Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Maszek Zs #3185. hozzászólásáraTengerparton láttam pár éve sima colos csővekből volt létrának kinézetű valami összehegesztve,összecsukhatóra.Mint az összecsukható kerék ék,csak a függőleges része bele volt a betonba vastagabb csövekbe dugva.
Nálunk a mosó edény úgy nézett ki,mint egy felül nyitott vas tartály!Az aljában víz volt,a tetején meg gázolaj!A két anyag nem keveredik!A választó vonal felett,a tartályban volt egy kivehető apró lyukú rosta!(kőműves rosta!Erre lehetett pakolni a mosni való alkatrészt is!A rostán a szennyeződés lehullott az edény aljába,leült a vízbe! A felülete akkora volt,mint fél asztal!A tartály alján volt víz leeresztő,ha takarítani kellett,felül az olajat leszívták!Magassága,guruló kerekeken akkora volt,hogy kényelmesen mellé állva lehetett használni!Csak azért írom,hogy növeljem a választékot!
Válasz Hús Futár #3176. hozzászólásáraEz jó.De ha már csináljátok akkor vágjatok kettőbbe fektetve egy kidobott bojlert,és ott már a szárító rácsnak is lesz hely. Meg a tetejét lelehet csukni ha nem kell.
Válasz Maszek Zs #3169. hozzászólásáraÉn is pont ebben a cipőben járok de amiket néztem azok vagy drágák vagy semmit sem érnek . Nagyobb nehezebb alkatrészekre nagy része nem jó .
Válasz Maszek Zs #3165. hozzászólásáraAz tartályba folyott, abba volt az üllepítő is, így mindig tiszta benya jött az ecsetre, a tartály meg gátolta a nagymértékű párolgást.
Minimális persze akad, de szerintem nem rossz.
Válasz B.J. #3162. hozzászólásáraNa igen.
Én is azt néztem, hogy olcsóbb nincs ebben a kategóriában, jótállás meg van 3 év.
Nekem csak 1 traktorom van, a hozzátartozó gépparkkal, de szerintem nélkülözhetetlen egy kisgazdaságban is, illetve megfizethető és mellé nem is kicsi.
Válasz laci92627 #3159. hozzászólásáraÉn is azt néztem, hogy a 2-3x annyiba kerültek is valószínűleg ugyan ott készülnek. Nagy a hasonlóság. Nem hiszem, hogy mindenkinek saját kompresszor gyára van...:)
Azt is hallani, hogy az Aldis többet tud mind a Lids-s. 3 év gari is mnllette szól. A "V" elrendezés szerintem jobb, mert nem tud átégni a nagyobb hő hatására a tömítés a dugattyúk között-ezt is hallani...
Válasz B.J. #3158. hozzászólásáraAz aldis kéthengeres nagyon jó, ár érték arányban nemigen van jobb 60e körül vettem,légkulcsolást,festést folyamatosan bírja,nem kell megálnod,megveheted nyugodtan.
Válasz B.J. #3155. hozzászólásáraA lidisel normálisan nem lehet festeni,poros fülkét takaritani,nagy gumikat fúvatni,persze levegős gépekhez is kevés,kivéve kapocsbelövő.Ha csak néha felfújsz valamit akkor az is jó.
Válasz agrogal #3153. hozzászólásáraKöszi.
Lehet mégis az lesz, veszek egy olcsó Lidl-s gépet, azt nyomom az akkusokkal....:)
Mi a francnak kiadni több 100.000 Ft-ot?
Alkatrész mosó: Pure-Solve Hungary mi ilyent használunk.
De van egy tisztítószer is 14PH-val ez brutális a szerelőaknába leragadt olajtrutyit tisztára leviszi, illteve a festék re is vigyázni kell mert simán megkezdi..
Válasz B.J. #3142. hozzászólásáraElég jó árban van,szerintem a jó szerviz háttérel rendelkezők közül olcsóbbat nem találsz.A 360 liter a szivot levegője,a fúvott
olyan 270 körül lehet.Még nézném az AIRCRAFTOT,ABACOT FINI-BETTÁT is
Válasz .Richard. #3149. hozzászólásáraÉn ezért tervezek egy mosót venni, a régi munkahelyemen volt egy nagyobb, az benyával is ment. Volt hozzá egy tartály, abban tudott üllepedni is a mocsok, tisztítható volt, csak levegő kellett hozzá, hogy nyomja az ecsetbe a lőrét.
De volt hozzá valami emulziós cucc, az is faszán vitte.
Válasz Maszek Zs #3145. hozzászólásáraKamionos boltból...tömény tisztítószer-víz és kompresszor szárazra fújni. Féktisztítóból már alig használok. Max a csatlakozások tisztítására.
Válasz Gumóka #3148. hozzászólásáraHa van flakonban benzin azzal mosok ha nix gázolajjal. Aztán vizzel leveret. Ennyi. De azért a fürészporos kupacon szokok applikálni mert nem akarom a kertet agyonbaszni. Aztán ugy is el lesz tüzelve.
Mondjatok valami jó megoldást,alkatrész tisztításra. A féktisztító jó,csak tele van a fémhulladékos,üres sprés dobozzal. Lassan karton számra veszem. Olyan tippet adjatok ami azért aránylag olcsóbb mint a féktisztító. Eddig a Berneres 600ft.
5287 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #3184. hozzászólásáraAutó szerelő rámpa
Válasz Maszek Zs #3185. hozzászólásáraTengerparton láttam pár éve sima colos csővekből volt létrának kinézetű valami összehegesztve,összecsukhatóra.Mint az összecsukható kerék ék,csak a függőleges része bele volt a betonba vastagabb csövekbe dugva.
Válasz Maszek Zs #3184. hozzászólásáraMost több helyen esik az eső így meg próbálom előre hozni.
Szerelő rámpát használ valaki?
Vagy valami ötlet miből lenne jó csinálni?
Ja és autóhoz nem traktorhoz.
Ilyen szívót ami 25 percné van látott valaki valahol boltba?
Válasz medikus #3180. hozzászólásáraTeteje két oldalról rá hajtható,csukható,lemez tető!
Válasz medikus #3180. hozzászólásáramindíg a jó a jó ötlet
Nálunk a mosó edény úgy nézett ki,mint egy felül nyitott vas tartály!Az aljában víz volt,a tetején meg gázolaj!A két anyag nem keveredik!A választó vonal felett,a tartályban volt egy kivehető apró lyukú rosta!(kőműves rosta!Erre lehetett pakolni a mosni való alkatrészt is!A rostán a szennyeződés lehullott az edény aljába,leült a vízbe! A felülete akkora volt,mint fél asztal!A tartály alján volt víz leeresztő,ha takarítani kellett,felül az olajat leszívták!Magassága,guruló kerekeken akkora volt,hogy kényelmesen mellé állva lehetett használni!Csak azért írom,hogy növeljem a választékot!
Válasz Hús Futár #3176. hozzászólásáraJó nekem nem sürgős. Úgyhogy megvárom milyen lessz a tied
Válasz mtz1221 #3177. hozzászólásáraHa már csinálom akkor nem ilyen kicsi lesz de gondolat ébresztőnek jó volt ez .
Válasz Hús Futár #3176. hozzászólásáraEz jó.De ha már csináljátok akkor vágjatok kettőbbe fektetve egy kidobott bojlert,és ott már a szárító rácsnak is lesz hely. Meg a tetejét lelehet csukni ha nem kell.
Válasz Maszek Zs #3175. hozzászólásáraHát én is arra jutottam hogy vetések után össze dobok egyet .
Ezt azért nézd meg nagyon jó gondolat ébresztő .
Válasz Hús Futár #3174. hozzászólásáraHát igen. Arra jutottam,hogy csinálok valamit.
Válasz Maszek Zs #3169. hozzászólásáraÉn is pont ebben a cipőben járok de amiket néztem azok vagy drágák vagy semmit sem érnek . Nagyobb nehezebb alkatrészekre nagy része nem jó .
Válasz mtz1221 #3172. hozzászólásáraJa meg överum ekémen is mind ilyen lehetetlen méretek voltak.
Válasz *** HM *** #3170. hozzászólásáraIndia török pakisztán,usa ? Ahol colos csavarokat használnak szerintem mindenhol természetes.
Válasz *** HM *** #3170. hozzászólásáraCaterpillar. Is.
A scania meg a volvo kerékanyája 33, a Tatra difi olajnívója 29.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Min vannak 23 25 26 28 29 33as stb anyák csavarok hogy 1 rakás dugókulcs készletbe bele van suvasztva ilyen is?
Válasz Gumóka #3168. hozzászólásáraKellene valamit csinálni. Csak kicsit körülnézek nem-e olcsóbb venni.
Válasz Maszek Zs #3165. hozzászólásáraAz tartályba folyott, abba volt az üllepítő is, így mindig tiszta benya jött az ecsetre, a tartály meg gátolta a nagymértékű párolgást.
Minimális persze akad, de szerintem nem rossz.
Válasz Magister #3154. hozzászólásáraRákeresek!
Válasz Vinkó 75 #3150. hozzászólásáraTe milyen fajtát használsz?
Válasz Gumóka #3148. hozzászólásáraCsak ritkán kell. Azt mire legközelebb mosnák elpárolog.
Válasz B.J. #3147. hozzászólásáraKössz!
Válasz B.J. #3162. hozzászólásáraNa igen.
Én is azt néztem, hogy olcsóbb nincs ebben a kategóriában, jótállás meg van 3 év.
Nekem csak 1 traktorom van, a hozzátartozó gépparkkal, de szerintem nélkülözhetetlen egy kisgazdaságban is, illetve megfizethető és mellé nem is kicsi.
Válasz Gumóka #3161. hozzászólásáraHát ez az!
Az ember ott spórol ahol tud...
Válasz B.J. #3158. hozzászólásáraVan aldis workzone ismerősnél 5 éve, bírja.
Én most vettem, 55 volt, csak ferrex.
Eddig jó, kerítést festettem vele.
Válasz laci92627 #3159. hozzászólásáraÉn is azt néztem, hogy a 2-3x annyiba kerültek is valószínűleg ugyan ott készülnek. Nagy a hasonlóság. Nem hiszem, hogy mindenkinek saját kompresszor gyára van...:)
Azt is hallani, hogy az Aldis többet tud mind a Lids-s. 3 év gari is mnllette szól. A "V" elrendezés szerintem jobb, mert nem tud átégni a nagyobb hő hatására a tömítés a dugattyúk között-ezt is hallani...
Válasz B.J. #3158. hozzászólásáraAz aldis kéthengeres nagyon jó, ár érték arányban nemigen van jobb 60e körül vettem,légkulcsolást,festést folyamatosan bírja,nem kell megálnod,megveheted nyugodtan.
Válasz agrogal #3157. hozzászólásáraOk, de az 50 literes Aldis-t elég jónak mondják.
2 henger stb
Válasz B.J. #3155. hozzászólásáraA lidisel normálisan nem lehet festeni,poros fülkét takaritani,nagy gumikat fúvatni,persze levegős gépekhez is kevés,kivéve kapocsbelövő.Ha csak néha felfújsz valamit akkor az is jó.
Válasz B.J. #3155. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?q=elektromos+%C3%BCtvecsavaroz%C3%B3&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjD7auplsToAhUtmIsKHYANCpAQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1280&bih=606
Válasz agrogal #3153. hozzászólásáraKöszi.
Lehet mégis az lesz, veszek egy olcsó Lidl-s gépet, azt nyomom az akkusokkal....:)
Mi a francnak kiadni több 100.000 Ft-ot?
Alkatrész mosó: Pure-Solve Hungary mi ilyent használunk.
De van egy tisztítószer is 14PH-val ez brutális a szerelőaknába leragadt olajtrutyit tisztára leviszi, illteve a festék re is vigyázni kell mert simán megkezdi..
Válasz B.J. #3142. hozzászólásáraElég jó árban van,szerintem a jó szerviz háttérel rendelkezők közül olcsóbbat nem találsz.A 360 liter a szivot levegője,a fúvott
olyan 270 körül lehet.Még nézném az AIRCRAFTOT,ABACOT FINI-BETTÁT is
Válasz .Richard. #3149. hozzászólásáraÉn ezért tervezek egy mosót venni, a régi munkahelyemen volt egy nagyobb, az benyával is ment. Volt hozzá egy tartály, abban tudott üllepedni is a mocsok, tisztítható volt, csak levegő kellett hozzá, hogy nyomja az ecsetbe a lőrét.
De volt hozzá valami emulziós cucc, az is faszán vitte.
Válasz *** HM *** #3143. hozzászólásáraVan, ahol egy kis légkulcs és a tömlő elfér, míg egy akkus gép nem.
Válasz Maszek Zs #3145. hozzászólásáraKamionos boltból...tömény tisztítószer-víz és kompresszor szárazra fújni. Féktisztítóból már alig használok. Max a csatlakozások tisztítására.
Válasz Gumóka #3148. hozzászólásáraHa van flakonban benzin azzal mosok ha nix gázolajjal. Aztán vizzel leveret. Ennyi. De azért a fürészporos kupacon szokok applikálni mert nem akarom a kertet agyonbaszni. Aztán ugy is el lesz tüzelve.
Válasz Maszek Zs #3145. hozzászólásáraBenzin.
Az most úgy is olcsó
Én tervezek most venni egy kissebb alkatrészmosót pont ezért.
Válasz Maszek Zs #3145. hozzászólásáraBMF?
Válasz B.J. #3144. hozzászólásáraMitől szereti azt jobban vlk?
Mondjatok valami jó megoldást,alkatrész tisztításra. A féktisztító jó,csak tele van a fémhulladékos,üres sprés dobozzal. Lassan karton számra veszem. Olyan tippet adjatok ami azért aránylag olcsóbb mint a féktisztító. Eddig a Berneres 600ft.
Válasz *** HM *** #3143. hozzászólásáraAkkus van kettő is. Jobban szeretem a legkulcsot...
Válasz B.J. #3142. hozzászólásáraMiket légkulcsozol?
Ott a millw amit mond 110fölött nettó aztán azt viszed ahova akarod jó dolog ha van a háznál.
Erről valakinek véleménye:
https://lincos.hu/1438-ipari-kompresszor-100l-22kw-8bar.html#/33-aramforras-230v_1_fazis_50hz
Válasz B.J. #3138. hozzászólására200 körül már vannak jók
Válasz B.J. #3138. hozzászólásáraLégkulcshoz kell a legtöbb levegő percenként.
Lehet egy aksis Milwaukeeval többre mennél.
Sziasztok. Pozícionáló potméter működéséről szeretnék infót. Japán kistraktoroknál.
Válasz mtz1221 #3137. hozzászólásáraÉrtem amit akarsz mondani, de nincs rá 1 Mikulásom!:)