Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gumóka #4776. hozzászólásáraEgy bele való tengellyel( crova véggel), meg egy kalapáccsal 1 perc alatt kiütötted volna. Még azt vackot előszedted/beállítottad, addig szerezhettél volna karácsonyi örömöt valakinek.
Válasz mtz1221 #4768. hozzászólásáraMost néztem én is, használható ez 2 és 3 karosként is. Némi kreativitással meg akár hüvelyt kihúzni motorból, vagy bármi másra is. Egész jónak tűnik, bár mostanában remélem nem kell használnom.
Válasz Gumóka #4761. hozzászólásáraNagy felhasználók hordós pneumatikusat vesznek.
Sokat adtam el kamion szervizekbe és nagy mg-i cégek műhelyeibe.
Arra kell ügyelni, hogy 3 féle átmérőjű 60 kilós hordó van és hozzá való zsírlehúzó lappal kell rendelni.
Válasz mtz1221 #4760. hozzászólásáraA patronost is lehet tölteni, csak benne kell hagyni az üres patront. Nekem mondjuk viszi anélkül is.
Nekik darusautók vannak, meg munkagépek, sokat kell használni, meg gyorsan.
Válasz Gumóka #4759. hozzászólásáraÉs mivel másabb mint egy egy karos, ha ezt is naponta töltögetni kell ??? Én a töltögetést utálom, lekenni nem tart semeddig. Patronok meg felénk 3x árban vannak kilóra átszámolva.
Válasz Gumóka #4753. hozzászólásáraÉn már leszoktam a túlkomplikálásról. VETTEM EGY ILYENT és csak egyfajta zsír van már az udvarban benne, 10 perc alatt le van minden kenve vele reggelente, az az napra való. Asszonynak meg ha nehéz az a 10 perc, mehet amerről jött.
Válasz Smallloser #4745. hozzászólásáraÉn is vettem ilyent, de nem vált be. Hasonló gondokkal küszködtem, és akkor még nyomta mellé álandóanCsak új zs.gombnál működött, azt meg a régi is tudta, kidobott pénz volt
Marad a hagyományos fej, csak abból meg mindig kell 1 marékra való tartalék
Válasz csferri #4732. hozzászólásáraNlgi 2-es zsírral el lehet vele lenni. Csak vegyél rá méteres csövet, meg rávaló szelepes fejet, mert rövid csővel, görcsöl mindened némelyik pozicíóban.
Válasz csferri #4732. hozzászólásáraSzia!Egykezest használok már negyedik éve,és ugyanolyan jó,mint a karos,csak szabad az egyik kezem.Nekem is egy tapasztalt kombájnos ajánlotta,csak Ő méteres zsírzótömlőt tett rá,és úgy volt vele boldog.
Válasz Gumóka #4736. hozzászólásáraVan karos több is csak a múltkor az egyiket a tárcsához vágtam mérgembe és pótolni kellene, gondoltam akkor már ilyesmivel ezért érdeklődöm. Nem sok útálatosabb tevékenység van az MG-ben a zsírzásnál, dugul, beletörik a zsírzószem (ez azért ritka), jön mellette, nem férsz hozzá, tiszta zsír leszel, kifogy a zsírzó stb, de persze ettől függetlenül zsírozni kell nincs mese.
Válasz csferri #4734. hozzászólásáraNekem volt egy, de lehet az volt rossz, ha volt egy kis dugulás a zsírzószem után, nem mindig tudta átnyomni, hiába pumpáltam. Ha meg levettem, szabadon simán vitte.Meg ha sokat kell nyomkodni, hamar elfárad a kezed. Újban nem hiszem, hogy rossz lehet, de azért nem árt mellé a sima karos.
Én egy yato 600ccm karost vettem, ez nagyon jó, igaz ez dupla pumpás. Viszont fej erre is kellett normális, mert képes volt letörni a gombot, mert sehogy nem akart lejönni.
Válasz csferri #4734. hozzászólásáraHa nem a pusztában kell használni jobb lenne a levegős de mikor a fulyopisztoly csöve is az őrületbekerget mert elakad akkor inkább az egykezes és kész. elvileg ez faxa lehet.
Válasz csferri #4732. hozzászólásáraKaros van. De ha a kardánkeresztben a zsirzogombra ha csak ferdén megy rá mert ki kéne forditani a keresztet a normális zsirzáshoz azért meg nem lesz leszedve van mikor nyomni kell a patentfejet,hogy bele menjen a zsir ne melléje. Akkor elvileg ez jo lehet mert egy kézzel lehetne pumpálni. Feltételezem rugo nyomja ki a pumparészt benyomás után. Ilyen elven jo lehet.
5281 hozzászólás
Válasz Gumóka #4780. hozzászólásáraMit nem értettél ezen. Nincs mindennap ugrás, csak minden másnap.
Válasz mtz1221 #4779. hozzászólásáraHa agyonütnek se értem, mire céloztál, de egészségedre!
Válasz Gumóka #4778. hozzászólásáraNekem is mert minden másnap szoktam. Karácsony Szilveszter meg Húsvét másnapján.
Válasz mtz1221 #4777. hozzászólásáraCrovával nyomtam, de nem mertem ütni, mert ez a jó persely, csak a qrva dörzsár nem fér be.
Nekem amúgy is offos a karácsony, éjszakás vagyok
Válasz Gumóka #4776. hozzászólásáraEgy bele való tengellyel( crova véggel), meg egy kalapáccsal 1 perc alatt kiütötted volna. Még azt vackot előszedted/beállítottad, addig szerezhettél volna karácsonyi örömöt valakinek.
Na megvolt a teszt, igaz csak a perselyt kellett kipréselni, azt leszámítva, hogy a mérete és súlya miatt, körülményesebb felrakni, nagyon pacek
Gyémánt lapot használ e valaki fémre, meg éri e az árát, 20-30 mm vastag anyagnak is neki lehet engedni ???
Válasz Gumóka #4773. hozzászólására Gyere!!!
Válasz Maszek Zs #4772. hozzászólásáraKözel 50e-vel több. No nem baj, ne kelljen, de ha ha kell, tudom kinél kopogjak
Válasz Gumóka #4765. hozzászólásáraIlyen kellett volna. Annyival nem drágább.
https://www.youtube.com/@Yantoo/videos
Válasz mtz1221 #4768. hozzászólásáraMost néztem én is, használható ez 2 és 3 karosként is. Némi kreativitással meg akár hüvelyt kihúzni motorból, vagy bármi másra is. Egész jónak tűnik, bár mostanában remélem nem kell használnom.
Válasz mtz1221 #4768. hozzászólásáraVan lábpumpás 5-6 kilós is, és akkor mindkét kezed szabad.
Az nem megfizethetetlen.
Válasz Gumóka #4764. hozzászólására
Válasz Makói 70-es #4766. hozzászólásáraIgen, láttam én is olyanokat, de én nem vagyok akkora szervíz
Válasz Gumóka #4761. hozzászólásáraNagy felhasználók hordós pneumatikusat vesznek.
Sokat adtam el kamion szervizekbe és nagy mg-i cégek műhelyeibe.
Arra kell ügyelni, hogy 3 féle átmérőjű 60 kilós hordó van és hozzá való zsírlehúzó lappal kell rendelni.
Válasz Gumóka #4764. hozzászólására
Válasz Gumóka #4763. hozzászólására
Válasz csferri #4742. hozzászólásáraSamoa gyártmány.Nekem bevált.
Válasz mtz1221 #4760. hozzászólásáraA patronost is lehet tölteni, csak benne kell hagyni az üres patront. Nekem mondjuk viszi anélkül is.
Nekik darusautók vannak, meg munkagépek, sokat kell használni, meg gyorsan.
Válasz Gumóka #4759. hozzászólásáraÉs mivel másabb mint egy egy karos, ha ezt is naponta töltögetni kell ??? Én a töltögetést utálom, lekenni nem tart semeddig. Patronok meg felénk 3x árban vannak kilóra átszámolva.
Válasz barazdabetyar. #4756. hozzászólásáraUnokatesóméknak ulyen van, mondjuk Ők ki is használják, egyébként tényleg jó, de van, akinek sok, mondjuk nekem is az lenne.
Válasz barazdabetyar. #4756. hozzászólásáraHát igen, lehet ilyent kéne
Válasz barazdabetyar. #4756. hozzászólásáraLett rá +2 méter cső véve, én mindent elérek vele. Amit linkeltél, van akinek a 2. autója ér annyit.
Válasz mtz1221 #4754. hozzászólásáraKombájn tetején,hogy zsírzassz?Itt kezdődik a zsírzó.https://www.google.com/search?q=dewalt+zs%C3%ADrz%C3%B3&rlz=1C1GGRV_enHU753HU753&sxsrf=ALiCzsa2PsHPiLoPNhUxdMLa6iqbehL_Lg:1668849454572&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwipgLHX9Ln7AhVJ7rsIHX9wD34Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=937&dpr=1
Válasz Gumóka #4744. hozzászólásáraSok mindenre nem jó.Van,nem használom.Sehová nem fér oda.
Válasz Gumóka #4753. hozzászólásáraÉn már leszoktam a túlkomplikálásról. VETTEM EGY ILYENT és csak egyfajta zsír van már az udvarban benne, 10 perc alatt le van minden kenve vele reggelente, az az napra való. Asszonynak meg ha nehéz az a 10 perc, mehet amerről jött.
Válasz mtz1221 #4752. hozzászólásáraHja, nekem van rendes zsírzóm
Válasz Gumóka #4751. hozzászólásáraNem neked akartam, hanem aki nagyolta a habisat.
Válasz mtz1221 #4749. hozzászólásáraHasonlót linkeltem én is, csak képről az talán nagyobb.
Válasz Smallloser #4745. hozzászólásáraÉn is vettem ilyent, de nem vált be. Hasonló gondokkal küszködtem, és akkor még nyomta mellé álandóanCsak új zs.gombnál működött, azt meg a régi is tudta, kidobott pénz volt
Marad a hagyományos fej, csak abból meg mindig kell 1 marékra való tartalék
Válasz Gumóka #4744. hozzászólásárahttps://eshop.wurth.hu/Termek-kategoriak/Zsirzofej/31323008100304.cyid/3132.cgid/hu/HU/HUF/
Válasz csferri #4732. hozzászólásáraNlgi 2-es zsírral el lehet vele lenni. Csak vegyél rá méteres csövet, meg rávaló szelepes fejet, mert rövid csővel, görcsöl mindened némelyik pozicíóban.
Válasz später77 #4737. hozzászólásárahttps://eshop.wurth.hu/is-bin/intershop.static/WFS/3132-B1-Site/-/hu_HU/webkit_bootstrap/dist/img/wuerth-logo.svg
Válasz Ká01 #4740. hozzászólásáraAkkor az enyém volt rossz. Mindegy, átmentem rajta traktorral...
én ezt a fejet vettem, bár nem használom olyan sokat , traktoron(solis 75) nem fér oda pár helyre, ami kicsit bosszantó
Válasz csferri #4743. hozzászólásáraNézem a drága Betat, talán még a pénzt is éri annak, aki tényleg sokat ken. Ez már azért annál is komolyabb
Beta
Válasz Gumóka #4741. hozzászólásáraPont ezeket nézegettem.
Válasz Ká01 #4740. hozzászólásáraMilyen márkát?
Válasz später77 #4737. hozzászólásáraÉn vettem rá ilyet, ez az olcsóbb, de van a betanak 8-al többért is. Eddig jó.
Zsírzófej
Válasz csferri #4732. hozzászólásáraSzia!Egykezest használok már negyedik éve,és ugyanolyan jó,mint a karos,csak szabad az egyik kezem.Nekem is egy tapasztalt kombájnos ajánlotta,csak Ő méteres zsírzótömlőt tett rá,és úgy volt vele boldog.
Válasz später77 #4737. hozzászólásáraÉn nem!
Válasz Gumóka #4736. hozzászólásáraVan karos több is csak a múltkor az egyiket a tárcsához vágtam mérgembe és pótolni kellene, gondoltam akkor már ilyesmivel ezért érdeklődöm. Nem sok útálatosabb tevékenység van az MG-ben a zsírzásnál, dugul, beletörik a zsírzószem (ez azért ritka), jön mellette, nem férsz hozzá, tiszta zsír leszel, kifogy a zsírzó stb, de persze ettől függetlenül zsírozni kell nincs mese.
Válasz Gumóka #4736. hozzászólásáraTudsz olyan fejet, ami nem kopik ki néhány nap használat után?
Válasz csferri #4734. hozzászólásáraNekem volt egy, de lehet az volt rossz, ha volt egy kis dugulás a zsírzószem után, nem mindig tudta átnyomni, hiába pumpáltam. Ha meg levettem, szabadon simán vitte.Meg ha sokat kell nyomkodni, hamar elfárad a kezed. Újban nem hiszem, hogy rossz lehet, de azért nem árt mellé a sima karos.
Én egy yato 600ccm karost vettem, ez nagyon jó, igaz ez dupla pumpás. Viszont fej erre is kellett normális, mert képes volt letörni a gombot, mert sehogy nem akart lejönni.
Válasz csferri #4734. hozzászólásáraHa nem a pusztában kell használni jobb lenne a levegős de mikor a fulyopisztoly csöve is az őrületbekerget mert elakad akkor inkább az egykezes és kész. elvileg ez faxa lehet.
Válasz .Richard. #4733. hozzászólásáraPersze ,pont ezért kérdem sokszor 3 kéz kellene
Válasz csferri #4732. hozzászólásáraKaros van. De ha a kardánkeresztben a zsirzogombra ha csak ferdén megy rá mert ki kéne forditani a keresztet a normális zsirzáshoz azért meg nem lesz leszedve van mikor nyomni kell a patentfejet,hogy bele menjen a zsir ne melléje. Akkor elvileg ez jo lehet mert egy kézzel lehetne pumpálni. Feltételezem rugo nyomja ki a pumparészt benyomás után. Ilyen elven jo lehet.
Srácok! Nem pont ez ,de ezek az egykezes zsírzók jók "valamire"? Előny vagy hátrány a hagyományoshoz képest?https://gebotools.hu/products/professzionalis-keno-pisztoly-hbm-model-2?gclid=EAIaIQobChMI76uR96m4-wIVLUceAh1dlQmcEAEYASACEgL9zPD_BwE