Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Vinkó #4232. hozzászólásáraMetabóim vannak, 3 kisflex, 3 akksis fúró, 1 villanyos, 1 hőlégfúvó, 1 nagyflex. Ütvecsavarozóból nem nagy a választék, ezért lesz milwaukee, de van már zsírzóm meg akkus flexből. Következő biztos hogy ez a 3/4-es lesz, de pár év múlva.
Válasz Büresz #4231. hozzászólásáraEz így kezdődik....aztán egy év múlva meglátod már a tizedik szerszámod lesz tőlük a polcodon,én is így jártam,és amint látom nincs vége.
Válasz Büresz #4229. hozzászólásáraLáttam h eltünt a boltból Igen, jó könnyű, általános csavarokat mindent meghúz amennyire kell, a nagygép felnicsavarok nem neki való, de arra úgyis más kell.
Válasz bandigh #4226. hozzászólásáraKöszi. Azt hiszem ezt néztem, csak nem komplett. Lehet meg is rendelem. Mert jó lenne a nagy ilyen áron csak amire nekem kell arra felesleges. Végül is flexem van meg zsírzóm, egy akksi meg a gép elég lenne, de úgy drágábbra jön ki.
Válasz bandigh #4224. hozzászólásáraFél colosba is csak 20 dekával könnyebb. Alatta meg 300-akat tudnak. nem nagyon van köztes gép. Majd utána nézek még. Lidlis mit tudhat valójában, mert erősebb nem is nagyon kellene.
Néztem én is ezt a milwaukee-t 185-ös akcióban, meg is venném csak lemértem ma a Parkside lidl-s gépem, az csak 2,6 kg, ez pedig 3,5. És nem kellene sokkal erősebb gép csak ne legyen ilyen nehéz. Nagy munkához évente max 5x ott a colos légkulcsom. Lehet hogy keresek valami kisebbet, könnyebbet.
Válasz Gumóka #4218. hozzászólásáraEgyenlőre azzal fogom mosni amit vettem, majd meglátom milyrn a hatása, az szerint próbálkozok, ha szükség lessz rá.
Ma akartam mosni, de csöpörgő esőben hideg széllel nem volt kedvem leszerelni a tartályt. Lessz jobb idő is
Válasz Sk Laci #4217. hozzászólásáraNálunk használnak topactive 300 nevű szert azt hiszem, abból csórtunk, az alutankot kifényezte, de a kezemen is megmarta a bőrt.
Egyébként benzin, brigéciol, vagy háztartási hideg zsíroldó is jó lehet.
Válasz Magister #4212. hozzászólásáraMa vettem az alkatrészboltban zsíroldó folyadékot. Nem tudom milyen lessz a hatása, de választani nem volt miből, mert csak ez az egy fajta volt nekik polcon....
Válasz B.Bali #4213. hozzászólására233ezer helyett 185, talán ennél engednek a legtöbbet, a többinél 9-15%-ot láttam. Két hete majdnem megrendeltem 233ért, most örülök, hogy vártam vele.
Válasz Bárány #4210. hozzászólásáraEz is jó de Már a másik olaszt rendeltem a ma pénteki kedvezményel 306 e ért 30 literel többet tudót.Fiac abac metabó versenyzet a végén.Valóban aranyárban vannak.
Válasz rigás #4206. hozzászólásáraA zene az jó!
Meg a parkside ütvecsavarozó is, bár nem egy erőgép, de 3 év garancia alatt én bem tudtam szétverni, még bírja, aztán 32-esig minden kulcsnyílású csavart veretek vele.
Nem mondom, hogy vegyél azt, de én 22 ezresért vettem, annyit a hülyének is megért, nem, hogy nekem
Köszönöm a további véleményeket, tapasztalatokat, sokat segítettetek vele.
Nyomatéksokszorozó az talán egy Yato lesz, meg valami olcsó akkus (talán lidis) ütve csavarozó.
Egyszer ez fér most a keretbe, másszor eloszlattátok némileg az olcsó olcsó ütve csavarozók iránti ellenérzéseimet. De azért nem teljesen...
Na, megyek a zenésbe zenélni valakinek életben kell azt is tartani, már ha Rilex nem jár mostanában erre.
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraBoros hordó mosására való vmi olasz cuccot használtunk legutóbb. Elsőre vitte a nagy részét amivel a benzin, nitró, sósav nem bírt
Válasz Sk Laci #4200. hozzászólásáraHolnap megnézem...brutális 1:50; 1:100 kell higítani...leveszi a gépekről a festéket is ha nem tökéletes a bevonat..a hidraulika csövek, munkahengerek, amelyek szivárogtak, olyanok mintha újak lennének...
Válasz Sk Laci #4196. hozzászólásáraEsetleg: műhelypadló tisztító koncentrátum...a PH-ja nagyobb, mint 14
a műhelypadlóról simán felszedi a letaposott dízel fáradtolajat és retket...
Köszönöm a tippeket, de valami mást találok ki.
Egyik megoldás benzint bele és láncot madzagra kötni, majd rázni.
Második acetont bele, de nem tudom a zsíros "trugymóra" nem e jobb a benzin.
Harmadik dolog, szeszt bele /nem házipálinkát, azért kár lenne/
Esetleg mosószódát, de nem tudom milyen a mosószóda oldóképessége.
Vagy mosogatásnál használt oldószert / jar, pur,...../, de itt se tudom mennyire lenne sikeres a leülepedett "trugymó" feloldása.
A nyílás a sarokban van, nem tudom se piszkálni betonvassal, se magasnyomású mosóval se tudok bele menni, mert nincsen 60-90 fokban megtört mosófejrész, csak egyenes.
A kivágom a tartályt, majd beheggesztem - ez nem nagyon van ínyemre, kicsit barátságosabb megoldásban gondolkodom.
Üdv.
Nekem is Lidl ös van 220V
500Nm lazít,
100Nm húz
Nekem tökéletesen jól megy,
14ezer Ft volt 3éve megy
Lazítani használom inkább
Mtz felnicsavart simán leszedi
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraHa lehet vágd ki az oldalát, dekopír fűrésszel, úgy könnyű takarítani, CO-val pedig pillanatok alatt vissza lehet hegeszteni..
Válasz rigás #4188. hozzászólásáraTeljesen jó a lidl-s. Én nagyon sokat használom. 16-os normál csavaroknak nem kell utána húznom. Kerékanyára egyik sem jó. Csak ami 2 kiló felett kezdődnek.
5289 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-11-28 15:28:29
Válasz Büresz #4237. hozzászólásáraHétfőn 9 óra környékén M6 Földvári oldalán a körforgónál van lehetőség megállni. Odáig elviszem
Válasz Maszek Zs #4236. hozzászólásáraTöbbe kerülne a fuvar szerintem.
Válasz Büresz #4228. hozzászólásáraHa át jössz féláron oda adom az enyémet!
Válasz Büresz #4234. hozzászólására
Válasz Vinkó #4232. hozzászólásáraMetabóim vannak, 3 kisflex, 3 akksis fúró, 1 villanyos, 1 hőlégfúvó, 1 nagyflex. Ütvecsavarozóból nem nagy a választék, ezért lesz milwaukee, de van már zsírzóm meg akkus flexből. Következő biztos hogy ez a 3/4-es lesz, de pár év múlva.
Válasz Büresz #4231. hozzászólásáraHát másabb
Válasz Büresz #4231. hozzászólásáraEz így kezdődik....aztán egy év múlva meglátod már a tizedik szerszámod lesz tőlük a polcodon,én is így jártam,és amint látom nincs vége.
Válasz bandigh #4230. hozzászólásáraA lidlis helyett kell. Annál viszont könnyebb is és tartósabb, meg erősebb is gondolom.
Válasz Büresz #4229. hozzászólásáraLáttam h eltünt a boltból Igen, jó könnyű, általános csavarokat mindent meghúz amennyire kell, a nagygép felnicsavarok nem neki való, de arra úgyis más kell.
Válasz bandigh #4226. hozzászólásáraNah mg is rendeltem az utolsót elvileg. Ilyened van? Jól műxik?
Lidl-be lesz kompresszoros plazmavágó. Az csak annyiba különbözik az elődjétől hogy kompresszoros?
Válasz bandigh #4226. hozzászólásáraKöszi. Azt hiszem ezt néztem, csak nem komplett. Lehet meg is rendelem. Mert jó lenne a nagy ilyen áron csak amire nekem kell arra felesleges. Végül is flexem van meg zsírzóm, egy akksi meg a gép elég lenne, de úgy drágábbra jön ki.
Válasz Büresz #4225. hozzászólásáraEz jó cucc
Válasz bandigh #4224. hozzászólásáraFél colosba is csak 20 dekával könnyebb. Alatta meg 300-akat tudnak. nem nagyon van köztes gép. Majd utána nézek még. Lidlis mit tudhat valójában, mert erősebb nem is nagyon kellene.
Válasz Büresz #4223. hozzászólásáraEz eleve egy 3/4-es gép nem szerelési munkára van szerintem
Néztem én is ezt a milwaukee-t 185-ös akcióban, meg is venném csak lemértem ma a Parkside lidl-s gépem, az csak 2,6 kg, ez pedig 3,5. És nem kellene sokkal erősebb gép csak ne legyen ilyen nehéz. Nagy munkához évente max 5x ott a colos légkulcsom. Lehet hogy keresek valami kisebbet, könnyebbet.
Válasz Gumóka #4218. hozzászólásáraEgyenlőre azzal fogom mosni amit vettem, majd meglátom milyrn a hatása, az szerint próbálkozok, ha szükség lessz rá.
Ma akartam mosni, de csöpörgő esőben hideg széllel nem volt kedvem leszerelni a tartályt. Lessz jobb idő is
Válasz später77 #4220. hozzászólásáraIgen, használom. Szuperek.
Válasz Magister #4212. hozzászólásáraHasználod valamelyik terméküket?
Válasz Gumóka #4218. hozzászólásáraEcolab a gyártó, itt többféle terméket is használnak, van zsíroldó is, hatásos anyagai vannak.
Válasz Sk Laci #4217. hozzászólásáraNálunk használnak topactive 300 nevű szert azt hiszem, abból csórtunk, az alutankot kifényezte, de a kezemen is megmarta a bőrt.
Egyébként benzin, brigéciol, vagy háztartási hideg zsíroldó is jó lehet.
Válasz Magister #4212. hozzászólásáraMa vettem az alkatrészboltban zsíroldó folyadékot. Nem tudom milyen lessz a hatása, de választani nem volt miből, mert csak ez az egy fajta volt nekik polcon....
Válasz B.Bali #4213. hozzászólására233ezer helyett 185, talán ennél engednek a legtöbbet, a többinél 9-15%-ot láttam. Két hete majdnem megrendeltem 233ért, most örülök, hogy vártam vele.
Válasz agrogal #4214. hozzászólásáraEz már jobban hangzik, meg kéne lepetni magam
Válasz B.Bali #4213. hozzászólására175
Válasz Peti 8310 #4209. hozzászólásáraMennyit engednek pl amit belinkeltél ?
Ha nem éri meg, akkor nem regisztrálok
Válasz Sk Laci #4201. hozzászólásáraTechsol Hungary Kft. itt érdeklődj...
Válasz Bárány #4210. hozzászólásáraEz is jó de Már a másik olaszt rendeltem a ma pénteki kedvezményel 306 e ért 30 literel többet tudót.Fiac abac metabó versenyzet a végén.Valóban aranyárban vannak.
Válasz agrogal #4208. hozzászólásáraNekem ilyen van, merem ajánlani. A háttere is oké.:
ABAC PRO A39B 200 CT4
Innen is vettem, de ennél jóval olcsóbban, igaz, az nem tegnap volt.
Sziasztok!
Jó áron vannak Milwaukee cuccok.
Regisztráció után látszanak az akciós árak.
MILWAUKEE AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ M18 ONEFHIWF34-502X 18V 2X5,0AH
Nagy kompresszorba meilyk lett volna a jobb választás 3kw 200 literes Metabó vagy Fiac?
Válasz rigás #4206. hozzászólásáraA zene az jó!
Meg a parkside ütvecsavarozó is, bár nem egy erőgép, de 3 év garancia alatt én bem tudtam szétverni, még bírja, aztán 32-esig minden kulcsnyílású csavart veretek vele.
Nem mondom, hogy vegyél azt, de én 22 ezresért vettem, annyit a hülyének is megért, nem, hogy nekem
Köszönöm a további véleményeket, tapasztalatokat, sokat segítettetek vele.
Nyomatéksokszorozó az talán egy Yato lesz, meg valami olcsó akkus (talán lidis) ütve csavarozó.
Egyszer ez fér most a keretbe, másszor eloszlattátok némileg az olcsó olcsó ütve csavarozók iránti ellenérzéseimet. De azért nem teljesen...
Na, megyek a zenésbe zenélni valakinek életben kell azt is tartani, már ha Rilex nem jár mostanában erre.
Válasz ND #4203. hozzászólásárahttps://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjBl-XLobT0AhVD53cKHdxEA9YYABAJGgJlZg&ae=2&sig=AOD64_00xlHZRTf20_eA5xEpQBx82g9FtA&adurl&ctype=5&ved=2ahUKEwjP6tfLobT0AhUMuaQKHXwsDd8Qwg96BAgBEB0
Válasz ND #4203. hozzászólásárahttps://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjBl-XLobT0AhVD53cKHdxEA9YYABAJGgJlZg&ae=2&sig=AOD64_00xlHZRTf20_eA5xEpQBx82g9FtA&adurl&ctype=5&ved=2ahUKEwjP6tfLobT0AhUMuaQKHXwsDd8Qwg96BAgBEB0
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraBoros hordó mosására való vmi olasz cuccot használtunk legutóbb. Elsőre vitte a nagy részét amivel a benzin, nitró, sósav nem bírt
Válasz Sk Laci #4200. hozzászólásáraHolnap megnézem...brutális 1:50; 1:100 kell higítani...leveszi a gépekről a festéket is ha nem tökéletes a bevonat..a hidraulika csövek, munkahengerek, amelyek szivárogtak, olyanok mintha újak lennének...
Válasz Sk Laci #4200. hozzászólásáraVas lemezes tartályt nem károsítja?
Válasz Magister #4199. hozzászólásáraMi a neve? Mert erről még nem hallottam.
Válasz Sk Laci #4196. hozzászólásáraEsetleg: műhelypadló tisztító koncentrátum...a PH-ja nagyobb, mint 14
a műhelypadlóról simán felszedi a letaposott dízel fáradtolajat és retket...
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraApro kavics 2kilo. Betonkeverőre ráköt azt egy nap alatt kikoptatja a lemezt is.
Válasz mtz1221 #4195. hozzászólásáraPont az előbb írtam mint az egyik lehetőséget.....
Köszönöm a tippeket, de valami mást találok ki.
Egyik megoldás benzint bele és láncot madzagra kötni, majd rázni.
Második acetont bele, de nem tudom a zsíros "trugymóra" nem e jobb a benzin.
Harmadik dolog, szeszt bele /nem házipálinkát, azért kár lenne/
Esetleg mosószódát, de nem tudom milyen a mosószóda oldóképessége.
Vagy mosogatásnál használt oldószert / jar, pur,...../, de itt se tudom mennyire lenne sikeres a leülepedett "trugymó" feloldása.
A nyílás a sarokban van, nem tudom se piszkálni betonvassal, se magasnyomású mosóval se tudok bele menni, mert nincsen 60-90 fokban megtört mosófejrész, csak egyenes.
A kivágom a tartályt, majd beheggesztem - ez nem nagyon van ínyemre, kicsit barátságosabb megoldásban gondolkodom.
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraSima benzin. Ha kell 2x3x is megismételni.
Üdv.
Nekem is Lidl ös van 220V
500Nm lazít,
100Nm húz
Nekem tökéletesen jól megy,
14ezer Ft volt 3éve megy
Lazítani használom inkább
Mtz felnicsavart simán leszedi
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraA tankbol feljovo csobe tegyél egy eldobható csőközi szűrőt az sokat segít
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraHa lehet vágd ki az oldalát, dekopír fűrésszel, úgy könnyű takarítani, CO-val pedig pillanatok alatt vissza lehet hegeszteni..
Válasz Sk Laci #4179. hozzászólásáraVagy még egy tipp, magasnyomású mosóval adod neki az ívet.
Válasz rigás #4188. hozzászólásáraTeljesen jó a lidl-s. Én nagyon sokat használom. 16-os normál csavaroknak nem kell utána húznom. Kerékanyára egyik sem jó. Csak ami 2 kiló felett kezdődnek.