Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gumóka #6580. hozzászólásáraHát hallod, tudok olyat, aki még szivaccsal képes kitörölgetni a kocsi tankját eladáskor!
Én sem szoktam ezen változni, hogy felitassuk egy csöpög elég csak leengedni, azt ami letud folyni!
Viszont olyan tényleg lehet, főleg ha csal az óra, mint nálunk is az egyik trakiban, hogy 1/4et mutat, de az már olyankor nem megy sehova, csak ha tolják vagy húzzák!
Válasz A.I. #6577. hozzászólásáraAkkor nekem szerencsém volt, én 120km-t hoztam lábon, tankolás nélkül, a mama még kérdezte, hogy adjon e gázolajat bele...
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraAmúgy benga volt benne?
Most viszont komolyan, mert az eladókban, mint autónál is, él az a hajlam, hogy a tankba csak üzemanyag gőzt tesznek!
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraAkkor meg csak Gúmóka találta el, gondolom a tréler előtt letörted a fülét és nem bírtad feltenni. Ki fizeti ilyenkor a szervízt ??? Értem én hogy jó gazda megérzi mikor kell eladni, de 1 napot azért elmehetett volna nálad is.
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraa TRÉLERIG nem bírt felmászni?? Akkor még mi lessz ezután, húúú...ezekután tényleg kiváncsi vagyok milyen gép ez....
Tovább kell hogy borzoljam a kedélyeket és csalódást kell hogy okozzak. A táltos nem érkezett meg sajnos, ugyanis a trailerre álláskor megszállta az ördög és elromlott.
Jól kezdődik a közös utunk, mert bár már a miénk és hát dolgozni még nem dolgozott,de már szervízbe van.
Válasz Gumóka #6563. hozzászólásáraGyőr mellett van egy benzinkút Téten, Oldtimer 83, a shopban van kiállítva egy full felújított, újrafestett Hoffer, a galérián az asztalok között, aki arra jár tapogassa meg és jó a kávé
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásáraJohn deere 6140 M
fiatal kevés üz.órás.
Merjünk nagyot álmodni!
Mivel írtad hogy nehéz döntést hoztatok, szerintem túlléptétek a tervezett keretet.
6939 hozzászólás
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraRészvétem.
Ennek ellenére is megvetted?
Válasz lala #6587. hozzászólásáraNekem is kiadta az idő, reggel elmentünk, du. 5-re itthon voltunk, én meg mentem éjszakára dolgozni este 6-ra...
Válasz Gumóka #6585. hozzászólásáramásnap még a sör sem esett jól
Válasz Gandhy #6564. hozzászólásáraHa tudnád hányszor megálltam itt, ha kellett, ha nem...
Válasz lala #6581. hozzászólásáraAz szép!
Nekem hazaért 5 óra alatt egy ebéddel, mert elindultunk traktort venni cimbivel, aztán ellátmány meg semmi...
Válasz A.I. #6582. hozzászólására"vakarózni, hogy felitassuk egy csöppig"
Válasz A.I. #6577. hozzászólásáraAzért 20-30 km-re való kellene hogy legyen benne
Válasz Gumóka #6580. hozzászólásáraHát hallod, tudok olyat, aki még szivaccsal képes kitörölgetni a kocsi tankját eladáskor!
Én sem szoktam ezen változni, hogy felitassuk egy csöpög elég csak leengedni, azt ami letud folyni!
Viszont olyan tényleg lehet, főleg ha csal az óra, mint nálunk is az egyik trakiban, hogy 1/4et mutat, de az már olyankor nem megy sehova, csak ha tolják vagy húzzák!
Válasz Gumóka #6580. hozzászólásáraén a kombájnt 400 km-ről hajtottam haza 24 óra út váltott sofőrrel
Válasz A.I. #6577. hozzászólásáraAkkor nekem szerencsém volt, én 120km-t hoztam lábon, tankolás nélkül, a mama még kérdezte, hogy adjon e gázolajat bele...
Válasz B.Bali #6578. hozzászólásáraNem jutott el a kapuig még trélerrel sem
Válasz mtz1221 #6576. hozzászólásáraEzt hívják kapu garanciának!
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraAmúgy benga volt benne?
Most viszont komolyan, mert az eladókban, mint autónál is, él az a hajlam, hogy a tankba csak üzemanyag gőzt tesznek!
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraAkkor meg csak Gúmóka találta el, gondolom a tréler előtt letörted a fülét és nem bírtad feltenni. Ki fizeti ilyenkor a szervízt ??? Értem én hogy jó gazda megérzi mikor kell eladni, de 1 napot azért elmehetett volna nálad is.
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraViszem, csak hozd!
Válasz GREVEN #6571. hozzászólására0 órás?
Nem tervezünk gép vásárlást, de ha mégis, akkor tudjam már mit kell kerüli!
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraa TRÉLERIG nem bírt felmászni?? Akkor még mi lessz ezután, húúú...ezekután tényleg kiváncsi vagyok milyen gép ez....
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraAkkor tuti MTZ
Tovább kell hogy borzoljam a kedélyeket és csalódást kell hogy okozzak. A táltos nem érkezett meg sajnos, ugyanis a trailerre álláskor megszállta az ördög és elromlott.
Jól kezdődik a közös utunk, mert bár már a miénk és hát dolgozni még nem dolgozott,de már szervízbe van.
Válasz dnsv #6569. hozzászólásáraA sírás még hagyján.
De hogy élve eltemetnék páran, az is biztos!
Válasz Gabi 07 #6567. hozzászólásáraRemélem nem 1523 MTZ lesz, mert akkor még sírás is lesz itt estére
Válasz Gabi 07 #6567. hozzászólásáragyalog jön biztos
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásáraMég nem ért haza a............
Már kíváncsi vagyok, megnyertem-e a hangszórót!
Válasz Gumóka #6543. hozzászólásáraMajd én viszem, csak hozd
Válasz Gandhy #6564. hozzászólásárahttps://oldtimer83.hu/galeria/
Válasz Gumóka #6563. hozzászólásáraGyőr mellett van egy benzinkút Téten, Oldtimer 83, a shopban van kiállítva egy full felújított, újrafestett Hoffer, a galérián az asztalok között, aki arra jár tapogassa meg és jó a kávé
Válasz Gandhy #6561. hozzászólásáraHa nagy paraszt lennék, aztán lenne annyi pénzem, venném megőrizni. De hát csóró vagyok...
Válasz GREVEN #6560. hozzászólásáraAkkor Gumóka már nincs versenybe?
Hoffer?
Nyuszimotoron meghaltam,de már jobban vagyok
Kubota
Bukócsöves 50-es?
Válasz Bárány #6541. hozzászólásáraÉn is a Claas-ra szavazok.
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásáraJohn deere 6140 M
fiatal kevés üz.órás.
Merjünk nagyot álmodni!
Mivel írtad hogy nehéz döntést hoztatok, szerintem túlléptétek a tervezett keretet.
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásárajd 6820
Válasz A.I. #6546. hozzászólásáraFelénk ez megrögzött lett, mióta az ismerettségi kör megnézte Bödőcs erről szóló előadásrészletét...
Válasz Bárány #6550. hozzászólásáraösszekeverted a sajátoddal
Válasz Bárány #6550. hozzászólására
Válasz Gabi 07 #6548. hozzászólásáragyááá ne rontsd el a másik hozzászólásod...
Válasz Gumóka #6543. hozzászólásáraSzóval a Steyrre szavazol?
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásáraCsak jó legyen és leld benne örömöd,ebben néhéz ídőben"
Válasz horvath.agro #6545. hozzászólásáraAzt mostmár én veszek, de akkorát hogy ne bírj kimászni alóla
Mert mtzvel nem terhelhetlek!
Válasz Gumóka #6543. hozzászólására
Válasz Gumóka #6543. hozzászólására
Nincs az a vigyorgó arc, ami vissza adná, hogy könnyezve kuncogok!
Ez betalált...
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásáraremélem steyr vettél, és nem leszek egyedül.
Válasz GREVEN #6538. hozzászólására2 tipp Tz4k
Válasz GREVEN #6538. hozzászólására?
Válasz Isssti #6539. hozzászólásáraMúlt héten kistrakikat nézegetett és azokról érdeklődött a japán trakisban
Válasz GREVEN #6538. hozzászólásáraAkkor induljon a tippverseny:
A: Claas Arion - 1 szavazat
Válasz GREVEN #6538. hozzászólására