Hirdetés
Fórum
- AKG támogatás új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Eke minden mennyiségben új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
- Kukorica vetőmagok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
557 hozzászólás
Válasz .Szabi. #254. hozzászólásáraMilyen lap van a Carrieren ?
Válasz VMisi #248. hozzászólásáraBárány kollega tett fel képet Rolmako rövidtárcsa előtt volt lefényképezve.
Nem tudom úgy használja e. Az engem is érdekelne, mert jól néz ki az az összeállítás.
Válasz Szabi. #253. hozzászólásáraElmentett nyomvonal volt, nem akartam szerkeszteni
Válasz .Szabi. #251. hozzászólásáraCarrier saját aprítóhengerrel
Válasz .Szabi. #251. hozzászólásáraAdtál ám neki szöget !!!!
Válasz .Szabi. #251. hozzászólásáraMivel?
Válasz Feri #245. hozzászólására
1 menet
Válasz Mézga #242. hozzászólásáraMagyaralmáson is van ilyen Lacinak, 6 méterest tol a 8690 Fergával meg húz egy Rubin rövidtárcsát maga mögött, komoly gép kapcsolat és faxa munka!
Én külön vettem hengertagot vontatni, mert a nagygépeknél nincs olyan koncepció ami mondjuk 10 évig szolgálni fog, magyarul amiket húzunk az elé nem tudok jót tenni, az 5 méteres rt-ből lesz úgyis nagyobb, a 420 cultust meg éppen elég ha bírja húzni a paripa, nemhogy még toljon is valamit meg súlyt vegyen le a vontató traktorról...
Kis traktor meg 2,5 literből leszalad mindent, ez átlag fogyasztás, sík és dombos táblákat tekintve, aztán hagy dolgozzon az új kistraktor, azért hoztuk, egyenlőre ember is van rá.
Na mutasd má a "hátsódat" is mert ott "megy a lényeg"!!
Ezzel szerintem pontot is tettél arra hogy teljesen felesleges robogva döngölni a talajt amikor szinte ugyanannyi "erőből" magágyat is lehet csinálni!
Jaaa és akkor még töltsétek meg vízzel is!Az "úthengereket"!
Meg kellene tanulni végre hogy "nem a méret a lényeg"!
Mert a most éppen "kis szerszám" is egyből hatalmasra tud nőni ha igazán "ügyes kezekbe kerül"!
Van olyan aprítóhenger rövidtárcsa elején ami nem hidraulikus hanem mechanikus állítású?
Válasz VMisi #246. hozzászólásáranaponta fujjuk,mint a kombájnál.
Válasz Feri #245. hozzászólásáraLevegőszűrő hogy bírja?
Válasz VMisi #243. hozzászólásárahaggyatokmá,nem Feribátyátok a gépész,nekem csak a kombájn jut.
sorral párhuzamosan jó a meló,mert az elülső kések derékszögben vágnak legjobban,próbáltuk slégelve is,igy jobb a meló.örülők ennek a gépkombinációnak
vetőágyat készít 1menetben
Válasz bandigh #240. hozzászólásáraLátod a Dusnoki "ménesgazda" a széélvéésznél is gyorsabban megy mert még a "panorámatető" is nyítva van!
Válasz Mézga #242. hozzászólásáraMiért nem szögben?
Feribácsi, nem jó a klíma?
Feribácsi
Válasz bandigh #240. hozzászólásáraÉn sem csak érdekesség képen raktam be.Opcióban van egész tetejét beborító védő lemez.Hogy a por elvezetésben segít e ,abban kétségeim vannak.
Válasz mtz1221 #238. hozzászólásáraAzt nem szivesen csinálnám, hogy egész nap verném fel a port a gép előtt, hagy menjen teli minden szűrő, meg az összes hűtő . Aztán olyan gyorsan úgyse tudsz menni h rendesen aprítson is. Ha meg igen, akkor a nagygéppel csak 3 métert tudsz vinni
Aprítóhengerezés-műtrágyaszórás-grúberezés(20-22 cm-en)- és majd vetés, ennél "spórolósabb" megoldás már csak a direktvetés szerintem... IH tárcsa-majd rövidtárcsa kombóval nincs meg a kellő mélység illetve akkor már annyi gázolajból van megcsinálva mint a fent említett sorrend. Ja igen: homokon, meg könnyen művelhető talajokon persze.
Válasz später77 #234. hozzászólásáraHugyik/agroprofil/termometal/tupanjac akikben biztos vagyok.
Válasz gazda.f #231. hozzászólásáraAgroCut szerbiából...
Magyar gyártmány a Huncut
Válasz mtz1221 #233. hozzászólásáraKik a többiek?
Válasz gazda.f #231. hozzászólásáraŐk az egyikek szerbiában akik minőségi vassal dolgoznak,meg rendes tervezőmérnökkel.
Válasz gazda.f #231. hozzászólásáraAz ilyet szerintem régebbi mtz nem szivesen viszi, ha újabbat kell beleküldeni akkor meg nem vagy sokkal előrébb. Van itt hirdetve vontatott, olcsóbban, aztán az nem rángatja a gépet, az eredmény meg ugyanaz
Helló! Dolgozik valaki ilyennel? Vélemény?
Agromerkur-ról valakinek tapasztalat, van ilyen valakinek a látókörében? Egy 4,5 méteres ára mennyi lehet megközelítőleg?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #228. hozzászólásáraamikor én rendeltem,akkor 1gép volt,az volt az első,azt nem adta el senkinek.az volt a bemutató,én kb 1,5hetet vártam rá.de szerintem már beindult a gyártás,tuti van készleten.(akkor más méret --nagyobbak---voltak készleten.
Válasz fexco #227. hozzászólásáraOkès kössz infót
Ja ès mennyi idő alatt gyártják le??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #226. hozzászólásáraüdv.alapverzió.(8késes)nemtudom,mert még csak lehuztam a trélerről.annyit tudok,amikor ottvoltam mutatta a tulaj mindkét verziót,kb 2centivel sűrübb a +1késes. a +kések súlya.asszem a 3méteresnél +80e.én ezen az opción nem is gondolkodtam...majd estleg valamikor elé egy vágótárcsa sort...
Válasz fexco #180. hozzászólásáraÜdv. Amúgy ez 8 vagy 9 kèses a tièd?? Èrdemes 9 kèsessel venni?? Látom Hird. hogy +80e. az mètere annyi??
Válasz Sz_Pisti #224. hozzászólásáraNa, azzal még az Agroinform híradóba is bekerülnék!
Válasz Bárány #221. hozzászólására ... vagy az aprító hengert
Válasz Bárány #222. hozzászólásáraMég csak egy gondolatom volt,hogy lehet el kellene adni az enyémet egy 2.8-as maszek zúzó és a helyett kellene valami.
Válasz Kisvuk #219. hozzászólásáraMindjárt kitalálom, megnézem, kb. mennyiért mennek ezek.
De Messengeren mondhatsz valamit te is.
Válasz Sz_Pisti #217. hozzászólásáraJa, meg ahogy Hofi mondta: akasszak még egy viharlámpát a pöcsömre, hogy éjjel is tudjak dolgozni!
Típusa: Mandam WN
Válasz Bárány #216. hozzászólásáraHehe...elsőre azt olvastam, henger és tárcsa...1 misi
Válasz Bárány #216. hozzászólásáraÉn a komáromit kérdeztem hogy mennyiért engednéd ki a portáról?
Válasz Bárány #216. hozzászólásáraLeírnád a márkát, típust?!?
Köszi
Válasz Bárány #212. hozzászólására Ha tolod, Aakor hátul pont le le tudnád hengerezni a vetést is.
Már csak a műtrágya kijuttatást kellene megoldanod
Válasz Kisvuk #215. hozzászólásáraNem mondtam, hogy jó ár, mert az mindenkinél mást jelent.
Henger+tárcsa csatoló cucc+házhozszállítás: 1milla+ÁFA
Válasz Bárány #202. hozzászólásáraMennyi az a jó ár azért a zúzóért?
Válasz mtz1221 #213. hozzászólásáraEzzel őszi mélytárcsázást nem terveztem, arra kell egy nagy dög V-tárcsa, oszt jónapot. Persze kíváncsiságból meghúzom majd kukoricatarlón, de nagy reményt nem fűzök ehhez, nem is erre lett véve.
Napraforgótarlón, zöldben, gazban meg nem kell mélyen mennie a tárcsának, ott így látatlanban 12 körüli tempót gondolnék optimálisnak, annyi meg meglesz.
Válasz Bárány #202. hozzászólásáraNem néz ki rosszul. De sebesség lesz neki elég nedvesebb földön ősszel az Rt-vel együtt ???
Válasz Sz_Pisti #210. hozzászólásáraMármint ezt az egész vonatot?
Fogd meg a söröm...!
Válasz Bobo77 #209. hozzászólásáraNeked már az orrsúlyra kell ülnöd.
Válasz VMisi #207. hozzászólására Sok lesz azt tolni a front hidraulikán
Válasz Bárány #208. hozzászólásáraErre benevezek én is Gratula az aprítóhoz
Válasz VMisi #207. hozzászólásáraHát, ha még arra te meg felkapaszkodsz farosnak, mehetünk!