Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.85 FtUSD392.16 FtCHF442.09 FtGBP491.88 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz barazdabetyar. #4423. hozzászólásáraIlyet nem akarok. Sok rozsdafarkú meg cinege is be szokott jönni. Nem cél az elpusztításuk. Így is megcsappant a veréb populáció már. Inkább csak azt akarom elérni hogy máshol szeressenek lenni.
Válasz GREVEN #4413. hozzászólásáraA píszi világban már nem mondhatjuk hogy vegyél egy frankó légpuskát, meg ugye a lemeznek sem tesz jót, viszont egy jó airsoft cucc azért rendszeres használat mellett, el tudja venni a kedvüket a galanboknak. Tehát úgymond formálod a véleményüket vele.
Papámnak volt egy színje, ott tároltuk mi is a gabonát, 1 hosszanti oldala volt nyitott. Mivel mamám fóliázott, így árnyékolóháló volt dögivel, mi azt tettük fel, oszlopközökbe drótra kifeszítve, mint egy függöny, működött, lehetett húzni, a gépközlekedés miatt.
Válasz mtz1221 #4415. hozzászólásáraNem a macska nem játszik. Van vagy 10 de eszük ágába sincs egerészni. Kecskemét legjobb étterméből kapják az éttermi menüt. Olyanok mint a labda és csak alszanak a napon.
Válasz GREVEN #4414. hozzászólásáraLáttam olyat, ahol ragadozó madár makettet tettek ki!
Hatékonyságát ne kérdezd, arról nincs infóm sajnos!
Másik helyen nyitott, félig nyitott színre hálót, raselhalot húzták ki, az azért meglassítja őket!
Egy oldalról nyitott gépcsarnok/szerelő műhelyben szeretném megoldani a verebek és galambok távol tartását?
Van esetleg valakinek valami bevált elektromos kütyüje amitől messze elkerülik az épületet a szóban forgó madarak és társaik?
Válasz barazdabetyar. #4409. hozzászólásáraKínlódni ? Mármint mivel, a megépítésével ? Már nem emlékszem pontosan, de másfél két óránál több időben nem tellett, 90%-a ócskavastelepi anyagból készült.(azok a régi szép idők, amikor még járhattunk guberálni a vas telepre). Elsődleges felhasználási területe olaj utántöltés nehezen hozzáférhető helyeken, mint például az mtz középső támasz vagy más néven kis kuplung, MTZ első híd. Volt már rá példa, hogy leszereltem A kézi hajtókart, fúróval tekertem, és a szint ellenőrzőn keresztül töltöttem fel a váltót olajjal (50 l) apám pont győzte önteni A kannából az olajat. Nem száll bele a por nem csorog belőle az olaj.
Válasz endypapa_20120 #4398. hozzászólásáraAttól függ milyen szeget szeretnél használni.A kicsik max 40-50 tűszeghez valók.A 60-80 gépiszeget beütők nem olcsók és kéri is a levegőt Kapcsozót használok40 mm hosszig lő a gagyi 10 ezres az omer az kisebb specko célra van az jó márka.Régen faház gyártó üzemben dolgoztam 20 évig mint technikus ott használtunk 60-80mm szeget de azok nagyobb gépek+drága a szeg.
Válasz agrogal #4394. hozzászólásáraKeress 2 darab 2 méteres síndarabot, azon lehet püfölni is lánccal összekötni is őket, közéjük téve kb bármit kilehet nyomatni 2 pótkocsiemelővel. U vasakat meg csöveket kell elvagdosni/félbe vágni, az emelő és a egyenesítendő vas közé(hogy körbe ölelje).
Üdv:
Régebben volt szó,ki milyen folyadék szivattyút használ olaj betöltésre /váltóba,hidraulikába.stb/
30 oldalt vissza olvastam de nem találom.
Ha valaki tudja melyik oldaltól található,megköszönném.
Válasz Maszek Zs #4386. hozzászólásáraKeter nekem nagyon bevált, jó anyagból van, bírja a kiképzést. Ha árban belefér a keretbe szerintem elégedett leszel vele.
Válasz agrogal #4380. hozzászólásáraHa ilyen nagyobb dolgokat szeretnél püfölni akkor egyengető asztal. Vagy inkább csinálj egy nagyobb hidraulikus prést 1-1,2m oszloptávolsággal, 20t olajemelővel. Ezzel egyedül is tudsz egyengetni, nem feltétlen kell segítség.
Nézd meg mit veszel, vigyél magaddal fém vonalzót és a síklapúságot ellenőrizd.
Üllőt 1000 Ft/kg körül kapsz, a szétkalapált szemét kerül ennyibe, jót nem is láttam hírdetésben. Ahhoz, hogy dolgozni is lehessen rajta kell egy legalább 80-100kg-os. Elkalapált üllő árához számolj kb 30e Ft-ot felújításra. Ősszel csináltam a sajátom, hegesztőanyag közel ennyi volt és 4 napi munka.
Válasz #bandi #4381. hozzászólásáraLehet ez lessz.
Nálunk fagypont közeli a hőmérséklet, viszont nem fagy meg annyira, hogy ne gyúrjam a sarat.
Alighanem végigmennek a szórások február 15 után /szlovák rendelet a N mütrágyát illetően/, és ha jobb idő lessz nekiállok.
Válasz agrogal #4380. hozzászólásáraPotkocsi oldal. Kiflibe nyomta a kavics. Kombájn alá hátso hidhoz olajemelővel felülről a hid alá azt emelve visszanyomat. De alápakol mert az emelőnek is teljes szélesbe kell nyomni. Deszka akármi ami birja. Faxa lett. igy is lehet.
5281 hozzászólás
Válasz barazdabetyar. #4424. hozzászólásáraOlcsó volt, vagy mi a célod vele ??? Ekevasat nem hinném hogy kalapálsz vele.
Válasz barazdabetyar. #4424. hozzászólásáraÉkszíj burkolatot rakjál rá, mert így ránézni is életveszélyes.
Válasz medikus #4428. hozzászólására
Válasz endypapa_20120 #4425. hozzászólásáraAjax kalapács!
Válasz endypapa_20120 #4425. hozzászólásáraPakisztánbol jöhetett. Ezzel kalapálják a vasat ott is.
Válasz barazdabetyar. #4423. hozzászólásáraIlyet nem akarok. Sok rozsdafarkú meg cinege is be szokott jönni. Nem cél az elpusztításuk. Így is megcsappant a veréb populáció már. Inkább csak azt akarom elérni hogy máshol szeressenek lenni.
Válasz barazdabetyar. #4424. hozzászólásáraEz mi a szösz?
Az új inas.
Válasz GREVEN #4413. hozzászólásáraPocok méreg a kombájn tetejére.
Válasz GREVEN #4413. hozzászólásáraA píszi világban már nem mondhatjuk hogy vegyél egy frankó légpuskát, meg ugye a lemeznek sem tesz jót, viszont egy jó airsoft cucc azért rendszeres használat mellett, el tudja venni a kedvüket a galanboknak. Tehát úgymond formálod a véleményüket vele.
Válasz GREVEN #4417. hozzászólásáraMacskáknak kaja megvonás. Előbb lefogynak majd megtanulnak egerészni, verebet fogni.
Papámnak volt egy színje, ott tároltuk mi is a gabonát, 1 hosszanti oldala volt nyitott. Mivel mamám fóliázott, így árnyékolóháló volt dögivel, mi azt tettük fel, oszlopközökbe drótra kifeszítve, mint egy függöny, működött, lehetett húzni, a gépközlekedés miatt.
Válasz GREVEN #4418. hozzászólásáraAz annyukat!
Azt hittem az azért tagolt tudja tartani őket!
Ezek szerint marad a tele lemez!
Válasz A.I. #4416. hozzászólásáraEgy darabon már behálóztam a tetőt, de az 5-10 cm-es résen ugy jönnek ki be mint a a csoda.
Ahol fent van a háló, ott szeretnek csak igazán lenni és szarni.
Válasz mtz1221 #4415. hozzászólásáraNem a macska nem játszik. Van vagy 10 de eszük ágába sincs egerészni. Kecskemét legjobb étterméből kapják az éttermi menüt. Olyanok mint a labda és csak alszanak a napon.
Válasz GREVEN #4414. hozzászólásáraLáttam olyat, ahol ragadozó madár makettet tettek ki!
Hatékonyságát ne kérdezd, arról nincs infóm sajnos!
Másik helyen nyitott, félig nyitott színre hálót, raselhalot húzták ki, az azért meglassítja őket!
Válasz GREVEN #4414. hozzászólásáraMászóka a macskáknak, hogy minden részét könnyen megbírják közelíteni.
Válasz GREVEN #4413. hozzászólásáraHelyesebben megfogalmazva csak az egyik oldala nyitott.
Senkinek semmi tapasztalat?
Egy oldalról nyitott gépcsarnok/szerelő műhelyben szeretném megoldani a verebek és galambok távol tartását?
Van esetleg valakinek valami bevált elektromos kütyüje amitől messze elkerülik az épületet a szóban forgó madarak és társaik?
Üdv!
Úgy néz ki ,hogy kell valami magasnyomású mosót vennem. Gyengélkedik a mostani.
Mit ajánlotok minél olcsóbb minél jobb!!
Válasz barazdabetyar. #4409. hozzászólásáraKínlódni ? Mármint mivel, a megépítésével ? Már nem emlékszem pontosan, de másfél két óránál több időben nem tellett, 90%-a ócskavastelepi anyagból készült.(azok a régi szép idők, amikor még járhattunk guberálni a vas telepre). Elsődleges felhasználási területe olaj utántöltés nehezen hozzáférhető helyeken, mint például az mtz középső támasz vagy más néven kis kuplung, MTZ első híd. Volt már rá példa, hogy leszereltem A kézi hajtókart, fúróval tekertem, és a szint ellenőrzőn keresztül töltöttem fel a váltót olajjal (50 l) apám pont győzte önteni A kannából az olajat. Nem száll bele a por nem csorog belőle az olaj.
Válasz barazdabetyar. #4409. hozzászólásáraLux szivattyú fúrógéphez.Google.Nekem az van akksis fúróval viszi a hajtómű olajat is.
Válasz kis Zombi #4401. hozzászólásáraEzzel kár volt kinlódni.
Válasz envagyok2 #4407. hozzászólásáraKöszi a tájékoztatást.
Válasz gabor.poligon #4405. hozzászólásáramegvan, beüzemeltem, nem hiszem, hogy eladó, műhelybe elég csendes, vagy legalábbis nem a klasszikus csattogós, kerepelős...
Válasz ..,-:) #4404. hozzászólására http://www.olajforras.hu/kezi-hordopumpa-5167?_link
Én meg ilyet használok a 3/4 es locsoló tömlöt pont rá lehet huzni . igy töltöm pl a váltót olajjal.
Válasz envagyok2 #3282. hozzászólásáraSzia megvan még ez a kompresszorod?
Ha megvan esetleg eladó?
Üdv:
Gábor
Válasz kis Zombi #4401. hozzászólásáraEz sem kerül nagyon többe csak nem kell vele keccsőlelni…..
Alibaba viszont vissz mindent !
Válasz Drisa #4402. hozzászólásáraHa videózni is akarom amit csinálok, akkor igen.
Válasz kis Zombi #4401. hozzászólásáraA lényeg hogy 3 kéz kell hozzá
Válasz zoli6886 #4392. hozzászólásáraHázilag gyártott olajfeltöltő
Válasz agrogal #4399. hozzászólásáraKöszönöm, keresem is!
Válasz endypapa_20120 #4398. hozzászólásáraAttól függ milyen szeget szeretnél használni.A kicsik max 40-50 tűszeghez valók.A 60-80 gépiszeget beütők nem olcsók és kéri is a levegőt Kapcsozót használok40 mm hosszig lő a gagyi 10 ezres az omer az kisebb specko célra van az jó márka.Régen faház gyártó üzemben dolgoztam 20 évig mint technikus ott használtunk 60-80mm szeget de azok nagyobb gépek+drága a szeg.
Használ valaki elektromos, vagy levegős szögbelövőt kerítés építéshez? Ha igen milyent érdemes beszerezni?
Válasz kis Zombi #4388. hozzászólásáraKöszi erre is ránézek.
Válasz ..MZ/X.. #4391. hozzászólásáraKöszi rákeresek.
Válasz agrogal #4394. hozzászólásáraKeress 2 darab 2 méteres síndarabot, azon lehet püfölni is lánccal összekötni is őket, közéjük téve kb bármit kilehet nyomatni 2 pótkocsiemelővel. U vasakat meg csöveket kell elvagdosni/félbe vágni, az emelő és a egyenesítendő vas közé(hogy körbe ölelje).
Válasz ..MZ/X.. #4390. hozzászólásáraKöszönöm a hozzászólást ,hasznos számomra.
Válasz zoli6886 #4392. hozzászólásáraKeresőben írd be majd válaszd a “hozzászólások” és keres.
Üdv:
Régebben volt szó,ki milyen folyadék szivattyút használ olaj betöltésre /váltóba,hidraulikába.stb/
30 oldalt vissza olvastam de nem találom.
Ha valaki tudja melyik oldaltól található,megköszönném.
Válasz Maszek Zs #4386. hozzászólásáraKeter nekem nagyon bevált, jó anyagból van, bírja a kiképzést. Ha árban belefér a keretbe szerintem elégedett leszel vele.
Válasz agrogal #4380. hozzászólásáraHa ilyen nagyobb dolgokat szeretnél püfölni akkor egyengető asztal. Vagy inkább csinálj egy nagyobb hidraulikus prést 1-1,2m oszloptávolsággal, 20t olajemelővel. Ezzel egyedül is tudsz egyengetni, nem feltétlen kell segítség.
Nézd meg mit veszel, vigyél magaddal fém vonalzót és a síklapúságot ellenőrizd.
Üllőt 1000 Ft/kg körül kapsz, a szétkalapált szemét kerül ennyibe, jót nem is láttam hírdetésben. Ahhoz, hogy dolgozni is lehessen rajta kell egy legalább 80-100kg-os. Elkalapált üllő árához számolj kb 30e Ft-ot felújításra. Ősszel csináltam a sajátom, hegesztőanyag közel ennyi volt és 4 napi munka.
Válasz kis Zombi #4388. hozzászólására10 ropitol felfelé, a csillagos égig Van az ára
Válasz Maszek Zs #4386. hozzászólásáraAjándékba kell és fullos, akkor Dewalt.
Milyen akksi töltőt és bikátzót ajánlatok ami jó is?
Üdvözletem!
Szerszámosládát keresnék. Ajándékba lenne. Valami közepes méretű, amit lehetne bővíteni később. Tudnátok ajánlani tipust, boltot.
Válasz #bandi #4381. hozzászólásáraLehet ez lessz.
Nálunk fagypont közeli a hőmérséklet, viszont nem fagy meg annyira, hogy ne gyúrjam a sarat.
Alighanem végigmennek a szórások február 15 után /szlovák rendelet a N mütrágyát illetően/, és ha jobb idő lessz nekiállok.
Válasz agrogal #4380. hozzászólásáraPotkocsi oldal. Kiflibe nyomta a kavics. Kombájn alá hátso hidhoz olajemelővel felülről a hid alá azt emelve visszanyomat. De alápakol mert az emelőnek is teljes szélesbe kell nyomni. Deszka akármi ami birja. Faxa lett. igy is lehet.
Válasz Gumóka #4382. hozzászólásáraSajnos 0 ról kezdtem igy hát sinem sincs.Most szeretnék valami vasat venni,szerezni,.
Válasz agrogal #4380. hozzászólásáraTárcsatengelyt sínvason ütöttem ki.