Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408.5 FtUSD393.24 FtCHF433.09 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Menjetek már a fenébe miért ne vinné csak itt mindenki aki az mtz-t ócsózza az az anya szikben gazdálkodik. Én a 820.2-vel húzok 4*35-öt 25 centin. közép kötött talajon.
4 fej?? álom esetleg a homokon, a miénk 892 es 80-85 centivel 28-30centin repce földet 4 be többit 3 ba szélesebb fogással recseg a kuplungja menet közbe..
809 hozzászólás
Válasz #2. hozzászólásra
Csak nehogy nehéz legyen a tárcsa!
Válasz #6. hozzászólásra
füstös :DDD
Válasz #4. hozzászólásra
Egyik jobb föld, mint a másik.:))
Meg nem szabad beleereszteni az ekét, csak picit!
Válasz #5. hozzászólásra
Menjetek már a fenébe miért ne vinné csak itt mindenki aki az mtz-t ócsózza az az anya szikben gazdálkodik. Én a 820.2-vel húzok 4*35-öt 25 centin. közép kötött talajon.
Válasz #3. hozzászólásra
4 fej?? álom esetleg a homokon, a miénk 892 es 80-85 centivel 28-30centin repce földet 4 be többit 3 ba szélesebb fogással recseg a kuplungja menet közbe..
Válasz #2. hozzászólásra
1025.3 105 lovas elég 4 fejessel.
Öreg ZT-303 100 lovas még erősebb 5 fejessel.
Mi különbség?
Válasz #2. hozzászólásra
4 fejet esetleg 30 cm esfogásút, de emberesebb eke kötöt földön még 3 fejjel is megkérdezi.
Nem ilyen trakink van, de ugy tudom hogy 4 fej vagy 4,5 m-es tárcsa gond nélkül.
Sziasztok!
véleményeteket szeretném kérni erről a gépről!