Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Terjed és embereket fertőz a madárinfluenza – a szakértők aggódnak
A magas patogenitású A(H5N1) madárinfluenza-vírus fertőzése súlyos emberi...
Sajtóközlemény
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
238 hozzászólás
Amúgy a TM120-at is eltalálták szerintem a súlyát is meg a motor nagyságát (7500ccm) egy szóval nincs széthajtva alacsony fordulaton már leadja a teljesítményt
Paldoo neked milyen traktorod vagy trakrojaid vannak?
szerintem egy 5050es jól felszert még mindig olcsóbb mint a6010es alapba és elvileg a tl-ek beváltak, nem tom miben különbözik, de szerintem nem sokban
Válasz #84. hozzászólásra
Ez az harcolj!
Én már elmondtam amit akartam hirtelen...
A többit vlhogy csikard ki belőlünk! :-)))))
annyira szentem nem mert azon van itercooler valamivel jobb lehet
Én személy szerint T6010 Delta vagy T5060 között gondolkodok azért nyitottam ezt a topicot :)
Válasz #81. hozzászólásra
Hallod nyomj a válaszra.
A Tm 155-re .
Az is pöcs?
Válasz #81. hozzászólásra
Na ez az !
Mire gondolsz?
Válasz #79. hozzászólásra
A 155 dettó xar?
Válasz #78. hozzászólásra
Jd-t, vagy ferga-t.
Itt a fendt-ek lebőgtek rendesen.
Ebben teljesen igazad van, de az 165ös nekünk 6000 órát ment el hiba nélkül, igaz kicsit gyenge(nagyon), de a 7000est ne vegyen senki, hibakód hibakód hátán, meg nincs úgy össze rakva mint a 165ös. 500óra alatt az újjal 5ször annyi gond volt mint a 165tel.
Meg te mit vennél? szomszédunkban a fendtek se az igaziak
Válasz #76. hozzászólásra
Mert Én nagyot csalódtam benne eddig, de a minap beszéltem egy emberkével akinek dettó ilyen 165 van, mint nekem és amiket elmondott róla.... akkor Én még csak hallgassak. De hogy a 165 lovat meg sem közelíti, ha szántani kell az fix.
nem védem, de mért csak egy optikai csalódás?
Szerintem mindenből ki lehet fogni jót is rosszat is.
Válasz #73. hozzászólásra
Az enyémet lehet megfogná egy 155 ferga.
Az nh, az csak egy optikai csalódás.
Jól van na én nem sértegetni akartam senkit hogy azt írom lengyel csak nem tudtok bocs még egyszer
Szevasztok!
itt írjátok, hogy annyi az NH mint egy valtra azért kíváncsi lennék h mégis mennyi egy 155lovas. vagy pl egy 155lovas fergusson?
Válasz #69. hozzászólásra
SZIA,MOND MEG APÁDNAK HOGY A DINA NEM LENGYEL HANEM FRANCIA.
Válasz #69. hozzászólásra
Mi lengyel??????????????
Válasz #63. hozzászólásra
Osztán miért nem ???
A Fergivel csak annyi bajunk van hogy apám valamiért irtózik a Lengyel Dyna váltótól :) De ha jó árba adná az jönne az udvarba az biztos nem vagyok én semmi jónak az elrontója :)
Nyerni nyertük a kertészetin csak az a bibi hogy amikor beadtuk a pályázatot akkor azt hiszem még 260 körül volt az euro most meg 300 körül mozog. Kicsit húzós :S
Hát ez se igaz hogy nem lehet váltani mert pl a TM-nél felfelé lehet váltogatni mondjuk mész C3 átrakod a csoportot D3 és akkor ott felváltogatsz 5ig :)
Az tuti hogy a Fergibe egy dyna 4-es váltó van 4 főcsoportban 4 terhelés fokozat de a főcsoportok között sem kell kuplungot használni remélem birni fogja sokáig.
Válasz #64. hozzászólásra
erre most nem mernék fogadni.
de a fergi az tudja nincs hülye váltója, aminél csak a legnagyobb csoportból indulhatsz el
Válasz #63. hozzászólásra
Valtra tudja?
Válasz #62. hozzászólásra
A NH HÍRES ARRÓL HOGY CSOPORTOT MENET KÖZBEN NEM LEHET VÁLTANI
Váltás közben nemvészes de menetközben elég gáz. Igaz hogy a TSA továbbfejlesztett változata de annak ehhez képest semmi váltóhangja nincs. Egyébként én egy 100LE-s Fergusont vettem jövőhéten érkezik sokkal kedvezőbb áron.
Válasz #60. hozzászólásra
és azt állítják hogy a nh azért jó mert olcsó
Válasz #59. hozzászólásra
Akkor már 2-en nem veszünk ilyet...
Válasz #58. hozzászólásra
agrárunióban van hirdetés
t6050 58000
t6080 61000 alap felszereltséggel
Válasz #57. hozzászólásra
Hol írja?
Fent van vlhol?
Válasz #56. hozzászólásra
most néztem hogy a t6080 drágább mint egy valtra na ne már????????
61000 juró az alapgépért???????
Válasz #55. hozzászólásra
No de nyertetek nem?
Azért tök ingyen ne várd el, h. odaadják... :-)))
Csak adhatnák kicsit olcsóbban :) vagy ajándék valami gépet hozzá :)
Válasz #53. hozzászólásra
Vlm. olyasmi.
Továbbmatricáztatott. :-)))))
Ez a T6010 ez a TSA-nak a továbbfejlesztett változata lenne? Bár én a TSA-t se ismerem csak valaki itt irta asszem
senki? :)
Most ez a szépség 40000 ojró de ha mégjobban elmennek az euró árak akkor lehet vissza kell térni a T5050hez :S bár nem most veszem még hátha addig lesz változás .
Válasz #46. hozzászólásra
Ja.
A 2. az dual.
4x3x2.
Elb.....ták!!!!!!
Ezt hogy érted hogy hangos a váltója? Váltásnál vagy menet közben?
Én voltam Nagyigmándon kipróbáltam a DELTÁT is meg a PLUST is szerintem nagyon hangos a váltó meg a DELTÁNÁL nem lehet kintről vezérelni a függesztőkarokat ezt már egy MTZ-nél is lehet szóval ehhez az árhoz nagyon puritán a felszereltség.
Válasz #46. hozzászólásra
Jó buzi 1 link!
A prospektusban?
Látod ott is a 3 fajta váltót írja.
Biztos mondom a cég az EC-seket hozatja le magának, mondván 1 -el nagyobb kategória mint a 5000, aki ezt akar itt a 16-os bele...
Hát én prospektusból néztem most de ezt is mondta a gépértékesítő hogy alapból az elektrocommandal adják
De érdekes amúgy néztem most a prospektust és az első és második képen ugyanazt írja hogy elektrocommand közbe pedig a második kép szerintem az lenne amit mondták a syncro command vagy mi :) tehát az ami olcsóbb lenne még az EC-nél
http://www.ikr.hu/images/newholland/traktorok/t6000delta_plus.pdf
nézd meg a váltóknál
Válasz #43. hozzászólásra
Ha aszondod Te is, h. a Deltában is már az EC. az alap, legyen.
Az viszont biztos, h. amazokat is rakják??? rakták beléjük.
Lehet ma már az Ikr csak EC-vel hozza be, nem keveri a xart...
Az alja nem mert le szoktuk vágni a rózsa tetejét és akkor megyek közé amikor úgymond "emeljük ki" ősszel, hasa alatt elfér csak összefele viszont terebélyesedik az MTZ-vel közé tudok menni csak az meg megy a háztól pedig jó kis gép :( de 3 traki meg fölös
Szevasztok!
Szerintem ezek az új Nh-k nem a legjobbak, volt egy tm 165ünk becseréltük 6000 órával egy 7050re, az 5 év alatt nem volt a régivel annyi gond, mind az újjal 2hónap alatt.
amúgy 6010be alap az electro command.
Válasz #41. hozzászólásra
Ravasz kölök!
Jó módszer.
Csináld azt.
De akkor meg majd lehet kitalálnak a felnire olyan árat hogy...
Amivel rávezetnek, h. vedd gumistul jobb az neked úgy. :-))))
És az alja nem cseszi le a roozsát?
80 centi körül van de az ágak benyúlnak aztán érted a kerék meg letöri :( Hát igen hallottam hogy a művelőkerék garnitúra 1misi körül van de lehet hogy kicselezem őket és csak felnit veszek azt majd felgumizom én mert az IKR nek is tud fogni a tolla rendesen :)
Válasz #39. hozzászólásra
Az is lesz + jó 1 milla sztem a 4.
80 centisek a sorok és bele kell menni?
Hát mászófokozat biztos nem kell mert palantázni nem palántázok vele.Egy dolog kellene legalább hátulra vékonyabb kerék, mert beleszeretnék menni rózsaközé és ott az ágak azért összébb szorítják a 80cm-es sortávolságot.Vagy művelőkerék lesz a megoldás :)