Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD390.93 FtCHF441.89 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #3881. hozzászólásáraIlyennel hokiztuk mi is, igaz a miénk kicsit filigránabb de a pajszer végét így is szétvertük. Plusz samuval kapta az érzést meg a 8 tonnás kotróval, kanál körömmel nyomkodtam is.
Az elmúlt 20-25 év alatt helyére szokott rendesen. Előző gazdánál a trágyakazalban állt pár évet.
Válasz medikus #3879. hozzászólásáraMielőtt itt kérdeztem már futottam pár kört. Nincs készleten csak meleg, vagy ami hidegen felnyomható az rövid szelepes.
Tech volt amit eddig kaptam a szerszámos boltban de azok nem tudnak hozni.
Válasz Büresz #3882. hozzászólásáraNem kell annak lennie, működését nem befolyásolja amúgy is ki akar mindennap gumizni? Egyszer kelljen de akkor tegye a dolgát
ILYEN hosszú szelepes, hidegen ragasztható szeleptalp beszerzési forrást tud valaki?
EZ a fajta peremlenyomó mennyire bírkózik meg a rendesen helyére szokott gumikkal? Egy egész napot sikerült bírkózni egy 16/70x20-as síkágyassal mire lekerült a gumi.
Milwaukee-t is, úgy mind mindent, szét lehet szaggatni. Ha sokáig van verettetve, azt nem szereti egyik sem. És azért vannak ilyen okos emberek, valljuk be.
Lidl is jó, mert örök garanciás(egyenlőre).
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraTavaly vettem egy 300 nm - es milvaukee akkus ütve csavarozót nagyon jó gép kicsi erős,sok helyre befér volt hogy a 12- és csavart el szakította ,az akksija rengeteget bír és pillanatok alatt feltöltődik annyira tetszett hogy azóta már vettem egy 3/4- és 1650 nm est is meg egy230 voltos pisztoly furot is . Szerintem éri az árát simán!!!
Válasz Gumóka #3862. hozzászólásáraA parkside-n gondolkodom én is, mert van olyan termékük amit szeretek, de az elektromos cuccaik sokszor nem olyanok mint amit elvárnék. A prémium termékükkel viszont még nem volt dolgom.
Válasz mtz1221 #3865. hozzászólásáraB@sszák meg a titkosított áraikat!
A mai világban mindenki eladni akar, árakkal hirdetik a termékeiket, ezeknek meg kérvényt kell beadni, hogy náluk költsük el a pénzt.
A pisztolyfúrón cseréltem a gyorstokmányt gyári kulcsosra, már az első befogásnál se lehetett meghúzni, aztán meg leesett a koszorú. 2x törött már benne a gyári gumis kábel.
Ez csalódás volt. A dekopírt ritkán használom, azzal még nincs baj...
Válasz Maszek Zs #3860. hozzászólásáraA milwaukee és a makita szinte egy árban van, és azok tetszenek jobban még ha baromi drágák is.
A makita 220-as láncfűrészben csalódtam, de a sarokcsiszolóval jó dolgozni. A milwaukeet meg nem ismerem.
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraHa sok pénzed van és ipari használatra akkor Milwaukee. Ha normál használatra akkor jó a parkside is de 4ah aksival és töltővel. Ha van ismerősöd németben akkor a linkelt áraktól drasztikusan olcsóbban beszerezhető.A kisflex itthon 35000 ,kint 23000 aksi nélkül. Az aksi (4ah)itthon 7500-15000 ig ,a töltőt 2500-10000 ig adják. Makita aksi axiálnál 40000. Ha nincs akkor a jófogáson nézz szét mert találni több kintről behozott 3 vagy 5 év garis gépet. Én már sokadik parkside gépet vettem és megfelel a minőség és tudás is . A youtubon van sok videó ahol összehasonlítják a különböző márkákat a parksidal ,nézd meg őket és a pénztárcád szerint válaszd ki ami tetszik.
Válasz Mf-es? #3845. hozzászólásáraHa kenytelen leszek darabolni a trakit, lesz mivel.
Öreg barátom 1.5 hete vadássza a szerelőket.
Egy fiatal versenyző volt nála a múltkor. Most nem akart ráérni.
Hivott 3 másikat a környékről. Mindegyik olyasmit mondott, hogy majd holnapután hívja...stb ... Azóta nem veszik fel a telefont.
Talán ma odaér az első...
Aztán elvileg egy darázsderék felező felújitás lenne.
Válasz medikus #3840. hozzászólásáraHát ja. Mondtam a mesternek rajzolja Ő, ahogy mondom...de megis így sikerült.
Amúgy keresztbe kéne, hogy az akac stafnik keresztbe támasszanak.
Az egyik kompatibilis volt kereztbe is ...a másik az egyedi lett
Majd arra teszek legfeljebb egy collos deszkát még a stafnik fölé.
5289 hozzászólás
Válasz mtz1221 #3881. hozzászólásáraIlyennel hokiztuk mi is, igaz a miénk kicsit filigránabb de a pajszer végét így is szétvertük. Plusz samuval kapta az érzést meg a 8 tonnás kotróval, kanál körömmel nyomkodtam is.
Az elmúlt 20-25 év alatt helyére szokott rendesen. Előző gazdánál a trágyakazalban állt pár évet.
Válasz ..MZ/X.. #3887. hozzászólásáraA szelep hosszabbítóban gondolkodtál esetleg?
Válasz medikus #3879. hozzászólásáraMielőtt itt kérdeztem már futottam pár kört. Nincs készleten csak meleg, vagy ami hidegen felnyomható az rövid szelepes.
Tech volt amit eddig kaptam a szerszámos boltban de azok nem tudnak hozni.
Válasz Gepi #3883. hozzászólásáraNekem is van pár parizerem de sajnos nem tud berozsdásodni.
Válasz mtz1221 #3884. hozzászólásáraNem kell elhiszem.
Válasz Büresz #3882. hozzászólásáraKüldjek egy képet ha be indulnak a munkák után egy hónapra ???
Válasz Büresz #3882. hozzászólásáraNem kell annak lennie, működését nem befolyásolja amúgy is ki akar mindennap gumizni? Egyszer kelljen de akkor tegye a dolgát
Válasz mtz1221 #3881. hozzászólásáraAhhoz képest nem nagyon fényes.
Válasz ..MZ/X.. #3878. hozzászólásáraÉn 15 éve csináltam egy leverőt,100 x körbe utazta már a falút, gumit még nem hagyott fent.
Válasz medikus #3879. hozzászólásáraLe maradt!Menetest keress!
Válasz ..MZ/X.. #3878. hozzászólásáraPANG!!!!!Ott találsz mindent!Tű,gyűszű,fütyülő!Ezt árulják!
ILYEN hosszú szelepes, hidegen ragasztható szeleptalp beszerzési forrást tud valaki?
EZ a fajta peremlenyomó mennyire bírkózik meg a rendesen helyére szokott gumikkal? Egy egész napot sikerült bírkózni egy 16/70x20-as síkágyassal mire lekerült a gumi.
Köszönöm a válaszokat. 7810-es kormánygömbfej koronás anya mérete egyébként .
Válasz JDFERI #3873. hozzászólásáraÁtváltó táblázat.
43-25,4=17,6. Ehhez legközelebb a 17,5 van, tehát 1-11/16-os kulcs a megfelelő.
Válasz JDFERI #3873. hozzászólására1 11/16
Válasz JDFERI #3873. hozzászólásáraKörkivágóban 1 11/16 felel meg a 43mm-nek!
Üdv. Colos kulcsméretekkel képben levő kolegát keresek aki megtudná "javallani" a 43mm-mm hez legközelebb eső colos méret ,milyen számú ?!
Válasz VMisi #3867. hozzászólásárahttps://eshop.wurth.hu/Marciusi-akcios-termekek/Marciusi-akcios-termekek/marciusi_akcios.cyid/marciusi_akcios.cgid/hu/HU/HUF/
Milwaukee-t is, úgy mind mindent, szét lehet szaggatni. Ha sokáig van verettetve, azt nem szereti egyik sem. És azért vannak ilyen okos emberek, valljuk be.
Lidl is jó, mert örök garanciás(egyenlőre).
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraTavaly vettem egy 300 nm - es milvaukee akkus ütve csavarozót nagyon jó gép kicsi erős,sok helyre befér volt hogy a 12- és csavart el szakította ,az akksija rengeteget bír és pillanatok alatt feltöltődik annyira tetszett hogy azóta már vettem egy 3/4- és 1650 nm est is meg egy230 voltos pisztoly furot is . Szerintem éri az árát simán!!!
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraMilwaukee. Érdemes keresgélni, belefutni időnként jó akciókba, vagy eggyel korábbi évjáratot nézni. Ez ugyanaz az ütvecsavarozó, ám majd 20k olcsóbb. A pluszt költheted eggyel nagyobb csiszolóra, ami majd egy kilóval nehezebb.
Válasz Gumóka #3862. hozzászólásáraA parkside-n gondolkodom én is, mert van olyan termékük amit szeretek, de az elektromos cuccaik sokszor nem olyanok mint amit elvárnék. A prémium termékükkel viszont még nem volt dolgom.
Válasz mtz1221 #3865. hozzászólásáraB@sszák meg a titkosított áraikat!
A mai világban mindenki eladni akar, árakkal hirdetik a termékeiket, ezeknek meg kérvényt kell beadni, hogy náluk költsük el a pénzt.
Válasz VMisi #3863. hozzászólásáraMakita sarokcsiszoló van nekem is, azzal nincs baj.
A pisztolyfúrón cseréltem a gyorstokmányt gyári kulcsosra, már az első befogásnál se lehetett meghúzni, aztán meg leesett a koszorú. 2x törött már benne a gyári gumis kábel.
Ez csalódás volt. A dekopírt ritkán használom, azzal még nincs baj...
Makitát többet nem veszek.
Válasz VMisi #3856. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?ei=mLpLYMesEKGKlwSSn7Bg&q=w%C3%BCrth+akkus+%C3%BCtvecsavaroz%C3%B3&oq=+w%C3%BCrthAkkus+%C3%BCtvecsavaroz%C3%B3&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIGCAAQBxAeOgQIABBHOgQIABANUKkeWO1XYOpoaABwA3gAgAGtBYgB3QySAQcwLjYuNS0xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesgBCMABAQ&sclient=gws-wiz
Válasz VMisi #3863. hozzászólásáraMilwauke vagy dewalt.
Válasz Maszek Zs #3860. hozzászólásáraA milwaukee és a makita szinte egy árban van, és azok tetszenek jobban még ha baromi drágák is.
A makita 220-as láncfűrészben csalódtam, de a sarokcsiszolóval jó dolgozni. A milwaukeet meg nem ismerem.
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraParksideból nekem a sima ütvecsavarozó van, 2 éves gép, eddig bírja.
Azért nem vettem drágábbat, mert nem mindennap kell, csak időszakosan megy.
Egyébként meglepően jó, ami pedig nekem lényeges volt, hogy ezzel rengeteg időt lehet spórolni, mint kézzel csavarozgatni.
Makita van a cégnél a karbiknál, meg milwaukee is, de inkább a piros, mint a zöld.
Unokatesómék dewaltot vettek teherautókhoz, nekik arra sincs panaszuk.
Válasz Hali Laci #3859. hozzászólásáraKöszi, megnézem a videókat!
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraFehérgyarmaton az egyik boltba azt mondta az eladó, hogy aki azt mondja Makita !
Azt ki rúgja a boltból.
Látom a környékemen Milwauki többet tud. De ahogy előttem is írták attól függ mire kell. Meg mennyi pénzed van.
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraHa sok pénzed van és ipari használatra akkor Milwaukee. Ha normál használatra akkor jó a parkside is de 4ah aksival és töltővel. Ha van ismerősöd németben akkor a linkelt áraktól drasztikusan olcsóbban beszerezhető.A kisflex itthon 35000 ,kint 23000 aksi nélkül. Az aksi (4ah)itthon 7500-15000 ig ,a töltőt 2500-10000 ig adják. Makita aksi axiálnál 40000. Ha nincs akkor a jófogáson nézz szét mert találni több kintről behozott 3 vagy 5 év garis gépet. Én már sokadik parkside gépet vettem és megfelel a minőség és tudás is . A youtubon van sok videó ahol összehasonlítják a különböző márkákat a parksidal ,nézd meg őket és a pénztárcád szerint válaszd ki ami tetszik.
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraVan pár szerszám ismerettségi körben és nálam is, ütjük-vágjuk és bírja!
Válasz VMisi #3856. hozzászólásáraAhogy felénk mondják: Milky way!
Milwaukee vagy makita?
Akkus ütvecsavarozó és kis flexben gondolkodom.
Milwaukee ütvecsavarozó
Makita ütvecsavarbehajtó
Milwaukee sarokcsiszoló
Makita sarokcsiszoló
esetleg parkside?
Válasz Mf-es? #3854. hozzászólásáraNem biztos hogy a kerékvillak mmre futnak...
Válasz Nyomasek Bobo #3850. hozzászólásáraSínbe kell,hogy vissza is találjon a nyeles tengely.
Válasz Nyomasek Bobo #3852. hozzászólásáraÚgy már érthető...
Válasz Magister #3851. hozzászólásáraNem...de az öreg 65 éves, és elég nehezen mozog...
Válasz Nyomasek Bobo #3847. hozzászólásáraMTZ azért nem űrtechnológia....
Válasz Mf-es? #3848. hozzászólásáraLehet csak lemez...
Válasz Nyomasek Bobo #3847. hozzászólásáraÍgy vagyok én is, nekem se helyem még, se időm.
Válasz Nyomasek Bobo #3847. hozzászólásáraGondolom lesz sín is a kocsikhoz.
Válasz Mf-es? #3845. hozzászólásáraHa kenytelen leszek darabolni a trakit, lesz mivel.
Öreg barátom 1.5 hete vadássza a szerelőket.
Egy fiatal versenyző volt nála a múltkor. Most nem akart ráérni.
Hivott 3 másikat a környékről. Mindegyik olyasmit mondott, hogy majd holnapután hívja...stb ... Azóta nem veszik fel a telefont.
Talán ma odaér az első...
Aztán elvileg egy darázsderék felező felújitás lenne.
Válasz Mf-es? #3845. hozzászólásárauj forumtéma.
Válasz Nyomasek Bobo #3841. hozzászólásáraÉs mi célt szolgálnak a kocsik?
Válasz Ares 826 #3842. hozzászólásáraAzzal, vagy inverterrel.
Nem mindenki olyan igényes, hogy ilyesmiket awival csináljon
Válasz Ares 826 #3842. hozzászólásáraMiért?Az nem hegesztő?
Válasz Nyomasek Bobo #3824. hozzászólásáraEzeket mivel taknyolták össze villany trafóval?????????
Válasz medikus #3840. hozzászólásáraHát ja. Mondtam a mesternek rajzolja Ő, ahogy mondom...de megis így sikerült.
Amúgy keresztbe kéne, hogy az akac stafnik keresztbe támasszanak.
Az egyik kompatibilis volt kereztbe is ...a másik az egyedi lett
Majd arra teszek legfeljebb egy collos deszkát még a stafnik fölé.
Válasz Nyomasek Bobo #3837. hozzászólásáraEgyiken keresztbe,másikon hosszába állnak a kerekek!