Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Claas Ranger teleszkópos milyen gép? új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Warynski K406A kotrógép új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Poénok új
- Ukrán Csemegeszöllő fajták /adok veszek cserélek / új
Cikkajánló
Hirdetés
809 hozzászólás
A 1025-ösök melegedéséhez annyit fűznék h.a régi MTZ-en gyárilag rajta voltak ezek a szigetelő gumicsíkok a hűtő oldalán és tetején.Egyszer járó motornál odatettem egy csiretollat,és azt tapasztaltam h. igencsak intenzíven szívja vissza a hűtő oldalt és felül a meleg levegőt.Szerintem nem véletlen rakták azt oda valamikor,ezért érdemes felszerelni
nem tudja valaki a constar hungary kft eredeti mtzket árul?
Válasz #255. hozzászólásra
csak ha van a hátulján rögtörő akkor az úgy nem az igazi ha keskenyebb.....én ma voltam kint tárcsázni 4kor kelltem ,de amint kisütött a nap szépen kellett kapcsolni vissza a sebességeket először 5 után gyors 3 utána 4, a föld olyan nedves hogy míg a nap meg nem pirítota egy kicsit vagy 15ször fullt be a tárcsa, a rögtörők tele földel mintha betonnal lett volna kiöntve....egy laza 1,5 órás takarítás után már ki is néz valahogy a gép:)
Válasz #253. hozzászólásra
Próbáldd ki úgy hogy 1-1 lapot lekapsz a széleiről elöl hátúl.
Válasz #253. hozzászólásra
szerintem ahhoz a trakihoz nagy az a tárcsa
Sziasztok!
Rátaláltam a témámra. Segítséget kérnék! MTZ 1025 első szériás kétkaros váltós. Most próbáltuk ki az újonnan vásárolt Omikron 3,4-es V tárcsát 610-es levéllel. Elsőre nem tudtam rendesen beleengedni, mert nagyon melegedett a víz, hiába mentem lassabban. Hogy érdemes beállítani a tárcsa szögét hogy szerintetek jó legyen? Kb milyen sebességgel vigyem?
Ja a legfontosabb: dél alföldi fekete kötöttebb talaj.
Előre is köszi az infót.
a miénkhez ezen a talajon hogy húzza 8-9el kell elé egy 100 lovas traki, de mondjuk minőségi munkát is csinál a rögtörővel a hátulján
Válasz #250. hozzászólásra
1,4t
Válasz #249. hozzászólásra
súlya?
Válasz #248. hozzászólásra
nekünk sztem 3.0m vagy 3.2 nem tudom pontosan de 952.2es traktor bírja nem melegszik
Válasz #247. hozzászólásra
2.8
Válasz #242. hozzászólásra
szélességre hány méter a tárcsád?
Válasz #245. hozzászólásra
A munkahenger nagyobb mint a 892-be és simánn bírja.
A monoblokkos sem tud többet!
Válasz #244. hozzászólásra
és bírja az ekét a hidraulika? mi ha veszünk akkor már monoblokkost
Válasz #242. hozzászólásra
Nálunk közép kötött a talaj 120 cm-es fogásba húzom a 3-as vf vogel ekét,és normál hidralikás az enyém.
Válasz #241. hozzászólásra
az enyém 16.5mázsa
Válasz #240. hozzászólásra
a fele ott van benne:D a talajról meg annyit hogy 27centin 80centit fog az eke és 3. ba
Válasz #239. hozzászólásra
Én egy 7 szárnyas kapás vogel gubbert húzok vele 8 km/h-körűl,a tárcsám egy 3,5-ös 20q-ás V tárcsa elöl hátul csipkés!
Válasz #239. hozzászólásra
hány méteres tárcsa ?
és kb.hánnyal huzod a 892vel?
jah és mien talajon?
érdekelnek az infók
Válasz #238. hozzászólásra
milyen talajon mekkora tárcsát húz? nekem a 892 2.8as omikront húz de van neki szög adva rendesen a hátulján max, és a melegbe nem bír csak 3.ba a hűtő miatt amúgy bírná a 4.et vagy 3. gyorsat( ami 4-5 között van)
Válasz #236. hozzászólásra
Én raktam rá egy iveco kuller hűtöt sokat jelent,de nem ártana rá nagyobb vízhútő .Az enyém klimás és ha megy a klima akkor kevés a hűtő.
mármint ide nézz be
Válasz #220. hozzászólásra
üdv!
mondj jót és rosszat a 1025.2 ről:D, monoblokkos a tiéd hidraulikája? az első kerék kapcsolás és a diffizár elektro hidraulikus kapcsolású? a hűtő hogy bírja? lehet vele 40fokba is tárcsázni?
Válasz #234. hozzászólásra
mindenesetre kipróbáljuk filctollal összejelölöm az eredeti állást és 3kör után megmutatja, az a gáz hogy kicsi a hűtő a motorhoz és a motor van amikor bírná de a hűtés nem ,ezért általában estefelé, hajnalba szoktam tárcsázni.
Válasz #233. hozzászólásra
Akkor na is nyúlj hozzá, mert ha több lesz a teljesítmény, akkor még jobban fog melegedni.
Válasz #232. hozzászólásra
nem is kell, csak hogy simábban vigye mert egy kicsit ingadozik a fordulatszámmérő és így nem bírja a hűtés, melegszik a drága
Válasz #231. hozzászólásra
Azért nagy csodát ne vár!
Válasz #230. hozzászólásra
majd tarlóhantáskor kipróbáljuk:) kössz
Válasz #229. hozzászólásra
Akkor az adagoló hátulján van 2 csavar, az alsót ha beljeb tekered, akkor több kaját kap, de max 1-2 fordulat, de ha füstöl mikor teljes fordulaton leterheled, akkor az már sok neki.
Válasz #228. hozzászólásra
az hát.
Válasz #227. hozzászólásra
Csak, h. ruszki-e?
Válasz #226. hozzászólásra
huhh hát annyira nemértek hozzá,apám a nagy szaki:D majd megkérdem
Válasz #225. hozzászólásra
Milyen adagoló van rajta?
Válasz #224. hozzászólásra
hát hogy több üzemanyagot nyomjon, fecskendezzen be:)És ha a fordulatszám marad 1800-on de ha állítunk az adagolón hogy többet kapjon akkor nőni fog a teljesítmény?
Válasz #222. hozzászólásra
Nyomást az adagolón?
Válasz #221. hozzászólásra
Csak, ha több kakaót adsz neki, amíg el nem kezd füstölni.
Válasz #221. hozzászólásra
mert ha megemeljük a fordulatot 1800ról és nyomást növelünk az adagolón akkor elmennek a sebességfokozatok végsebességei
Válasz #220. hozzászólásra
lehet ezeken a turbónak a töltését állítani?
Válasz #219. hozzászólásra
Hali
Nekem 1025.2-em van gyárilag 2350-et,de én csak 2200-ig pörgetem.
1025/1025.2/1025.3 nak mennyit forog a motorja? 892-be kéne egy kicsi erő még talajmunkára :)
Válasz #217. hozzászólásra
Nem
1025.2!!! az utolsok között
Válasz #216. hozzászólásra
PONT 3AS?
Válasz #215. hozzászólásra
Ennek nincs darázsdereka mert a váton van a kuplungharang,
Válasz #214. hozzászólásra
A HIDRÓL ÉS A DARÁZSDERÉKRÓL VOLT LEVÉVE KÖZPONTOSITOT ESZTERGÁLNI KELL
Válasz #213. hozzászólásra
Nekem a palyzsnál az öninditó mögött szivárog inkább folyik az olaj.Tipikus MTZ betegség,a kuplungot a központosito miatt kérdezem?
Dupla tárcsást még nem szereltem.
Válasz #212. hozzászólásra
TELJESSEN SZÉT KELLETT SZEDNI FÜLKE LE VÁLTÓ KI UTÁNA A VÁLTOT IS TELJESSENSZÉT KELLETT SZEDNI MÁSHOGY NEM SZERELHETŐ EZ A TENGELY
Válasz #211. hozzászólásra
Amikor javitottátok a váltot le volt véve a motorrol?
A kuplung miatt kérdezem?
Válasz #210. hozzászólásra
AKKOR SE KELL KIABÁLNI!!
Válasz #209. hozzászólásra
Már elévült mert 2005-ben volt.