Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Esetleg valaki tud valamit konkrétan erről a gépről vagy esetleg erről a tipusról?
http://www.ikr.hu/hgep_show3.php?code=2790
MTZ 82 helyére szeretne vásárolni itt egy gazda gépet és megkért hogy segítsek. 3-5 milka a keret. Eddig ezt találtam a legpofásabbnak. Van itt helybe egy ilyen gép, de még a közelébe se mentem sose.
Válasz #1224. hozzászólásra
Amennyiben márkafüggetlen vagy, vegyél Lamborginit.
nem rossz gépek. Pénzedért ebből kapsz talán a legjobbat,vagy Landínit.
itt kaphatsz tippet kaphatsz rábeszélést-lebeszélést,dicséretet-szidást,de szerintem ezt neked kell eldöntened!nem csak hogy a márka nem mindegy de az állapota sem mellékes egy gép esetében.azt meg tudni te mire mondod még azt hogy nekem tetszik vagy ingyen sem kellene!
szerintem fontos kérdés elsőként eldönteni a márkát!
Olcsón nemlesz jó 8000-es kocka 160-as valtra az is biztos!
Egyik cimborám megvett egyet 6körül aztán még 10millió ment rá
Igaz fel is lett gumizva, komplett váltófelújítás Á-tól cettig, meg hajtás meg minden meg izé meg hozé, új drága grammer ülés meg akármi. Gatyába is lett rázva, nagyon kevés ember csinálta volna meg, már az előző tulaj is csak tákolta Claastra szomszédságában, viszont így betyár jó gép lesz sokáig, 4méteres kompaktorral szaladgál, pótozik néha, 4fejes ekéje van meg egy grubber is volt már rajta. Ezekkel az eszközökkel kifog tartani sokáig de drága baxás volt
Én is egy 82es MTZ-t cseréltem le egy 10000órás MF3655re. Voltak vele gondok, erősen lelakott gép volt. Nem tudom mit hoz a jövő de terveim között nem szerepel olyan hogy MTZ-t beengedek még egyszer a portára. Ég és föld a különbség a két gép között minden tekintetben.
Nem gond, az előző nagy gépünk egy T150 volt. Tavaly sikerült megszabadulni tőle. Pezsgőt is bontottunk, mert állandóan szegelnünk kellett, hogy kijussunk az udvarból. A munkaeszközök meg vannak. Azokkal vígan szalad majd az újabb. Meg újítani is kellene.
Az ideális úgy 110-130 lóerő lenne. De ha nagyobb sikerül akkor sem fakadunk sírva.
A lényeg az, hogy megbízható és terhelhető legyen. Ennek kellene a legtöbbet mennie.
Mellette van még 3db 82-es MTZ. A tavalyi év végét és az idei évet ezekkel dolgoztuk ki. Már álmomban is MTZ-t szerelek.
Nem mindegy, hogy 100 vagy 150 lovast. Munkagépek melyikhez vannak? Az mtz gépeit viszi a 100-as, de a nagyobb már szétszakítja. Szerintem szűkítsd jobban a teljesítmény kategóriát. 100-120-as 4 hengeres a nagyobbak már 6 hengeresek aminek nagyobb a fenntartási költsége.
Érdekelne a véleményetek. 100-160 ló között keresünk mindenesnek való megbízható gépet. A keret kb 4,5 milkacsoki.
Nincs márka elfogultság, egyszerűen egy megbízható gép kell. Különösebb elvárás nincs, lehetőleg fiatalabb gép kell, alkatrész elérhető legyen hozzá. Ne álljon sokat a műhelyben. Könnyebb munkáknál ne egye le a hajam is. A többi már csak hab a tortán, az MTZ után minden felüdülés.
Ezeket találtam most hirdetésekben:
Case MX110
Ferga: 4260; 6180
Steyr 9125
Valmet 8550
JCB 155; 1125
Az ára is kevesebb,meg pénze van, de nem gondolkozik csak vásárol?Valami nem tiszta.
Nekem nem lenne kicsi, több mint tíz éve gondolkoztam a zöld kicsibe, lehet akkor kellett volna zöldet, de akkor 1/3 földem volt, s most sem sok. Eltudnám képzelni magas, őszhajú, középkorú, típust váltott.
7044 hozzászólás
Válasz #1239. hozzászólásra
NA, ennél még az MTZ is jobb!
Válasz #1242. hozzászólásra
Meggyőztél xDDDD
Válasz #1241. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/gepitelet/yto-x904/i_393/
Válasz #1239. hozzászólásra
Senki se akadt még össze ilyen szörnyeteggel?
Válasz #1238. hozzászólásra
190 ló 52 mázsa,futóhomokra való...
Esetleg valaki tud valamit konkrétan erről a gépről vagy esetleg erről a tipusról?
http://www.ikr.hu/hgep_show3.php?code=2790
MTZ 82 helyére szeretne vásárolni itt egy gazda gépet és megkért hogy segítsek. 3-5 milka a keret. Eddig ezt találtam a legpofásabbnak. Van itt helybe egy ilyen gép, de még a közelébe se mentem sose.
Még egy uccsó valtra jó árban:
http://www.expressz.hu/valtra-8750-hasznalt-1997-33046068/
Válasz #1236. hozzászólásra
Mert ez a hirdetés külföldön is megjelenik, és ha elolvasod, leírja, hogy milyen nyelven beszélnek(angol,német, orosz, magyar).
Válasz #1235. hozzászólásra
Hát ez jó, azt írja beszélünk magyarul,... Kisteleken.
Válasz #1231. hozzászólásra
Hát ez benne van a pakliban minden használtgépnél.
Itt egy tuti:
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,983064,Valtra-Valmet-6650-Hi-Tech.html
Ráadásul első híd rugós!
Ezt talajmunkára meg vetéshez is használhatja és kategóriája felett tud a hidraulikája meg az öntömege.
Amennyiben márkafüggetlen vagy, vegyél Lamborginit.
nem rossz gépek. Pénzedért ebből kapsz talán a legjobbat,vagy Landínit.
itt kaphatsz tippet kaphatsz rábeszélést-lebeszélést,dicséretet-szidást,de szerintem ezt neked kell eldöntened!nem csak hogy a márka nem mindegy de az állapota sem mellékes egy gép esetében.azt meg tudni te mire mondod még azt hogy nekem tetszik vagy ingyen sem kellene!
szerintem fontos kérdés elsőként eldönteni a márkát!
Válasz #1227. hozzászólásra
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,969442,Massey-Ferguson-6180.html
Válasz #1230. hozzászólásra
Olcsón nemlesz jó 8000-es kocka 160-as valtra az is biztos!
Egyik cimborám megvett egyet 6körül aztán még 10millió ment rá
Igaz fel is lett gumizva, komplett váltófelújítás Á-tól cettig, meg hajtás meg minden meg izé meg hozé, új drága grammer ülés meg akármi. Gatyába is lett rázva, nagyon kevés ember csinálta volna meg, már az előző tulaj is csak tákolta Claastra szomszédságában, viszont így betyár jó gép lesz sokáig, 4méteres kompaktorral szaladgál, pótozik néha, 4fejes ekéje van meg egy grubber is volt már rajta. Ezekkel az eszközökkel kifog tartani sokáig de drága baxás volt
Akkor a 160-as kategóriát céloznám meg, azzal tudsz a legtöbbet kiváltani. a legtöbb időt megspórolni. Én a helyedben a valmetot választanám.
Válasz #1226. hozzászólásra
Láttam. Biztos lesz dicséret!
Én is egy 82es MTZ-t cseréltem le egy 10000órás MF3655re. Voltak vele gondok, erősen lelakott gép volt. Nem tudom mit hoz a jövő de terveim között nem szerepel olyan hogy MTZ-t beengedek még egyszer a portára. Ég és föld a különbség a két gép között minden tekintetben.
Válasz #1225. hozzászólásra
Nem gond, az előző nagy gépünk egy T150 volt. Tavaly sikerült megszabadulni tőle. Pezsgőt is bontottunk, mert állandóan szegelnünk kellett, hogy kijussunk az udvarból. A munkaeszközök meg vannak. Azokkal vígan szalad majd az újabb. Meg újítani is kellene.
Az ideális úgy 110-130 lóerő lenne. De ha nagyobb sikerül akkor sem fakadunk sírva.
A lényeg az, hogy megbízható és terhelhető legyen. Ennek kellene a legtöbbet mennie.
Mellette van még 3db 82-es MTZ. A tavalyi év végét és az idei évet ezekkel dolgoztuk ki. Már álmomban is MTZ-t szerelek.
Válasz #1225. hozzászólásra
Szia!
Láttad mi történt Somogyban?
Nem mindegy, hogy 100 vagy 150 lovast. Munkagépek melyikhez vannak? Az mtz gépeit viszi a 100-as, de a nagyobb már szétszakítja. Szerintem szűkítsd jobban a teljesítmény kategóriát. 100-120-as 4 hengeres a nagyobbak már 6 hengeresek aminek nagyobb a fenntartási költsége.
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek. 100-160 ló között keresünk mindenesnek való megbízható gépet. A keret kb 4,5 milkacsoki.
Nincs márka elfogultság, egyszerűen egy megbízható gép kell. Különösebb elvárás nincs, lehetőleg fiatalabb gép kell, alkatrész elérhető legyen hozzá. Ne álljon sokat a műhelyben. Könnyebb munkáknál ne egye le a hajam is. A többi már csak hab a tortán, az MTZ után minden felüdülés.
Ezeket találtam most hirdetésekben:
Case MX110
Ferga: 4260; 6180
Steyr 9125
Valmet 8550
JCB 155; 1125
Válasz #1222. hozzászólásra
Jah jogos. Baj van az értelmező készségemmel. De az az ár már reális gondolom.
Válasz #1220. hozzászólásra
23.000ezer = 23.000.000 tehát 23magyar milkacsoki
szerintem így van
Válasz #1220. hozzászólásra
Ez qrva olcsónak tűnik. Szerintem elírás.
MF Ezt elírták vagy tényleg ennyibe kerül
Válasz #1218. hozzászólásra
Felénk dolgozott egy ilyen páréve de gyorsan elvitte a bank... arra se volt időm hogy megnézzem közelebbről..
Válasz #1217. hozzászólásra
Magyarul tudja a t...öm
Válasz #1216. hozzászólásra
Ezekbe milyen motor van? És milyen váltó, sima mechanikus vagy terhelés alatti?
Válasz #1215. hozzászólásra
Bocsihttp://www.huntraco.hu/hasznaltgep/lista.php?gid=833
Gabikám egy új linket.. nem tudom megnézni.
Válasz #1213. hozzászólásra
Meghagyom Sanyibának
Válasz #1212. hozzászólásra
megvennéd???????
naugyi
akkor meg ne ijesztgessed itt a népet vele
Válasz #1211. hozzászólásra
Sanyibáhttp://www.huntraco.hu/hasznaltgep/lista.php?gid=833
Válasz #1210. hozzászólásra
Azt nem is néztem csak a LE-t..
Válasz #1209. hozzászólásra
Derítsd ki mi a különbség az E és az M változat között. Szerintem a válasz abban van.
Válasz #1208. hozzászólásra
Ez meg 90le..http://www.agroinform.com/gepkereskedok/969822/John-Deere-5090M-2012.htmlTöbb üzemórák mint amott 2h nem értem én ezeket a hirdetőket.Mondjuk az új ár az nem a 2h -nál van
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/969755/John-Deere-5080M-2012.htmlEz csak 80 Le, de ennyi.?
Az ára is kevesebb,meg pénze van, de nem gondolkozik csak vásárol?Valami nem tiszta.
Nekem nem lenne kicsi, több mint tíz éve gondolkoztam a zöld kicsibe, lehet akkor kellett volna zöldet, de akkor 1/3 földem volt, s most sem sok. Eltudnám képzelni magas, őszhajú, középkorú, típust váltott.
Válasz #1205. hozzászólásra
nem tom,kérdezd meg
Válasz #1203. hozzászólásra
Miért adja el, ha megvette 2 üzó.?
Válasz #1203. hozzászólásra
Hoppá,!!!!!
Sanyi bácsi 1186
Válasz #1201. hozzászólásra
ráQrja a mfes fronthidrót a hátuljára oszt fölkap pár mtz sulyt
Válasz #1199. hozzászólásra
már neharagudj,de az ocskavasad orraesik ettől ,ezelé kombájn kell
Válasz #1199. hozzászólásra
nagyon teccik szanberg kukiasztalán hogy a törőhengerek fel vannak rakva valamivel így már az aprít rendesen!!!
Olyan kell nekem is csak hat sorosba!!!!
Válasz #1198. hozzászólásra
Ócskavasért ennyit nem akarok adni de ha műanyagos akad azért már lehet adok!
Válasz #1197. hozzászólásra
sokra:1,8
Válasz #1196. hozzászólásra
nem igaz én a dombtetőről látom KASSÁT!!!
úgyhogy te laksz a világ végén!!!
A lemezest külön mire tartod!?
Válasz #1195. hozzászólásra
az eladó lemezes ,a másik műanyagos,és te lax a világvégén
Válasz #1194. hozzászólásra
az oros műanyagos vagy lemezes, képet dobsz róla!?
Holnap hívlak!
De már el is felejtettem hogy a világ szélén laksz!?
Szerintem a fuvar onnan húzós lesz így nem tudok majd túl jó árat mondani!