Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kevered valaminel rendesen,semmi köze az Mtz-hez.
Egyébként ha valaki szereti az is tud indokot,és az is aki nem.De egy biztos a nyugati gép szervízdíjából lehet venni jó T-150-est.Persze azért igazi nagy területekre nem való,de kb 200ha -ig megfelel egy kisebb traki mellé szántani tárcsázni.
Válasz #288. hozzászólásra
Az tuti hogy szarul emlékszik, a T-150 ben soha nem volt MTZ dugó sem hüvely a MAZ dugó gyűrű eggyezik meg vele mert 130 az átmérő. CSak a saját dolgai jók hozzá nem tom miről beszél!!!!!!!
Igen ez már újabb ,nekünk az ez előtti fajta volt ami olyan hűtőmaszkkal volt mint a katonai az előbb.Abba még MTZ 50-es dugó -hüvely-hajtókar ment ha jól emlékszem
Az elmúlt 20 évben gyártott ( vagy 30 -ban mert a Rába is belefér) hagyományos adagolós traktorok között fékpadon ( v.vontatási teljesítmény mérőn mérve)nem nagyobb a különbség 15 % nál de a nyakam teszem rá h.20 %-ba nem fér bele a sofőr butasága miatti tulfogyasztás eltérés
Habár én nagyon haragszok ha valaki a traktorok fogyasztásáról beszél(mert nincs különbség) itt mégis összehasonlítanám százalékosan a 220-230 -al amit még a Rába is tud produkálni
Na látod ez az.Én vettem egy 105-ös MTZ-t mert a 82-es kicsi volt.4 éves volt mikor mellé állítottam a 190 LE JD-t mert az is kicsi volt.230 LE trakit akartam venni de akor nem volt,megvettem a 4755-öst,verem bele a pénzt,közben nézem a traktorhúzón kipróbált 8300-ast,és tudom hogy először azt kellett volna megvenni,és abba rakni a pénztnem a 4755-ösbe mert ablakon kidobott pénz lesz ha mégis rászánom magam a cserére
5 M -ért vettem + váltó 2M + adagoló 370 E +orrhidraulika 330 E + egyéb 300 E Még ha most veszek rá 2 első gumit 600 E -ért az 8,6 M Szerintem 7-ért nem vinné el hiába látnák h.megéri,mert ilyet csak kis pénzüek keresnek már csak
A pöttinger ekémnek hidraulikus a hátsó kereke.Megfizethetetlen amilyen jó.Itt is kinlódnak a Rábások ilyen megoldásokkal de az csak kinlódás .Ezt előre tudva biztos nem kellene
Ha én gyorsan vásároltam kevés énzből gyenge minőséget,még mindíg megbántam mert 1-2 év mulva lett pénzem de a rossz vagy kicsi gépet utólag kicserélni már nagyon rossz és a ráköltött énz sem jött vissza.Inkább várok 1-2 évet és egy jót v. nagyot veszek és ha abba rakod a pénzt az megmarad neked
Válasz #243. hozzászólásra
Én a helyedben nem gondolkodnék csak is a rába ha kettő közül kell választani amúgy viszont vagy krysztál vagy a fiat . A fiatok sokat bírtak felénk .
7044 hozzászólás
Válasz #292. hozzászólásra
festett traktor ingyen se kéne !!!:((
Válasz #292. hozzászólásra
Egy ilyen tárcsát hozzá...http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-15237366/
meg egy ilyen ekét...http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-15671529/ és kész a géppark nagyja...:)
Például ez se volna egy utolsó vétel... Nekünk volt és szerettük...http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-15257750/
Válasz #286. hozzászólásra
Kevered valaminel rendesen,semmi köze az Mtz-hez.
Egyébként ha valaki szereti az is tud indokot,és az is aki nem.De egy biztos a nyugati gép szervízdíjából lehet venni jó T-150-est.Persze azért igazi nagy területekre nem való,de kb 200ha -ig megfelel egy kisebb traki mellé szántani tárcsázni.
Válasz #286. hozzászólásra
az se
Válasz #288. hozzászólásra
Az tuti hogy szarul emlékszik, a T-150 ben soha nem volt MTZ dugó sem hüvely a MAZ dugó gyűrű eggyezik meg vele mert 130 az átmérő. CSak a saját dolgai jók hozzá nem tom miről beszél!!!!!!!
Válasz #285. hozzászólásra
Biztos, hogy nagyon rosszul emlékszel.
mentem aludni,jók legyetek
Válasz #285. hozzászólásra
Ja és alacsony volt a fordulata hasonlóan az 50-eshez
Válasz #284. hozzászólásra
Igen ez már újabb ,nekünk az ez előtti fajta volt ami olyan hűtőmaszkkal volt mint a katonai az előbb.Abba még MTZ 50-es dugó -hüvely-hajtókar ment ha jól emlékszem
Válasz #282. hozzászólásra
A 6hengeres v motornak (azzal jöttek már jó régóta)220 a fajlagos fogyasztása.
Mostmár raknak bele mindent de azoknak se sokkal jobb.
http://www.xtz.ua/eng/production_and_manufactures/tractors/kolesnie/obshego_naznacheniya/htz-150k-09.html
Válasz #282. hozzászólásra
A 150-nek 300 Az 50-es MTZ-nek 280 A 80-nak talán 240
Válasz #280. hozzászólásra
Nem tudom h. az elmult 15 évben újítottak -e a motorján (ha gyártják még akkor biztosan)de ami az előtt volt annak biztos h.ennyi volt a fogyasztása
Válasz #276. hozzászólásra
Az elmúlt 20 évben gyártott ( vagy 30 -ban mert a Rába is belefér) hagyományos adagolós traktorok között fékpadon ( v.vontatási teljesítmény mérőn mérve)nem nagyobb a különbség 15 % nál de a nyakam teszem rá h.20 %-ba nem fér bele a sofőr butasága miatti tulfogyasztás eltérés
Válasz #272. hozzászólásra
Az igy van a lóerő az gázojajból és levegőből keletkezik., de az a 300 gr nem sok vagy sokk egy kicsit?????
Válasz #277. hozzászólásra
bezony ám, nincsenek csodák
Válasz #277. hozzászólásra
igen arra értete
Válasz #274. hozzászólásra
Már hogy a T-150-esnél 220????
Válasz #275. hozzászólásra
Mi az h. NINCS kül. ???????????
Válasz #273. hozzászólásra
Habár én nagyon haragszok ha valaki a traktorok fogyasztásáról beszél(mert nincs különbség) itt mégis összehasonlítanám százalékosan a 220-230 -al amit még a Rába is tud produkálni
az 220g/kwó,de tökmindegy a Jd se eszik kevesebbet
az tuti !!:DD
Válasz #265. hozzászólásra
na ez nem semmi.ennek csak egy hibáját tudok: b/t = 300 g/KWó
Válasz #270. hozzászólásra
szavadon foglak :)))
Válasz #268. hozzászólásra
Nagyon macerás a belökés.
Majd vlm.kor 1x.....
Idézőjelesen megígérem.....
Válasz #266. hozzászólásra
azt szoktuk erre mondani hogy
mindig kicsi lesz :))
Válasz #264. hozzászólásra
lökjed akkor mire vársz :)))
Válasz #265. hozzászólásra
na ilyet vegyél jancsi !!!!
Válasz #260. hozzászólásra
Na látod ez az.Én vettem egy 105-ös MTZ-t mert a 82-es kicsi volt.4 éves volt mikor mellé állítottam a 190 LE JD-t mert az is kicsi volt.230 LE trakit akartam venni de akor nem volt,megvettem a 4755-öst,verem bele a pénzt,közben nézem a traktorhúzón kipróbált 8300-ast,és tudom hogy először azt kellett volna megvenni,és abba rakni a pénztnem a 4755-ösbe mert ablakon kidobott pénz lesz ha mégis rászánom magam a cserére
http://www.tractorbynet.com/forums/attachments/photos/127179d1240068555-russian-tractor-magical-snap-2009.04.19-18.18-002.png
Válasz #260. hozzászólásra
Ma lekaptam 2 db. 4755-öst.
Bexarsz!
Válasz #261. hozzászólásra
azért van rajta egy lakat is,amivel a vonórudakat lehet meghúzni azt tettem rá
Semmilyet se érdemes.
Ferrarit érdemes meg Mclarent............
Válasz #258. hozzászólásra
Igazából nem rosz a lánc sem csak olyan megoldás kellene ami könnyen és kis léptékekben állítható
Válasz #259. hozzászólásra
igen most olyan 6-7 között mozognak, de pang a piac
sirnak a kereskedök nagyon
Válasz #256. hozzászólásra
5 M -ért vettem + váltó 2M + adagoló 370 E +orrhidraulika 330 E + egyéb 300 E Még ha most veszek rá 2 első gumit 600 E -ért az 8,6 M Szerintem 7-ért nem vinné el hiába látnák h.megéri,mert ilyet csak kis pénzüek keresnek már csak
Válasz #257. hozzászólásra
A condor ekének is az,nagyon jó megoldás az biztos.
Válasz #252. hozzászólásra
A pöttinger ekémnek hidraulikus a hátsó kereke.Megfizethetetlen amilyen jó.Itt is kinlódnak a Rábások ilyen megoldásokkal de az csak kinlódás .Ezt előre tudva biztos nem kellene
Válasz #255. hozzászólásra
mennyiért mérnéd el az 55-öst ??
Ha én gyorsan vásároltam kevés énzből gyenge minőséget,még mindíg megbántam mert 1-2 év mulva lett pénzem de a rossz vagy kicsi gépet utólag kicserélni már nagyon rossz és a ráköltött énz sem jött vissza.Inkább várok 1-2 évet és egy jót v. nagyot veszek és ha abba rakod a pénzt az megmarad neked
Én a helyedben nem gondolkodnék csak is a rába ha kettő közül kell választani amúgy viszont vagy krysztál vagy a fiat . A fiatok sokat bírtak felénk .
Válasz #250. hozzászólásra
igy van ott tényleg nem voltak
csak a tcs-ben
Válasz #249. hozzászólásra
Azt én megoldottam egy lánccal+lakattal,így mindig egy mélységbe teszi le az ekét.
Válasz #248. hozzászólásra
nem kéne ingyen se :)))
ág-s biztos nincs, mert ott azért normális traktorokat használtak
Válasz #248. hozzászólásra
azonkívül nem szabályzott a hidraulikája ami igen nagy gond
Válasz #246. hozzászólásra
ismerve az MTZ alkatrész utánpótlás nyűgeit és gyorsaságát( 1 hónap és nagy szerencse ha azt kapod ami kell)semmiképpen nem vennék 150-est
Miért ne lenne?
van katonai is
Válasz #242. hozzászólásra
rossz gazdája lehetett nagyon !!