Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD390.93 FtCHF441.89 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #3830. hozzászólásáraA csapágy csak 8mm lóg ki a villából.
Igaz a villát is meg lehetett volna vezetni...ez sajna csak ma jutott eszembe.
Válasz medikus #3830. hozzászólásáraÍgy lehet oldalra is csusztatni spajszerral.
A sinnek meg az az előnye, hogy ugyanoda megy vissza.
Mindkettőnek van jó oldala
Válasz medikus #3830. hozzászólásáraA mienk, vagyis a cimbié 2db 5mm ALU lemez csíkok gurul. Kb 20cm széles. 2m hosszú. Simán megy pedig keskenyebb a csapágya.
Jó lesz az
Masszív az tuti
Válasz VMisi #3817. hozzászólásáraIgaz hogy szlovák, de a szerdahelyi Agrocenterben a droid Zetor cuccról névre szóló számlát csak nettót tudott volna adni(még nem voltam afa körös)
Kérdés , mennyi a futár?
Válasz medikus #3792. hozzászólásáraValami ilyet! Így szervó!Így meg hidraulika nyomás mérés,csőben.De csinálhatsz olyan csatlakozót is,amit csak bedugsz a gyorscsatlakozóba!
Válasz Gumóka #3791. hozzászólásáraHasznált oxigén dissous reduktorból kiveszed az oxigén órát!Az elég,nem kell csillapítás sem,fogaskerék szivattyú nem lökdösve nyom!Esztergályossal kell csináltatni pár csatlakozót,különböző méretben,18-20-22x1.5, aminek a végébe passzol az órád menete!Én így oldottam meg!A szervóhoz meg van egy 10x1 menet csatlakozó!
5289 hozzászólás
Válasz ...:::Pisti:::... #3831. hozzászólásáraIgen,lemezen gurítjuk,de betonon az ilyen kicsi kerék megakad!Arra gondoltam!
Válasz Nyomasek Bobo #3837. hozzászólásáraAz U profil menet irányban van, illetve arra merőlegesen, az a különbség a két kocsi között! (Már ha jól látom!)
Válasz Nyomasek Bobo #3824. hozzászólásáraAz egyik kocsival van gond. Ki veszi észre?
Válasz medikus #3830. hozzászólásáraA csapágy csak 8mm lóg ki a villából.
Igaz a villát is meg lehetett volna vezetni...ez sajna csak ma jutott eszembe.
Válasz Nyomasek Bobo #3834. hozzászólására60as szelvény, az U 50es.
Válasz medikus #3830. hozzászólására8as lemezcsíkra gondoltam.
47cm a magassági limit.
20onpárcenti az emelő.
Számolj, mekkora kerék megy alá.
Válasz mtz1221 #3825. hozzászólásáraKabbe'...
Amúgy majd lesz 3 emelő, oszt nincs vita
Válasz medikus #3830. hozzászólásáraÍgy lehet oldalra is csusztatni spajszerral.
A sinnek meg az az előnye, hogy ugyanoda megy vissza.
Mindkettőnek van jó oldala
Válasz medikus #3830. hozzászólásáraA mienk, vagyis a cimbié 2db 5mm ALU lemez csíkok gurul. Kb 20cm széles. 2m hosszú. Simán megy pedig keskenyebb a csapágya.
Jó lesz az
Masszív az tuti
Válasz Nyomasek Bobo #3824. hozzászólásáraHa sínben gurul jó,de ha nem,akkor kicsi a kerék!Még a szegfejben is megakad!
Válasz mtz1221 #3825. hozzászólásáraAddig lehegeszti fixre
Válasz mtz1221 #3825. hozzászólásáraVan akinek több emelője van!
Válasz Nyomasek Bobo #3824. hozzászólásárabakker ez nehezebb mint a krisztus. Amugy faxa!
Válasz Nyomasek Bobo #3824. hozzászólásáraF@sza lett.
Válasz Nyomasek Bobo #3824. hozzászólásáraVettél tankot is ? Lukak nem kelletek volna rá hogy kibírd az emelőt venni széttolás után ?
Válasz VMisi #3822. hozzászólásáraEgész jó oldal
Válasz Nyomasek Bobo #3819. hozzászólásáraÍrtam nekik, aztán kiderül. Helyben lengyelben kb 1000 ft a dpd.
Válasz lala #3818. hozzászólásáraEzt néztem
Ritkán használnánk, ennyit még megérne.
Válasz VMisi #3815. hozzászólásáraHa utánvéttel hajlandó, akkor más nem, kismeretű teglat ...de valamit tuti fog küldeni...
Válasz VMisi #3817. hozzászólásáraIgaz hogy szlovák, de a szerdahelyi Agrocenterben a droid Zetor cuccról névre szóló számlát csak nettót tudott volna adni(még nem voltam afa körös)
Kérdés , mennyi a futár?
Válasz VMisi #3815. hozzászólásáraLényeges az árkülönbözet.Hol leltél jó árakat?
Válasz Ká01 #3816. hozzászólásáraAz van, az a kérdés, hogy a boltok tudnak-e így nettó számlát adni?
Válasz VMisi #3815. hozzászólásáraKözösségi adószámod ha van,akkor nincs áfa.
Rendelt már valaki lengyelből szerszámot? Megéri kockáztatni? Itthon 21e, ott meg 13e ugyanaz.
Mennyi ott az áfa? Nettó áron adják a szerszámokat is?
Válasz Claastra. #3810. hozzászólásáraA 4000 mAH-s Lidls UV-s??
Nekem az van brutál erős
Válasz Nyomasek Bobo #3812. hozzászólásáraNekem van a workzoneos cob ledes, az sem bír többet. A cob led azé eszik, állítólag.
De van vagy 3 éves, van használva, de elég jól bírja.
Válasz Claastra. #3810. hozzászólásáraA vékonyra asszem 2 óra üzemidőt írt...
Válasz Claastra. #3810. hozzászólásáraMelyik másik???
Válasz Nyomasek Bobo #3808. hozzászólásáraA másik választás jobb én abbol vettem Kettőt
Válasz Nyomasek Bobo #3808. hozzászólásáraMajd kiderül...
Válasz ND #3806. hozzászólására
Válasz ND #3806. hozzászólásáraNekem is olyan van, mondjuk én a Tescoban vettem, eddig nagyon jó, a tartóssága majd kiderül.
Válasz kis Zombi #3805. hozzászólásáraaz új Lidl katalógusban is van
Szereléshez kisméretű, mágneses, USB töltős lámpa. Majdnem mindenhovà befér.
https://www.bardiauto.hu/webshop/termeklista/felszerelesi-cikkek/garazs-felszereles/kezi-szerszamok/kezilampak/szerelolampak
Ha nem működik a link akkor Ringril83 a keresőbe
Válasz R Sándor #3803. hozzászólásáraBekenyem sárral.
Válasz Büresz #3797. hozzászólásáraDisznó vàlú ??? És ha folyni fog??
Válasz mtz1221 #3800. hozzászólására összeállítva.
Válasz Büresz #3797. hozzászólásáraEz lótúró...nekem 12év/12kg huzal után sehogyse megy
Válasz Büresz #3799. hozzászólásáraKözelítve van fényképezve ? De a hegesztés az első osztályú.
Válasz mtz1221 #3798. hozzászólásáraZsákemelő.
Válasz Büresz #3797. hozzászólásáraHótúró ?
140es zártszelvény meg 15ös lemez. 100 kg elektróda és 200 kiló huzal után így megy. Van még mit fejlődni, de falun elmegy.
Válasz medikus #3795. hozzászólásáraKöszönöm, minden érthető így!
Válasz medikus #3792. hozzászólásáraValami ilyet!
Így szervó!Így meg hidraulika nyomás mérés,csőben.De csinálhatsz olyan csatlakozót is,amit csak bedugsz a gyorscsatlakozóba!
Válasz medikus #3792. hozzászólásáraAkkor csak esztergályos kell, reduktor van 3 is felesleg, úgy sem tudom, jók e, nem kár feláldozni.
Köszönöm.
Válasz Nyomasek Bobo #3790. hozzászólásáraAnnak többet kell! Az adagolós 600-ig lökdöste fel,elem,és fejszelep vizsgálatkor!
Válasz Gumóka #3791. hozzászólásáraHasznált oxigén dissous reduktorból kiveszed az oxigén órát!Az elég,nem kell csillapítás sem,fogaskerék szivattyú nem lökdösve nyom!Esztergályossal kell csináltatni pár csatlakozót,különböző méretben,18-20-22x1.5, aminek a végébe passzol az órád menete!Én így oldottam meg!A szervóhoz meg van egy 10x1 menet csatlakozó!
Válasz medikus #3788. hozzászólásáraHidraulikát, de a habinál nincs 200-as.
Válasz medikus #3788. hozzászólásáraAdagoló tudhat ennyit