsen, csak nézni rossz ahogy a dupla tengely "tekeredik" alatta forduláskor rakottan. Tolatás is meglepően könnyű vele. Nem tudom a napra mennyivel könnyebb mint a búza. Nekem most lesz először de ott hasznát fogom venni a nagy térfogatnak szerintem. És a 10-15kmre kell szállítani akkor se mindegy hány fordulóból oldom meg a feladatot.
Nincs orsulyom. 6t fölött van valahol múltkor már mértem de nem emlékszem rá pontosan. Kutya partról van szó tegyük hozzá. 2Dbe nekimentem padlón 15 körül és a tetejére 2A lett belőle 7el és rezgett a léc hogy ki bírja e. Az egész kb 100m hosszú. De a 20t búza+ 7t pót az azért 27t vontatmány. Nem kevés.
Ma kb 20t búzát vittem a 3 tengeles póttal, aszfalton nagy parton kevés volt a tapadás, bepattogott előtte a gép összkereket kellett nyomni neki így is épen hogy felhúzta. A kumikat mnitha megreszelték volna a trakin minden reve futófelülete frissen volt érdesítve. Lehet kicsit nagy ez a pót a trakihoz dombos vidéken. Laposon viszi ahogy kell de partnak-lejtnek nagyon észen kell lenni vele.
Nem az enyém, majd begyűjtöm az infót. 20T kamion pót volt, hát a földről most levitte, de még a földút is átlagos időben erre kemény lesz neki, kőre való.
3294 hozzászólás
Válasz #592. hozzászólásra
e-mail ment
Válasz #592. hozzászólásra
Nekem jó.
Válasz #591. hozzászólásra
Most lemegyek úgy jó?
Válasz #590. hozzászólásra
Nem eladásra készül, de ha van rá vevő kiszállnak belőle.
Válasz #589. hozzászólásra
820-as nem légrugós,fen van bakon felújitás alatt áll,4uj fékdob betétek,szílentek, 1éves ponyva,friss műszaki,kicsi papír, 1,8-9 meg is nézhetjük így is, akár ma is.
Válasz #588. hozzászólásra
Helló.
ja.Állapot ár,méret stb .
Válasz #587. hozzászólásra
Üdv!
Kérdezzem meg van-e?
Válasz #560. hozzászólásra
Előbb találnom kell egy 3 tengelyest.
Válasz #584. hozzászólásra
Vagy talán mégis? Csak ugye ez eddig egy "aranylánc"
Válasz #584. hozzászólásra
30/4759182
Válasz #579. hozzászólásra
Nagyon rosszul,mert alig tudok összekaparni egy "láncra valót"
Válasz #582. hozzászólásra
holnap délután már hívhatsz, vagy hétfőn bármikor.
Válasz #581. hozzászólásra
"Nekem nyolc"(van?)
boltoljunk, keress fel telefonon, remélem tisztában vagy árakkal, mert fél áron nem adom oda. Gyári NH bontatlan csomagolásában, nem IKR-s beszerző 125.000 + fáért tudja hozni.
Válasz #578. hozzászólásra
Boltolunk?
Válasz #576. hozzászólásra
hogy terem 2 évente a szotya?
Válasz #577. hozzászólásra
komplett a lánc
Válasz #575. hozzászólásra
És "gumifüled" is van?
Válasz #573. hozzászólásra
Kellene ennél jobb?
Válasz #574. hozzászólásra
meg
Drisa megvan még a " nyuszis láncod"?
Válasz #572. hozzászólásra
akkor nálad is szotya-búza vetésforgó van?
Válasz #571. hozzászólásra
Volt
Válasz #570. hozzászólásra
Igazad lehet ha rövidek a táblák vagy keveset termelsz, akkor nem telik meg a tartály egy fordulóval. Akkor elég zsúfolt a vetésforgód, sok gabona van?
Válasz #569. hozzászólásra
Nem termelek kukoricát és azóta milyen érdekes csak "pénzt termelek"
Válasz #568. hozzászólásra
de mi van ha 600-700 méteres tábla akkor a kombájn rohangál ki a kukoricával? Az azért vicc a köbön... szerintem
Válasz #567. hozzászólásra
Vannak aki már be sem jönnek, mennek, a végén várják...
Válasz #565. hozzászólásra
rossz a kérdés, mi húzza rá a földútra a földről...
Van mi,több is
Válasz #564. hozzászólásra
Rossz időben mi húzza le a föld útról?
Én is most cserélem 22 tonnásokra a HW-ket
Válasz #561. hozzászólásra
Van az egytengelyes valamikor a Hódgép gyártotta.
Válasz #561. hozzászólásra
A hamszter.
Melyik pótkocsinak van a legalacsonyabban a platója?
Olyan, ami nagyjából elterjedt és 3tonnát bír is!
Válasz #558. hozzászólásra
az egyikre vevő lennék
Válasz #558. hozzászólásra
Jobb a két kocsi, még az egyiket pakolják, addig elviszed a másikat..stb. Az elvitt súly meg szinte azonos, ráadásul a 80-11 könnyű húzású.
Válasz #557. hozzászólásra
nállam ez csak egy töprengés stádiumába van még, van e értelme lecserélni. 2db hw 80-11 ről van szó ami 240-50mázsát tud összbe.Az még is csak több meg ugye két fele oszlik a suly csak utálok két kocsival bajlódni,szét vagy össze akaszgatni.
Válasz #556. hozzászólásra
Attól függ, laposon gondolkodhatsz többe is szerintem. Dombos vidéken meg legfeljebb nem kell fullra pakolni. Nekem 30tra van vizsgáztatva a pót össztömegben. Papaíron 6t az önsulya mérve 7,1. Érzi a traki üresen is hogy mögötte van de 10t műtrágáyval ugyanúgy viszi mint üresen. Esős évben viszont lehet hogy az EB pót lenne csak elővéve. Bár rémisztgettek vele hogy nem fogom bírni tarlón fordítani a 3 tengelyest de ilyen gond nincsen, csak nézni rossz ahogy a dupla tengely "tekeredik" alatta forduláskor rakottan. Tolatás is meglepően könnyű vele. Nem tudom a napra mennyivel könnyebb mint a búza. Nekem most lesz először de ott hasznát fogom venni a nagy térfogatnak szerintem. És a 10-15kmre kell szállítani akkor se mindegy hány fordulóból oldom meg a feladatot.
Válasz #555. hozzászólásra
nállam alapsuly 7ton.+suly össz8ton.165LE.én csak egy 16osra gondoltam.
Válasz #554. hozzászólásra
Nincs orsulyom. 6t fölött van valahol múltkor már mértem de nem emlékszem rá pontosan. Kutya partról van szó tegyük hozzá. 2Dbe nekimentem padlón 15 körül és a tetejére 2A lett belőle 7el és rezgett a léc hogy ki bírja e. Az egész kb 100m hosszú. De a 20t búza+ 7t pót az azért 27t vontatmány. Nem kevés.
Válasz #553. hozzászólásra
Annak pedig már van ereje.hány mázsás?
Válasz #552. hozzászólásra
155 pacis ferga
Válasz #551. hozzászólásra
Kezdjük akályhától. Mi húzta LE?
Ma kb 20t búzát vittem a 3 tengeles póttal, aszfalton nagy parton kevés volt a tapadás, bepattogott előtte a gép összkereket kellett nyomni neki így is épen hogy felhúzta. A kumikat mnitha megreszelték volna a trakin minden reve futófelülete frissen volt érdesítve. Lehet kicsit nagy ez a pót a trakihoz dombos vidéken. Laposon viszi ahogy kell de partnak-lejtnek nagyon észen kell lenni vele.
Válasz #549. hozzászólásra
aha ha nem a tiéd hagyd de ezekszerint az avéleményed hogyekkorakocsi álóhelyzetbe bebetonozódik afőldbe?
Válasz #548. hozzászólásra
Nem az enyém, majd begyűjtöm az infót. 20T kamion pót volt, hát a földről most levitte, de még a földút is átlagos időben erre kemény lesz neki, kőre való.
Válasz #547. hozzászólásra
Szia Multkor egy fotón mintha egy 3tengelyes pótot láttam volna melleted tiéd -e eröl kéne infó már mint atipusról
Válasz #546. hozzászólásra
Jel...
Czanik Sanyi itt vagy?
Válasz #543. hozzászólásra
Aham... Szóval a 9 tonnás Mbp is szarrá van merevítve...