Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
#1. hozzászólás, pzoza küldte be 2012-01-23 19:09:20-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok.
Szerintem azért fontos egy ilyen topik, mert a mezőgazdaságban gyakran fellelhető ez az eszköz úgy a gépeknél mint az állattenyésztésnél. Nagyon hasznos kis eszköznek gondolom. Szétnéztem a neten elég silány az ehhez kapcsolódó fórumok száma. Elsősorban a felmerülő problémákkal és az erre való megoldással szeretném ha foglakozna ez a topi.
Köszönöm.
Hát idestova egy pár éve vége úgymond a téeszcsés világnak....
és akkoriban anno még dinamók voltak minden felé amikkel EB-s pálcával heggelytettek... innen a csillag delta
Hetrák nem szerették az eb-st
a co2heggelytöhöz meg nem köllött...
#1. hozzászólás, pzoza küldte be 2012-01-23 19:09:20-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok.
Szerintem azért fontos egy ilyen topik, mert a mezőgazdaságban gyakran fellelhető ez az eszköz úgy a gépeknél mint az állattenyésztésnél. Nagyon hasznos kis eszköznek gondolom. Szétnéztem a neten elég silány az ehhez kapcsolódó fórumok száma. Elsősorban a felmerülő problémákkal és az erre való megoldással szeretném ha foglakozna ez a topi.
Köszönöm.
annyi olyan szerszám kereskedő van,hogy megengedik neked,hogy náluk hagyd a pézed....
Versenyeztesd meg őket..ki mit milyet mennyi garival meg ilyenek....!!!
használok egy pár fajtát....Devalt,Berner,creca,Aeg,Skil...
nem rosszak....!
De ha használni kell....
Egyébként meg Te tudod,hogy mire meg minek...
akkor meg minek van a kardán a trakidon????
He???? Minek....
Nem tud hajtani áramfejlesztőt(generátort)He???
Határba legjobb vele furni,faragni hekkgeszteni?HE
Üdv kollégák ! Volna egy kérésem 4db molnárkocsi kerék érdekelne(a régi hagyományos alu felnis ) kb 200mm átmérővel ! Vagy tömör fém kerék, használt az sem probléma ! Célszerszámhoz kellene amit nem túl sűrűn használok de legyen ! Előre is köszi az infót szép napot !
Nálunk eddig bevált!
Próbának vettünk egyet, elültettünk vele már úgy 1000 db nyárfa csemetét, a tanya kerítését, az összes karámot ezzel fúrtuk, semmi baja, jól bírja a kiképzést. Azóta vettünk mellé még egyet.
Arra kell figyelni, hogy a csavarjait át kell húzkodni, mert a gyárban ezt nem teszik meg. Pár gödör után meg elkezdenek kipotyogni. Én menetrögzítőztem őket, így semmi gond. Rezgéscsillapítása az nem a legjobb, egy fél napi meló után eléggé elfárad az ember keze. Antivibrációs kesztyűvel viszont tűrhető.
Fogyasztása szerintem nem olyan kirívó.
Ami hiányzik róla az a combfék, mert ha valamit elkap akkor képes kitépni magát az ember kezéből. Ezt utólag applikálni kell. Amit még gyártottunk hozzá az egy kulcs a fúrószár visszafelé tekeréséhez. Mivel nincs rajta hátramenet, ha gyökeret fog akkor nem lehet kiszedni.
Ár-érték arányban megéri. Harmad annyiba kerül mint a Stihl. Aki nem használja üzem szerűen minden nap annak tökéletesen megfelel. Ha viszont profi, tartós, hosszú életű gép kell ami bírja a kiképzést akkor szerintem csak Stihl BT-121.
A linkelt oldalon a legolcsóbb. Mások is ettől a mukitól veszik. Garancia nincs! Valószínűleg szürke, vagy fekete import gépek. Ha kell akkor alkatrészt is tud szerezni hozzá. Azt hiszem postán is elküldik.
Válasz #288. hozzászólásra
http://www.baumachinen.hu/ZIPPER/007-Zipper-ZI-EBO-100H-talajfuro.html
Én ezt használom! Árban a legjobb !
Minőségével még nem volt gond kb 100 lyukat fúrtam ki eddig vele.Annyi hogy csináltam egy 30 cm es toldószárat hogy mélyebbre lehessen fúrni.
A fogyasztása épp fogyaszthatna kevesebbet is, bár nem tudom mennyit fogyasztanak a többiek.
5390 hozzászólás
Válasz #328. hozzászólásra
???
Válasz #337. hozzászólásra
ez igy van ahogy van
az érdekül pontosan miről lehetnek
Válasz #335. hozzászólásra
micsodi sanyibácsiiiii?
ez zsir uj
vagyishogy a használat kerülte hehe
Válasz #334. hozzászólásra
lemken
Az Skf ház belsejében vót valami???Négyszöges vagy gömbölő???
Szerintem ezeket konkrétan elkoboztad, valami kóbor csőrösplatósmercis, ócskavasgyűtő dakotától.
Csapágy összetörve.
de mi a -----rul vannak?
a kék fölöttébb izgat ehhhhh
Válasz #331. hozzászólásra
de nem lékó,az nem ilyen igényes
Leko kék.
Válasz #330. hozzászólásra
az alsó megy 1 csapágyház
A felső az egy cugpánt.
Több mint valószínű , hogy mezőgazdasági munkagépekről...
Ezek konkrétan miről származhatnak?
Válasz #322. hozzászólásra
Válasz #325. hozzászólásra
Csak előre hoztam.
Válasz #324. hozzászólásra
Sanyi bácsi remeg a kezed?
Sziasztok.
Köszönöm.
Válasz #322. hozzászólásra
Hát idestova egy pár éve vége úgymond a téeszcsés világnak....
és akkoriban anno még dinamók voltak minden felé amikkel EB-s pálcával heggelytettek... innen a csillag delta
Hetrák nem szerették az eb-st
a co2heggelytöhöz meg nem köllött...
Válasz #321. hozzászólásra
Mire neked a csillag-delta a hegesztéshez?Mennem kell fürödni!(nekem még ilyenkor is parancsolnak) 5 perc
Válasz #320. hozzászólásra
Ezt kifejtenéd bővebben????
Milyen géppel heggelytették???
Csillag delta volt rajta??????????
Válasz #318. hozzászólásra
Valójában elméletileg az acél öntvényt nem túl jó ötlet hegeszteni,de a fiúk a Tsz-ben mégis csinálgattak ilyet,és egy hegesztés sem tört el utána!
Válasz #317. hozzászólásra
Az ilyen bulikon a társaság csinálja a hangulatot...
Hely volt,kaja volt,pia is mög vot...
Válasz #316. hozzászólásra
Láttam a múltkoriban...hegesztésügyileg adtál tanácsot
Miért az eb-st ajánlottad????
Közben a telefonom is csörög......Jó volt a találkozó?
Válasz #314. hozzászólásra
Heló!
Válasz #313. hozzászólásra
nem én, ketten csatunk le rá..de ide is illik.
Válasz #313. hozzászólásra
Szia!!!
Régen beszélgettünk!!!
A fórumtalin vártam,hogy összefutunk,de:
Válasz #312. hozzászólásra
Na ennek hamar elharaptad a torkát
Sziasztok.
Köszönöm.
Válasz #310. hozzászólásra
rapsic leszel...?
Mg abbamarad???
Kivan csukva....
Válasz #309. hozzászólásra
az pont elég
ha be akarunk hatolni----------
Válasz #306. hozzászólásra
vámos ismiméknél van ilyen...a lakatok levágására tudják csak használni...
Válasz #306. hozzászólásra
hát....nem sokat....
Válasz #305. hozzászólásra
Válasz #305. hozzászólásra
ezekre gondolok hát
mennyi 20as csavart bir ez átvágni?
http://metabo.hu/Termekkatalogust-Metabo-Fem-Elektromos-keziszerszamok.35853+M5f905521041.0.html
Válasz #304. hozzászólásra
Válasz #303. hozzászólásra
annyi olyan szerszám kereskedő van,hogy megengedik neked,hogy náluk hagyd a pézed....
Versenyeztesd meg őket..ki mit milyet mennyi garival meg ilyenek....!!!
használok egy pár fajtát....Devalt,Berner,creca,Aeg,Skil...
nem rosszak....!
De ha használni kell....
Egyébként meg Te tudod,hogy mire meg minek...
Válasz #302. hozzászólásra
no mesélj estimesét ejha
Válasz #301. hozzászólásra
Ha mán vennék...én olyat vennék ami univerzális
nem lopdosásra valót
Válasz #300. hozzászólásra
nehogymá traktorral menjek hozzád éjjel lopogatni meg nyesegetni a vasaidbó------
Válasz #299. hozzászólásra
akkor meg minek van a kardán a trakidon????
He???? Minek....
Nem tud hajtani áramfejlesztőt(generátort)He???
Határba legjobb vele furni,faragni hekkgeszteni?HE
Válasz #298. hozzászólásra
iparira a lóét hé
lenyesegetni ezt azt ott ahol még nekünk sincs áramunk hehehe
Válasz #297. hozzászólásra
ipari célra
barkácsolásra.....mekk hekk mestereknek...
akus csiszolók?
használtok?
Üdv kollégák ! Volna egy kérésem 4db molnárkocsi kerék érdekelne(a régi hagyományos alu felnis ) kb 200mm átmérővel ! Vagy tömör fém kerék, használt az sem probléma ! Célszerszámhoz kellene amit nem túl sűrűn használok de legyen ! Előre is köszi az infót szép napot !
Válasz #294. hozzászólásra
Így talán jobb lesz a link: LINK
Nálunk eddig bevált!
Próbának vettünk egyet, elültettünk vele már úgy 1000 db nyárfa csemetét, a tanya kerítését, az összes karámot ezzel fúrtuk, semmi baja, jól bírja a kiképzést. Azóta vettünk mellé még egyet.
Arra kell figyelni, hogy a csavarjait át kell húzkodni, mert a gyárban ezt nem teszik meg. Pár gödör után meg elkezdenek kipotyogni. Én menetrögzítőztem őket, így semmi gond. Rezgéscsillapítása az nem a legjobb, egy fél napi meló után eléggé elfárad az ember keze. Antivibrációs kesztyűvel viszont tűrhető.
Fogyasztása szerintem nem olyan kirívó.
Ami hiányzik róla az a combfék, mert ha valamit elkap akkor képes kitépni magát az ember kezéből. Ezt utólag applikálni kell. Amit még gyártottunk hozzá az egy kulcs a fúrószár visszafelé tekeréséhez. Mivel nincs rajta hátramenet, ha gyökeret fog akkor nem lehet kiszedni.
Ár-érték arányban megéri. Harmad annyiba kerül mint a Stihl. Aki nem használja üzem szerűen minden nap annak tökéletesen megfelel. Ha viszont profi, tartós, hosszú életű gép kell ami bírja a kiképzést akkor szerintem csak Stihl BT-121.
A linkelt oldalon a legolcsóbb. Mások is ettől a mukitól veszik. Garancia nincs! Valószínűleg szürke, vagy fekete import gépek. Ha kell akkor alkatrészt is tud szerezni hozzá. Azt hiszem postán is elküldik.
Válasz #288. hozzászólásra
http://www.baumachinen.hu/ZIPPER/007-Zipper-ZI-EBO-100H-talajfuro.html
Én ezt használom! Árban a legjobb !
Minőségével még nem volt gond kb 100 lyukat fúrtam ki eddig vele.Annyi hogy csináltam egy 30 cm es toldószárat hogy mélyebbre lehessen fúrni.
A fogyasztása épp fogyaszthatna kevesebbet is, bár nem tudom mennyit fogyasztanak a többiek.
Válasz #292. hozzászólásra
Ez faca cucc! Volt ilyen a kezem alatt,nagyon bírta a kínzást!
Válasz #291. hozzászólásra
igy talán jobb lesz
Válasz #290. hozzászólásra
http://www.proxxon.com/de/html/23000.phphttp://
Namégegyszer,én hülye.