Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD390.93 FtCHF441.89 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Richard. #2838. hozzászólásáraJut eszembe'egy kolléga szerint ez nem felfogás mert az ember azért ember 'hogy fejlődjön különben lovakkal jàrnànk ma is. Ok.van neked 400ezres kompresszorod?aszongya nix. Lovad van?az sincs. többet nem kérdeztem.
Válasz ND #2829. hozzászólásáraMilyen van mostan kínálatba?
Nekem van a Lidlből 2 hengeres Parkside /remélem jól írtam a nevet/. Festeni, traktorhütőt, levegőszürőköt kifújni jó, meg mezőgazdasági gumikat utánafújni 5 atmosféráig. Teherkocsi póton a kerekeket ahol 7 atm. megy, azt már nem tudja.
Válasz Büresz #2822. hozzászólásáraKi lett már dobva,ha túl nagy levegő nyomás ment rá képes volt a zsírzó gombban a rugót úgy össze nyomni,hogy felkeményedett. Nem zsírozott, szerintem macerás egy készülék. Akkus gép tökéletes.
Válasz Büresz #2822. hozzászólásáraJó kérdés !!
Eddig még nem találkoztam olyan zsírzó ponttal, hogy nehezen venné az akksissal.
Régebben voltak ilyenek, mikor hanyagolták a zsírzást de ott szét lett szedve persely, csapszeg, kipucolva új gomb és veszi.
Mondjuk, szerintem sok zsírt használunk el éves szinten de nem sajnálom.
Nem is nézegetek olcsóbb zsírokat, kivétel a lapruggó és dolly nyereg.
Válasz Szabi. #2821. hozzászólásáraTud akkorát nyomni mint a kézi zsirzó? Mert nekem van ilyenem Link, de van olyan hely ahova kevés, kézivel kell zsiroznom. Kicsit sűrű a zsír neki talán.
Válasz Magister #2807. hozzászólásáraKb 15 éve ismerkedtem meg a würth-el és pont a kézi zsírzó kapcsán. Egy karton patronos zsír rendelése mellé adtak egyet.
Na az azóta megvan és működik.
Berner is fasza.
(de mióta van akksis......na az vissz mindent.....)
Válasz csoppika #2791. hozzászólásáraAlkalmi vétel lehetett, remélem, hoztál vagy két hektót. Elfogy ez kormánylemez meg más kopócucc kenésére, míg megöregszel! A többi gépnek meg vegyél valami normális kenőcsöt!
Válasz csoppika #2799. hozzászólásáraMegszokhattad volna,traktorvevős topicba is jobban el szokták bizonytalanítani a kérdezőt mint azelőtt volt.Amúgy nemrég a helyi alkatrészboltban vettem nem egy nagy márkát kb 5 ezerért teljesen jó nem enged át, doboza már nincs meg így márkanevet nem tudok, annyi hogy szürke.
Ilyen adagolóval töltöm 20kilós vödörből a BETA zsírzót K Nate NLGI 2 zsírral 4 éve, most fogyott ki. Nem kell a zsírzót szétszedegetni, patronozni és 1-2 perc egy töltés. Hátránya, hogy drága egy kisebb gazdaságba.
Válasz medikus #2790. hozzászólásáraBiztos jó az... Valószínű ezért se marad meg az enyém a csapágyban...Kifolyik.
Megjegyzem a típust...
De míg van ebből, addig ezt nyomatom... Komoly gépet úgyse kenek vele
75%árleszállítással volt...ki nem dobom...
Válasz csferri #2789. hozzászólásáraEzt komolyan mondtam!!Én is találkoztam ilyen zsírokkal,Mol,és Agip zsírral is!Én Mol alubia AK2EP zsírt használok!Nem folyik le sehonnan,láncokon is megáll,ebben a melegben is!Csak ajánlani tudom!8-10 év óta használom!
5289 hozzászólás
Válasz .Richard. #2838. hozzászólásáraJut eszembe'egy kolléga szerint ez nem felfogás mert az ember azért ember 'hogy fejlődjön különben lovakkal jàrnànk ma is. Ok.van neked 400ezres kompresszorod?aszongya nix. Lovad van?az sincs. többet nem kérdeztem.
Válasz ND #2837. hozzászólásáraNetről szedett 2hengeres teherauto kompresszor'csodàkra képes olcson.
Válasz Vinkó 75 #2830. hozzászólásáraCsak hobbiparaszt vagyok
Válasz Tomi81 #2834. hozzászólásáraNeten ahogy néztem e körül mozog az ár
Válasz Maszek Zs #2831. hozzászólásáraTraktor, markoló körül, kerékfújás, miegymás.
Meg majd később minden amit most nem tudok még hogy kell nekem mert nincs
Válasz Sk Laci #2833. hozzászólásáraAz egy hengeres, 24l tartállyal.
Kicsi, meg szerintem drága is.
Válasz ND #2829. hozzászólásáraMilyen van mostan kínálatba?
Nekem van a Lidlből 2 hengeres Parkside /remélem jól írtam a nevet/. Festeni, traktorhütőt, levegőszürőköt kifújni jó, meg mezőgazdasági gumikat utánafújni 5 atmosféráig. Teherkocsi póton a kerekeket ahol 7 atm. megy, azt már nem tudja.
Válasz ND #2829. hozzászólásáratényleg kicsi mindenhez,max autó gumi fújás,tűzőgépezés.Fülkétkifújni,trak kereket fújni,festeni,légkulcsolni nem való
Válasz ND #2829. hozzászólásáraMire akarod használni?
Válasz ND #2829. hozzászólásáraMinimum 2 hengeres 100literest vegyél. Van elég levegő pumpálni és fúvatni. Nézz be a Lincos oldalára.
Sziasztok
Ami hétfőtől lesz kompresszor a Lidlben érdemes szerintetek megvenni?
Válasz Vinkó 75 #2827. hozzászólására
Válasz Büresz #2822. hozzászólásáraKi lett már dobva,ha túl nagy levegő nyomás ment rá képes volt a zsírzó gombban a rugót úgy össze nyomni,hogy felkeményedett. Nem zsírozott, szerintem macerás egy készülék. Akkus gép tökéletes.
Válasz später77 #2825. hozzászólásáraAnno asszem 3 féle zsír közül lehetet választani.
Válasz Szabi. #2811. hozzászólásáraÉppen benne van ez a csomag a szeptemberi akciós újságban, nettó 25 a kézi zsírzó+12 darab patron ipari kenőzsír.
Válasz Büresz #2822. hozzászólásáraJó kérdés !!
Eddig még nem találkoztam olyan zsírzó ponttal, hogy nehezen venné az akksissal.
Régebben voltak ilyenek, mikor hanyagolták a zsírzást de ott szét lett szedve persely, csapszeg, kipucolva új gomb és veszi.
Mondjuk, szerintem sok zsírt használunk el éves szinten de nem sajnálom.
Nem is nézegetek olcsóbb zsírokat, kivétel a lapruggó és dolly nyereg.
Válasz Büresz #2822. hozzászólásáraÉn is az nch k nate nlgi zsírt használom.
Válasz Szabi. #2821. hozzászólásáraTud akkorát nyomni mint a kézi zsirzó? Mert nekem van ilyenem Link, de van olyan hely ahova kevés, kézivel kell zsiroznom. Kicsit sűrű a zsír neki talán.
Válasz Büresz #2820. hozzászólásáraMilwaukee.
Válasz Szabi. #2811. hozzászólásáraMilyen akkus zsirzód van?
Válasz medikus #2818. hozzászólásáraMegpróbálom az alubiát...
Válasz csoppika #2813. hozzászólásáraMajdnem!
Válasz Szabi. #2815. hozzászólásáraA kék is leesett... Az elég olcsó...
Válasz csoppika #2810. hozzászólásáraA 0,4-es netla is sűrű.
Válasz csoppika #2814. hozzászólására
Válasz Szabi. #2812. hozzászólásáraMobilgrease xhp 222?
Válasz medikus #2806. hozzászólására17-ért láttam, de a postával ugyanennyi lesz...
Válasz csoppika #2810. hozzászólásáraMobil
Kék
Válasz Magister #2807. hozzászólásáraKb 15 éve ismerkedtem meg a würth-el és pont a kézi zsírzó kapcsán. Egy karton patronos zsír rendelése mellé adtak egyet.
Na az azóta megvan és működik.
Berner is fasza.
(de mióta van akksis......na az vissz mindent.....)
Válasz Szabi. #2808. hozzászólásáraEzek közül melyik sűrű?
Válasz csoppika #2768. hozzászólásáraJössz felénk hozd el nekem a 4 rosszat,kapsz helyette egy vadi új fadipot amivel 10 évig nem lesz gondod.
https://univerzalalati.com/product/rucna-mazalica-500cc-fadip-becej/
Én ezeket használom döntő részt. A 18 kg-akat össze keverem.
Spec helyekre jcb special-t.
Válasz csoppika #2799. hozzászólásáraWürth kézi zsírzót ma kezdtük használni,-egész jó!!!
Kb: 7.500 pénz volt.
Válasz csoppika #2804. hozzászólásáraÉn 7-8kg-s dobozban veszem!A mostani 8kg 20700 volt!Hogy olcsó,vagy drága nem nézem,mert jó!
Válasz csoppika #2804. hozzászólásáraNeten mit szoknak zsírozni?
Válasz medikus #2803. hozzászólására18kgos milyen áron szokott lenni? Nem sokan nyomják a neten...
Válasz csoppika #2802. hozzászólásáraBenzinkúton szoktam megrendelni!Hetente jön a szállító!
Válasz medikus #2790. hozzászólásáraÉs merre veszed???
Válasz csoppika #2791. hozzászólásáraAlkalmi vétel lehetett, remélem, hoztál vagy két hektót. Elfogy ez kormánylemez meg más kopócucc kenésére, míg megöregszel! A többi gépnek meg vegyél valami normális kenőcsöt!
Válasz csoppika #2799. hozzászólásáraMegszokhattad volna,traktorvevős topicba is jobban el szokták bizonytalanítani a kérdezőt mint azelőtt volt.Amúgy nemrég a helyi alkatrészboltban vettem nem egy nagy márkát kb 5 ezerért teljesen jó nem enged át, doboza már nincs meg így márkanevet nem tudok, annyi hogy szürke.
Válasz Vinkó 75 #2792. hozzászólására
Nem megyek veletek semmire
Asszem veszek egy alis olajprést inkább...
Meg egy sima karos zsírzót...
Válasz envagyok2 #2797. hozzászólásáraEbből meg vehetsz az árán majdnem ötöt
Kicsit olcsóbb
Válasz Szabi. #2795. hozzászólásáramegtaláltam, itten van-e, csak a pofámat jártatom fölösbe
https://webshop.axial.hu/muhely-felszereles/kenestechnika/kezi-zsirzok/kezi-zsirzo-feltolto-berendezes-50kg-hordo-17850-50kg.html
Válasz Szabi. #2795. hozzászólásárawebshopjukba fent van, milyen néven lehet megtalálni?
Válasz envagyok2 #2794. hozzászólásáraPl: Axiál kft
Válasz Peti 8310 #2793. hozzászólásárahol lehet venni?
Ilyen adagolóval töltöm 20kilós vödörből a BETA zsírzót K Nate NLGI 2 zsírral 4 éve, most fogyott ki. Nem kell a zsírzót szétszedegetni, patronozni és 1-2 perc egy töltés. Hátránya, hogy drága egy kisebb gazdaságba.
Válasz csoppika #2791. hozzászólásáraJaaaaa...akkor oda elég egy tejszínhab nyomó...nem zsírzó pisztoly !
Válasz medikus #2790. hozzászólásáraBiztos jó az... Valószínű ezért se marad meg az enyém a csapágyban...Kifolyik.
Megjegyzem a típust...
De míg van ebből, addig ezt nyomatom... Komoly gépet úgyse kenek vele
75%árleszállítással volt...ki nem dobom...
Válasz csferri #2789. hozzászólásáraEzt komolyan mondtam!!Én is találkoztam ilyen zsírokkal,Mol,és Agip zsírral is!Én Mol alubia AK2EP zsírt használok!Nem folyik le sehonnan,láncokon is megáll,ebben a melegben is!Csak ajánlani tudom!8-10 év óta használom!