Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nagyon f@sza ., Használd egészséggel. Az ára is jó,, ilyen évjáratú mtz -ért sem kérnek sokkal kevesebbet. Nincs ott másik is eladó? Valami ilyesmi kéne nekem is , de agyvérzést kapok az mtz áraktól.
pölecül néz ez ki Sanyi bácsi! Már kezdtem megijjedni, hogy valami bontószökevény felé fogsz kacsintgatni. Kicsit érdekes, mintha meglehetősen keskeny nyomtávos lenne, de egy MTZnél csak jobb lesz, jövőre meg alakíts mellé valami valami városi négykerekűt is hasonló névvel
Azt még ki tudja,megvettem az biztos.Kb 15 év Valmet 120LE 7000óra,vékony meg vastag gumikkal.Allrad,klimaanlage,fronthubwerk,frontzapfwelle,drucklutanlage,lastschaltgetriebe...
Ezt a videót sokszor megnézetem, meg a korát, meg az árát, 3.5 kérnek egy használt MTZért is, de lehet hogy rosszul döntöttem, jobb lett volna az R 3-as de ez fele ár, gyűjtök a Nitróra vagy egy Deutzra, mindegy csak köze legyen a DEUTZhoz... http://www.youtube.com/watch?v=nS91KSKzw5c
A probéma mozgáskorláltozott (rokkant) személynek megfelelő gép
Fő szempontok nagyon könnyű beszállás esetleg alacsony padlós gép.
lehetőleg power shift vagy egyéb könnyű kuplung, váltószerkezet.
80-100Le és lehetőleg olcsó legyen 4M körűl max
Válasz #2421. hozzászólásra
Még annyit tennék hozzá hogy idén az ismerősöm ugyan ilyen traktort vett újonan 65 vagy 66000 euró volt az ára. A GPS vezérlést nem tudom megmondani hogy benne-e volt a gépben.
Válasz #2410. hozzászólásra
Miért, te szerinted egy ilyen gép ennyi üzemórával és gyártási évvel mennyibe kellene hogy kerüljön, amit te is hajlandó lenné érte kifizetni? Ha a feltüntetett ár nettó nem hinném hogy valaki hajlandó lenne érte többet adni.
Válasz #2418. hozzászólásra
Igen!agyerek majd mondhatja van egy............ Annak idején a Zetort piacot is fellendítettem a városban, ilyen típus sincs még itt . De a viccet félre téve, ez tipizálásnak számít megy a kombájn mellé.
Válasz #2413. hozzászólásra
Olyat ami megy a hajam színéhez, .....20le nagyobb mint a 6341-es, a súlya megegyezik vele meg az Mtz-vel....... .itt megtalálod a linket mert Te ügyes vagy.
"Szilikon" park!!! Ha angliai lenne a gép akkor szerintem a sok kő miatt a gumit másként kopnának meg valahogy pikkelyesre szerintem!! Volt nála a haver kombájnt nézni, de szerinte ahogy átnézte a gépet dupla lehetett az óra mint ami a gépben volt!! Mondja a csávó nyugodtak kérdezze le hogy mennyi az óra a gépben kint, na szerinted mit mondanak neki közel 2000km-ról szerintem ami megvan beszélve!! Azért kint sem dobálják csak úgy el a jó és kevés órás gépet "bagóért"!!
LINK
mennyire valós ez az üzemóra szerintetek?
az oké , hogy gyári gumik de az elsők talán túl kopottak 1200 órához képest.
meg a hidraulikán a festék kopások mintha javitva lennének mert sehol egy kopás.
angliában divat , hogy "traktort veszünk, nem adózunk és 2-3év után eladjuk"?
7044 hozzászólás
Válasz #2444. hozzászólásra
Hát igen az elég húzós , annyi keret nincs is rá.
Válasz #2442. hozzászólásra
Kint van egy haver,az intézi...
Válasz #2441. hozzászólásra
Ott most nincs,(figyelni kell ) de amit az előző hszben írtam az hasonló csak jóval drágább.
Válasz #2441. hozzászólásra
Húsmarhatartás a Kárpát-medencében.....
ebben a topikban az 5976 hsz alatt nézd meg.
Válasz #2435. hozzászólásra
Te is az ebayről vásárolsz?
Válasz #2439. hozzászólásra
Nagyon f@sza ., Használd egészséggel. Az ára is jó,, ilyen évjáratú mtz -ért sem kérnek sokkal kevesebbet. Nincs ott másik is eladó? Valami ilyesmi kéne nekem is , de agyvérzést kapok az mtz áraktól.
Válasz #2439. hozzászólásra
Láttam azért mondom, hogy pölecül néz ki. Vagyok olyan rutinos, hogy már megtalálom a linkjeid telefonról is
Válasz #2438. hozzászólásra
Itt a 417 alatt találsz egy rejtett linket az az
Válasz #2431. hozzászólásra
pölecül néz ez ki Sanyi bácsi! Már kezdtem megijjedni, hogy valami bontószökevény felé fogsz kacsintgatni. Kicsit érdekes, mintha meglehetősen keskeny nyomtávos lenne, de egy MTZnél csak jobb lesz, jövőre meg alakíts mellé valami valami városi négykerekűt is hasonló névvel
El lehet dönteni ki mit választ!....https://www.youtube.com/watch?v=T376O5u1ArM
Válasz #2434. hozzászólásra
Van mikor vegyesen irok,bocsesz...
Válasz #2433. hozzászólásra
Azt még ki tudja,megvettem az biztos.Kb 15 év Valmet 120LE 7000óra,vékony meg vastag gumikkal.Allrad,klimaanlage,fronthubwerk,frontzapfwelle,drucklutanlage,lastschaltgetriebe...
Válasz #2432. hozzászólásra
Nem értem ezt a mondatot.{:hammer:Írd le most magyarul is ,csak nekem}
Válasz #2432. hozzászólásra
évjárat? saját célra?
Válasz #2431. hozzászólásra
Múlt héten vettem egyet,de nem volt csak 3,nyolszor gumizva már több,de még nem is láttam...
Válasz #2428. hozzászólásra
Ezt a videót sokszor megnézetem, meg a korát, meg az árát, 3.5 kérnek egy használt MTZért is, de lehet hogy rosszul döntöttem, jobb lett volna az R 3-as de ez fele ár, gyűjtök a Nitróra vagy egy Deutzra, mindegy csak köze legyen a DEUTZhoz... http://www.youtube.com/watch?v=nS91KSKzw5c
Válasz #2429. hozzászólásra
Nyugi,jó lesz az
ha meg nem akkor sokáig fogod emlegetni HM-et
Válasz #2428. hozzászólásra
A súly mint a 6341, meg az Mtz, a Le meg csak 20 több, valahogy majd lesz később egy nagyobb ez meg mindenes lesz.
Na most nem alszok megint...
Válasz #2426. hozzászólásra
szip szip meg frankófasza meg köll nekem is 1 ilyen majd 1x .......
de fődekre??????
Válasz #2426. hozzászólásra
2417alatt.
Válasz #2425. hozzászólásra
Én választottam lejjebb van neked egy link.
A JI áldjon meg SB ugyi nem vlm alacsony gyümölcsös traktorra szedtek rá szántóföldi használatra????????
Valami tanácsot tudnátok adni?
A probéma mozgáskorláltozott (rokkant) személynek megfelelő gép
Fő szempontok nagyon könnyű beszállás esetleg alacsony padlós gép.
lehetőleg power shift vagy egyéb könnyű kuplung, váltószerkezet.
80-100Le és lehetőleg olcsó legyen 4M körűl max
Mit tudnátok ajánlani?:(
Válasz #2420. hozzászólásra
Megy a hajad színéhez?........akkor szürke szamár?
Az már majdnem 1 ló!!!
Gratula..örülök neki!
Válasz #2421. hozzászólásra
Még annyit tennék hozzá hogy idén az ismerősöm ugyan ilyen traktort vett újonan 65 vagy 66000 euró volt az ára. A GPS vezérlést nem tudom megmondani hogy benne-e volt a gépben.
Válasz #2410. hozzászólásra
Miért, te szerinted egy ilyen gép ennyi üzemórával és gyártási évvel mennyibe kellene hogy kerüljön, amit te is hajlandó lenné érte kifizetni? Ha a feltüntetett ár nettó nem hinném hogy valaki hajlandó lenne érte többet adni.
Jobbról még itt ugrál amivel idegesítik az embert , majd az lesz a következő.
Igen!agyerek majd mondhatja van egy............ Annak idején a Zetort piacot is fellendítettem a városban, ilyen típus sincs még itt . De a viccet félre téve, ez tipizálásnak számít megy a kombájn mellé.
Válasz #2417. hozzászólásra
Irígylem a gazdag embereket,akik a világ egyik legjobb autómárkájába ülhetnek
Válasz #2413. hozzászólásra
Olyat ami megy a hajam színéhez, .....20le nagyobb mint a 6341-es, a súlya megegyezik vele meg az Mtz-vel.......
.itt megtalálod a linket mert Te ügyes vagy.
Válasz #2414. hozzászólásra
Csak olyat veszünk amivel kihívás dolgozni,vagy élvezet. Tehát MTZ-Fendt
Válasz #2414. hozzászólásra
Hanyas és mi az ára?
Ki akar venni jó 170 le JD kevés órával??? Tudok egyet első gazdis 3 éves, 2000 óra körüli van benne.
No mivan Sanyibácsi ugyi nem vlm nokedlikategória hatatszerüt veszü??????
Válasz #2409. hozzászólásra
"Szilikon" park!!! Ha angliai lenne a gép akkor szerintem a sok kő miatt a gumit másként kopnának meg valahogy pikkelyesre szerintem!! Volt nála a haver kombájnt nézni, de szerinte ahogy átnézte a gépet dupla lehetett az óra mint ami a gépben volt!! Mondja a csávó nyugodtak kérdezze le hogy mennyi az óra a gépben kint, na szerinted mit mondanak neki közel 2000km-ról szerintem ami megvan beszélve!! Azért kint sem dobálják csak úgy el a jó és kevés órás gépet "bagóért"!!
Válasz #2409. hozzászólásra
Hát ha több is van benne nagyon vigyázhattak rá ! Elég jól néz ki !
Válasz #2397. hozzászólásra
Ez nem túl ócsóóóóóóóóó szerinted??????
LINK
mennyire valós ez az üzemóra szerintetek?
az oké , hogy gyári gumik de az elsők talán túl kopottak 1200 órához képest.
meg a hidraulikán a festék kopások mintha javitva lennének mert sehol egy kopás.
angliában divat , hogy "traktort veszünk, nem adózunk és 2-3év után eladjuk"?
Válasz #2407. hozzászólásra
Ja, akkor keresek másikat.
Válasz #2406. hozzászólásra
Nem felbontani kellett csak előkészíteni.
Válasz #2405. hozzászólásra
CSAK NEEEEEM??!!!!!!
Válasz #2354. hozzászólásra
Vedd meg a pezsgőt, tedd be a spájzba.
Válasz #2403. hozzászólásra
Jónak néz ki, csak drága.
Válasz #2379. hozzászólásra
Ez milyen?
STEYR
Válasz #2401. hozzászólásra
pontosan de amúgy tényleg jó ismerős és nem szeretném hogy utánam engem szidjon
Válasz #2400. hozzászólásra
Ha meg ingyen lenne még jobban tetszene.
Válasz #2399. hozzászólásra
jobban tetszene ha privát árulná
Válasz #2377. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/945141/Fiat-New-Holland-80-66-S.html
?
Válasz #2395. hozzászólásra
Majdnem útba esett és akkor meg néztem de éreztem hogy nekem nem fontos odamennem!!!
Válasz #2381. hozzászólásra
Akkor itt egy Neked való...........http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4775647/John-Deere-8100.html