Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #2655. hozzászólásáraKapjad be, ha én azt mondtam passzol, akkor az passzol. Nekem is volt + 2 kábel, de azt nem kötöttem sehova, arra szolgál komolyabb gépeknél, ha nem ülsz az ülésben akkor nem megy.
tegnap nem csuklottál? soxor gondoltam rád, mert nem passzolt az új ülés a régi helyére, majd megfejtettem, hogy a gyáriról le kell szerelni az alját, át az újra és már mentek is a csavarok a helyükre
Válasz #bandi #2646. hozzászólásáravalójában csak egy HD találkozó van nálunk, Alsóörsön, magam is tartok egy HD-t, mert anélkül levegőnek néznek és igen a benzintyúkok a Milwaukee emblémára megremegnek
ha sietni szeretnék és kimosni az agyam, akkor MV Agusta Brutale
Válasz horvath.agro #2642. hozzászólásáranem kellenek a más női szerencsére(én kellek nekik), de annyit elárulok, ha valaki naponta szeretné váltogatni Őket, vegyen egy jobbféle motort, nagyot és erőset nekem 3 van
Válasz máris szomszéd #2641. hozzászólásárahát az biztos hogy így nem gyorsul egyik gépem se, de egy pótkocsi elhúzása csak az mtznek jelent kihívást...
a fizika nyerne, nem mindegy hogy egy 70q nyugati vagy egy 50q 110 lovas mtz húzza ugyan azt a kocsit.
Válasz horvath.agro #2634. hozzászólásáraNem a mostaniról van szó hanem a régi igaziról, aki miatt nem szereted az mtz-t. Marhulást félretéve milyen gumikat vettél, meg mennyire szálltak el az áraik ???
Válasz horvath.agro #2620. hozzászólásáraMost néztem a hozzászólásokat. Te már a youtube-n is beleállsz az mtz-ésekbe ??? Nagy Ő-t valamelyik nagyon keményen meg farkalhatta.
Válasz Bigyófelügyelő #2610. hozzászólásáraazt kéne tudni, hogy logisztikai-, szállítási nehézségek miatt, ami érthető a jelen helyzetben, de átmeneti, vagy a szankciók miatt, ami viszont komoly baj lenne és hosszútávú
3960 hozzászólás
Válasz mtz1221 #2658. hozzászólásáraerről jut eszembe, ha fent lesz a fronthidraulika, mennyi frontsúlyt lehet visszatenni a 10-ből?
Válasz mtz1221 #2656. hozzászólásáramondtad, mondtad, de nem részletezted, így nekem kellett megfejtenem
na a jövő héten végre megyek vele egy kört
Válasz máris szomszéd #2657. hozzászólásáraNagyon vigyáznak a taposásra, derekuk meg 25 kilós táskasúlyra van kalibrálva.
Válasz mtz1221 #2654. hozzászólásáraAz egy dolog,hogy műszaki.
De,hogy minden traktoron fronthidraulika.Ingyen adják ottan rá?
Válasz Gandhy #2655. hozzászólásáraKapjad be, ha én azt mondtam passzol, akkor az passzol. Nekem is volt + 2 kábel, de azt nem kötöttem sehova, arra szolgál komolyabb gépeknél, ha nem ülsz az ülésben akkor nem megy.
Válasz mtz1221 #2653. hozzászólásáramind a kettőt?
tegnap nem csuklottál? soxor gondoltam rád, mert nem passzolt az új ülés a régi helyére, majd megfejtettem, hogy a gyáriról le kell szerelni az alját, át az újra és már mentek is a csavarok a helyükre
Válasz mtz1221 #2653. hozzászólásáraMi a manó, a német hogy bírja műszakiztatni őket ??? Még a végén horvát barátunk is lecseréli őket.
Mi a manó, a német hogy bírja műszakiztatni őket ??? Még a végén horvát barátunk is lecseréli őket.
Válasz Gandhy #2650. hozzászólásáraÁramtalanítóról húztam neki + meg valahová raktam - is.
Válasz horvath.agro #2651. hozzászólásáramindig van egy harmadik választás, hívtam az AmperMan-t
Válasz Gandhy #2650. hozzászólásárakösd be valahova vagy vágd le
azt hiszem más lehetőség nincs is.
beszereltem az ülést, na de kilóg belőle két drót, azzal valamit kezdeni kell
Válasz horvath.agro #2643. hozzászólásáraA puding próbája az evés.
Válasz #bandi #2646. hozzászólásáravalójában csak egy HD találkozó van nálunk, Alsóörsön, magam is tartok egy HD-t, mert anélkül levegőnek néznek és igen a benzintyúkok a Milwaukee emblémára megremegnek
ha sietni szeretnék és kimosni az agyam, akkor MV Agusta Brutale
Válasz #bandi #2646. hozzászólásáraEz jó volt.
Válasz Gandhy #2644. hozzászólásáraEgy HD találkozón nagy kasza van a pumák között mi?
Válasz horvath.agro #2642. hozzászólásáraAkkor nem valami magas az a kerítés.
Válasz horvath.agro #2642. hozzászólásáranem kellenek a más női szerencsére(én kellek nekik), de annyit elárulok, ha valaki naponta szeretné váltogatni Őket, vegyen egy jobbféle motort, nagyot és erőset nekem 3 van
Válasz máris szomszéd #2641. hozzászólásárahát az biztos hogy így nem gyorsul egyik gépem se, de egy pótkocsi elhúzása csak az mtznek jelent kihívást...
a fizika nyerne, nem mindegy hogy egy 70q nyugati vagy egy 50q 110 lovas mtz húzza ugyan azt a kocsit.
Válasz Gandhy #2639. hozzászólásáraennek akkora esélye van, mint a bontatlan 10e orás mtznek, így meg igen.
Június 4.-e Bodoglár,gyertek farok mérni.
Tesznek annyi betonlapot a kocsira,hogy a hámfára kakil a traki.
Aztán mindenki rájön hol is a helye.
Válasz horvath.agro #2637. hozzászólásáraés március közepén emelik a gumik árát, ezt a gumisom mondta
Válasz horvath.agro #2634. hozzászólásárameglepődnél
Válasz horvath.agro #2637. hozzászólására
Válasz mtz1221 #2636. hozzászólásárabridgeston 480/70 r38
390/db............
Válasz horvath.agro #2634. hozzászólásáraNem a mostaniról van szó hanem a régi igaziról, aki miatt nem szereted az mtz-t. Marhulást félretéve milyen gumikat vettél, meg mennyire szálltak el az áraik ???
Válasz Gandhy #2631. hozzászólásáraJaja, mindig mielőtt baj lenne, egy pillanatra rákuplungol, aztán végül csak baj lesz
Válasz Gandhy #2631. hozzászólásáranem olyan alacsony nála a kerítés hogy te vagy 1221 barátod megugorhatná...
Válasz Gandhy #2631. hozzászólására
Válasz horvath.agro #2629. hozzászólásáraigen, mosolyog és felidézi azt a mélyreható emléket
Válasz mtz1221 #2628. hozzászólásáracsak hát, aki egyszer megtapasztalta, hogy milyen is egy sorhatos MTZ-ssel, azt utána kérni fogja
Válasz horvath.agro #2629. hozzászólásáraAz nem gond, csak nehogy az mtz"ésre" mosolyogjon, a régi szép idők emlékére.
Válasz mtz1221 #2626. hozzászólásáraa nagy ő is ha mtzt lát csak mosolyog rajtuk...
Válasz Gandhy #2627. hozzászólásáraMindenki megérdemli, hogy 1x jó legyen neki az életben.
Válasz mtz1221 #2626. hozzászólásárade legalább egyszer kiadta neki a jóból
Válasz horvath.agro #2620. hozzászólásáraMost néztem a hozzászólásokat. Te már a youtube-n is beleállsz az mtz-ésekbe ??? Nagy Ő-t valamelyik nagyon keményen meg farkalhatta.
Válasz #bandi #2624. hozzászólásáraezeknek még az MTZ is túlzás
Válasz Gandhy #2623. hozzászólásáraDe ha màr 5x eldöglött előtte, legalább egyszer tett volna egy frissebbet, aztán végighúzta volna szépen
Válasz #bandi #2622. hozzászólásáralegalább olcsó volt
Válasz horvath.agro #2620. hozzászólásáraA végén elmorzsoltam egy könnycseppet. Így kikészíteni egy gépet
Válasz mtz1221 #2619. hozzászólásárakevés volt a súly, de a puma nem pattogott mint a kecskeszar a deszkan.
Válasz mtz1221 #2618. hozzászólásáraazért égett le a kuplung????
Válasz mtz1221 #2618. hozzászólásáraHOPPÁ a tiéd tényleg viszi mint a rongyot.
Válasz horvath.agro #2617. hozzászólásáraAzt olyan te típusú ember vezette, EZT meg olyan én típusú.
Válasz mtz1221 #2615. hozzászólásáraoszt ez???
Válasz mtz1221 #2615. hozzászólásáraennyi, több ló nem indul
https://fb.watch/bLerTjRuFC/
Válasz Gandhy #2611. hozzászólásáraA logisztika inkább a nagyobb probléma most szerintem.
Válasz uff #2612. hozzászólásáraszerintem minden típusra felmegy, lefele is
1400 euro körül adják most
Válasz Gandhy #2609. hozzászólásáraa fronthidraulika mennyibe kerül most? 1221.2 -re is kompatibilis?
Válasz Bigyófelügyelő #2610. hozzászólásáraazt kéne tudni, hogy logisztikai-, szállítási nehézségek miatt, ami érthető a jelen helyzetben, de átmeneti, vagy a szankciók miatt, ami viszont komoly baj lenne és hosszútávú