Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát attól függ hogy dynás váltó van-e benne. A másik az tényleg kicsit gyengébb, de ez azért túlzás amit mondanak neked, mert nekem majd 7000-em van a 3095-ösbe, és még semmi tipikus hibája nincs! Meg ismerősnek se. A dynás meg örök. Az hogy melliket válaszd azt döntsd el te hogy milyen erős kell, én a 95-ösre szavazok, mert nem drágább mint a többi, és az meg nem baj ha van egy kis tartalék lóerő.
Bár nagy részetek szántóföldi növénytermesztést folytat, azért megkérdem:
Milyen traktorban érdemes gondolkodnom kertészeti vonalon?
Jelenleg egy 35 lóerős Valpadana trakim van, de immár 20 éves lesz, kissé megfáradt, meg kinőttük. A keret nagyjából netto 3-4 milla. Kicsit nagyobb, kicsit erősebb kellene, erdőre is járunk, de a fóliasátorba is jó lenne, ha beférne... Új és fiatal használt is játszik.
sziasztok hát én nem tudom valaki mondja már meg öszintén tényleg vannak gondok a masseynél a váltoval? akivel beszélek mindenki le akar beszélni rola mert a válto tönkre megy rajta 5000 munka ora után igaz ez?
valaki irjon már valamit rola hogy akkor ezek közül meliket vegyem meg 3075 . 3080. 3085. 3090. 3095?
itt meg a szomszéd faluban a 4 fergához volt 2 tartalék sebváltó ,az ipari munkát nem bírta, egy 2000hekis cég majdnem megfeküdt a nem jó gépválasztás miatt,én 17 éve valtrázok, egyszer előfordulhat ezekkel is valami,főleg amit kapott az idén,
No azért megint jövök azzal a géppel amit Claastráék falvából került ide kocka 160-as gép, csak 10milliót költöttek rá hogy egyben legyen...
Megrögzött valmetos tulajok, hozzáértő srácok profi karbantartott gépek.
5Valtrájuk van. DE! de...
Azért a bitang munkákra csak vettek egy 8270-es Fergát, abban is 10000óra felett van de nagyon egyben van, tök egészséges traktor ki is lökték vele azt a maradék párszáz hektár területet hehe
Van a Magtárnál egy valtra eladó 19000üó Jó állapotban eladó ajánlom nekik,már ha szeretnének egy jó traktort maguknak. A világ vége után is működni fog.
7044 hozzászólás
Válasz #1293. hozzászólásra
Ehez mit szólsz?
Szerintem pofás!http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3310925/deutz-220.html
Válasz #1289. hozzászólásra
Na ez szimpi, ez már elég lenne, erősebb és testesebb kicsit, mint a mostani. Nézek árakat, bár nincsenek illúzióim..
Koppány Vezér: Nem kell se fülke, se front hidraulika meg tlt.
Válasz #1288. hozzászólásra
Fülkés,vagy fülke nélküli?
Válasz #1290. hozzászólásra
a 75 85 95-ösben van dyna váltó a 93 vagy az az utániakban a 80 90-ben nincsen ha jól tudom
de ebben az árban is birok találni dynas váltoval? ebben a 3095-ös szériában már raktak?
Válasz #1288. hozzászólásra
nézz meg egy ilyenthttp://www.axial.hu/upload_files/pages/Landini_Mistral_magyar.pdf
Válasz #1283. hozzászólásra
Tetszik, de ez nem kicsit drágább, hanem kétszer annyi. :) Ennél egy mérettel lehet kisebb...
Válasz #1286. hozzászólásra
Mindkettőbe Deutz van?
Mtz 952.4 vagy 922.4 deutz motorral? Ahoz mit szóltok?
Válasz #1281. hozzászólásra
A Landininek is vannak az MF traktorai csak kékben.
Válasz #1280. hozzászólásra
Hát attól függ hogy dynás váltó van-e benne. A másik az tényleg kicsit gyengébb, de ez azért túlzás amit mondanak neked, mert nekem majd 7000-em van a 3095-ösbe, és még semmi tipikus hibája nincs! Meg ismerősnek se. A dynás meg örök. Az hogy melliket válaszd azt döntsd el te hogy milyen erős kell, én a 95-ösre szavazok, mert nem drágább mint a többi, és az meg nem baj ha van egy kis tartalék lóerő.
Válasz #1282. hozzászólásra
Massey Ferguson 3600-as széria! Kicsit drágább mint amit te írtál, de van 3 éved rá hogy befizesd!
Sziasztok!
Bár nagy részetek szántóföldi növénytermesztést folytat, azért megkérdem:
Milyen traktorban érdemes gondolkodnom kertészeti vonalon?
Jelenleg egy 35 lóerős Valpadana trakim van, de immár 20 éves lesz, kissé megfáradt, meg kinőttük. A keret nagyjából netto 3-4 milla. Kicsit nagyobb, kicsit erősebb kellene, erdőre is járunk, de a fóliasátorba is jó lenne, ha beférne... Új és fiatal használt is játszik.
vagy valaki tud más fajta traktort mondani ami 90 töl 120 loeröig meg max 12000euro a keretem. lehetöleg ne legyen tölem öregebb min: 1987 év
sziasztok hát én nem tudom valaki mondja már meg öszintén tényleg vannak gondok a masseynél a váltoval? akivel beszélek mindenki le akar beszélni rola mert a válto tönkre megy rajta 5000 munka ora után igaz ez?
valaki irjon már valamit rola hogy akkor ezek közül meliket vegyem meg 3075 . 3080. 3085. 3090. 3095?
Válasz #1278. hozzászólásra
A fahrnak a DX 85öse.
Válasz #1277. hozzászólásra
milyen tipus volt?
Válasz #1276. hozzászólásra
Már mindegy, eladták. Egyébként sem adnák érte 3+fát!
Válasz #1275. hozzászólásra
felejtös, inkább kinait
Válasz #1274. hozzászólásra
A belseje nem túl meggyőző.
Válasz #1273. hozzászólásra
talán 3szor már láttam ilyetde gondolom a délvidékiek majd irnak rá valamit
Válasz #1272. hozzászólásra
Egyéb?
Válasz #1271. hozzászólásra
Szlovén dájcs
Torpedó traktorokról mit lehet tudni?
Válasz #1269. hozzászólásra
akkor lehet mégse
Válasz #1267. hozzászólásra
ugorjál
Válasz #1266. hozzászólásra
itt meg a szomszéd faluban a 4 fergához volt 2 tartalék sebváltó ,az ipari munkát nem bírta, egy 2000hekis cég majdnem megfeküdt a nem jó gépválasztás miatt,én 17 éve valtrázok, egyszer előfordulhat ezekkel is valami,főleg amit kapott az idén,
Válasz #1263. hozzászólásra
mi a helyzet bika fronton? hallom gáz van. lehet most kéne beleugrani a marházásba
Válasz #1265. hozzászólásra
No azért megint jövök azzal a géppel amit Claastráék falvából került ide kocka 160-as gép, csak 10milliót költöttek rá hogy egyben legyen...
Megrögzött valmetos tulajok, hozzáértő srácok profi karbantartott gépek.
5Valtrájuk van. DE! de...
Azért a bitang munkákra csak vettek egy 8270-es Fergát, abban is 10000óra felett van de nagyon egyben van, tök egészséges traktor ki is lökték vele azt a maradék párszáz hektár területet hehe
Válasz #1264. hozzászólásra
Van a Magtárnál egy valtra eladó 19000üó Jó állapotban eladó ajánlom nekik,már ha szeretnének egy jó traktort maguknak. A világ vége után is működni fog.
Válasz #1263. hozzászólásra
viccelnek,de értem a tréfát,
Válasz #1262. hozzászólásra
Keménykednek???
Válasz #1260. hozzászólásra
Ez meg megszakadt a munkában,a 28000tonna trágya kiszórása nem az optimális viszonyok között megviselte egy kicsit
Válasz #1257. hozzászólásra
Válasz #1259. hozzászólásra
az én masináim nem dolgoznak sokat, mert gyorsan megcsinálják a munkát
az én gépeim meg az olvasztóba kerülnek, mert anyag van bennük és nem a kazánba
majd ha annyit ledolgozik a fospiroskád(sárgád)mint ezek akkor dumálj,de szerintem akkor már be lesznek olvasztva
Válasz #1256. hozzászólásra
hát igen! valtrából kell legalább 3, hogy 1 menetkész legyen. olyan, mint anyám babettái 1 mindig javitás alatt
Válasz #1255. hozzászólásra
nviccet félretéve, nem egetverő,van még kettő használható
Válasz #1254. hozzászólásra
sajnos csak májusra tudom kifaragni fából....kellő minőségben
Válasz #1253. hozzászólásra
Márciusban már kell a gép
Válasz #1252. hozzászólásra
egy próbálkozás nem fáj semmibe.Küldd át.
Mennyire égető?
Válasz #1251. hozzászólásra
Agco ,adjak listát
Válasz #1250. hozzászólásra
milyen alkatrész?
Válasz #1249. hozzászólásra
Nincs rendben minden de megoldjuk(alkatrész kéne),4óra óta 2 géppel küzdünk a fehérség ellen
Válasz #1248. hozzászólásra
gyááéááááááájjjjjjjj..........
már perverzkedsz is?
viccet félre téve:dolgozom
adnak itten munkát bőven.
Nálad?
Minden rendben?
Válasz #1247. hozzászólásra
Na kiugrasztottam az öreget,merre jársz mostanában
Válasz #1246. hozzászólásra
...........csak nem kéne annyit inni már.....
Válasz #1240. hozzászólásra
Ha-Ha,ha többi mázsát a hátadon kellene vinni hordhatnád egy darabig,az uj MF-eket eza fos öreg is kenterbe vágja
Jelen pillanatban, ..... hódúrosat.