Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gabi 07 #1988. hozzászólásáraÉn örülök neki. Szeretnék még egy darabig gerincproblémák nélkül élni, jàrni, sajnos meszesedés van gerincemen , és nem tesz neki jót zötykölődés.
Válasz Gumóka #1976. hozzászólásáraNàlunk valtràban kb az van 14 éve előre hàtra fel le rugózik, csak ajánlani tudom.
Landinin egyszerűbb van az csak fel le rugózik, nem autómatàn keresi meg az optimàlis rugózàst. Ég és föld a 2. Vegyetek minél jobbat bele
Válasz Dvili #1979. hozzászólásáraÉrtsd már meg végre, nem érzem szükségét pénzt ölni olyan valamibe ami nem hiányzik!
Sz@rok a kényelemre, mikor nem termelsz többet vele mint én a "fapados" mtzvel.
Persze én ís hülyén érezném magam a helyedben, 3 szoros pénzt fizetni traktorért, mikor mások "filléres" gépekkel megcsinálják ugyan azt a munkát!
Behúztak a multik a csőbe! És még örülsz is neki!
Válasz Gandhy #1984. hozzászólásáraAzaz. Grammer Maximo Comfort.
Akkor a Grammer Black Edition nem volt elérhető, azért az kicsivel butább. De nem láttam még így nem tudok véleményt mondani rá. Én a drágábbat venném, csak többet lehet állítani rajta.
Válasz Dvili #1975. hozzászólásáraén csak egy hobby paraszt vagyok, a nagy többséghez képest egy zsebkendőnyi területen, nekem az egész szántóföldi tevékenység egy kellemes móka
a szántóim, rétjeim 3 táblában vannak, durván 5-600 méter távolságra egymástól, a telephelyem pedig a 3 hely mértani közepén, ha bent felejtek valamit, gyalog 10 perc alatt megfordulok
a legnagyobb távolságra permetezéskor a tűzcsap van, max. 800 méter
Válasz Gabi 07 #1972. hozzászólásáraSzerencsére tovàbb fejlődtünk réges-rég.
Próbálj majd ki egy rugózott hidat 50 és váltóval, meg egy aktív kabinrugózàst meg fogsz lepődni, igaz ezeknek àra is van. Ezeket extrákat milliókban mèrik. Van aki ennyiért egy kèt traktort vesz. Én is szàntottam gyerekkènt 82 essék 3 vnoot ekével de ez nem az a kategória màr.
Tudom amíg valaki csak rosszabban ült azt gondolja nem lehet a nyugati jobb sokkal. De sajnos valósàg az hogy MTZ és egy landini közt is màr fènyèvek vannak.
Válasz Gandhy #1973. hozzászólásáraA grammer maximo comfortról sok jót írnak, ha meg nem válik be, átdobod a 1025-be, aztán ráfejelek még az árára 5 liter bort is
Válasz Dvili #1959. hozzászólásáraBőven elég nekem a légrugós grammer.
A kabin meg a híd, hagyjuk már!
Ha neked az kell vegyed serényen!
Szemely szerint jól megvagyok nélkülük.
Üzem biztosan termelek mtzvel, ha neked az nem megy arról én nem tehetek!
Válasz .Richard. #1967. hozzászólásáraelőször viccnek szántam, de meggyőztek, van a marketingnek egy olyan nem szokványos eleme, hogy a negatív reklám ellenkező hatást vált ki, nálam is bevált
Válasz Dvili #1964. hozzászólásárahidd el, sem nem zavar, sem nem érdekel, csak miattad kérdeztem, ha nem szereted ezt a problémahalmazt, akkor minek feszegeted itt magad? tőlem elférsz, helyed van itt, csak frusztráló lehet számodra, hogy bármennyire is ócsárolod a terméket, mégsem dobja el azonnal mindenki, sőt, van aki még ezután is vásárolni fog
ha visszagondolok a tegnapi napra, ez a jelenlegi mérhetetlen MTZ gyűlölet cunamiriadót abból domborodott ki, hogy tegnap megjött a 1221.3-as traktorom, 11 hónapos tipródás után
elárulom, hogy régóta szerettem volna egy sorhatos MTZ-t, őrült szükségem nincs rá, de akartam egyet magamnak örökösre
nekem vannak ilyen fura dolgaim, pl szeretem a motorokat, van is néhány, ha valamire rázúmolok, azt általában be is gyűjtöm, nem is fér be autó a garázsomba, van ami már csak szobor, ha a feleségem nem húzná a száját, a VRSC-R az a nappaliban töltené a telet, meg az Augusta Brutale is
Tehát aki leírja véleményét az ne merje??? Ez kicsit vicces nekem.
Aki nem ült légrugós kabinban az mit is gondol kényelemről??
Vagy említsek meg légrugós hidat , ezek hol vannak mtz- ékben??
Amúgy írtam van rálátásom dolgokra van több féle márkájú gépünk.
Ha mtz szuper jó és megbízható lenne akkor itt a nyugati határon mindenkinek az lenne.
Válasz Gandhy #1955. hozzászólásáraPedig a labirint gyűrűs főtengely az ujfajta meg az elektronikus gyujtás az nagyon faxa á.!!!!fix alapjárat nem szarakodo gyujtás.... hm... nem tudod mit hagysz ki. Érdekel? Na jo Hikomatot élőben nem láttam.
Válasz .Richard. #1953. hozzászólásáraDehogy megyek én haza, mert már ha traktorból ha kiszállok már otthon vagyok.
Vagy él az a mondás, hogy most akkor menjek haza, vagy maradjak itthon?
Válasz Gabi 07 #1951. hozzászólásáraSuzukikat , x5 is van ,valtra is landini is, mtz is, fiat is tág a paletta, volt fergusson is
Amúgy nem vagyok nagy mellénnyel , csak nem szeretem ha valaki mtzt kezdi isteníteni, mert az enyhén szólván nem valós.
Mindenki azzal főz amivel tud.
Válasz Dvili #1947. hozzászólásáraÍrd már le mit hajtasz, ha mered! Elég a márka.
Meglátjuk abból vajon volt-e már javításra szoruló példány!
Mert gondolom az valami örökös darab lehet, már ha ekkora mellényel vagy!
Válasz .Richard. #1946. hozzászólásáraKöltői kérdésedre tudod a választ.
Nyugati mellett olyan a hasonlítás , mintha lada nívát kérdezted volna, hogy mennyire szar
Válasz Dvili #1937. hozzászólásáraPont ebben a pózban szeretem én is ha vár az asszony, a 16 óra munkám után. Akkor az igazi mert úgy kikapcsol a fejed hogy az összes vér jó helyre megy. Kezd is már küldeni így tél végén traktorozni, mert szerinte túl sokat gondolkodok.
4091 hozzászólás
Válasz Gabi 07 #1988. hozzászólásáraÉn örülök neki. Szeretnék még egy darabig gerincproblémák nélkül élni, jàrni, sajnos meszesedés van gerincemen , és nem tesz neki jót zötykölődés.
Válasz Gumóka #1976. hozzászólásáraNàlunk valtràban kb az van 14 éve előre hàtra fel le rugózik, csak ajánlani tudom.
Landinin egyszerűbb van az csak fel le rugózik, nem autómatàn keresi meg az optimàlis rugózàst. Ég és föld a 2. Vegyetek minél jobbat bele
Válasz Gabi 07 #1985. hozzászólásáraigaz, bő 20 ezerrel olcsóbb,
Dorker trükkös, a fotón rajt van a fejtámla/háthosszabbító, de a leírásban már nincs
Válasz Dvili #1979. hozzászólásáraÉrtsd már meg végre, nem érzem szükségét pénzt ölni olyan valamibe ami nem hiányzik!
Sz@rok a kényelemre, mikor nem termelsz többet vele mint én a "fapados" mtzvel.
Persze én ís hülyén érezném magam a helyedben, 3 szoros pénzt fizetni traktorért, mikor mások "filléres" gépekkel megcsinálják ugyan azt a munkát!
Behúztak a multik a csőbe! És még örülsz is neki!
Válasz Gabi 07 #1985. hozzászólásáramegnézem
Válasz Gandhy #1984. hozzászólásáraAzaz. Grammer Maximo Comfort.
Akkor a Grammer Black Edition nem volt elérhető, azért az kicsivel butább. De nem láttam még így nem tudok véleményt mondani rá. Én a drágábbat venném, csak többet lehet állítani rajta.
Agroszakinál van jó áron!
Nem engedi belinkelni.
A 721 más néven "black edition" szerkezetileg megegyezik a 731 el, csak az ülőfelület más!
Válasz dnsv #1983. hozzászólásáraaz amit egyel lejjebb belinkeltem?
Válasz Gandhy #1982. hozzászólásáraNekünk mindkét MTZ-be a Maximo Comfort van. Eléggé kényelmes. Én most is megvenném.
Válasz Gabi 07 #1977. hozzászólásárahttps://webshop.dorker.hu/grammer_ulesek_igen_jo_aron
rápillantanál?
Válasz Gumóka #1976. hozzászólásáraürmöst, remélem
Válasz Dvili #1975. hozzászólásáraén csak egy hobby paraszt vagyok, a nagy többséghez képest egy zsebkendőnyi területen, nekem az egész szántóföldi tevékenység egy kellemes móka
a szántóim, rétjeim 3 táblában vannak, durván 5-600 méter távolságra egymástól, a telephelyem pedig a 3 hely mértani közepén, ha bent felejtek valamit, gyalog 10 perc alatt megfordulok
a legnagyobb távolságra permetezéskor a tűzcsap van, max. 800 méter
Válasz Gabi 07 #1972. hozzászólásáraSzerencsére tovàbb fejlődtünk réges-rég.
Próbálj majd ki egy rugózott hidat 50 és váltóval, meg egy aktív kabinrugózàst meg fogsz lepődni, igaz ezeknek àra is van. Ezeket extrákat milliókban mèrik. Van aki ennyiért egy kèt traktort vesz. Én is szàntottam gyerekkènt 82 essék 3 vnoot ekével de ez nem az a kategória màr.
Tudom amíg valaki csak rosszabban ült azt gondolja nem lehet a nyugati jobb sokkal. De sajnos valósàg az hogy MTZ és egy landini közt is màr fènyèvek vannak.
Válasz Gumóka #1976. hozzászólására
Válasz Gandhy #1973. hozzászólásáraGrammer Maximo Comfort MSG95G/731
Csak ajánlani tudom!
721 végűnek vékonyabb, szűkebb az ülőfelülete.
Válasz Gandhy #1973. hozzászólásáraA grammer maximo comfortról sok jót írnak, ha meg nem válik be, átdobod a 1025-be, aztán ráfejelek még az árára 5 liter bort is
Válasz Gandhy #1966. hozzászólásáraMi sem dobtuk el.
Olajcsepegések megszűntetve, kapott egy kis upgradet és megmaradt játszós traktornak, arra jó.
Válasz Dvili #1963. hozzászólásáraAz a rendes traktor amit 20 évesen bontásra hirdetnek!
Vicces gyerek vagy!
Válasz Gabi 07 #1972. hozzászólásáraülésből melyik van neked? még nem választottam bele, de a Dorkernél most épp akciózzák
Válasz Dvili #1959. hozzászólásáraBőven elég nekem a légrugós grammer.
A kabin meg a híd, hagyjuk már!
Ha neked az kell vegyed serényen!
Szemely szerint jól megvagyok nélkülük.
Üzem biztosan termelek mtzvel, ha neked az nem megy arról én nem tehetek!
Válasz Dvili #1969. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Gandhy #1968. hozzászólásáraHát be.
Válasz Gandhy #1965. hozzászólásáraSok sikert hozzá.
Ne kelljen javítani mostanság.
Új gép mindig jól mutat.
Válasz .Richard. #1967. hozzászólásáraelőször viccnek szántam, de meggyőztek, van a marketingnek egy olyan nem szokványos eleme, hogy a negatív reklám ellenkező hatást vált ki, nálam is bevált
Válasz Gandhy #1965. hozzászólásáraNeked olyen szar Mtz kell? Nemá! Eddig azt hitték csak vicc.
Válasz Dvili #1964. hozzászólásárahidd el, sem nem zavar, sem nem érdekel, csak miattad kérdeztem, ha nem szereted ezt a problémahalmazt, akkor minek feszegeted itt magad? tőlem elférsz, helyed van itt, csak frusztráló lehet számodra, hogy bármennyire is ócsárolod a terméket, mégsem dobja el azonnal mindenki, sőt, van aki még ezután is vásárolni fog
ha visszagondolok a tegnapi napra, ez a jelenlegi mérhetetlen MTZ gyűlölet cunamiriadót abból domborodott ki, hogy tegnap megjött a 1221.3-as traktorom, 11 hónapos tipródás után
elárulom, hogy régóta szerettem volna egy sorhatos MTZ-t, őrült szükségem nincs rá, de akartam egyet magamnak örökösre
nekem vannak ilyen fura dolgaim, pl szeretem a motorokat, van is néhány, ha valamire rázúmolok, azt általában be is gyűjtöm, nem is fér be autó a garázsomba, van ami már csak szobor, ha a feleségem nem húzná a száját, a VRSC-R az a nappaliban töltené a telet, meg az Augusta Brutale is
Válasz Gandhy #1962. hozzászólásáraSzeretem megírni az igazat
Válasz Gabi 07 #1960. hozzászólásáraLehet meg kellett volna venned újjáépítetted volna és lenne rendes traktorod
Válasz Dvili #1959. hozzászólásáraazt írsz amit akarsz, de azt írtad, hogy nem szeretsz ilyen társaságban lenni, akkor minek kínzod magad?
Válasz .Richard. #1954. hozzászólásáraNekünk t151 van ha mond itt valakinek valamit.
Válasz Dvili #1952. hozzászólásáraPár éve hirdettek a szomszédba 90-es évek végi 160 lovas valtrát bontásra, érted?
Bontásra!!! Kuka, ko volt neki.
Tehát aki leírja véleményét az ne merje??? Ez kicsit vicces nekem.
Aki nem ült légrugós kabinban az mit is gondol kényelemről??
Vagy említsek meg légrugós hidat , ezek hol vannak mtz- ékben??
Amúgy írtam van rálátásom dolgokra van több féle márkájú gépünk.
Ha mtz szuper jó és megbízható lenne akkor itt a nyugati határon mindenkinek az lenne.
Válasz Gandhy #1955. hozzászólásáraPedig a labirint gyűrűs főtengely az ujfajta meg az elektronikus gyujtás az nagyon faxa á.!!!!fix alapjárat nem szarakodo gyujtás.... hm... nem tudod mit hagysz ki. Érdekel? Na jo Hikomatot élőben nem láttam.
Válasz .Richard. #1953. hozzászólásáraDehogy megyek én haza, mert már ha traktorból ha kiszállok már otthon vagyok.
Vagy él az a mondás, hogy most akkor menjek haza, vagy maradjak itthon?
Válasz Dvili #1952. hozzászólásáraPont ugyanolyan mint alaptalanul szarozni.
Válasz Dvili #1952. hozzászólásáraha nem szereted, akkor mit keresel itt? én sem szeretem a Trabantot és mily különös, nem járok Trabant Körbe
Válasz Dvili #1952. hozzászólásáraT150?
Válasz dnsv #1950. hozzászólásáraJa. Ja ha nem gyalog akarsz hazamenni akkor inkább motoron.
Válasz Gabi 07 #1951. hozzászólásáraSuzukikat , x5 is van ,valtra is landini is, mtz is, fiat is tág a paletta, volt fergusson is
Amúgy nem vagyok nagy mellénnyel , csak nem szeretem ha valaki mtzt kezdi isteníteni, mert az enyhén szólván nem valós.
Mindenki azzal főz amivel tud.
Válasz Dvili #1947. hozzászólásáraÍrd már le mit hajtasz, ha mered! Elég a márka.
Meglátjuk abból vajon volt-e már javításra szoruló példány!
Mert gondolom az valami örökös darab lehet, már ha ekkora mellényel vagy!
Válasz #bandi #1949. hozzászólásáraÓ azok már urak akkor.
Én még 16 óra után kényelmesen elmegyek motorozni is akár egy kört.
Válasz dnsv #1941. hozzászólásáraA férfiaknak odatartanak a villással egy raklapot, hogy csak ki kelljen lépni aztán úgy viszik el az épületig
Válasz Dvili #1945. hozzászólásáraMiért, tán lecidázza a rudit!
Puhányoknak való az csak!
Akik nem birják az igazi férfi munkát!
Válasz .Richard. #1946. hozzászólásáraKöltői kérdésedre tudod a választ.
Nyugati mellett olyan a hasonlítás , mintha lada nívát kérdezted volna, hogy mennyire szar
Válasz Dvili #1945. hozzászólásáraAkkor kérdeznék. Ami szinte még itt nem hangzott el. Tényleg szar az Mtz?
Válasz B.Bali #1944. hozzászólásáraKényelmes nyugati az nagyon más
Válasz Dvili #1937. hozzászólására16 óra utàn, melyik traktorból nem így szálsz ki?
Úgy nézem filmes mémekkel el vagytok maradva rendesen.
Válasz Dvili #1937. hozzászólásáraPont ebben a pózban szeretem én is ha vár az asszony, a 16 óra munkám után. Akkor az igazi mert úgy kikapcsol a fejed hogy az összes vér jó helyre megy. Kezd is már küldeni így tél végén traktorozni, mert szerinte túl sokat gondolkodok.