Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz paprikamágus #5936. hozzászólásáraMinek neked szőlőben 120 lovas traki
Min ültèl eddig Zetorba 2 henger nèlkül?
Vagy mibe?
Szőlőben mèg a 90 is sok!
Csak kertèszeti trakièt kell venni!
Vagy mibe?
Fülke nélküli, 50 Le, kb. 2,5 T önsúlyú, 1,6-1,8 m közötti szélességű, új, egyszerű felépítésű kis traktorra van szükségem alapvetően terepen történő 3-4 t pótkocsi vontatására illetve a kategóriához illeszkedő egyéb munkagépekkel (1,8 m tárcsa, talajmaró) történő munkavégzésre.
A paraméterek alapján a SOLIS RX50 került képbe, a forgalmazó 12+12 váltóval 5,8 M+Áfa áron kínálja.
Kérdés: meg szabad-e venni az eddigi SOLIS üzemeltetési tapasztalatok alapján (gyakorlatilag 6 éve forgalmazzák Mo.-on, kb. 600-700 összes eladott darabszám, használtat nem nagyon láttam hirdetésekben)?
Mennyire megbízható a márka motorikusan illetve egyéb szerkezetileg, milyen a fogyasztása, mennyire szervízigényes, a 3 év garancia után otthon is javítható-e, alkatrész ellátás milyen a forgalmazónál, az alkatrész árak milyenek (MTZ és nyugati márkák árfekvése közötti?)?
Minden SOLIS tapasztalattal rendelkező véleményét köszönettel figyelembe veszem!
Válasz mtz1221 #5930. hozzászólására
Na azt azért kikérem magamnak!
Mivel mint látható a képeken ez a gyár kimondottan gyárt ilyen típusokat!
igaz ez csak Koreában érhető el tőlük! De hogy más ilyet tenne az nagyon kétlem!
Egyébként ez a gyár sok mindenkinek gyárt sok mindent!
Ha érdekel nézd meg a globális weboldalt
www.lstractor.com
vagy inkább az
https://www.lsmtron.com/page/lsmtronMain.asp
A gyár nagyon sok rétű, a tankgyártás, haditechnika, és még sorolhatnám, az összes plastik fröccsöntő gépet ők gyártják!
Az összes műanyag evőeszközt az ő gépeik gyártják!
De mondok egy példát! Kerestünk Hidraulika szűrőt a trakihoz, az autósbolt mondta, hogy ez cikkszám szerint egy MAN teherautó hidraulika szűrője! Ám legyen! Kiderült, hogy ezt is az LS gyártja Koreában, még a logó is rajta volt!
A régi trakiba cseréltünk Kuplungot tavaly, mert teljesen el volt már kopva! A Kuplungon rajt volt a KIA Jel! (De ezt is az LS gyártja )
De ha jól megnézed a trakin a logokat, IGEN az LS-hez tartozik az LG is!!
A világ 3.ik legnagyobb gépgyáráról beszélünk, csak az EU ban túl sok a szivatós szabály, ezért nem erőlködtek nagyon!
De mint megnézed a Hundayt meg a KIA-t hamarosan ők is erre az útra lépnek!
Válasz Soma Bor #5922. hozzászólásáraNEW Holland-nál hol, a ral színében ??? Amúgy tanítsák a kereskedőknek s szöveget a koreaiak, mert a TYM-esek is ugyanezt mondják csak pepitában ???
Válasz B.Bali #5928. hozzászólásáraIgen elèg kemèny talajban
Nálunk kötött a talaj nagyon
Mèg mèlylazítást is toltam vele
8 ha szőben
Ès nagyon profi az erőszabályozőja nagyon finoman lehet vele dolgozni
40 - 50 cm mèlysègben!
Gruber eszünk, kultivátorozunk
20 - 25 cm mèlyen nagyon finoman dolgozik!
De az oldalamon van róla videó is!
Válasz trikolor5 #5926. hozzászólásáraItt is 5 èv a garancia!
Ès nagyon könnyü ígèrni, mert az első LS traktorom 2004 és ès mèg nem volt város problèmám vele ès 5000 üzemóra van benne!
Válasz mtz1221 #5921. hozzászólásáraHát UPSZ Nem!
Igen Délkoreai inkább úgy mondanám, mint a Hunday meg a KIA!
De ők a világ 3.ik legnagyobb gépgyára, és 5 traktor gyáruk van a világon!
Ja és bocsi mán, de ha bírod a Mitsubishit akkor ezt is fogod!
Csupán mivel azt is ők gyártják!
Ja de tudnék mutogatni, hogy még mit
Nézd meg jobban a gépeket és sok helyen látni fogod a LS jelet!
NEW Holland, Casse, Mitsubishi .....
Ez egy kompakt traktor! Ami azért TYM -mel nem merném egy csárdába említeni!
Válasz Soma Bor #5918. hozzászólásáraEz is egy délkoreai traktor, akkor miért nem reklámozod úgy hogy ha nem tetszik a színe, akkor lehet kiotit vagy tym traktort is venni azok is megegyeznek ezzel mm-re fő darabokban ???
Válasz máris szomszéd #5904. hozzászólásáraEz egy profi kertészeti kis traktor, nagyon kompakt, és ügyes!
Gyümölcsösbe, szőlőbe, csak ezt tudom ajánlani!
De ha bármire kíváncsiak vagytok, várom a kérdéseket!
Miért nem inkább előre néztek!
Tudok egy sokkal jobb trakit ami csak kicsit drágább, megfizethetőbb, és elég jól tartja az árát is,
sőt, ha megveszed 3 év múlva akár 15% al drágában tudod eladni!
És nem 30 millióba kerül!
Széles lehetőségek!
6 kör hidraulika (3elől, 3 hátul) külön - külön (ez alap)
minden lehet mechanikus is!
Mindent lehet kérni hozzá akár utólag is!
Ja és Klíma nélkül nincs fülkés!
https://www.facebook.com/Lstraktordiler
A sajátom 2004 es és most is ugyan annyiért tudnám eladni, mint amennyiért vettem!
De el nem adnám! 5000 üzemóra, hibátlan motor!!
Válasz mtz1221 #5907. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/tym-t-654-t-754-t-854-sp-t-1104-fulkes-traktor-akcios-aron-keszletrol-elado/h_7163014
Itt a 854es bemutató traki kultivátorral 45000eu
Amint megvan, hogy benne vagyok a következő támogatási ciklusban végigjárom személyesen ezt a 4modellt(tym,arma,solis, mtz923.7)
Válasz Gumóka #5913. hozzászólásáraNekem pont ez miatt csak az arma játszik. Nálunk 4000 eladott darabnál jár, van is hozzá minden(remélem így is marad), igaz jobb leülni ha alkatrész miatt mész érdeklődni. Nézegetve a török oldalakon lévő árakat, pont 5x áron adnak mindent. Remélem egyszer majd lát benne valaki fantáziát, és elkezdi behozni/árulni 2.5x-es áron az alkatrészeket.
Válasz trikolor5 #5903. hozzászólásáraHa van kedved kérdezz már rá Tym 854-re. Kíváncsi vagyok mennyit kérnek érte. Mindig is gerjedtem az egyforma felépítésűek legkisebb modelljére.
Válasz trikolor5 #5903. hozzászólásárapedig 40 hektarral azert mar valogathatnal sokkal jobb gepek kozul.
nem kell ezeket kpra kicsengetni, kb 1-2%os hitelek vannak, amiket rohogve kifizetsz ebbol a teruletbol, es az orrod se fujod ki teljesen egy vasarlas miatt.
Válasz horvath.agro #5902. hozzászólásáraNeeem nekem ezek álom kategóriák, 40hektárom van csak. Arma, solis, mtz fér bele csak 90le körül. Tym 854 is már szerintem túl drága lenne nekem.
Válasz mtz1221 #5895. hozzászólásáraIgen azért írtam, hogy az szerintem már más kategória, de az 5év elég jól hangzik, legalábbis nekem nem lenne 2000üó ez alatt. A 110 lovasuk 45000euro
Válasz mtz1221 #5891. hozzászólásáraKettő haveromnak is van ilyen masina és nem lehet 160cm alá vinni a hátsó kerekek külső szélénél mérve. Ennyi bajuk van vele mert a 220ba is csak visítva férnek bele.(szőlő)
Válasz Gandhy #5897. hozzászólásáraAzok. Nyáron az asszony autójára 1000 euró lett volna egy gyári önindító, valeo 400 körül vettem valami lengyelt 120 ért.
Válasz ND #5888. hozzászólásáraLapozd végig, meg fogod találni a kerék állítást oroszul is. A hátsók mehetnek 1220 nyomtávra, ami 1520 szélességet jelent, szerintem semmi nem más fér be ennyibe. Nekem amúgy nagy kedvencem, csak a szántóföldi kivitele. 50 literes hidraulika tartály, monoblok hidraulika 55 literes pumpával, megnyújtott alváz 95 lovas nagy dugattyúkamrás motor, és szerethető belső tér a fülkében.
Válasz trikolor5 #5889. hozzászólásáraVan meg ha megérjük lesz még belőle nagyobb is. De nem földmunkára, főleg hogy megláttam az új mtz-k súlyát felemelték az új kuplung harang stb-vel jócskán. És mint ahogy írtad szántani, tárcsázni kell, ott meg nem mindegy hogy 4200 vagy 5500 kiló van a gép előtt. Annyi még az arma javára hogy az emelő tengely be van téve a hátsókerék tengelyek fölé, és a kis 60 lovas 3000 kilós sokkal stabilabban viszi a nehéz gépeket, mint egy 82-es orosz. De eke tárcsa gruber elé csak mtz marad,6 hengeres.
6939 hozzászólás
Vagy mibe?
Vagy mibe?
Válasz paprikamágus #5936. hozzászólásáraMi a sortáv?
Sziasztok
Tud valaki ajánlani 120 lovas traktort ami befér szőlősorba?
Köszönöm
Válasz barazdabetyar. #5925. hozzászólásáraNekem nem kell, túl nagy.
Amúgy meg jobb kezes vagyok.
Válasz UTBSV445 #5933. hozzászólásáraÍrj egy e mail címét küldök egy jobb kontra ajánlatot, egy kèt vèlemènnyel
Válasz UTBSV445 #5932. hozzászólásáraEsetleg valakinek SOLIS tapasztalat?
Fülke nélküli, 50 Le, kb. 2,5 T önsúlyú, 1,6-1,8 m közötti szélességű, új, egyszerű felépítésű kis traktorra van szükségem alapvetően terepen történő 3-4 t pótkocsi vontatására illetve a kategóriához illeszkedő egyéb munkagépekkel (1,8 m tárcsa, talajmaró) történő munkavégzésre.
A paraméterek alapján a SOLIS RX50 került képbe, a forgalmazó 12+12 váltóval 5,8 M+Áfa áron kínálja.
Kérdés: meg szabad-e venni az eddigi SOLIS üzemeltetési tapasztalatok alapján (gyakorlatilag 6 éve forgalmazzák Mo.-on, kb. 600-700 összes eladott darabszám, használtat nem nagyon láttam hirdetésekben)?
Mennyire megbízható a márka motorikusan illetve egyéb szerkezetileg, milyen a fogyasztása, mennyire szervízigényes, a 3 év garancia után otthon is javítható-e, alkatrész ellátás milyen a forgalmazónál, az alkatrész árak milyenek (MTZ és nyugati márkák árfekvése közötti?)?
Minden SOLIS tapasztalattal rendelkező véleményét köszönettel figyelembe veszem!
Válasz mtz1221 #5930. hozzászólására
Na azt azért kikérem magamnak!
Mivel mint látható a képeken ez a gyár kimondottan gyárt ilyen típusokat!
igaz ez csak Koreában érhető el tőlük! De hogy más ilyet tenne az nagyon kétlem!
Egyébként ez a gyár sok mindenkinek gyárt sok mindent!
Ha érdekel nézd meg a globális weboldalt
www.lstractor.com
vagy inkább az
https://www.lsmtron.com/page/lsmtronMain.asp
A gyár nagyon sok rétű, a tankgyártás, haditechnika, és még sorolhatnám, az összes plastik fröccsöntő gépet ők gyártják!
Az összes műanyag evőeszközt az ő gépeik gyártják!
De mondok egy példát! Kerestünk Hidraulika szűrőt a trakihoz, az autósbolt mondta, hogy ez cikkszám szerint egy MAN teherautó hidraulika szűrője! Ám legyen! Kiderült, hogy ezt is az LS gyártja Koreában, még a logó is rajta volt!
A régi trakiba cseréltünk Kuplungot tavaly, mert teljesen el volt már kopva! A Kuplungon rajt volt a KIA Jel! (De ezt is az LS gyártja )
De ha jól megnézed a trakin a logokat, IGEN az LS-hez tartozik az LG is!!
A világ 3.ik legnagyobb gépgyáráról beszélünk, csak az EU ban túl sok a szivatós szabály, ezért nem erőlködtek nagyon!
De mint megnézed a Hundayt meg a KIA-t hamarosan ők is erre az útra lépnek!
Válasz Soma Bor #5922. hozzászólásáraNEW Holland-nál hol, a ral színében ??? Amúgy tanítsák a kereskedőknek s szöveget a koreaiak, mert a TYM-esek is ugyanezt mondják csak pepitában ???
Válasz B.Bali #5928. hozzászólásáraIgen elèg kemèny talajban
Nálunk kötött a talaj nagyon
Mèg mèlylazítást is toltam vele
8 ha szőben
Ès nagyon profi az erőszabályozőja nagyon finoman lehet vele dolgozni
40 - 50 cm mèlysègben!
Gruber eszünk, kultivátorozunk
20 - 25 cm mèlyen nagyon finoman dolgozik!
De az oldalamon van róla videó is!
Válasz Soma Bor #5927. hozzászólásáraTalajmunkát csinál a géped? Szántás,stb.
Válasz trikolor5 #5926. hozzászólásáraItt is 5 èv a garancia!
Ès nagyon könnyü ígèrni, mert az első LS traktorom 2004 és ès mèg nem volt város problèmám vele ès 5000 üzemóra van benne!
Válasz Soma Bor #5924. hozzászólásáraMennyi garancia van rá? Mert a tym-re 5 év.
Válasz Zetoros Gyerök #5919. hozzászólásáraKarácsonyra egyet.
Válasz csontii #5923. hozzászólásáraSzerintem nem! De ezt neked kell látni!
Válasz Soma Bor #5922. hozzászólásáraMert a TYM annyival jobb?
Válasz mtz1221 #5921. hozzászólásáraHát UPSZ Nem!
Igen Délkoreai inkább úgy mondanám, mint a Hunday meg a KIA!
De ők a világ 3.ik legnagyobb gépgyára, és 5 traktor gyáruk van a világon!
Ja és bocsi mán, de ha bírod a Mitsubishit akkor ezt is fogod!
Csupán mivel azt is ők gyártják!
Ja de tudnék mutogatni, hogy még mit
Nézd meg jobban a gépeket és sok helyen látni fogod a LS jelet!
NEW Holland, Casse, Mitsubishi .....
Ez egy kompakt traktor! Ami azért TYM -mel nem merném egy csárdába említeni!
Válasz Soma Bor #5918. hozzászólásáraEz is egy délkoreai traktor, akkor miért nem reklámozod úgy hogy ha nem tetszik a színe, akkor lehet kiotit vagy tym traktort is venni azok is megegyeznek ezzel mm-re fő darabokban ???
Válasz Zetoros Gyerök #5919. hozzászólásáraLátom működik a bal kezed is.
Válasz Soma Bor #5918. hozzászólásáraLátjátok fiúk, a csajoknak is tetszik!
Lehet vele bulizni is!
Válasz máris szomszéd #5904. hozzászólásáraEz egy profi kertészeti kis traktor, nagyon kompakt, és ügyes!
Gyümölcsösbe, szőlőbe, csak ezt tudom ajánlani!
De ha bármire kíváncsiak vagytok, várom a kérdéseket!
Sziasztok!
Miért nem inkább előre néztek!
Tudok egy sokkal jobb trakit ami csak kicsit drágább, megfizethetőbb, és elég jól tartja az árát is,
sőt, ha megveszed 3 év múlva akár 15% al drágában tudod eladni!
És nem 30 millióba kerül!
Széles lehetőségek!
6 kör hidraulika (3elől, 3 hátul) külön - külön (ez alap)
minden lehet mechanikus is!
Mindent lehet kérni hozzá akár utólag is!
Ja és Klíma nélkül nincs fülkés!
A sajátom 2004 es és most is ugyan annyiért tudnám eladni, mint amennyiért vettem!
De el nem adnám! 5000 üzemóra, hibátlan motor!!
Válasz máris szomszéd #5904. hozzászólásáraképen elég mutatós, látni még nem láttam ilyet, de azt írja 1776mm széles
Válasz mtz1221 #5907. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/tym-t-654-t-754-t-854-sp-t-1104-fulkes-traktor-akcios-aron-keszletrol-elado/h_7163014
Itt a 854es bemutató traki kultivátorral 45000eu
Amint megvan, hogy benne vagyok a következő támogatási ciklusban végigjárom személyesen ezt a 4modellt(tym,arma,solis, mtz923.7)
Válasz Gumóka #5913. hozzászólásáraNekem pont ez miatt csak az arma játszik. Nálunk 4000 eladott darabnál jár, van is hozzá minden(remélem így is marad), igaz jobb leülni ha alkatrész miatt mész érdeklődni. Nézegetve a török oldalakon lévő árakat, pont 5x áron adnak mindent. Remélem egyszer majd lát benne valaki fantáziát, és elkezdi behozni/árulni 2.5x-es áron az alkatrészeket.
Válasz mtz1221 #5911. hozzászólásáraNa az lehet. De amennyi "keleti" márkával már el vagyunk árasztva, ez mindenhol megeshet szerintem.
Na meg ha 1 fokkal jobbat akar venni az ember "olcsón" se tudja mit vegyen, azért 15 millás gépet se 3 évre vennék.
Választék az van, de mi lehet jó alternatíva, ami jobb, mint egy mtz, de nem 2x annyi árban? Tehát ha kispénzű vagyok, de új kell.
Válasz horvath.agro #5908. hozzászólásáraSzerintem sz@rrab. Nem hiába drágábbak a koreaiak 15-25%-al. De látszik is rajtuk hogy precízebek sokkal.
Válasz Gumóka #5909. hozzászólásáraAz a gond az ilyenekkel lehet 5 év múlva már gyártásban sem lesznek, nem hogy még alkatrész is legye hozzájuk. Nálunk is készül egy már fél éve, meg alapból jó is lenne. Fém minden része (lehetne kikalapálni ha gond van) a nagyobbik 24 sebességes carraro váltót kapja, de ha nem jön be akkor pár év múlva se egy ablaküveg, se kapcsoló nem lesz hozzá.
Válasz Gumóka #5909. hozzászólásáraEz nem a románok új traktora?
Azon is mtz orr súly van!
Válasz trikolor5 #5903. hozzászólásáraNem tudom van e facebookod, de ott találtam.
Egyébként nem ismerem, csak megakadt rajta a szemem, aztán sóhajtottam egyet...
Irum traktor
Válasz mtz1221 #5906. hozzászólásáraegyiket se ismerem, ennyivel szarabb lenne a torok? kb ugyan azokbol a komponensekbol vannak osszerakva.
Válasz trikolor5 #5903. hozzászólásáraHa van kedved kérdezz már rá Tym 854-re. Kíváncsi vagyok mennyit kérnek érte. Mindig is gerjedtem az egyforma felépítésűek legkisebb modelljére.
Válasz horvath.agro #5902. hozzászólásáraMagánvéleményem szerint egy koreai vagy japán traktort, nem kellene egy lapon említeni török vagy az indiaival.
Válasz trikolor5 #5903. hozzászólásárapedig 40 hektarral azert mar valogathatnal sokkal jobb gepek kozul.
nem kell ezeket kpra kicsengetni, kb 1-2%os hitelek vannak, amiket rohogve kifizetsz ebbol a teruletbol, es az orrod se fujod ki teljesen egy vasarlas miatt.
Válasz ND #5886. hozzászólásáraElég sok garanciát adnak. Amúgy fingom sincs milyen gép.
https://lstraktor.hu/xu6158.html
Válasz horvath.agro #5902. hozzászólásáraNeeem nekem ezek álom kategóriák, 40hektárom van csak. Arma, solis, mtz fér bele csak 90le körül. Tym 854 is már szerintem túl drága lenne nekem.
Válasz trikolor5 #5901. hozzászólásáraés ez??? pár euroval van a 45e felett.
basak
Válasz mtz1221 #5895. hozzászólásáraIgen azért írtam, hogy az szerintem már más kategória, de az 5év elég jól hangzik, legalábbis nekem nem lenne 2000üó ez alatt. A 110 lovasuk 45000euro
Válasz mtz1221 #5891. hozzászólásáraKettő haveromnak is van ilyen masina és nem lehet 160cm alá vinni a hátsó kerekek külső szélénél mérve. Ennyi bajuk van vele mert a 220ba is csak visítva férnek bele.(szőlő)
Válasz Gandhy #5897. hozzászólásáraAzok. Nyáron az asszony autójára 1000 euró lett volna egy gyári önindító, valeo 400 körül vettem valami lengyelt 120 ért.
Válasz Gandhy #5896. hozzászólásáraMég a súlyuk is egyforma. Ezekből szerintem a legkisebb modellel nem lehet nagyon mellé lőni.
Válasz mtz1221 #5895. hozzászólásáraviszont a koreai alkatrészárak gyilkosak
Válasz mtz1221 #5895. hozzászólásáraúgy látom a 3 típus csak a vezérlőprogramban különbözik, minden más azonos
Válasz trikolor5 #5883. hozzászólásáraTym traktort szerintem benézted. Ez egy dél koreai komoly traktor, szerintem kubota árfekvésű. De hyundai autókból kiindulva, ha lenne szerviz háttere, az egyik legjobb traktor is lehetne.http://
Válasz mtz1221 #5893. hozzászólására
Válasz Vinkó #5892. hozzászólásáraAz tart ébren a csörgésével. Olyan jól sikerült a fülke hangszigetelése, hogy másképp elaludnál.
Válasz mtz1221 #5891. hozzászólásáraAz a nyomaték váltó,ott a bal oldalon,mi le akar onnan szédülni ?
Válasz ND #5888. hozzászólásáraLapozd végig, meg fogod találni a kerék állítást oroszul is. A hátsók mehetnek 1220 nyomtávra, ami 1520 szélességet jelent, szerintem semmi nem más fér be ennyibe. Nekem amúgy nagy kedvencem, csak a szántóföldi kivitele. 50 literes hidraulika tartály, monoblok hidraulika 55 literes pumpával, megnyújtott alváz 95 lovas nagy dugattyúkamrás motor, és szerethető belső tér a fülkében.
Válasz trikolor5 #5889. hozzászólásáraVan meg ha megérjük lesz még belőle nagyobb is. De nem földmunkára, főleg hogy megláttam az új mtz-k súlyát felemelték az új kuplung harang stb-vel jócskán. És mint ahogy írtad szántani, tárcsázni kell, ott meg nem mindegy hogy 4200 vagy 5500 kiló van a gép előtt. Annyi még az arma javára hogy az emelő tengely be van téve a hátsókerék tengelyek fölé, és a kis 60 lovas 3000 kilós sokkal stabilabban viszi a nehéz gépeket, mint egy 82-es orosz. De eke tárcsa gruber elé csak mtz marad,6 hengeres.