Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rigás #3482. hozzászólásáraNem is a nyomás lenne lényeges, nekem is max.4,5-et ír a gép könyve, ezzel is használom, inkább a felhasznált levegő liter/perc ami lényeges, kell ennek a picinek is bőven.
Válasz rigás #3482. hozzászólásáraA nagy Toldi 60cm tudott!A seregben a lakatos a felső szárat eldurrantotta.és úgy megijedt,hogy a palack kulcsával meg elszaladt!Nem sok idő maradt elzárni a palackot!Mire elcsavartuk,a reduktor már pufogott!
Válasz rigás #3480. hozzászólásáraStramos power van 160-ért 70A-s, mint márka nem ismerem, de Máristól legalább megtudtuk, mekkora gép lenne ideális a munkához.
Iweld szerintem 50A felett nem igen van, az is 200 árban.
Nekem kevés használatra vett Parkside van, az tudja a leírt 12mm-t, de többet már nem.
Válasz máris szomszéd #3478. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod!
Nagyon hasznos számomra.
Így be tudom határolni teljesítmény 6ár arányba mi fér bele a költségvetésbe, bár mint írtam még odébb a vásárlás, még bővülhet a keret.
Válasz Gumóka #3476. hozzászólásáraNekem is ez a tapasztalatom, lassan 10 éve nyúzok egy iweld invertert nagyon sok mindent kibírt. Azért maradtam volna a márkánál.
Válasz medikus #3475. hozzászólásáraMint írtam, nem ismerem ezeket az eszközöket ezért a kereskedők szarházi piár dumája (még)meg tud vezetni!Pont ezért kérek segítséget egy általam nagyra becsült közösségtől.
Én, régen lángvágóval dolgoztam aminek a 40-es kazánlemez meg sem kottyant.
Igazából a kisflex/125-ös vágókorong kombinációt szeretném kiváltani valami olcsóbb hatékonyabb eszközzel mert sokat kell kazánlemezt meg néha más vasdarabokat is vagdalnom.
20-asnál vastagabb anyagot csak ritkán és kis hosszon kellene vele vágnom, de ha ezek egyike sem alkalmas erre akkor is sok flexel való kínlódástól mentene meg.
Válasz rigás #3468. hozzászólásáraEgy 3 fázisú plazmavágó van 70A csúcs teljesítménnyel. Ez tudja a 25 mm acélt de többet nem igen. Nagyon keveset használom,de mikor kell akkor kell.(eléggé csúnyán megy nekem a vágás vele)
Levegő az kéthengeres kompresszor kell neki,majdnem folyamatosan megy.
Nevét nem tudom most de 300.000 ft volt két éve.
Sziasztok!
Egyenlőre csak érdeklődés, tájékozódás szinten nézegetek plazmavágókat.
Erős ipari motyó kéne mert néha 25-ös vagy még annál is vastagabb kazánlemez vágását is tudnia kéne, bár zömébe 2-120mm anyagvastagságot vágnék vele. Itt egy kiszemelt páldány.
Tapasztalatokat, tanácsokat várok mert nem volt még ilyen eszközöm. Régen, nagyon régen dolgoztam néhány alkalommal lángvágóval.
Válasz ND #3461. hozzászólásáraGondolom a tizenvalahány ezresre gondolsz.Nekem van és sokat használom.Kicsibe elég erőssek nagyobbakat pl22 felfele már csak ésszel
Válasz medikus #3459. hozzászólásáraSzia.Azt nem tudom. Nyilván nem kanalas fogasról beszélünk. Vannak még boronások .Varga borona Kondoros pl vagyHirdetett a Kovacs ker pl .Szerintem azok tudják.De lehet jobb újat venni aztan annyi
Válasz colizoli #3457. hozzászólásáraSzia..A fogakat elvitték kovácshoz(ha van még ilyen) és a régi lekopott kitompúlt fogakat ugymond anyagából kikalapálta újra hegyesre és hosszúra lényegében. S olyan lett mint az új.A régi fogakban volt még annyi szufla, hogy jó erőss volt még ez után a nyujtós kalapálás után is.Nem pici csájna csinálta anno.
Válasz Gepi #3454. hozzászólásáraMűködhetett volna mert csak egy lapnál volt meghegesztve,kérdés hogy kibírt volna majd' 200 anyát. De addig kerülgettem hogy közben megoldódott. A hegesztett meg a vele párhuzamos oldalt a menet mellett flexel levágtam a maradékot le lehetett vágóval ütni. Már a kovácsnál van, utána kicsit köszörülni kell meg a menetet újravágni és lehet összerakni.
Ráment egy egész napom + vagy 10 korong de nagyon megérte.
Válasz Tobszi #3452. hozzászólásáraÉn már láttam olyan tsz gépeket ahol ezzel nem foglalkoztak mellé raktak lapos vasat és oda hegesztették. Nem volt idő lenyújtani Amúgy meg ha rá van hegesztve és gondolom jól rá van hegesztve ezzel a szerszámmal nem sokra mész.
Válasz Ares 826 #3448. hozzászólásáraJutányosan vettem fogastáblákat, szét kellene szedni kiegyengetni, lenyújtani a fogakat, de valami barom az összes anyát lehegesztette biztos ami biztos alapon.
200fog!
Válasz Maszek Zs #3443. hozzászólásáraAxial az jó lehet!Az enyémen én nem tudok ellenállásokat cserélni,max ki,vagy hozzá kapcsolni az ellenállás egyik végén levő csavarral!Minden ellenállás egyik vége szigetelt csavaron van,de van rajta egy nagyobb ricnis anya,amit ha behajtok,kapcsolódik az ellenállás szigetelt vége a villához!Nekem mind 3 be van kapcsolva!Csak rányomom a sarukra,5sec ideig.Ha nem esik a feszültség a skálán,300A terhelésnél,akkor jó!Másra nem használom!Ha mind 3 ellenállást kikapcsolnám,akkor mérnék terheletlen feszültséget!A terhelő villa nevében benne van!Terhelve mérünk!
Válasz medikus #3442. hozzászólásáraEzt meg néznéd? Meg láttam az axiál honlapján. Kicsit fel világosítanál mert az axiálnál vannak külömböző ohm-os terhelö ellenállások. És melyiket mikor? Bemásolom azt is. Köszönöm!
Válasz Maszek Zs #3441. hozzászólásáraAz hogy nem kell ezt túlbonyolítani!Másik,hogy szemmel látható,az a csipesz nem bír 500 ampert!Olyan mint a Tescós bika kábel!
5287 hozzászólás
Válasz medikus #3473. hozzászólásáraEnnyi...!!
Válasz medikus #3477. hozzászólásáraNem ért hozzá
Válasz rigás #3482. hozzászólásáraNem is a nyomás lenne lényeges, nekem is max.4,5-et ír a gép könyve, ezzel is használom, inkább a felhasznált levegő liter/perc ami lényeges, kell ennek a picinek is bőven.
Válasz rigás #3482. hozzászólásáraA nagy Toldi 60cm tudott!A seregben a lakatos a felső szárat eldurrantotta.és úgy megijedt,hogy a palack kulcsával meg elszaladt!Nem sok idő maradt elzárni a palackot!Mire elcsavartuk,a reduktor már pufogott!
Válasz rigás #3480. hozzászólásáraStramos power van 160-ért 70A-s, mint márka nem ismerem, de Máristól legalább megtudtuk, mekkora gép lenne ideális a munkához.
Iweld szerintem 50A felett nem igen van, az is 200 árban.
Nekem kevés használatra vett Parkside van, az tudja a leírt 12mm-t, de többet már nem.
Válasz medikus #3475. hozzászólásáraNyugi megoldom ráakasztok egy csavarkompresszort aztán vagy átfújja, vagy a fene megeszi!
Tudod mint a jó csődört!
Válasz máris szomszéd #3478. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod!
Nagyon hasznos számomra.
Így be tudom határolni teljesítmény 6ár arányba mi fér bele a költségvetésbe, bár mint írtam még odébb a vásárlás, még bővülhet a keret.
Válasz Gumóka #3476. hozzászólásáraNekem is ez a tapasztalatom, lassan 10 éve nyúzok egy iweld invertert nagyon sok mindent kibírt. Azért maradtam volna a márkánál.
Válasz medikus #3475. hozzászólásáraMint írtam, nem ismerem ezeket az eszközöket ezért a kereskedők szarházi piár dumája (még)meg tud vezetni!Pont ezért kérek segítséget egy általam nagyra becsült közösségtől.
Én, régen lángvágóval dolgoztam aminek a 40-es kazánlemez meg sem kottyant.
Igazából a kisflex/125-ös vágókorong kombinációt szeretném kiváltani valami olcsóbb hatékonyabb eszközzel mert sokat kell kazánlemezt meg néha más vasdarabokat is vagdalnom.
20-asnál vastagabb anyagot csak ritkán és kis hosszon kellene vele vágnom, de ha ezek egyike sem alkalmas erre akkor is sok flexel való kínlódástól mentene meg.
Válasz rigás #3468. hozzászólásáraEgy 3 fázisú plazmavágó van 70A csúcs teljesítménnyel. Ez tudja a 25 mm acélt de többet nem igen. Nagyon keveset használom,de mikor kell akkor kell.(eléggé csúnyán megy nekem a vágás vele)
Levegő az kéthengeres kompresszor kell neki,majdnem folyamatosan megy.
Nevét nem tudom most de 300.000 ft volt két éve.
Válasz Gumóka #3476. hozzászólásáraNem a Jézuska hozza?Kérésre?
Egyébként az iweld, mint márka, egész jó, ár-érték arányban.
Én karácsonyra néztem ki magamnak egy MMA/TIG kombót.
Válasz mtz1221 #3474. hozzászólásáraNem tudom!Azt írja,25-ös vagy még vastagabb anyag vágását is tudnia kéne!
Válasz medikus #3473. hozzászólásáraCsak hülyülök,mert rigás is 12 mm-re gondolt.
Válasz mtz1221 #3472. hozzászólásáraIgen,de a leírásában 20 tól többet semmire nem ír!Még a reklámfogásos 60 ról sem tesz említést!Acél 20mm!!Nem 120!
Válasz medikus #3470. hozzászólásáraDe hogy nem,egyik oldaláról 60-at meg a másikról is 60-at.
Válasz medikus #3470. hozzászólására
Válasz rigás #3468. hozzászólásáraEz nem jó neked!Nem tudja a 120mm-t!
Válasz rigás #3468. hozzászólásáraha folyamatosan akarsz vele vágni, akkor komoly teljesítményű kompresszor kell.
Sziasztok!
Egyenlőre csak érdeklődés, tájékozódás szinten nézegetek plazmavágókat.
Erős ipari motyó kéne mert néha 25-ös vagy még annál is vastagabb kazánlemez vágását is tudnia kéne, bár zömébe 2-120mm anyagvastagságot vágnék vele.
Itt egy kiszemelt páldány.
Tapasztalatokat, tanácsokat várok mert nem volt még ilyen eszközöm. Régen, nagyon régen dolgoztam néhány alkalommal lángvágóval.
Válasz GREVEN #3463. hozzászólásáraKöszönöm! Útánna nézek.
Válasz ND #3461. hozzászólásáraGondolom a tizenvalahány ezresre gondolsz.Nekem van és sokat használom.Kicsibe elég erőssek nagyobbakat pl22 felfele már csak ésszel
Válasz ND #3461. hozzászólásáraNekem van. Nem egy King Tony, de ésszel használva jó. A hosszú gyűszűk, meg a flexi hosszabító miatt miatt szeretem.
Válasz szantofold22 #3460. hozzászólásáraLehet a Kovácskernél fogat nyujtatni.
Válasz Maszek Zs #3433. hozzászólásáraNekünk ilyen van már vagy 5 éve. Vastag kábel, bazi vaskos csipesz. Ez teljesen jó.
https://www.szerszamok-webaruhaz.hu/yato_akkuteszter_12v_digit_cca_150_1400a_yt_8311
Válasz szantofold22 #3458. hozzászólásáraKöszi, akkor jól sejtetem. A közelbe van kovács, de amenyiért megcsinálná, annyiért kapok egy új fogast.
Lidl-Ben lesz Crova készlet. Ismeri vki?
Érdemes lehet megvenni?
Köszi
Válasz medikus #3459. hozzászólásáraSzia.Azt nem tudom. Nyilván nem kanalas fogasról beszélünk. Vannak még boronások .Varga borona Kondoros pl vagyHirdetett a Kovacs ker pl .Szerintem azok tudják.De lehet jobb újat venni aztan annyi
Válasz szantofold22 #3458. hozzászólásáraMeg is hajtotta?
Válasz colizoli #3457. hozzászólásáraSzia..A fogakat elvitték kovácshoz(ha van még ilyen) és a régi lekopott kitompúlt fogakat ugymond anyagából kikalapálta újra hegyesre és hosszúra lényegében. S olyan lett mint az új.A régi fogakban volt még annyi szufla, hogy jó erőss volt még ez után a nyujtós kalapálás után is.Nem pici csájna csinálta anno.
Válasz Tobszi #3452. hozzászólásáraKezdöként kérdezném, hogy mit jelent az a lenyújtás?
S 32 tos-on van villám???
Válasz Gepi #3454. hozzászólásáraMűködhetett volna mert csak egy lapnál volt meghegesztve,kérdés hogy kibírt volna majd' 200 anyát. De addig kerülgettem hogy közben megoldódott. A hegesztett meg a vele párhuzamos oldalt a menet mellett flexel levágtam a maradékot le lehetett vágóval ütni. Már a kovácsnál van, utána kicsit köszörülni kell meg a menetet újravágni és lehet összerakni.
Ráment egy egész napom + vagy 10 korong de nagyon megérte.
Válasz Tobszi #3452. hozzászólásáraÉn már láttam olyan tsz gépeket ahol ezzel nem foglalkoztak mellé raktak lapos vasat és oda hegesztették. Nem volt idő lenyújtani Amúgy meg ha rá van hegesztve és gondolom jól rá van hegesztve ezzel a szerszámmal nem sokra mész.
Válasz Tobszi #3452. hozzászólásáraValsz ezért volt jutányos
Válasz Ares 826 #3448. hozzászólásáraJutányosan vettem fogastáblákat, szét kellene szedni kiegyengetni, lenyújtani a fogakat, de valami barom az összes anyát lehegesztette biztos ami biztos alapon.
200fog!
Válasz Maszek Zs #3449. hozzászólásáraJÓÓÓ!
Válasz medikus #3446. hozzászólásáraÉs nagyon szépen köszönöm!!
Válasz medikus #3446. hozzászólásáraAkkor ez a axis jó lesz!
Válasz Tobszi #3432. hozzászólásáraMire akarod használni az anyacsavar roppantót??
Válasz medikus #3446. hozzászólására%= 5
Válasz Maszek Zs #3445. hozzászólásáraVan hozzá leírás! % sec alatt a 44Ah sem merülhet le!Ha lentebb görgeted az oldalt,ott van a használati!
Válasz medikus #3444. hozzászólásáracsak van valami leírás hozzá. Szerintem mind a három betekerve rá nyomnád 44Ah akkumulátorra lehet le is merülne.
Válasz Maszek Zs #3443. hozzászólásáraAxial az jó lehet!Az enyémen én nem tudok ellenállásokat cserélni,max ki,vagy hozzá kapcsolni az ellenállás egyik végén levő csavarral!Minden ellenállás egyik vége szigetelt csavaron van,de van rajta egy nagyobb ricnis anya,amit ha behajtok,kapcsolódik az ellenállás szigetelt vége a villához!Nekem mind 3 be van kapcsolva!Csak rányomom a sarukra,5sec ideig.Ha nem esik a feszültség a skálán,300A terhelésnél,akkor jó!Másra nem használom!Ha mind 3 ellenállást kikapcsolnám,akkor mérnék terheletlen feszültséget!A terhelő villa nevében benne van!Terhelve mérünk!
Válasz medikus #3442. hozzászólásáraEzt meg néznéd? Meg láttam az axiál honlapján. Kicsit fel világosítanál mert az axiálnál vannak külömböző ohm-os terhelö ellenállások. És melyiket mikor? Bemásolom azt is. Köszönöm!
https://alkatreszek.hu/9_63500_rl
https://webshop.axial.hu/akkumulatorok/akkuteszter-terhelo-villa-08-010-0030-00.html
Válasz Maszek Zs #3441. hozzászólásáraAz hogy nem kell ezt túlbonyolítani!Másik,hogy szemmel látható,az a csipesz nem bír 500 ampert!Olyan mint a Tescós bika kábel!
Válasz medikus #3439. hozzászólásáraEzzel mi lenne a baj? Véleményedre lennék kiváncsi. Elvileg 0-500A tud terhelni.
Válasz medikus #3439. hozzászólásáraEhhez mit szólsz? Bár nincs leírás mint a többiről. A többi elektromos.
Válasz Maszek Zs #3438. hozzászólásáraAz enyém régi!De keress rá!Kamion Webshop pl!Elektronikusat ne vegyél!
Válasz medikus #3435. hozzászólásáraHol beszerezhető?