Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Voltam én is kinn tavaly 4 soros napra adaptert néztem.Szétrohadt ezeréves ocskavas ökör áron.De tényleg van gép rengeteg ott minden féle munkagép és persze traktor több tiz darab.
Válasz #2393. hozzászólásra
Régebben úgy hirdették hogy egymás hegyén-hátán voltak a műtrágyaszórók
kb.1-2 év múlva amikor mentem akkor is ugyan úgy voltak
nekem is deutz-om van 140 lovas 6hengeres adagolós csak nem mai ennyi a hibája,de mocskos jó gépek nincs ezekkel semmi szinte,ha ez is adagolós bátran meg lehet venni.
Szerintem ez lutri ennyi órával, a havernak volt mindig a magasnyomású rendszerrel volt gondja, nem győzték javítani!!! Ebben van 7900 óra, hát nem kevés az tuti!!
Abban azért ne reménykedjél hogy a mostani elektromos "szarok" nem fognak cserben hagyni!!! Nagyon vigyázzál mit veszel drusza!! A régiekhez "kalapács" kell a javításhoz csak szinte a mostanihoz meg nyakkendős öltönyös laptoppal meg Adblue, ja és tizen párezer forintért óránként ezt ne feledd el!!!
válasz erre >> | #2335.
Toporgok mint a ..aro galamb, nézek én minden fajtát típust, de mikor kész vannak az őszi munkák akkor tovább nézelődök(de sokat megnéztem). A típust amit írtam ha eladásra kerülne nem sokáig kellene árulni, ráadásul permetezésre, sorközre, erdőbe jó lenne, meg másnak is oda merném adni. Nekem igazából a kombájnom fajtáinak traktor típusai(bármely a háromból) tetszenek, közel is állok hozzá, (ilyen közel még nem voltam)Minden traktor nézésnél eszembe jutnak a régi gépeim, ráadásul minddel meg voltam elégedve!Azonkívül nem hagytak cserben, de ezt elmondhatom minden más gépemről(busz,... autó ..stb) A másik nagy kérdés adjak kp-t, egy használtért,(egybe) vagy egy újat a fele befizetésért, s a többit majd kitermeli.
ui: tényleg a pénz nagy úr tudod a spórolós Sanyi reklámot.....
Kérdezd meg a két kollégát, akik a közelmúltban vették a JD-t. A 6900-t meg a 6800-t. Egyébként nem hiszem, hogy sokkal többe jössz ki azokkal, mint akármelyik nyugatival. Megvenni sem olcsó, de megnézel egy 120-as nyuszit, az is annyi kb. Mi is most nézünk minden 110-120-130 körüli gépet, amit csak látunk.
7044 hozzászólás
Válasz #2394. hozzászólásra
Voltam én is kinn tavaly 4 soros napra adaptert néztem.Szétrohadt ezeréves ocskavas ökör áron.De tényleg van gép rengeteg ott minden féle munkagép és persze traktor több tiz darab.
Válasz #2394. hozzászólásra
legalább turkálhattá minda tót a vadkörtébe
Válasz #2393. hozzászólásra
Régebben úgy hirdették hogy egymás hegyén-hátán voltak a műtrágyaszórók
kb.1-2 év múlva amikor mentem akkor is ugyan úgy voltak
Válasz #2392. hozzászólásra
komolyan?
na ez szar egy valami lehet
Válasz #2390. hozzászólásra
Én voltam Ártándon műtrágyaszórót nézni, bár ne tettem volna
Mintha ócskavas telepen lettem volna!!!
Válasz #2376. hozzászólásra
erről van szó?
Válasz #2388. hozzászólásra
neked ha 10 van akkor miért irtad ezt?
Válasz #2382. hozzászólásra
rosszul olvastam,de határnál van a telep ha átmégy akkor 1-2 kilóméter.
Válasz #2387. hozzászólásra
Vagy 10 ........de rá se rántsunk.....
Válasz #2386. hozzászólásra
tényleg bocsi
oké nem 100 ha hanem 1000ha bocs.
Válasz #2384. hozzászólásra
Nem 100ha termel ki új traktort.
Válasz #2383. hozzászólásra
nem azt írta h. telepünkön
Válasz #2381. hozzászólásra
mondjuk nem lehet mindenkinek 100ha földje,akkor én is vennék ujjat.....
Válasz #2382. hozzászólásra
hello
ez a te teleped?
Ártándon van?
Válasz #2381. hozzászólásra
Konkrétan erről a típusról beszélsz,vagy az összesről ami a telepükön van?
Válasz #2380. hozzászólásra
Felejtsétek már el ezeket a traktorokat. 80 ft/kg-nál egy sem ér többet.
Válasz #2377. hozzászólásra
Ehhez mit szólsz?
1140
Válasz #2378. hozzászólásra
Köszönöm de neki ez túl drága lenne
Válasz #2377. hozzászólásra
Arról nincs kép de felújított a motorja annak is. 4,5 ért mondta a gazdája. Szép esztétikai állapotban van jó gumikkal.
Válasz #2374. hozzászólásra
az NH is megtalálható valahol??
esetleg valaki látott mostanába 80 ló körüli nyugati gépet 3m környékén?? szőlőbe lenne ismerősnek szoval nem hátrány ha keskeny
Válasz #2373. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4731894/4650-es-Joohn-Deere-traktor.html
Válasz #2374. hozzászólásra
Haver keres gépet, küldesz privibe képeket róla és elképzelést a zsozsóról???
Válasz #2373. hozzászólásra
JD 4650 és NH 110-90
Válasz #2368. hozzászólásra
Mit árulsz
kolléga??????
Jó vételnek tartom aki ebben a katrgóriában keresgél: MF 3085
Válasz #2370. hozzászólásra
Olvastam és írtam emailt vissza... :)
irok még
hello de most irtam pont előtted
jó lenne csak hiányzik a pénzből igy hát még nem aktuális,de 3már megvan:)
Válasz #2367. hozzászólásra
Nem írtál nem kerestél? Drága lenne? Túl lóg a kereten?
Válasz #2353. hozzászólásra
én nem vennék hitelre gépet csak kp-ra,az hogy majd kitermeli nem látsz előre mi lesz sajnos.
Válasz #2359. hozzászólásra
Ennyiért lehet én is eladnám az IH cs110-emet, igaz az enyémben még csak szűk 6000 üó. van
Most így 9 óra magasságában még közelebb vagy a vételhez,mint amikor reggel írtad!
Nem 1xű a döntés,az biztos!
Válasz #2363. hozzászólásra
nekem is deutz-om van 140 lovas 6hengeres adagolós csak nem mai ennyi a hibája,de mocskos jó gépek nincs ezekkel semmi szinte,ha ez is adagolós bátran meg lehet venni.
Válasz #2362. hozzászólásra
De EZadagolós lehet
Válasz #2361. hozzászólásra
De talán ez még sima adagolós,
Válasz #2359. hozzászólásra
Szerintem ez lutri ennyi órával, a havernak volt mindig a magasnyomású rendszerrel volt gondja, nem győzték javítani!!! Ebben van 7900 óra, hát nem kevés az tuti!!
Az h. kitermeli az eléggé veszélyes szó....... és kérdőjeles.
Mikor termeli ki 1 traktor magát fogalmazza má meg vlk????
Válasz #2358. hozzászólásra
EZ
Válasz #2355. hozzászólásra
Agroton 106-os Zsámbokon 5,7 milka
Abban azért ne reménykedjél hogy a mostani elektromos "szarok" nem fognak cserben hagyni!!! Nagyon vigyázzál mit veszel drusza!! A régiekhez "kalapács" kell a javításhoz csak szinte a mostanihoz meg nyakkendős öltönyös laptoppal meg Adblue, ja és tizen párezer forintért óránként ezt ne feledd el!!!
Ahaaaaa, most már értem! Őt akarod megpuhítani, hogy végre hangozzon el az a mondat:
- Kerül, amibe kerül(!), csak vedd már meg azt a traktort!
Válasz #2354. hozzászólásra
OK! ....a napokban mondja a nejem......a csapból is már a traktor folyik.......
Azért, ha meglesz a trakid, bontunk egy pezsgőt.
Válasz #2336. hozzászólásra
válasz erre >> | #2335.
Toporgok mint a ..aro galamb, nézek én minden fajtát típust, de mikor kész vannak az őszi munkák akkor tovább nézelődök(de sokat megnéztem). A típust amit írtam ha eladásra kerülne nem sokáig kellene árulni, ráadásul permetezésre, sorközre, erdőbe jó lenne, meg másnak is oda merném adni. Nekem igazából a kombájnom fajtáinak traktor típusai(bármely a háromból) tetszenek, közel is állok hozzá, (ilyen közel még nem voltam)Minden traktor nézésnél eszembe jutnak a régi gépeim, ráadásul minddel meg voltam elégedve!Azonkívül nem hagytak cserben, de ezt elmondhatom minden más gépemről(busz,... autó ..stb) A másik nagy kérdés adjak kp-t, egy használtért,(egybe) vagy egy újat a fele befizetésért, s a többit majd kitermeli.
ui: tényleg a pénz nagy úr tudod a spórolós Sanyi reklámot.....
Válasz #2339. hozzászólásra
méér nem már a TSz-ben?
Én tudtam, hogy ormány előbb utóbb a Tavaresből tovarist csinál
Válasz #2346. hozzászólásra
Ezeknek ugyanaz a véglehajtásai mint a 160tm-nek,nekem legalábbis nagyon tetszenek
300 le alatt ne adjátok!!
Kérdezd meg a két kollégát, akik a közelmúltban vették a JD-t. A 6900-t meg a 6800-t. Egyébként nem hiszem, hogy sokkal többe jössz ki azokkal, mint akármelyik nyugatival. Megvenni sem olcsó, de megnézel egy 120-as nyuszit, az is annyi kb. Mi is most nézünk minden 110-120-130 körüli gépet, amit csak látunk.
Válasz #2347. hozzászólásra
Nah... tudsz te ha akarsz
Akkorát köll venni ami a 4es vf ekét viszi.
A többi munka fing időigény 100haon.