Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #3308. hozzászólásárahorror árak vannak.
kérdezném,hogy valami ujszerű használt nyugati nem e jön szóba,de a matek ott kb duplája ebbe a súly/lóerő kategoriába.
az új meg egyenesen vicc.....
Válasz #bandi #3307. hozzászólásáraAz qrta ki tegnap a biztosítékot, hogy a Kubotánál a 21M támogatott összeget meg kéne fejelnem 8-9M-val, eddig ok és amivel nem számoltam, hogy a pályázatírás és a prec. szolgáltatásra még a 21 megítéltből 2,8M-t is ki kell fizetnem. Tehát az így nálam maradó 18,5M-re így rá kéne dobnom még 11M-t. Na szinte ennyiért meg tudtam volna venni a Kubotát zsebből a pályázat beadásakor, kicsit olcsóbb, de márkás RTK-val. TopCon lenne benn 16 ezer euró.
Válasz Gandhy #3301. hozzászólásáraSzerintem fognak józan döntést hozni sokan, a következő néhány évben.
Nevezetesen, tolja fel az ánuszába a kerekedő, a használt johnit, 100+ millióért.
Nem? De.
Válasz MTZ1221.3 #3300. hozzászólására110 óra után mit is mondhatnék. Persze, hogy tetszik, "nem kicsit, nagyon" és éppen ezért vagyok hajlandó ráfizetni az általad is sorolt opciókra. Aztán hátralévő életemre lezárom a traktor ügyet.
Pénzügyi oldal:
1221-re rádobok 5M-t és 1523-as kötelezettség nélkül, vagy a
1221-re rádobok 15M-t és Kubota, majd 5 évig mélytorok.
Válasz Gandhy #3298. hozzászólásáraUh az durva. Nem tetszik valamiben a 1221?
A 1523-as az biztosan sokkal többet emel, az brutálabb hidraulikával van ellátva. Milyen váltóval lesz szerelve a 1523? Ha 4x6-os akkor az sokkal jobban használható talajon.
Átterveztem, kérem, mindenki magában kuncogjon.
Álmodtam egy szépet narancssárgában és pihenten ébredtem. Kubotát elengedtem, a 1221-et eladom majd, ha tudom. Szerdán megyek egyezkedni egy új 1523-ra, talán egy ötösből megúszom. Game Over!
Válasz Gandhy #3292. hozzászólásáraVárjunk egy kicsit, te hányadik asszonyt nyüstölöd már ??? Ki mondta hogy nekem nem lehet a te korodban 18 éves lányom ???
Válasz Gandhy #3292. hozzászólásáraEz a kor csak egy papír. Rám mindenki azt mondja fejben 25 éves szinten maradtam, és úgy is fogok meghalni. Magyarul hülyébb vagyok mint a 17 éves gyerek. Kicsi az 9 és nem érti velem hogy lehet marhulni meg miért korom fekete még az összes hajszálam, mikor az osztálytársainak a fiatalabb apukák kopaszok meg őszek, meg mind komoly mogorva ember.
Válasz Gumóka #3293. hozzászólásáraTegnap voltam a lányom szalagavatóján, 32-ből 4 lány, informatika szakon. A fiúk először láttak, és a háborús veterán jelzőt kaptam. Csak remélni merem, hogy nem az 1. VH-ra gondoltak. Azt is hozzátették, hogy innentől nem mernek próbálkozni a lánynál. Pedig meseszép, szerintem.
Válasz MTZ1221.3 #3248. hozzászólásáraPrivátba elküldenéd a tel számodat ??? Gyerek egyik ismerősének apja tőletek venne agromerkur hengert, felhívna pár percre vele kapcsolatba.
Válasz Gandhy #3282. hozzászólásáraÍgy már ok. Csak megijedtem te is úgy vagy velem, mint én az asszonnyal. Újabban látom hogy jár a szája, de hála az égnek nem értem mit mond.
Válasz mtz1221 #3278. hozzászólásáraOk, nem is írtam, hogy Te, hanem Ti(de ez mindegy is), ebbe vagy bent van az ember, vagy nincs
Kértem árat erre, nem vesztettem vele, kérek másra is, ha úgy alakul.
Válasz Gumóka #3277. hozzászólásáraja értem,akkor ez neked okosba ment....
amúgy télleg lement a vas ára?
az agromason kérdeztem egy két árat(nemigen tudtam hozzászólni)---mindenki arra hivatkozott,hogy enny+annyi a vas.....
Válasz Gandhy #3276. hozzászólásáraB-nek valamelyik része szélesebb. Vagy a szerelési vályú vagy a pereme ahová a gumi illeszkedik. De azt a forgalmazónak, gumisnak tudnia kell. Én nem ajánlottam 650-est. 300/95R46-ost ajánlottam, mert az ugyanolyan magas mint ami rajta van, az mellé ikernek.
Válasz mtz1221 #3271. hozzászólásáraAzt írtátok, hogy 650/75/R32, hát erre kértem felni ajánlatot és kaptam, amit kaptam.
A többiről lilagőzöm sincs, pl. hogy mi az a 'B', ami hiányzik. De azért nincs akkora baj, mert még nem vettem semmit.
Válasz Gandhy #3262. hozzászólásáraSzerintem 650 lesz az, ilyen méretbe nemis igen van 620.
A másik meg az, hogy a gyári felni nemtudom hogy bírnà a csatos ikret, függesztett géppel. Csak nehogy körberepedjen a közepe. Nemtudom hanyas anyagból van. Lehet hogy bírná.
Válasz Gandhy #3261. hozzászólásáramost látom, hogy az ajánlatban 620/75/r32 szerepel, az is lehet, hogy elírta, mert ma beszéltünk az ajánlat előtt és kihangsúlyoztam a 650-et. Meg lehet, hogy a felninek tökmindegy már az a 3 centi?
Holnap a gumisomtól megkérdezem ezt a belsős ügyet.
3960 hozzászólás
Válasz Gandhy #3308. hozzászólásárahorror árak vannak.
kérdezném,hogy valami ujszerű használt nyugati nem e jön szóba,de a matek ott kb duplája ebbe a súly/lóerő kategoriába.
az új meg egyenesen vicc.....
Válasz #bandi #3307. hozzászólásáraAz qrta ki tegnap a biztosítékot, hogy a Kubotánál a 21M támogatott összeget meg kéne fejelnem 8-9M-val, eddig ok és amivel nem számoltam, hogy a pályázatírás és a prec. szolgáltatásra még a 21 megítéltből 2,8M-t is ki kell fizetnem. Tehát az így nálam maradó 18,5M-re így rá kéne dobnom még 11M-t. Na szinte ennyiért meg tudtam volna venni a Kubotát zsebből a pályázat beadásakor, kicsit olcsóbb, de márkás RTK-val. TopCon lenne benn 16 ezer euró.
Válasz fexco #3306. hozzászólásáraSzerdán megtudom, ha a 1221 most 16,5M, akkor ez lesz 20M kábé.
Válasz Gandhy #3301. hozzászólásáraSzerintem fognak józan döntést hozni sokan, a következő néhány évben.
Nevezetesen, tolja fel az ánuszába a kerekedő, a használt johnit, 100+ millióért.
Nem? De.
Válasz Gandhy #3301. hozzászólására150ló?---vie fiele geld??
Válasz mtz1221 #3304. hozzászólásáraDupla orsullyal kérd.
Válasz Gandhy #3298. hozzászólására
Válasz Gumóka #3302. hozzászólásáraÁtgondolom.
Válasz Gandhy #3301. hozzászólásáraNa, azt az 5m-t odaadom a 1025-ért!
Aztán ne mond, hogy nem voltam nagylelkű!
Válasz MTZ1221.3 #3300. hozzászólására110 óra után mit is mondhatnék. Persze, hogy tetszik, "nem kicsit, nagyon" és éppen ezért vagyok hajlandó ráfizetni az általad is sorolt opciókra. Aztán hátralévő életemre lezárom a traktor ügyet.
Pénzügyi oldal:
1221-re rádobok 5M-t és 1523-as kötelezettség nélkül, vagy a
1221-re rádobok 15M-t és Kubota, majd 5 évig mélytorok.
Válasz Gandhy #3298. hozzászólásáraUh az durva. Nem tetszik valamiben a 1221?
A 1523-as az biztosan sokkal többet emel, az brutálabb hidraulikával van ellátva. Milyen váltóval lesz szerelve a 1523? Ha 4x6-os akkor az sokkal jobban használható talajon.
Válasz Gandhy #3298. hozzászólásárakomoly döntés,de racionális
Átterveztem, kérem, mindenki magában kuncogjon.
Álmodtam egy szépet narancssárgában és pihenten ébredtem. Kubotát elengedtem, a 1221-et eladom majd, ha tudom. Szerdán megyek egyezkedni egy új 1523-ra, talán egy ötösből megúszom. Game Over!
Válasz mtz1221 #3296. hozzászólásáraazt senki, viszont az igaz, hogy nekem, a Te korodban biztosan nem lesz már 17 éves fiam
Válasz Gandhy #3292. hozzászólásáraVárjunk egy kicsit, te hányadik asszonyt nyüstölöd már ??? Ki mondta hogy nekem nem lehet a te korodban 18 éves lányom ???
Válasz Gandhy #3292. hozzászólásáraEz a kor csak egy papír. Rám mindenki azt mondja fejben 25 éves szinten maradtam, és úgy is fogok meghalni. Magyarul hülyébb vagyok mint a 17 éves gyerek. Kicsi az 9 és nem érti velem hogy lehet marhulni meg miért korom fekete még az összes hajszálam, mikor az osztálytársainak a fiatalabb apukák kopaszok meg őszek, meg mind komoly mogorva ember.
Válasz Gumóka #3293. hozzászólásáraTegnap voltam a lányom szalagavatóján, 32-ből 4 lány, informatika szakon. A fiúk először láttak, és a háborús veterán jelzőt kaptam. Csak remélni merem, hogy nem az 1. VH-ra gondoltak. Azt is hozzátették, hogy innentől nem mernek próbálkozni a lánynál. Pedig meseszép, szerintem.
Válasz Gandhy #3292. hozzászólásáraÉn meg azt hittem, Te az Ő korában már kettővel öregebb voltál
A profilképe mindent elmond
Válasz mtz1221 #3291. hozzászólásáraAz szép, a Te korodban, nekem 18 a lányom, pedig lassan már jön értem a kaszás
Válasz Gandhy #3290. hozzászólására17. Csak van neki facebukos ismerőse, aki szeretne nálatok eladott agromerkurossal beszélni. Mármint annak az apja.
Válasz mtz1221 #3289. hozzászólásáraAkkora már a gyerek, hogy a henger bizniszben is részt vesz?
Válasz MTZ1221.3 #3248. hozzászólásáraPrivátba elküldenéd a tel számodat ??? Gyerek egyik ismerősének apja tőletek venne agromerkur hengert, felhívna pár percre vele kapcsolatba.
Nem elírás volt sajnos, rossz mérettel számolt.
A helyes méretre a jó ár: - 344 ezer nettó
Válasz mtz1221 #3286. hozzászólásáraEnnyi
Válasz Gandhy #3285. hozzászólásárahttps://youtu.be/bHD83Y6O4CM
Válasz mtz1221 #3283. hozzászólásáraVajon lesz a jövőben olyan opció, hogy megnézheted 20 év múlva, vagy inkább meghallgathatod?
Válasz mtz1221 #3283. hozzászólásáraIlyenem nekem is van, nem is értem, olyan halkszavú volt régen, hogy mi történt újabban vele?
Válasz Gandhy #3282. hozzászólásáraÍgy már ok. Csak megijedtem te is úgy vagy velem, mint én az asszonnyal. Újabban látom hogy jár a szája, de hála az égnek nem értem mit mond.
Válasz mtz1221 #3278. hozzászólásáraOk, nem is írtam, hogy Te, hanem Ti(de ez mindegy is), ebbe vagy bent van az ember, vagy nincs
Kértem árat erre, nem vesztettem vele, kérek másra is, ha úgy alakul.
Válasz fexco #3279. hozzászólásáraIgen ment lefelé, neten néztem 13,5-ért már van ez a profil.
Nekem asszem' Dunaújból jön.
Válasz fexco #3279. hozzászólásáraNálunk le. Ami nyáron 160 egység volt, most 120. covid előtt meg 90 volt.
Válasz Gumóka #3277. hozzászólásáraja értem,akkor ez neked okosba ment....
amúgy télleg lement a vas ára?
az agromason kérdeztem egy két árat(nemigen tudtam hozzászólni)---mindenki arra hivatkozott,hogy enny+annyi a vas.....
Válasz Gandhy #3276. hozzászólásáraB-nek valamelyik része szélesebb. Vagy a szerelési vályú vagy a pereme ahová a gumi illeszkedik. De azt a forgalmazónak, gumisnak tudnia kell. Én nem ajánlottam 650-est. 300/95R46-ost ajánlottam, mert az ugyanolyan magas mint ami rajta van, az mellé ikernek.
Válasz fexco #3273. hozzászólásáraPassz, ennyit mondtak rá, de ez nekem ennyi
Válasz mtz1221 #3270. hozzászólásáraJó és mi a különbség? Legalább okosodjak kicsit.
Válasz mtz1221 #3271. hozzászólásáraAzt írtátok, hogy 650/75/R32, hát erre kértem felni ajánlatot és kaptam, amit kaptam.
A többiről lilagőzöm sincs, pl. hogy mi az a 'B', ami hiányzik. De azért nincs akkora baj, mert még nem vettem semmit.
Válasz fexco #3272. hozzászólásáraFandav
Válasz Gumóka #3260. hozzászólásárahol?--tavaly nyáron 23volt...
Válasz Gandhy #3261. hozzászólásáramelyik cég?
Válasz Gandhy #3269. hozzászólásáraMi bajod volt a 46-sal, amit ajánlottam ??? Szerintem az a+ 30 centi, untig elég lenne neki.
Válasz Gandhy #3268. hozzászólásáraDW20B az ajánlott, nem a sima dw20.
Válasz mtz1221 #3266. hozzászólásáraKértem egy pontosítást, de még alszom rá amúgy is nem keveset.
Válasz mtz1221 #3266. hozzászólásáraLassan nekem is újra kéne tanulnom az értő olvasást?
Válasz mtz1221 #3266. hozzászólására
Válasz Gandhy #3262. hozzászólásáraDW20x30 ez se jó.
Válasz #bandi #3263. hozzászólásáraDög nehéz gruberjához, én sem mernék csatosat.
Válasz #bandi #3263. hozzászólásáraelcsúszott az újjá, az 5 pont a 2 felett van a keyboard-on
Válasz Gandhy #3262. hozzászólásáraSzerintem 650 lesz az, ilyen méretbe nemis igen van 620.
A másik meg az, hogy a gyári felni nemtudom hogy bírnà a csatos ikret, függesztett géppel. Csak nehogy körberepedjen a közepe. Nemtudom hanyas anyagból van. Lehet hogy bírná.
Válasz Gandhy #3261. hozzászólásáramost látom, hogy az ajánlatban 620/75/r32 szerepel, az is lehet, hogy elírta, mert ma beszéltünk az ajánlat előtt és kihangsúlyoztam a 650-et. Meg lehet, hogy a felninek tökmindegy már az a 3 centi?
Holnap a gumisomtól megkérdezem ezt a belsős ügyet.
Válasz MTZ1221.3 #3258. hozzászólásáraitt a válasz:
"Hátsó tengely: 18.4R38
- DW16x38 Dual-Trac ikerfelni 4db zárószerkezettel és 300mm távtartóval - 343.600,- Ft + Áfa / db
(extra furatok szükségesek a felnin!)
vagy
620/75R32 gumiabroncs
- DW20x30 Fixtrac hegesztett felni 15mm vastagsággal - 303.200,- Ft + Áfa
Szállítási határidő: megrendeléstől számított 10-11hét
"