Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm a tanácsokat!
Nincs fészem.
Jófogáson meg csak hengeres szárú van.
Lehet hüleséget kérdezek de a hengeres szárút,hogy kell befogni a késtartóba?
Válasz mtz1221 #3522. hozzászólásáraValami hasonló volt táp keverő üzemben. Neylon tápos zsákot be varta napi 800 db zsákot. De ez lehet,hogy vastagabb. Nincs valami referencia a közeledben? Kipróbálni?
Alap 30-40eft-os porbeles MIG hegesztőt használ valaki? Érdemes venni? Van a portán co meg inverter, ez inkább a ház körül kellene, meg lemezeket hegeszteni.
Nem nagyon hegesztek, egyenlőre van aki hegeszt, de szeretném megtanulni. Arra jó választás lehet?
Möller-es szerszámos kocsit vett már valaki, esetleg látott élőben? Általában töltve vannak nyílván a szerszámoktól nem várok csodát, a kocsi része lenne fontosabb. Nem ipari felhasználásra. Vélemények?
Haver ilyet vett 2éve, folyamatosan használja karosszériára és kisebb javításokhoz. Dereka nem bírta a fetrengést, vett hozzá állítható magasságú széket és úgy nyomja.
Sziasztok. Műhelybe keresnék olyan mobil autóemelő alkalmatosságot, ami használaton kívül elfér a sarokban, nem fix, nem foglalja a helyet az év többi részében. Kisebb karosszériázásokhoz, nem kell magasra emeljen!
Valakinek valami jó tippje?
Nem rég szereztem egy munkahengert! Hasítógéphez illetve préshez használnám. Meg tudnátok mondani, hogy melyik gépé volt? Meg akarom rendelni Hód-Vulkán Kft-tól egy felújítószettet hozzá.
Kb.: 110mm dugattyú átmérő, 60mm munkahenger szár átmérő, összecsukott állapotban kb 150cm hosszú (végétől végéig) (nem mérvadó adatok, emlékezetből írtam)
Válasz Tobszi #3504. hozzászólásáraVan olyan frekiváltó ami egyfázisból három fázist csinál. És lehet programozni,hogy kisebb fordulatnál is legyen "nyomatéka" ( a pontos szót nem tudom)
Használok ilyet de a működési oldaláról fingom sincs.
Annyi,hogy ha egyfázisból csinálsz háromat akkor nem mindegy,hogy a három fázisú motor kivezetése miként van kötve.De ez már úgyis a villanyszerelő dolga ő tudni fogja.
Válasz Tobszi #3499. hozzászólásáraMeg,csak az a kérdés marad e elég ereje amihez kell.Kell lenni valahol képletnek mekkora fordulaton hány watt marad.
Adva van az öreg békebeli állványos fúróm aminek a 230/400-as villanymotorja át van kötve 230-ra. Nincs csak egy fázis a portán.
A fordulata a legkisebb áttételnél is túl nagy a nagyobb csigafúrókhoz, koronafúrókhoz. Tök amatőrként kérdezném hogy egy frekvenciaváltóval meg lehetne oldani hogy le tudjam csökkenteni a fordulatszámot?
Válasz medikus #3493. hozzászólásáraMert a cégnél van egy Fiat Ducato azt ott mért a csávó akku ellenállást. Azt ő mondta ez jobb mert nem meríti az aksit.
Montam neki,ha lemeríti annakúgy is mindegy!!
Válasz medikus #3446. hozzászólásáraÜdv!
Lehet hülyeséget kérdezek de kívácsi vagyok.
Mi az,hogy akkuknak az ellenállását meg mérni?
Melyik jobb az ellenállásmérés vagy terhelővillázás?
Mondjuk az Axiálnál holnap meg jön amit rendeltem.
Csak kíváncsi vagyok a véleményre.
5289 hozzászólás
Válasz Büresz #3538. hozzászólásáraBe kell dugni akkor működik.
Egyébként van.
Van valakinek ilyen töltője? Most vettem de szerintem valami nem franko. Lenne egy két kérdésem.
Válasz Nyomasek Bobo #3536. hozzászólásáraÍrtam egy Zalaegerszegi,boltosnak majd meglátjuk.
Válasz Maszek Zs #3535. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?client=firefox-b-m&biw=360&bih=559&tbm=isch&sa=1&q=eszterga+hengeres+furatk%C3%A9s+befog%C3%B3&oq=eszterga+hengeres+furatk%C3%A9s+befog%C3%B3&aqs=mobile-gws-lite..
Nem mókúlunk!!
Válasz Maszek Zs #3531. hozzászólásáraAkkor lapos reszelő!
Válasz Gumóka #3532. hozzászólásáraNem igaz'hogy nix esztergás ismerőse!
Válasz Maszek Zs #3531. hozzászólásáraVeszel egy síkköszörűt is
Válasz medikus #3530. hozzászólásáraÉs,ha nem jól csinálom?
Válasz Maszek Zs #3529. hozzászólásáraÚgy hogy köszörülsz rajta!
Köszönöm a tanácsokat!
Nincs fészem.
Jófogáson meg csak hengeres szárú van.
Lehet hüleséget kérdezek de a hengeres szárút,hogy kell befogni a késtartóba?
Válasz Maszek Zs #3526. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/groups/210461149531378
Válasz Maszek Zs #3526. hozzászólásáraSzerintem a jófogáson nézz szét
Üdv!
Eszterga kés kellene valami furat,cserélhető lapkás. Plusz morse kúpos fúrótokmány. Tud valaki jó boltot elérhető árom?
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Keresek egy motorkiemelő zsiráfot, jó áron!
Leginkább a masszív, békebeli (magyar, stb) fajtát, tehát a nem kínait.
Ajánlatokat e-mailben várom!
Simsonking@gmail.com
Köszönettel: Ezermester
Válasz mtz1221 #3522. hozzászólásáraValami hasonló volt táp keverő üzemben. Neylon tápos zsákot be varta napi 800 db zsákot. De ez lehet,hogy vastagabb. Nincs valami referencia a közeledben? Kipróbálni?
Válasz mtz1221 #3522. hozzászólásáraMegadná magát.
Hasonló van, papírzsákra meg a vékony pp-s tápos zsákra tökéletes és ennyi. Vastagot nem bírja.
ILYEN zsákvarró mit csinálna big szákkal ??? Évi 30-50-et varnák vissza,nem szeretnék 100 eurótól többet adni érte.
Válasz Tomi81 #3520. hozzászólásáraCo és inverter mellé felesleges a porbeles.
Az alapot co-n tudod tanulni, bevont elektródán meg tökéletesíteni.
Alap 30-40eft-os porbeles MIG hegesztőt használ valaki? Érdemes venni? Van a portán co meg inverter, ez inkább a ház körül kellene, meg lemezeket hegeszteni.
Nem nagyon hegesztek, egyenlőre van aki hegeszt, de szeretném megtanulni. Arra jó választás lehet?
Nem ajánlom a Möllert. Tapasztalatból mondom. Inkább kevesebb szerszám legyen, de az minőségi. Egy King Tony vagy Toptul-t, esetleg Yato.
Most van egy alig használt Toptul kocsi a Marketplace-on 180 körül. Teljesen megéri az árát, szerintem.
A Möller cuccok vajminőségű anyagból vannak. Szinte semmi terhelésre nyíródnak, nyalódnak a szerszámok.
Möller-es szerszámos kocsit vett már valaki, esetleg látott élőben? Általában töltve vannak nyílván a szerszámoktól nem várok csodát, a kocsi része lenne fontosabb. Nem ipari felhasználásra. Vélemények?
Válasz B.J. #3513. hozzászólásárahttps://lincos.hu/6168-mobil-ollos-emelo-gumis-emelo-28t.html
Haver ilyet vett 2éve, folyamatosan használja karosszériára és kisebb javításokhoz. Dereka nem bírta a fetrengést, vett hozzá állítható magasságú széket és úgy nyomja.
Köszönöm az ötleteket.
Ezzel csak az a bajom, hogy pont a küszöb javításnak van útjában.
És a billenthető verziósról mi a véleményed?
autólift3000
Válasz Claastra. #3514. hozzászólásárahttps://www.epextech.hu/webaruhaz/gepjarmu-emelok/ollos-emelok
Válasz B.J. #3513. hozzászólásárahttps://lincos.hu/13-ollos-emelo
Sziasztok. Műhelybe keresnék olyan mobil autóemelő alkalmatosságot, ami használaton kívül elfér a sarokban, nem fix, nem foglalja a helyet az év többi részében. Kisebb karosszériázásokhoz, nem kell magasra emeljen!
Valakinek valami jó tippje?
Válasz Ezermester #3511. hozzászólásáraEO árokásó
Sziasztok!
Nem rég szereztem egy munkahengert! Hasítógéphez illetve préshez használnám. Meg tudnátok mondani, hogy melyik gépé volt? Meg akarom rendelni Hód-Vulkán Kft-tól egy felújítószettet hozzá.
Kb.: 110mm dugattyú átmérő, 60mm munkahenger szár átmérő, összecsukott állapotban kb 150cm hosszú (végétől végéig) (nem mérvadó adatok, emlékezetből írtam)
Előre is köszönöm szépen!
Válasz Tobszi #3509. hozzászólásáraFogalmam sincs,bő tíz éve van egy ilyen. Azóta működik,évente kb 1000 órát megy.
Az,hogy akkor miért lett egyfázisú fogalmam sincs mivel van három fázis. Többet nem tudok róla mondani.
https://www.google.com/search?q=frekvenciav%C3%A1lt%C3%B3+230%2F400v&rlz=1C1PRFI_enHU743HU743&oq=frekvencia+v%C3%A1lt%C3%B3+230&aqs=chrome.1.69i57j0i13j0i13i30j0i8i13i30l2.14643j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Válasz máris szomszéd #3507. hozzászólására Ez lesz az amit keresek!
Írnál pár részletet? Hogy mint működik, mibe fáj, stb?
Válasz máris szomszéd #3507. hozzászólásáraIgen erre gondoltam nekem is valami Schneider altivar-om van ha jól emlékszem.
Válasz Tobszi #3504. hozzászólásáraVan olyan frekiváltó ami egyfázisból három fázist csinál. És lehet programozni,hogy kisebb fordulatnál is legyen "nyomatéka" ( a pontos szót nem tudom)
Használok ilyet de a működési oldaláról fingom sincs.
Annyi,hogy ha egyfázisból csinálsz háromat akkor nem mindegy,hogy a három fázisú motor kivezetése miként van kötve.De ez már úgyis a villanyszerelő dolga ő tudni fogja.
Válasz Tomi81 #3505. hozzászólásáraMár ezen is túl vagyok.A legnagyobb lett ami még befér a burkolat alá.
Válasz Tobszi #3499. hozzászólásáraEsztergálj vagy esztergáltass két szíjtárcsát
Válasz Isssti #3503. hozzászólásáraSajnos mint írtam is, nincs csak egy fázisom!
Válasz Tobszi #3499. hozzászólásáraAkkor 3fázisú frekvencia váltó kell, vissza kötni a motort és akkor meg marad az ereje.
Válasz mtz1221 #3500. hozzászólásáraEttől tartok én is!
A szomszédok hangosnak tartják ezért eladó a kompresszorom defem V2
Válasz Tobszi #3499. hozzászólásáraMeg,csak az a kérdés marad e elég ereje amihez kell.Kell lenni valahol képletnek mekkora fordulaton hány watt marad.
Adva van az öreg békebeli állványos fúróm aminek a 230/400-as villanymotorja át van kötve 230-ra. Nincs csak egy fázis a portán.
A fordulata a legkisebb áttételnél is túl nagy a nagyobb csigafúrókhoz, koronafúrókhoz. Tök amatőrként kérdezném hogy egy frekvenciaváltóval meg lehetne oldani hogy le tudjam csökkenteni a fordulatszámot?
Válasz Maszek Zs #3496. hozzászólásáraAkkumulátor (energia tároló) Wikipédia!Ott megtalálod!Mit is írnak a terhelő villáról,az üresjárati feszültségnél!!!!
Válasz Maszek Zs #3496. hozzászólásáraVáltozó!!!!R=U/I a képlet!
Válasz medikus #3495. hozzászólásáraNem kérdeztem.
Miért mennyinek?
Válasz Maszek Zs #3494. hozzászólásáraAzt ugyan megtudta e mondani,hogy annak mennyinek kell lenni?
Válasz medikus #3493. hozzászólásáraMert a cégnél van egy Fiat Ducato azt ott mért a csávó akku ellenállást. Azt ő mondta ez jobb mert nem meríti az aksit.
Montam neki,ha lemeríti annakúgy is mindegy!!
Válasz Maszek Zs #3492. hozzászólásáraAzért mert ennek hiszek!
Válasz medikus #3491. hozzászólásáraNekem is az lessz!
De ez miért jobb?
Válasz Maszek Zs #3490. hozzászólásáraTerhelő villa!Nekem!
Válasz medikus #3446. hozzászólásáraÜdv!
Lehet hülyeséget kérdezek de kívácsi vagyok.
Mi az,hogy akkuknak az ellenállását meg mérni?
Melyik jobb az ellenállásmérés vagy terhelővillázás?
Mondjuk az Axiálnál holnap meg jön amit rendeltem.
Csak kíváncsi vagyok a véleményre.