Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD395.26 FtCHF437.64 FtGBP496.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk a kisflex megy minden nap folyamatosan szezonban.
Folyamatosan döglöttek be az ócsók, vettem 40-50ezer között ey 125mm-es Metabo-t.
Egy szezont dogozott de tavaly baszki volt annyi lakatosmelója hogy csak na!
űplusz csiszolt rengeteget naphosszakat.
1400 Wattos a kisflex azért ez már mond valamit.
jaés ahogy Szabi mondja 3év gari...
Nagyból meg Makita van 2,5éve vettem 45ezer körül, eddig jó. Ez is megy sokat de a kicsi az sokkaltöbbet van használva.
Szerintem jó a makita de a metabo komolyabb cucc már most látom.
Fúrógépből is 50ezres Makita van, megreccsent a mechanikus sebességváltója, azóta csak kettesben hajtjuk az még bírja. Most február elején lehet elviszem megcsináltatom hagy legyen teljesértékű.
Ebben csalódtam kicsit.
Motorfűrészből viszont soha ne vegyetek makitát hokedli az egész xart sem ér...
Folyamatosan döglöttek be az ócsók, vettem 40-50ezer között ey 125mm-es Metabo-t.
Nagyból meg Makita van 2,5éve vettem 45ezer körül, eddig jó. Ez is megy sokat de a kicsi az sokkaltöbbet van használva.
Fúrógépből is 50ezres Makita van, megreccsent a mechanikus sebességváltója, azóta csak kettesben hajtjuk az még bírja. Most február elején lehet elviszem megcsináltatom hagy legyen teljesértékű.
Ebben csalódtam kicsit.
Tud valaki valamit a Mar-Pol szerszámokról?
Állítások szerint lengyel gyár, és használható cuccokat csinálnak.
Nem találtam hazai forgalmazót. Egy lengyel oldalt találtam róluk, semmi mást. Vaterán, aprókban megtalálható mindenféle cuccuk.
Ma volt nálam egy muki aki ezekkel bizniszel és elég jó árakat mondogatott, meg dicsérte is.
Vettem próbára egy 250-es rugóösszehúzót kemény 1000 pízért. Meglátjuk mit mutat majd.
Mutatott 24 részes 1/2"-os krova készletet. 5500-ért, az sem tűnt rossznak első ránézésre.
De minden van neki az automata hegpajzson át a gázolajszivattyútól a műanyagcső hegesztőig minden. Ráadásul olyan olcsóért, hogy az már gyanús.
#1. hozzászólás, dárk küldte be 2012-01-01 20:50:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
dárk
Üdv mindenkinek.
Tudna nekem valaki segíteni egy gardán hajtású terménydaráló elkészítésében?
Egy olyan darálót szeretnék csinálni ami a csöves,illetve szemes takarmányt ledarálja.
Esetleg ha tudna valaki képeket,tanácsot,esetleg,rajzot az nagyon jó lenne.
Léteznek ilyen gépek csak nem nagyon látszanak a képeken a fontos dolgok.
itt a képen látszik talán minden de a kötél másik vége hova van kikötve amelyik 3 vége szét van az a fonógépen van....és kb mennyit húzoodik össze a kötél amikor megtekeredik??
Válasz #198. hozzászólásra
Ez így van ,egyik egyenletesen hajtja, a másik meg engedi a kötél szorosságának megfelelően.Mi egypár kötél árát már megspóroltuk ezzel a masinával.
Megfogom nézni, Esab pálca amit használunk és elég jól bírja! én megvagyok elégedve vele, made in sweden, szerintem ami jobban bírná határozottan olyan nem nagyon létezik.
A Farmet grubber amit húztam a minap ezért jó, vídiás orra van a késnek, egyszerűen nem tud elkopni!
500hektártól is többvan a késekben, homoktól kezdve a leg bitangabb fődeken húzták sokat, és még mindig kés a kés! vagy kapa vagy nevezzük ahogy akarjuk mindegy...
Ha lehetne kapni a lazítóra is ilyet hiába voln arany áron megvennék egy garnitúrát!
Válasz #195. hozzászólásra
No!Csak 1 szál hosszú madzag kell,mi a maradék gurigákat használjuk. Csomó a szabadonfutós kampóra ,onnan 1 szál az egyik hajtóra,majd vissza,megint vissza az átlós hajtó kampóra és így tovább addig,amíg minden hajtó kampón 2 szál madzag lesz.A vége ugye megint a szabadonfutós kampón lesz,azt megcsomózzuk.Maga a borjúkötél tetszőleges hosszúságú lehet.Mintának egy gyárit nézz meg!
értem már valószínű felakasztod a 4 kötelet a kampokra összekötöd a kötél másik végét??? vagy szabadon marad... és összefogod ezzel a távtartóval a kezedbe hogy ne csavarodjon a madzag és végig kell tekerni, közben csúszik hátrafelé a távtartó a kezedbe...
kb hány méter madzag kell borjú kötélnek hogy kell kiszámolni?
Hali .A távtartót kezdéskor a kötelek közé tesszük egyformán elosztva,a szabadonfutós kampó felől.Ahogy elkezded tekerni,úgy húzza magát a hajtókaros rész felé,mögötte a kész kötél. Segíteni kell neki,hogy egyenletes legyen a fonat.Próbálom érthetően írni,remélem sikerül!
No, itt vannak a képek! Remélem látszik valami. A másik végén egy sima kampó van,ami szabadon forog,a4.képen a kötél távtartója van.Borjúkötél megvan kb.5 perc alatt,más hosszt még nem próbáltunk,de elvileg bármekkorát lehet vele csinálni.
5390 hozzászólás
Válasz #237. hozzászólásra
neeeem
Válasz #236. hozzászólásra
így van,csak az elektromos dolgok jók a makitától!
Válasz #234. hozzászólásra
Miért!
kérsz tőlem én adok neked szívesen!
Válasz #232. hozzászólásra
Nem azt nézted, hogy "M"-betűvel kezdődik?
Válasz #235. hozzászólásra
mindegy de makita van ráírva.
Kaszák is harmatok
Válasz #232. hozzászólásra
makita fürész nincs,megvette a Sach-dolmar-t és zödre festi
Válasz #230. hozzászólásra
Abból már kinőttünk...........
Válasz #226. hozzászólásra
Van egy ruszki nagy háromkarmos SZK kombájnos lehúzó!
No ez bitang.
A többit szaggattam szét, volt egy kisebb LUX az kuuvajól bírta de ellopták
Szóval ha ilyet találsz valahol ajánlom mert bírta kegyetlenül a csővelhúzást is....
Ebben csalódtam kicsit.
Ebben csalódtam kicsit.
Válasz #226. hozzászólásra
kérjé
és akkor nem köll venned
Válasz #225. hozzászólásra
De abba is a színe miatt...
piros vagy szürke...Ipari,barkács
esetleg kék
Válasz #222. hozzászólásra
makitákra nagyokra mostanság voltak 30% os engedések is
Válasz #222. hozzászólásra
Én blekit vettem metróban 230-ast és 125-öst egyben 20 volt bruttó a kettő 2011 tavaszán. Igaz a bleki sem a régi már, vagy makita!!! Ugye érted!!
Lehúzókat(csapágy,tárcsa,kerék) kéne vennem, 2-3 karosakat, ötletek ???
Válasz #217. hozzászólásra
Utána...., amit írtál... a Bleken-Deker lett a menő a 80évek végére.
Válasz #223. hozzászólásra
Ezért van az...!!
Válasz #220. hozzászólásra
Ha nagyon sokat kell napi 4-5 órát akkor drágát vegyél az sokat bír, vagy olcsót és állandóan cseréli majd az eladó és m
indig új csiszolód lesz!!!!
Válasz #219. hozzászólásra
makita volt multkor OBI-ban br30 most metró BD br 20 ,ja ezek 230-as sarokcsiszolók
Válasz #218. hozzászólásra
Három gyerekkel!!!!
Válasz #219. hozzászólásra
és mennyire iparilag használod????
Válasz #215. hozzászólásra
Az enyém is már 4 éve bítja 7000 volt, ez már rég "nyereséget termel" és nem 60 ropi , mert egy jobb ott kezdődik szerintem!!!
Válasz #216. hozzászólásra
psz..csak halkan.. nehogy most becsöngessen..
Mert nem ismertétek a magyar fortunát...
ezért nem tudtatok dolizni,csak álmodozni...
Álmodoztatok a francot.
Akkor a sarokban köszörültetek vlm hosszucombuakkal...... háháhá
Válasz #213. hozzászólásra
Most adjam el?Nekem jó, szegény ember vízzel főz.. a 80 évek elején még csak álmodoztunk a sarok köszörűről...stb..
Válasz #207. hozzászólásra
Metabo 3 év gari.
Válasz #211. hozzászólásra
Einhell.
Válasz #209. hozzászólásra
Vettem egy pár dolgot,nekem megfelel.
Bosch, Einhell.
ipari gépnek kiváló a Devalt..
a makita is jó,de nehéz ...
kinzó...berner...kicsi élettartam...
tescós=gagyi
bosch....nem rossz...gépek javításához...
A Lincos ugrik fel minden oldalon, vett már tőlük valaki valamit? Milyen minőséget árulnak?
csak makitát mindenből
Miféle flexeket fúrókat.......... használ a jónép?
Nincs a környéketeken D 24-es darálója senkinek? Azt kéne lemásolni.
Tud valaki valamit a Mar-Pol szerszámokról?
Állítások szerint lengyel gyár, és használható cuccokat csinálnak.
Nem találtam hazai forgalmazót. Egy lengyel oldalt találtam róluk, semmi mást. Vaterán, aprókban megtalálható mindenféle cuccuk.
Ma volt nálam egy muki aki ezekkel bizniszel és elég jó árakat mondogatott, meg dicsérte is.
Vettem próbára egy 250-es rugóösszehúzót kemény 1000 pízért. Meglátjuk mit mutat majd.
Mutatott 24 részes 1/2"-os krova készletet. 5500-ért, az sem tűnt rossznak első ránézésre.
De minden van neki az automata hegpajzson át a gázolajszivattyútól a műanyagcső hegesztőig minden. Ráadásul olyan olcsóért, hogy az már gyanús.
#1. hozzászólás, dárk küldte be 2012-01-01 20:50:18-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
dárk
Üdv mindenkinek.
Tudna nekem valaki segíteni egy gardán hajtású terménydaráló elkészítésében?
Egy olyan darálót szeretnék csinálni ami a csöves,illetve szemes takarmányt ledarálja.
Esetleg ha tudna valaki képeket,tanácsot,esetleg,rajzot az nagyon jó lenne.
Léteznek ilyen gépek csak nem nagyon látszanak a képeken a fontos dolgok.
Válasz #201. hozzászólásra
engem mamám nem így tanított, mi még kézzel sodortuk
Vezetőülések (grammer,isri,stb....)javítása,akár részbeni akár teljes felújítása.Szükség esetén kárpítozással.
itt a képen látszik talán minden de a kötél másik vége hova van kikötve amelyik 3 vége szét van az a fonógépen van....és kb mennyit húzoodik össze a kötél amikor megtekeredik??
Válasz #199. hozzászólásra
gondolom tényleg kipróbálom van egy pár maradék tekercs madzag....
köszi szépen a segítséget!
Válasz #198. hozzászólásra
Ez így van ,egyik egyenletesen hajtja, a másik meg engedi a kötél szorosságának megfelelően.Mi egypár kötél árát már megspóroltuk ezzel a masinával.
Válasz #196. hozzászólásra
ez amugy 2 emberes dolog mert valakinek hajtani is kell gondolom a másik meg fogja a kötelet
Válasz #189. hozzászólásra
Megfogom nézni, Esab pálca amit használunk és elég jól bírja! én megvagyok elégedve vele, made in sweden, szerintem ami jobban bírná határozottan olyan nem nagyon létezik.
A Farmet grubber amit húztam a minap ezért jó, vídiás orra van a késnek, egyszerűen nem tud elkopni!
500hektártól is többvan a késekben, homoktól kezdve a leg bitangabb fődeken húzták sokat, és még mindig kés a kés! vagy kapa vagy nevezzük ahogy akarjuk mindegy...
Ha lehetne kapni a lazítóra is ilyet hiába voln arany áron megvennék egy garnitúrát!
Válasz #195. hozzászólásra
No!Csak 1 szál hosszú madzag kell,mi a maradék gurigákat használjuk. Csomó a szabadonfutós kampóra ,onnan 1 szál az egyik hajtóra,majd vissza,megint vissza az átlós hajtó kampóra és így tovább addig,amíg minden hajtó kampón 2 szál madzag lesz.A vége ugye megint a szabadonfutós kampón lesz,azt megcsomózzuk.Maga a borjúkötél tetszőleges hosszúságú lehet.Mintának egy gyárit nézz meg!
Válasz #194. hozzászólásra
értem már valószínű felakasztod a 4 kötelet a kampokra összekötöd a kötél másik végét??? vagy szabadon marad... és összefogod ezzel a távtartóval a kezedbe hogy ne csavarodjon a madzag és végig kell tekerni, közben csúszik hátrafelé a távtartó a kezedbe...
kb hány méter madzag kell borjú kötélnek hogy kell kiszámolni?
Válasz #193. hozzászólásra
Hali .A távtartót kezdéskor a kötelek közé tesszük egyformán elosztva,a szabadonfutós kampó felől.Ahogy elkezded tekerni,úgy húzza magát a hajtókaros rész felé,mögötte a kész kötél. Segíteni kell neki,hogy egyenletes legyen a fonat.Próbálom érthetően írni,remélem sikerül!
Válasz #191. hozzászólásra
ez tényleg egyszerű! nagyon köszönöm a képeket! a távtartót a kötélen hova kell tenni pontosan mert az még nem igazán tiszta!!!!
Válasz #191. hozzászólásra
Ez még lemaradt.
Válasz #188. hozzászólásra
No, itt vannak a képek! Remélem látszik valami. A másik végén egy sima kampó van,ami szabadon forog,a4.képen a kötél távtartója van.Borjúkötél megvan kb.5 perc alatt,más hosszt még nem próbáltunk,de elvileg bármekkorát lehet vele csinálni.