Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #2559. hozzászólásáraKühne 35- ös ekére majdnem 14e/db az élfelrakott, a 40-esre való vas már majdnem 19e és egyik sem frankos.
Ezekre ad a habi árat, aztán ez egy egyszerű ungárise eke...
Szóval a tied talán még nem is drága. Csak a vas more, az a sok vas....
Válasz Gandhy #2519. hozzászólásáraÉrdekes ez az egyenes vonólap. 1523-on lapjára meg van törve!
És ott nem csak kifelé lehet feszíteni, hanem támasztani is lehet.
De jó hogy nem vártál egy 1523 ra, mostmár nem látok rá reális esélyt, hogy érkezzen!
Nem nagyon kell most már mtz ben gondolkodni. EU Ursula bejelentette hogy a Belarus exportnak betesznek! Gondolom mtz behozatal KO, legyen az .7 vagy bármi más ami onnan jönne!
Nyugatnak ez fájna legkevésbé!
Válasz Gandhy #2545. hozzászólásárakomolyra fordítva, nekem 3-4 ezer lesz a teljes futamideje, ha közben nem lesz más és kíméletesen bánok a gépekkel, szerintem bírni fogja
Válasz Gandhy #2520. hozzászólásáraAhogy nézem fenéztek se ezek hozzá nyúlni a kerék távolsághoz. Merevítő láncokhoz én vettem még egy U -nak kinéző szemes csavart ( vagy nem tudom mi a neve), és úgy berakható az utolsó lukba, gond nélkül rakható a csapszeg a hosszanti/sima lukba is. Biztos vagy te benne hogy nem csak fent a helyén hegesztették fel azokat a gyorskapcsolókat ??? Igaz a geciség netovábbja lenne, de nagyon úgy néz ki. Amúgy kívánom 10000 órát mennyen, fő darab bontás nélkül.
Válasz Bigyófelügyelő #2532. hozzászólásáraa motorháztető is csak azért magasabb 20-30 centivel, mert alatta van a légszűrő, amúgy semmi nem indokolná, bedugtam a fejem a lehajtott tető alá, simán belefért
Válasz Gandhy #2531. hozzászólásáraBizony! Bitang erős dolgok vannak belepakolva a többihez képest.. Én is körbenézegettem rendesen amikor megjött, hogy ezekbe azért raktak anyagot. .. Egy dolog zavar : bebaszták középre a légszűrő kupakját egy amúgy is magas motorháztetőre!
azért nekem így alánézve az a véleményem, hogy ez a gép bőven hozzá van erősítve/fejlesztve a 132 lóerőhöz
a 1025 is bírta eddig keményen, pénteken lenyomtam vele 15 hektárt az 1,7 tonnás kompaktorral, 11,5 km/h sebességgel, 82-es vízhőfokkal, olyan alakú területen, amihez képest a tripla trapéz egy egyenes vonal( sokat kellett kiemelnem)
de ez 1221-es a gépparkommal hasítani fog, így elsőre határozottan meggyőző monstrum
Válasz Gandhy #2527. hozzászólásáraÉrdekes egyébként, hogy a rengeteg mtz szériában, vannak jó megoldások és fejlesztések, aztán meg van egy széria, amiből mindent kifelejt
Válasz Gandhy #2507. hozzászólásáraNe töltsd tele mert van olyan munkagép ami kinyújtott munkahengerrel van letéve, aztán ha összecsukod egyből szökőkút lesz
3960 hozzászólás
Válasz Gandhy #2559. hozzászólásáraKühne 35- ös ekére majdnem 14e/db az élfelrakott, a 40-esre való vas már majdnem 19e és egyik sem frankos.
Ezekre ad a habi árat, aztán ez egy egyszerű ungárise eke...
Szóval a tied talán még nem is drága. Csak a vas more, az a sok vas....
Válasz Gumóka #2558. hozzászólására136 ezer bruttó volt a 6 db, biztos svédacél, esetleg damaszkuszi penge
Válasz Gandhy #2557. hozzászólásáraDrága vasat
nna, elkészültek az ekevasak Putnokon, ma, holnap nálam, kíváncsian várom, mit kapok
Válasz mtz1221 #2549. hozzászólásárajá, szoktam váltogatni, akkor kérek ilyet is
Válasz Gumóka #2553. hozzászólásáraalkatrészellátása az új gépeknek kötelező az EU-ban, akkor ezt hogy oldja meg a féleszű szajha?
Válasz Gabi 07 #2552. hozzászólásáraa kereskedőm mondta, hogy már csak a 8-as sorozatra szerződik, 10-es már nem lesz, még a 1025 sem
ez a 1220-es vonólapja, az 4 hengeres 122 le-s, de erősebb hátsóhíddal, mint a 1025 és 38-as gumizással
rendeltem rá kat3-at ez meg felugrik szépen a 1025-re, úgyis haláli volt felrakni rá a műtrágyaszórót
Válasz Gabi 07 #2551. hozzászólásáraCseszhetjük, ha nem lesz a meglévőhöz se alkatrész
Válasz Gandhy #2519. hozzászólásáraÉrdekes ez az egyenes vonólap. 1523-on lapjára meg van törve!
És ott nem csak kifelé lehet feszíteni, hanem támasztani is lehet.
De jó hogy nem vártál egy 1523 ra, mostmár nem látok rá reális esélyt, hogy érkezzen!
Nem nagyon kell most már mtz ben gondolkodni. EU Ursula bejelentette hogy a Belarus exportnak betesznek! Gondolom mtz behozatal KO, legyen az .7 vagy bármi más ami onnan jönne!
Nyugatnak ez fájna legkevésbé!
Válasz mtz1221 #2548. hozzászólásáraehhh nem, nem fér be a mélygarázsba.
Válasz Gandhy #2539. hozzászólásáraRakd ha te is akarod váltogatni a hosszanti és a fix lukban az emelő orsókat könnyedén.
Csak előbb vegyél ebből kettőt , a nagyra valót.
Válasz envagyok2 #2540. hozzászólásáraJárjon vele hegyekbe is. 5-600 óra évente, egy kettő bele megy a 10000.
Válasz Gandhy #2546. hozzászólásáraa 1025 gépeivel kb örökös lesz!
Válasz Gandhy #2545. hozzászólásárakomolyra fordítva, nekem 3-4 ezer lesz a teljes futamideje, ha közben nem lesz más és kíméletesen bánok a gépekkel, szerintem bírni fogja
Válasz horvath.agro #2543. hozzászólásárasimán, 16 ezres bontatlanok vannak, még a kuplung is az eredeti
Válasz Gandhy #2539. hozzászólásáravegyél rá inkább normális feszítőket, amiket nem kell kulccsal tekergetni, én ezt utáltam a legjobban.
Válasz envagyok2 #2540. hozzászólásáramert egy nagy gazdaságban elmene amúgy 10e órát hibátlanul
Válasz Gandhy #2541. hozzászólásáraAddigra úgyis betiltják a gázolajat
Válasz envagyok2 #2540. hozzászólására50 év
Válasz mtz1221 #2536. hozzászólására10000 órát egy kis gazdaságba? miért kívánsz ennek az embernek még két életet itt a földön?
Válasz mtz1221 #2536. hozzászólásárarakjam a hátsó lyukba?
nem állítottak a szélességen, mert még nem találtam ki mekkora legyen
Válasz mtz1221 #2536. hozzászólásárabiztos, mert meg van a másik is
Válasz mtz1221 #2536. hozzászólására
Válasz Gandhy #2520. hozzászólásáraAhogy nézem fenéztek se ezek hozzá nyúlni a kerék távolsághoz. Merevítő láncokhoz én vettem még egy U -nak kinéző szemes csavart ( vagy nem tudom mi a neve), és úgy berakható az utolsó lukba, gond nélkül rakható a csapszeg a hosszanti/sima lukba is. Biztos vagy te benne hogy nem csak fent a helyén hegesztették fel azokat a gyorskapcsolókat ??? Igaz a geciség netovábbja lenne, de nagyon úgy néz ki. Amúgy kívánom 10000 órát mennyen, fő darab bontás nélkül.
Válasz Gandhy #2534. hozzászólásáramegegyezés = még egy
és megegyezés kép, a mutató héten, még patyolattiszta volt ez is, de jött az eheti árpavetés
Válasz Bigyófelügyelő #2532. hozzászólásáraa motorháztető is csak azért magasabb 20-30 centivel, mert alatta van a légszűrő, amúgy semmi nem indokolná, bedugtam a fejem a lehajtott tető alá, simán belefért
Válasz Gandhy #2531. hozzászólásáraBizony! Bitang erős dolgok vannak belepakolva a többihez képest.. Én is körbenézegettem rendesen amikor megjött, hogy ezekbe azért raktak anyagot. .. Egy dolog zavar : bebaszták középre a légszűrő kupakját egy amúgy is magas motorháztetőre!
azért nekem így alánézve az a véleményem, hogy ez a gép bőven hozzá van erősítve/fejlesztve a 132 lóerőhöz
a 1025 is bírta eddig keményen, pénteken lenyomtam vele 15 hektárt az 1,7 tonnás kompaktorral, 11,5 km/h sebességgel, 82-es vízhőfokkal, olyan alakú területen, amihez képest a tripla trapéz egy egyenes vonal( sokat kellett kiemelnem)
de ez 1221-es a gépparkommal hasítani fog, így elsőre határozottan meggyőző monstrum
azért kicsit az elsőhíd is más, mint a 1025
Válasz Gumóka #2528. hozzászólásáraa 1221-ből 2 dolog hiányzik, a fülke és a nagyobb hidraulika
Válasz Gandhy #2527. hozzászólásáraÉrdekes egyébként, hogy a rengeteg mtz szériában, vannak jó megoldások és fejlesztések, aztán meg van egy széria, amiből mindent kifelejt
Válasz Gumóka #2526. hozzászólásárakábé 20 centi
Válasz Gandhy #2525. hozzászólásáraA .2-n is műanyag volt, de az pici, 2 kapcsoló meg a lámpának elég méret.
Válasz Gumóka #2522. hozzászólásárabiztosan a 1523 doboza, azon meg van ezaz
és míg a 1025-é fém, ez valami ócska, vékony műanyag, már itt is érvényesül a downsizing, pedig itt pont nem lenne fontos kikönnyíteni a gépet
és közben a címke alapján kiderült, ezek a b... (Hort), a 1221-es vonólapok helyett, a 1220-asét tették rá, mintha lenne olyan traktor az országban
Válasz Gumóka #2522. hozzászólásáraA coolerhűtőt azért kicsövezhették volna szebben is.
Válasz Gandhy #2519. hozzászólására
Arra máig nem jöttem rá, hogy annak a két kapcsolónak, meg dugaljnak, miért kellett ekkora dobozt odabiggyeszteni a jobb oldalra...
akkor néhány gyors fotó és benéztem a motorháztető alá végre
Válasz Gandhy #2507. hozzászólásáraNe töltsd tele mert van olyan munkagép ami kinyújtott munkahengerrel van letéve, aztán ha összecsukod egyből szökőkút lesz
Válasz mtz1221 #2511. hozzászólásáraLáttam a másik topikba már ki lett tárgyalva
Válasz Gandhy #2512. hozzászólásáraAz új traktoron beba.na
Válasz Gandhy #2510. hozzászólásáraJó oké, ma csökkentett üzemmódban működök, azért sikerült értelmezni, miután hozzászóltam...
Válasz Gumóka #2509. hozzászólásáraenyémen, ha melegszik, elfolyik itt, ott
Válasz Gumóka #2509. hozzászólására