Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy Elektro centerben vagy hasonló villanyszerelési anyagokat forgalmazó boltban lehet ilyen vezetéket kapni méterben.A lényeg az hogy mit akarsz indítani.Nagy áramerősségre kell az 50 négyzetmili,kisebbhez elég a 25 is.Az is nagy segítség.
Én pár éve autósboltban vettem egyet a Nívám-hoz, asszem 1800 Ft volt. Jó, teljesen gumírozott csipeszek vannak rajta. Eddig elég jól bírta, pedig egyszer, vagy fél óráig bikáztunk vele egy böhöm JUMZ motort -10 fokban.
Először boltban akartam venni,de mikor megmondták az árát,majdnem ki kellett hívni a mentőt hozzám Aztán nemrég leadtam a bontóba egy BNW-t.Azoknak a kocsiknak a jobb hátsó sárvédőben van az akksija,és van benne egy jó vastag vezeték,ami előre viszi az áramot az önindítóig.Na ezt kihúztam belőle,és a bontóba vettem egy párját.Ez már bármilyen áremot át bír vinni
Lehet, hogy valami hasonló lesz. Ami volt kölcsönadtam és ellopták. Most meg szopok a hidegben a gépekkel.
Jó pár éve vettem kb 40-ért. Nagy öntött sárgaréz csipeszekkel, 5m hosszú, 50-es vezetékkel.
Axiálnál van, szép is, jó is, csak éppen közel 100e píz.
Ha volna valami elfogadható alternatíva annak örülnék.
mi vettünk 5 méter vezetéket olyat ami az aksikra megy rá a gépeken is jó vastag!!! ketté vágtuk egyik vége akksi saru másik vége meg ilyen kis lyukas fül amit oda lehet nyomni esetleg rá lehet csavarozi ha van hely !!! szerintem ez a legjobb megoldás a bolti val még egy autot se lehet beinditani!
Ki milyen bikakábelt használ?
Honnan, mennyiért?
Nem teszkós tyúkbélre gondolok, ami szénné ég két másodperc alatt. Olyan kell amivel a gépeket lehet normálisan bikázni. Épkézláb csipeszekkel, kb 3m hosszban.
Nekünk van ilyen, de nem sokáig bírta,
Ahova fúrószárat lehet berakni van a furatok végén két vezetősín szerű ami vezeti a fúrószárat, hogy jó irányban élezze.
Csak az a baj, hogy ez a vezetősín műanyagból van, (ahogy az egész) és lekopik, letörik, ezért rosszul élezi a fúrószárat egy pár használat után.
Lehet, hogy a Bosch jobb minőségű, ezért is drágább.
Ezzel / Ilyesmi fúrószár élezővel valakinek valami tapasztalat? így nem tudom elképzelni hogy is működhet le van írva de nem egészen értem... Hasonló rendszerű bosch-ba 12e-el drágább!! Hogy van ez???
4villás 5villásra átköthető. Az ötödik kábel helyéhez (N-nulla) ne köss be semmit! (ez csak akkor kell ha a motorhoz van valami vezérlő relé ami220V-ról működik). Csak a testet és a három fázist (L1,L2,L3) kell bekötnöd. Forgásirányt két fázis felcserélésével tudod változtatni.
Ma elhoztuk a fúrót nagyon pöpec semmije nem lóg de még nem bírtam kipróbálni mert az egyik barátom hozta el ő ott kipróbálta de itthon én még nem bírtam mert a fúrón a csatlakozó 4 villás a lakás rendszere čs az összes ilyen gépünk pedig 5 villás. Most van egy 5 villás dugónk itthon csak nem tudom hogy hogy kell bekötni és hogy be lehet-e? Ha jól emlékszek rá akkor a villanyszerelő boltos csávó mintha azt mondta volna hogy ha a lakás rendszere 5 villás arról elmegy a 4 villás gép is.
Szóval akkor röviden xarok !?
Akkor maradjak a Hondánál ?
Mondjuk nem állandóra kellene, csak is mentéshez, vagy ha áram szünet van akkor a fűtés szivattyújának az áram ellátására.
Csepeli FO32
Majd 40 éves, 2kW, 5-600kg súlyú kis valami. Előttem egy szerszámkészítő műhelyben dolgozott sok évet. Meghibásodás: a villanymotorjában csapágyat kellett cserélni.
Valószínűleg még az unokáimat is ki fogja szolgálni.
Oszlopos/asztali fúróval valakinek valamilyen tapasztalat? Milyet érdemes venni? Én használtba gondolkozok ugy 50e körül. Valami bevált tipus? Vagy amit nem szabad megvenni? Mire kell figyelni vásárláskor?
5390 hozzászólás
Egy Elektro centerben vagy hasonló villanyszerelési anyagokat forgalmazó boltban lehet ilyen vezetéket kapni méterben.A lényeg az hogy mit akarsz indítani.Nagy áramerősségre kell az 50 négyzetmili,kisebbhez elég a 25 is.Az is nagy segítség.
miért nem veszitek le a hegesztőröl a kábelt
Válasz #384. hozzászólásra
Én pár éve autósboltban vettem egyet a Nívám-hoz, asszem 1800 Ft volt. Jó, teljesen gumírozott csipeszek vannak rajta. Eddig elég jól bírta, pedig egyszer, vagy fél óráig bikáztunk vele egy böhöm JUMZ motort -10 fokban.
Válasz #385. hozzászólásra
100 ezer egy bikakábel?? Na, ez jellemző az Axiálra. Azt hiszik mindenki sz.rja a pénzt. Na persze a minőség.....
Először boltban akartam venni,de mikor megmondták az árát,majdnem ki kellett hívni a mentőt hozzám Aztán nemrég leadtam a bontóba egy BNW-t.Azoknak a kocsiknak a jobb hátsó sárvédőben van az akksija,és van benne egy jó vastag vezeték,ami előre viszi az áramot az önindítóig.Na ezt kihúztam belőle,és a bontóba vettem egy párját.Ez már bármilyen áremot át bír vinni
Válasz #384. hozzászólásra
Lehet, hogy valami hasonló lesz. Ami volt kölcsönadtam és ellopták. Most meg szopok a hidegben a gépekkel.
Jó pár éve vettem kb 40-ért. Nagy öntött sárgaréz csipeszekkel, 5m hosszú, 50-es vezetékkel.
Axiálnál van, szép is, jó is, csak éppen közel 100e píz.
Ha volna valami elfogadható alternatíva annak örülnék.
Válasz #383. hozzászólásra
mi vettünk 5 méter vezetéket olyat ami az aksikra megy rá a gépeken is jó vastag!!! ketté vágtuk egyik vége akksi saru másik vége meg ilyen kis lyukas fül amit oda lehet nyomni esetleg rá lehet csavarozi ha van hely !!! szerintem ez a legjobb megoldás a bolti val még egy autot se lehet beinditani!
Ki milyen bikakábelt használ?
Honnan, mennyiért?
Nem teszkós tyúkbélre gondolok, ami szénné ég két másodperc alatt. Olyan kell amivel a gépeket lehet normálisan bikázni. Épkézláb csipeszekkel, kb 3m hosszban.
Válasz #381. hozzászólásra
Nekünk van ilyen, de nem sokáig bírta,
Ahova fúrószárat lehet berakni van a furatok végén két vezetősín szerű ami vezeti a fúrószárat, hogy jó irányban élezze.
Csak az a baj, hogy ez a vezetősín műanyagból van, (ahogy az egész) és lekopik, letörik, ezért rosszul élezi a fúrószárat egy pár használat után.
Lehet, hogy a Bosch jobb minőségű, ezért is drágább.
Válasz #379. hozzászólásra
EZAZ
Válasz #377. hozzászólásra
Szervusz Jocó!
Jól emlékszem, hogy fizika tanár vagy eredeti hivatásod szerint???
Ezzel / Ilyesmi fúrószár élezővel valakinek valami tapasztalat? így nem tudom elképzelni hogy is működhet le van írva de nem egészen értem... Hasonló rendszerű bosch-ba 12e-el drágább!! Hogy van ez???
Válasz #377. hozzászólásra
Jah van egy kapcsoló rajta, ha jól emléxek akkor a hegesztőm is így van megcsinálva.
köszi a segítséget
Válasz #376. hozzászólásra
4villás 5villásra átköthető. Az ötödik kábel helyéhez (N-nulla) ne köss be semmit! (ez csak akkor kell ha a motorhoz van valami vezérlő relé ami220V-ról működik). Csak a testet és a három fázist (L1,L2,L3) kell bekötnöd. Forgásirányt két fázis felcserélésével tudod változtatni.
Ma elhoztuk a fúrót nagyon pöpec semmije nem lóg de még nem bírtam kipróbálni mert az egyik barátom hozta el ő ott kipróbálta de itthon én még nem bírtam mert a fúrón a csatlakozó 4 villás a lakás rendszere čs az összes ilyen gépünk pedig 5 villás. Most van egy 5 villás dugónk itthon csak nem tudom hogy hogy kell bekötni és hogy be lehet-e? Ha jól emlékszek rá akkor a villanyszerelő boltos csávó mintha azt mondta volna hogy ha a lakás rendszere 5 villás arról elmegy a 4 villás gép is.
Válasz #374. hozzászólásra
MTZ aksihoz veszel egy invertert,osz jó van..
Válasz #373. hozzászólásra
Szóval akkor röviden xarok !?
Akkor maradjak a Hondánál ?
Mondjuk nem állandóra kellene, csak is mentéshez, vagy ha áram szünet van akkor a fűtés szivattyújának az áram ellátására.
Válasz #372. hozzászólásra
kínai ez is ,feleannyiért kapsz ekkorát
Ezekről a HERON-okról van valakinek tapasztalata ?? Milyen gyártású motorral szerelik ?? Mennyire stabilak, megbízhatóak, fogyasztás ??
Válasz #370. hozzászólásra
na ja de milyen váltó,traktor,szgk,vagy tgk
#1. hozzászólás, yolko67 küldte be 2012-01-30 22:23:39-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Hi !
Tud vki egy profi műhelyt ahol sebváltóval foglalkoznak ?
Válasz #365. hozzászólásra
Csepeli FO32
Majd 40 éves, 2kW, 5-600kg súlyú kis valami. Előttem egy szerszámkészítő műhelyben dolgozott sok évet. Meghibásodás: a villanymotorjában csapágyat kellett cserélni.
Valószínűleg még az unokáimat is ki fogja szolgálni.
Én ezt nčztem ki. Holnap jár arra egyik haver ha olyan lesz akkor elhozza.
Én ezt használom.Egy kicsit drágább de törés garis.3 év után eltörtem egy nagy csavarhúzót,mert ékszijat feszitettem vele és azonnal cserélték.http://www.szakiparnak.hu/webshop?category_id=78&page=shop.browse&limit=15&start=45
Válasz #365. hozzászólásra
50 ezer körül már magyar gyártmányú OF furokat kapsz én 1 éve adtam el 50 ért egy fasza nem asztal hanem elég komoly oszlopos furot!
Hello,
Oszlopos/asztali fúróval valakinek valamilyen tapasztalat? Milyet érdemes venni? Én használtba gondolkozok ugy 50e körül. Valami bevált tipus? Vagy amit nem szabad megvenni? Mire kell figyelni vásárláskor?
Minden infó érdekel, előre is köszi.
Válasz #362. hozzászólásra
A cugpánt meg a rövidebbik kékvas az nem téma eddig is tudtuk, de a hoszabbikat nemtudom hol lehet a monosemen.
Ém inkább a csapágyházra összpontosítottam azt nemtudom mié lehet még mostsem
Válasz #361. hozzászólásra
fullfull mint imikoma mondaná
Válasz #361. hozzászólásra
Hoppá !
Nem kicsit vagy figyelmes...
Válasz #340. hozzászólásra
???
Válasz #359. hozzászólásra
Jossi bácsi kinyálazhatná a világ alkati részei közül
Válasz #358. hozzászólásra
ittvagyok!
nem monó az!
szasza HUN a -----ba vagy???
eridj nizd meg mono cucc é a cuccom......
keresztbára
Válasz #355. hozzászólásra
aleszakkor!
Válasz #354. hozzászólásra
H-ásnak hivják és a keresztbárára akasztják utána meg jön a tárcsa
Válasz #347. hozzászólásra
lófaszokat ez az UTB-é
holnap csinálok fotót pont ilyen
Válasz #345. hozzászólásra
A csapágyházon kívül mind lehet MONO...
Válasz #348. hozzászólásra
ez csak kerül a jdkbe