Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Némely bolt, ahová már régen járunk, és komoly kedvezményünk is van náluk, változtatott az üzletpolitikáján, és a marha nagy kedvezménnyel drágábban adja a terméket, mint a neten webáruházban elérhető. Ez egy villáskulcsnál nem jelentős összeg, de egy hordó olajnál, már több tízezez Ft..
Nem szeretnék senkit megbántani. De aki a yatot, extolt, neot, genius meg a bánattudja milyen nevetlen márkákat szerszámnak nevezi az nem igazán dolgozott még szerelőként. Yatoba is neoba is volt olyan crova fejem ami úgy nézett ki mint mikor a szalámit szelik a hatszög részük meg ferdén volt beleöntve a hatszög a négyszög és a külső palást 3külön tengelyű. Ránézésre is legalja.hu a tartóssága pedig pont olyan mint a kinézete, első vallatásnál feldobja magát.
Amikor ránézésre is suta egy szerszám akkor az biztos, hogy gagyi. És nem akarom a nagy márkákat dicsérni. Lehet jó minőségű kommersz szerszszámokat találni. De az nem a neo, yato stb. Pl jóideje a "format" márkájú szerszámok vannak a közeli műszaki boltba csillagvillásaikkal teljesen megvagyok elégedve. De jó a kingtony is (bár ez már drágább) rég volt IUS márka nagyon szerettem, proxont dicsérik bírja de nekem valahogy nem áll kézre, Amihez egy időbe hozzájutottam és nagyon jó minőségű volt elfogadható áron az a Top-tul (japán). Szerintem veri a BETA-t meg minden más nagy márkát. De legalább is partiba van velük. Hát ennyi, bocs, hogy kéretlenül beleugttam.
Válasz Gumóka #4817. hozzászólásáraKozma áruház szerintem, a Huntraco mellett, mögött. Háháhá, "műszaki antitálentum". Kihívlak egy párbajra, nézzük meg hány szervert raksz össze, amíg megkuplungozok egy 50-est. Előnnyel indulok, mert az elmúlt egy évben kettőt is végig asszisztáltam.
Válasz Gandhy #4816. hozzászólásáraNeked minek szerszám, jók a gépeid, meg amúgy is műszaki antitálentum vagy
Na jó annyira azért nem
Szombathelyen egyszer jártam egy szerszámboltban, az kb. Mint gyereknek az édességbolt, az egész boltot meg tudtam volna venni, volt ott minden is.
2013-ban voltam ott, nem akarok hazudni, a huntracotól volt nem messze, asszem ott van a Luk gyár is, ennyire emlékszem.
Válasz mtz1221 #4813. hozzászólására2-3 éve vettem az Akmé-ben egy asszem 30-ast, erőset feszegetni, 5.900.- bruttó, aztán elmentem akciós barna Budweiser-t venni a Lidl-be és vittem mellé 2.500-ért egy készletet 6-tól-21-ig.
Válasz Gumóka #4811. hozzászólásáraAz unokatesóm vett a műhelybe egy 7 fiókos beszerszámozott King Tony kocsit. (Akkor még buszos cége volt.)
Egy hétre rá ki akarta cseréltetni velem a 19-es csillag-villást.
Mondtam neki, hogy felejtse el, mert a nagykerben senki nem fogja elhinni, hogy kézzel hajlították el.
Aztán megmutatta, hogy mekkora csövet tettek rá.
És nem tört el!
De ennek már vagy 15 éve.
A maiak nem biztos, hogy kibírnák. (de lehet)
Válasz Makói 70-es #4804. hozzászólásáraExtolt használok industrial akkus gépeit, légkulcs, fejlámpa, meg van belőle nagy dugókulcs készlet is, pár apróság még. Itt boltban ehhez tudtam hozzájutni. Eddig nem panaszkodom, nincs velük baj, tartóssága kérdéses, 1-2-3 éves cuccok nem napi szinten használva.
Yato normál dugókulcs készletem van, az elsőt 2008-ban vettem, máig megvan, pár bit törött, vagy hiányzik. Pár éve megvettem ugyanezt, csak + van benne belső torx nyílású is, eddig még az is bírja, de már nem tűnik olyan minőséginek.
Vízpumpafogóból van fortum, az nagyon jó, ugyanabban van egy extol is, az viszont nem igazán.
King tony dugókészletet vett öregapám, úgy 15 éve nagyjából, az szerintem még nagybátyámnál máig üzemel. Nekem kingből nyomatékkulcs van, meg egy fix hajtószár, semmi gondom vele.
A fixhajtót eltörtem, igaz nem volt más nálam, csővel kerékanyát kellett lazítani, de a szár törött el, annak is csak a vége, ahol a tüske volt, ugyanúgy használható, csak aztal a pár centivel lett rövidebb
Válasz Makói 70-es #4808. hozzászólásáraEsetleg. De komolyan a nevenics készlet kb.20 éve meg van. Kezdenek a nagyok villás részei kinyulni. Nem mindig vigyáztam rá. Most kezdem darabonként lecserélni.
Válasz kis Zombi #4805. hozzászólásáraBoltban a környékben 2800-3000 bruttó.
Az én kisker árlistámban 2750 bruttó az akciós ára.
3-4 éve még 1600+ ÁFA volt.
Régen amikor jártam a területet, kivittem egy csavarhúzót is, de ma már nem éri meg csak nagyobb rendelésnél.
Egy darabot neten se jó megrendelni, mert több a postaköltség.
Marad a bolt.
Tavaly volt olyan, hogy bementem pár szerszámért Szegeden a Rappaihoz és megvettem egy ügyfélnek, (nagyon sok pénzt elköltött már nálam 20 év alatt) mert nem érte meg vele dolgozni.
Válasz Maszek Zs #4802. hozzászólásáraAz Extol hobbi szerszám, mint a Yato, Kenedy stb.
Drága volt a bolt.
Egyébként az autóalkatrész nagykereknél szoktak nagyon jó árak lenni néha.
De leginkább készleteket tartanak.
A Proxxont szeretem. A készletben Knipex fogók vannak.
Egyébként a legtöbbet használt szerszámom egy Knipex Cobra 250.
Ez volt az első ricnis vízpumpafogó, de már minden márkának van, többnyire olcsóbban.
Válasz Gumóka #4799. hozzászólásáraVan még Toptul, KS Tools, meg Neo.
Ezek is középárban.
Szerintem mindhárom tajvani.
Jókat mondanak róluk az ügyfeleim.
Válasz Makói 70-es #4800. hozzászólásáraMeg kérdeztem a gazdaboltot mennyi az extol? Drágáltam. Átmentem az alkatrészboltba 400ft olcsóbb volt a proxxon. Ugyanaz a 19-es csillag villás.
Válasz Gumóka #4799. hozzászólásáraMindkettő jó, de árban Beta kategória.
Proxxonból nem tudom, hogy vannak-e nagy méretek.
Ilyen készlet van a traktoromban. (meg nagy KingTonyk, meg kilós kalapács)
De már ez is 100e. Ft.
Válasz ..,-:) #4792. hozzászólásáraA Genius nem rossz, de már az se olcsó.
Nagyon sok KingTonyt eladtam 20 év alatt.
Neve lett neki és közepes áron van.
Nagy műhelyeket is szereltem föl vele, nekem is azok vannak itthon.
Az európai nagy márkák (Beta, Gedore, Facom, Stahlwille) megfizethetetlenek annak aki dolgozni akar vele. Leginkább márka-buzik veszik, meg gyűjtők. Már egyik se a régi minőség.
Néha vannak jó akcióik.
Én a King Tonyt vagy a Geniust javaslom.
Törésgaranciás mind.
De a nagy kulcsokkal nem szokott gond lenni.
Válasz ..,-:) #4790. hozzászólásáraGenius?
Igaz én 9 éve vettem csillagvillást 6-32, az akkor 32 volt, most 70 körül van .
De nekem eddig bevált. Gépi dugót is azt vettem.
Nem tudom, van e nagy méretben.
Nagyba van king tony és kennedy is 41-36 azokat se tudtam még legyilkolni.
Betat én már elengedném, oda is elért az, hogy a színt és a nevet fizeted.
Esetleg körülnézel a neten, használt jó állapotút is ki lehet fogni márkából.
De pár hete mondta nekem is az esztergályos, hogy Kecskeméten minden hétvégén van "lomis" piac, Ő is sok mindent vesz onnan, sokszor bagóért, ilyenekkel van tele.
Tervezek én is eljutni oda, nekem is sok mindent minden kéne még, csak újba felesleges lenne megvenni alkalmi használatra.
Csillag-villás és villás-villás kulcsokat kell vennem, nagy méretekben. 41-120mm-ig. Milyen márkát ajánlotok !?
85-ig nézegettem már King Tony-t…..Bahco, Gedore, Facom, Beta kb az arany vagy a gyémánt árával vetekszenek……
Válasz mtz1221 #4786. hozzászólásáraIgen. De van a hőlégfuvós meg van a forrasztópákaféle (aminek lehet cserélni a fejét) és ezek közül melyik jobb?
A hőlégfuvós külön kell szerezni ezt a kapcsozót.
A másikhoz meg van minden. Ez a fajta
De az a kérdés, hogy bírja?
Válasz Maszek Zs #4785. hozzászólásáraEgyik karosszériás ismerősöm szerint, a legolcsóbb is elég mert úgy is elreped, ha nincs hozzá az a vacak ami kis drótdarabokat beleolvaszt.
Sziasztok!
Valaki hegesztett már műanyagot?
Nem ebből akarok meg élni, csak nem szeretném a legolcsóbb vagy a legszarabbat meg venni. Van több ez az amit vagy ki dobok vagy megcsinálok. Ha be gyakoroltam az autón is van itt ott repedés törés.
Tapasztalat;ötlet minden jöhet.
Ezt hol a fenében hamisíthatják? Fő darabokat kivéve nem is az van a dobozban mint rendeléskor. Az ütveverő az új M14-est azért megtudja úgy húzni hogy nem kell ráhúzni kulccsal. Még 100 bruttó euró volt a kettő.
5281 hozzászólás
Válasz Boldizsar90 #4830. hozzászólásáraVilláskulcsban a Beta.
Általánosságban a King Tony.
Árban a Genius.
Üdv
Melyik a legjobb ezek közül
Béta, genius, King tony?
Használt már valaki ilyet?
Találtam két karos kínait 7-8000 forintért.
Néha jó volna.
Válasz jamo #4827. hozzászólására
Válasz Makói 70-es #4824. hozzászólásáraNem jártam utána de a dobozán made in japan felirat volt.
Válasz Makói 70-es #4809. hozzászólásáraKöszi, akkor így elszálltak az árak.
Némely bolt, ahová már régen járunk, és komoly kedvezményünk is van náluk, változtatott az üzletpolitikáján, és a marha nagy kedvezménnyel drágábban adja a terméket, mint a neten webáruházban elérhető. Ez egy villáskulcsnál nem jelentős összeg, de egy hordó olajnál, már több tízezez Ft..
Válasz .Richard. #4806. hozzászólásáraEgy 14-es, egy 17-es, és egy 19-es volt KingTony, a többi régi, orosz, olcsó kulcs van a traktorban.
Krovát nem hordok a traktorba, azt a transporterben tárolom. Az is olyan majdnem,mint egy műhelykocsi.
Válasz jamo #4823. hozzászólásáraA Toptul tajvani mint a KingTony.
Hasonló minőség és ár.
A Format lengyel a Gedore csoporthoz tartozik.
Nem szeretnék senkit megbántani. De aki a yatot, extolt, neot, genius meg a bánattudja milyen nevetlen márkákat szerszámnak nevezi az nem igazán dolgozott még szerelőként. Yatoba is neoba is volt olyan crova fejem ami úgy nézett ki mint mikor a szalámit szelik a hatszög részük meg ferdén volt beleöntve a hatszög a négyszög és a külső palást 3külön tengelyű. Ránézésre is legalja.hu a tartóssága pedig pont olyan mint a kinézete, első vallatásnál feldobja magát.
Amikor ránézésre is suta egy szerszám akkor az biztos, hogy gagyi. És nem akarom a nagy márkákat dicsérni. Lehet jó minőségű kommersz szerszszámokat találni. De az nem a neo, yato stb. Pl jóideje a "format" márkájú szerszámok vannak a közeli műszaki boltba csillagvillásaikkal teljesen megvagyok elégedve. De jó a kingtony is (bár ez már drágább) rég volt IUS márka nagyon szerettem, proxont dicsérik bírja de nekem valahogy nem áll kézre, Amihez egy időbe hozzájutottam és nagyon jó minőségű volt elfogadható áron az a Top-tul (japán). Szerintem veri a BETA-t meg minden más nagy márkát. De legalább is partiba van velük. Hát ennyi, bocs, hogy kéretlenül beleugttam.
Válasz Gumóka #4817. hozzászólásáraAzaz! Ott vettem vagy 4db. Krovát halytót +hosszuszárat. Vagy 20ezret fizettem anno.de nem törik el!
A lidl-be meg még olcsóbb. És nem is olyan gagyi! Eddig!!!
Válasz Gumóka #4819. hozzászólásáratényleg nem a 30-as a preferált méret
Válasz Gandhy #4818. hozzászólására....nem szóltam...
Válasz Gumóka #4817. hozzászólásáraKozma áruház szerintem, a Huntraco mellett, mögött. Háháhá, "műszaki antitálentum". Kihívlak egy párbajra, nézzük meg hány szervert raksz össze, amíg megkuplungozok egy 50-est. Előnnyel indulok, mert az elmúlt egy évben kettőt is végig asszisztáltam.
Válasz Gandhy #4816. hozzászólásáraNeked minek szerszám, jók a gépeid, meg amúgy is műszaki antitálentum vagy
Na jó annyira azért nem
Szombathelyen egyszer jártam egy szerszámboltban, az kb. Mint gyereknek az édességbolt, az egész boltot meg tudtam volna venni, volt ott minden is.
2013-ban voltam ott, nem akarok hazudni, a huntracotól volt nem messze, asszem ott van a Luk gyár is, ennyire emlékszem.
Válasz mtz1221 #4813. hozzászólására2-3 éve vettem az Akmé-ben egy asszem 30-ast, erőset feszegetni, 5.900.- bruttó, aztán elmentem akciós barna Budweiser-t venni a Lidl-be és vittem mellé 2.500-ért egy készletet 6-tól-21-ig.
Válasz Makói 70-es #4812. hozzászólásáraNa igen, én is szeretek mindenféle kézi csavarozó szerszámra csövet dugdosni, ha kell az erő, több-kevesebb sikerrel
Válasz mtz1221 #4813. hozzászólásárahttps://www.goglasi.com/search?q=Garnitura%20nasadnih%20klju%C4%8Deva
Aki olcsó kulcsokat akar jöjjön el Újvidéki piacra ( minden vasárnap) vagy a Topolyai vásárra. olyan árakat írtok hogy a hideg ki ráz. 19-es csillag villást 1 euróért vettem, novemberben. ha nézelődtök 120 al osszátok az összeget, annyi bruttó euró. https://www.google.com/search?q=garnitura+kljucevi&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7vtjx8-78AhXvh4sKHcgFAJIQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1229&bih=584&dpr=1.56
Válasz Gumóka #4811. hozzászólásáraAz unokatesóm vett a műhelybe egy 7 fiókos beszerszámozott King Tony kocsit. (Akkor még buszos cége volt.)
Egy hétre rá ki akarta cseréltetni velem a 19-es csillag-villást.
Mondtam neki, hogy felejtse el, mert a nagykerben senki nem fogja elhinni, hogy kézzel hajlították el.
Aztán megmutatta, hogy mekkora csövet tettek rá.
És nem tört el!
De ennek már vagy 15 éve.
A maiak nem biztos, hogy kibírnák. (de lehet)
Válasz Makói 70-es #4804. hozzászólásáraExtolt használok industrial akkus gépeit, légkulcs, fejlámpa, meg van belőle nagy dugókulcs készlet is, pár apróság még. Itt boltban ehhez tudtam hozzájutni. Eddig nem panaszkodom, nincs velük baj, tartóssága kérdéses, 1-2-3 éves cuccok nem napi szinten használva.
Yato normál dugókulcs készletem van, az elsőt 2008-ban vettem, máig megvan, pár bit törött, vagy hiányzik. Pár éve megvettem ugyanezt, csak + van benne belső torx nyílású is, eddig még az is bírja, de már nem tűnik olyan minőséginek.
Vízpumpafogóból van fortum, az nagyon jó, ugyanabban van egy extol is, az viszont nem igazán.
King tony dugókészletet vett öregapám, úgy 15 éve nagyjából, az szerintem még nagybátyámnál máig üzemel. Nekem kingből nyomatékkulcs van, meg egy fix hajtószár, semmi gondom vele.
A fixhajtót eltörtem, igaz nem volt más nálam, csővel kerékanyát kellett lazítani, de a szár törött el, annak is csak a vége, ahol a tüske volt, ugyanúgy használható, csak aztal a pár centivel lett rövidebb
Válasz Makói 70-es #4808. hozzászólásáraEsetleg. De komolyan a nevenics készlet kb.20 éve meg van. Kezdenek a nagyok villás részei kinyulni. Nem mindig vigyáztam rá. Most kezdem darabonként lecserélni.
Válasz kis Zombi #4805. hozzászólásáraAz importőr webáruháza.
Válasz .Richard. #4806. hozzászólásáraPláne ha elhagyod a traktorból.
Válasz kis Zombi #4805. hozzászólásáraBoltban a környékben 2800-3000 bruttó.
Az én kisker árlistámban 2750 bruttó az akciós ára.
3-4 éve még 1600+ ÁFA volt.
Régen amikor jártam a területet, kivittem egy csavarhúzót is, de ma már nem éri meg csak nagyobb rendelésnél.
Egy darabot neten se jó megrendelni, mert több a postaköltség.
Marad a bolt.
Tavaly volt olyan, hogy bementem pár szerszámért Szegeden a Rappaihoz és megvettem egy ügyfélnek, (nagyon sok pénzt elköltött már nálam 20 év alatt) mert nem érte meg vele dolgozni.
Válasz kis Zombi #4805. hozzászólásáraIlyenre ha nem napi szinten kell felesleges a drága. Lazitod krovával ha meg nincs rohadva jo oda az olcso is.
Válasz Makói 70-es #4795. hozzászólásáraEgy 19-es csillagvillás KingTony mi pénzbe fáj mostanában ?
Szerszámboltban 3200 Ft-ot mondták rá, majdnem vágtam egy hátast.
Válasz Maszek Zs #4802. hozzászólásáraAz Extol hobbi szerszám, mint a Yato, Kenedy stb.
Drága volt a bolt.
Egyébként az autóalkatrész nagykereknél szoktak nagyon jó árak lenni néha.
De leginkább készleteket tartanak.
A Proxxont szeretem. A készletben Knipex fogók vannak.
Egyébként a legtöbbet használt szerszámom egy Knipex Cobra 250.
Ez volt az első ricnis vízpumpafogó, de már minden márkának van, többnyire olcsóbban.
Válasz Gumóka #4799. hozzászólásáraVan még Toptul, KS Tools, meg Neo.
Ezek is középárban.
Szerintem mindhárom tajvani.
Jókat mondanak róluk az ügyfeleim.
Válasz Makói 70-es #4800. hozzászólásáraMeg kérdeztem a gazdaboltot mennyi az extol? Drágáltam. Átmentem az alkatrészboltba 400ft olcsóbb volt a proxxon. Ugyanaz a 19-es csillag villás.
Válasz Gumóka #4799. hozzászólásáraA Proxxon jó! Törés garancia. A rövidszárat sikerült eltörni. Kicsit túlerő volt. De kicserélték.
Válasz Gumóka #4799. hozzászólásáraMindkettő jó, de árban Beta kategória.
Proxxonból nem tudom, hogy vannak-e nagy méretek.
Ilyen készlet van a traktoromban. (meg nagy KingTonyk, meg kilós kalapács)
De már ez is 100e. Ft.
Proxxon?
Még az jutott eszembe, egyre több helyen látom, rosszat nem mondanak arról se.
Meg a hazetet is, bár azt nem ismerem.
Válasz ..,-:) #4796. hozzászólásáraÍrtam levelet.
Válasz mtz1221 #4793. hozzászólásáraMondjuk nekem is ez jutott eszembe, igaz én tárcsához vágtam szerszámot, azt ledobott ekenádból csináltam.
Válasz Makói 70-es #4795. hozzászólásáraKüldhetnél ajánlatot……
Válasz ..,-:) #4792. hozzászólásáraA Genius nem rossz, de már az se olcsó.
Nagyon sok KingTonyt eladtam 20 év alatt.
Neve lett neki és közepes áron van.
Nagy műhelyeket is szereltem föl vele, nekem is azok vannak itthon.
Az európai nagy márkák (Beta, Gedore, Facom, Stahlwille) megfizethetetlenek annak aki dolgozni akar vele. Leginkább márka-buzik veszik, meg gyűjtők. Már egyik se a régi minőség.
Néha vannak jó akcióik.
Én a King Tonyt vagy a Geniust javaslom.
Törésgaranciás mind.
De a nagy kulcsokkal nem szokott gond lenni.
Válasz mtz1221 #4793. hozzászólásáraHidraulika csövek…..
Válasz ..,-:) #4792. hozzászólásáravágass ki lézerrel hardoxból. Hova a fenébe kell 120 mm-es kulcs ???
Válasz Gumóka #4791. hozzászólásáraHát ez a dilemma itt is, lehet évente egyszer kell, de lehet, hogy 10 évig egyszer sem…..
Válasz ..,-:) #4790. hozzászólásáraGenius?
Igaz én 9 éve vettem csillagvillást 6-32, az akkor 32 volt, most 70 körül van .
De nekem eddig bevált. Gépi dugót is azt vettem.
Nem tudom, van e nagy méretben.
Nagyba van king tony és kennedy is 41-36 azokat se tudtam még legyilkolni.
Betat én már elengedném, oda is elért az, hogy a színt és a nevet fizeted.
Esetleg körülnézel a neten, használt jó állapotút is ki lehet fogni márkából.
De pár hete mondta nekem is az esztergályos, hogy Kecskeméten minden hétvégén van "lomis" piac, Ő is sok mindent vesz onnan, sokszor bagóért, ilyenekkel van tele.
Tervezek én is eljutni oda, nekem is sok mindent minden kéne még, csak újba felesleges lenne megvenni alkalmi használatra.
Csillag-villás és villás-villás kulcsokat kell vennem, nagy méretekben. 41-120mm-ig. Milyen márkát ajánlotok !?
85-ig nézegettem már King Tony-t…..Bahco, Gedore, Facom, Beta kb az arany vagy a gyémánt árával vetekszenek……
Válasz Gepi #4788. hozzászólásárahttps://www.rositeh.hu/hidraulikus-sz-r-k
Hidraulika szűrőt visszafolyó ágba honnan érdemes rendelni? NS32 szivattyúhoz kellene.
Válasz mtz1221 #4786. hozzászólásáraIgen. De van a hőlégfuvós meg van a forrasztópákaféle (aminek lehet cserélni a fejét) és ezek közül melyik jobb?
A hőlégfuvós külön kell szerezni ezt a kapcsozót.
A másikhoz meg van minden.
Ez a fajta
De az a kérdés, hogy bírja?
Válasz Maszek Zs #4785. hozzászólásáraEgyik karosszériás ismerősöm szerint, a legolcsóbb is elég mert úgy is elreped, ha nincs hozzá az a vacak ami kis drótdarabokat beleolvaszt.
Sziasztok!
Valaki hegesztett már műanyagot?
Nem ebből akarok meg élni, csak nem szeretném a legolcsóbb vagy a legszarabbat meg venni. Van több ez az amit vagy ki dobok vagy megcsinálok. Ha be gyakoroltam az autón is van itt ott repedés törés.
Tapasztalat;ötlet minden jöhet.
Ezt hol a fenében hamisíthatják? Fő darabokat kivéve nem is az van a dobozban mint rendeléskor. Az ütveverő az új M14-est azért megtudja úgy húzni hogy nem kell ráhúzni kulccsal. Még 100 bruttó euró volt a kettő.
https://gb.sparex.com/tractor-separator-5t-119888.html
Valaki be tudja szerezni? Vagy van eladó?
Válasz mtz1221 #4781. hozzászólásáraAzt értettem, hogy nem szögelsz minden nap, csak azt nem, hogy kapcsolódik ez ide
De már rájöttem