Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz máris szomszéd #2537. hozzászólásáraFranc bele,hogy nem lehet mondjuk 5 percig javítani.
Jó lenne ha mindegyik lidibe lenne.
Tanuló gépnek igények felmérésének jó lenne,meg lehet örök élet.
Válasz *** HM *** #2525. hozzászólásáraGépeket is, van saját gyártás meg a meglévő átalakítása felújítása Épűletek színek építése meg folia sátor építése utóbbí 5 évben rengeteg
Ilyen munkára el lehet koptatni pár doboz korongot
Válasz medikus #2523. hozzászólásáraNekem zöld fexek vannak kicsik is meg nagyis Kapnak rendesen sokat használom mindet mondhatni napi használat de eddig bírják faszán
Válasz ND #2520. hozzászólásáraA metabo nagyon jó!Olyan cégnél "javítom" őket,ahol naponta 6 órát kézben vannak!Csak a kefe kopik,de az meg kikapcsolja ha odaér!Van amelyiken már nagyon kollektor sincs,de kefén kívül semmi bajuk!
Válasz *** HM *** #2517. hozzászólásáraÉn a Boschban dolgozok és Metabo kisflexet vettem. Ez mond Vmit?
Ahogy a többiek írták: régiek örök darabok, új kék jó de drága és nem fog annyit menni mint a régiek, zöld csak kutyát dobálni, bár abból is van pár jól eltalált konstrukció, főleg az akkus csavarozó (abból is csak az Li, meg Pl az akkus fúrókalapács az Uneo. Az viszi a panelt mint a pinty)
Válasz *** HM *** #2517. hozzászólásáraZöld az hobbi kategória, a régi békebeliek még sokat bírtak, az újakat csak használni nem szabad.
Van két kék sikítónk, kb 30 évesek, 115-ös meg egy nagy 230-as mindkettő konkrétan elpusztíthatatlan pedig elég sokat kaptak már az élettől. A nagy van vagy 20 kiló
Pár éve axialban vettem 125-ös kéket na az megette a szöghajtást 1 hónap alatt.
Metabo viszont nagyon bejött. Rengeteget kibírtak eddig.
Ami meg meglepő, hogy a 125-ös lidl parkside 1,5 éve húzza 7000 pénzért folyamatos használat mellett.
Válasz apuci #2508. hozzászólásáraáttételfüggő,szerintem elégnek kell lenni, ha ékszíjjas lesz tudsz variálni,de visszacsapószelepről ne feledkezzetek meg,ha nyomás alatt ujraindítjátok
Válasz später77 #2496. hozzászólásáraGeniust nyugodtan megveheted. Mi nagyon szeretjük, jó árban van és a minőség is jó. Sok cuccuk törésgaranciás és cserélik is ha törik.
Válasz Gepi #2480. hozzászólásáraUgyan ezt a presto "láthatatlan kesztűt" használom amit Pisti is linkelt. Unixnál kedvezménnyel ezerpárszáz pénz. Sokáig kitart, kb 2 borsónyi mutyival már bőségesen be van kenve az ember keze. Munka után simán szappannal le lehet mosni. Olaj, egyéb lötty nem bántja csak a víz. Persze azért nem mindenható, tenyéren, ujjakon lekopik és akkor már kell az ultraderm, de összességében jobb mint puszta kézzel. Nyáron nem szeretem annyira mert ha izzad a tenyerem akkor elkezd lejönni, csúszós lesz tőle az ember keze.
Amúgy meg sima mártott tenyerű szerelőkesztyűt használunk. Pár éve vettem portwest márkájút néhány kartonnal, pici pénzé. 1, max 2 mosást kibír aztán kuka.
Válasz medikus #2499. hozzászólásáraNekem is ilyen van, ez rába kompresszor. Már meggyűrűztem, szelepeket cseréltem, de nem termel 4bárnál többet. A guta megüt!
Nekem egy 1,7kW 3fázisú motor van rajta.
Válasz medikus #2499. hozzászólásáraValami ilyesmit szeretnénk, nem túl nagy motornak látom, mekkora?
A milyenk fogaskerekes hajtású tehát azt át kell alakítani ékszijasra. Köszi a képeket!
Válasz B.Bali #2484. hozzászólásáraHa jól gondolom ékszíj hajtásos volt a mepusztult gép. Ilyenkor a legolcsóbb megoldás csak a süritöegységet cserélni. Abac gyártmány az egyik legjobb szerintem.
Válasz apuci #2498. hozzászólására2 hengeres!A víz tartály mos lebontva,nincs fűtés a műhelyben,de az csak egy 5 literes műanyag kanna a fülénél felkötve a kompresszor fölé,gravitációsan!! Az enyém ennyi!
Válasz medikus #2492. hozzászólásáraA MAN 1 vagy 2 hengeres,mekkora motorral hajtod,eredetileg ékszíjas vagy fogaskerekes,tudnál felrakni egy pár képet most építünk egyet.
Köszi előre is!
Válasz B.Bali #2490. hozzászólásáraElőször is az a kérdés mire kell. Mekkora teljesítményre/nyomásra van szükséged mert kompresszornak hívják a 220-as egyhengeres kis püfögőt is meg a diesel motoros ipari csavarkompresszort is...
Meg van e kedved/időd barkácsolni, mert egy százasért már egész jót lehet összehozni.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz (időhiány) faragni marad a gyári. Ha a gyári mellett döntesz van kínálat csak győzz válogatni.
Amit belinkeltem márka írtam nekem bevált igaz ez egy kicsi gép, de kinn a telepen mostoha körülmények közt is bírja. Így merem feltételezni, hogy a nagyobb teljesítményűek is jók.
Válasz mtz1221 #2482. hozzászólásáraKöszi, de jobban örültem volna, ha azt mondod, hogy bőven jó az olcsóbb is. A Würth nagyon tetszik, az ára viszont kb. négyszerese a Geniusnak.
Válasz envagyok2 #2494. hozzászólásáraPiacon minden van!Visszacsapó,nyomáskapcsoló,kompresszor,bár az van hirdetésekben új,akár több hengeres is.Pl ez!Léghűtéssel! A motor meg a kompresszorhoz illeszkedik!
Válasz medikus #2493. hozzászólásáraössze tudnál dobni pár linket, hogy kompresszor + tartály + légtechnika + motor hol érdemes, vagy milyet?
vízhűtőd van hozzá, vagy akkor 20 literes a tartáyl, azt néha cseréled?
szíjhajtással csináltad, vagy láncos?
nem zajos nagyon?
5289 hozzászólás
Válasz ND #2534. hozzászólására49990. Hétfőtől
De az 40A nem kevés? Meg a testkábel is elég vicces.
Válasz máris szomszéd #2537. hozzászólásáraFranc bele,hogy nem lehet mondjuk 5 percig javítani.
Jó lenne ha mindegyik lidibe lenne.
Tanuló gépnek igények felmérésének jó lenne,meg lehet örök élet.
Válasz ND #2534. hozzászólásárahttps://www.lidl.hu/hu/Ajanlataink.htm?articleId=30002
Remélem nem veszünk össze rajta.
Válasz Büresz #2533. hozzászólásáraGondolom ehhez egy Ifa kompresszor 50Literes tartállyal édeskevés...
Válasz ND #2534. hozzászólásáragugli megmondja...
Válasz Büresz #2533. hozzászólásáraMikortól és hogyér'?
Most lesz akciós a lidibe a nem olyan rég beszélt plazmavágó.
sziasztok!
mikor az okostöltőnél azt írják hogy elvégzi a szulfátlanítást stb az mit takar?
ha rajta van mondjuk egy erősítő (zene) abban tehet kárt?
Válasz bandigh #2529. hozzászólásáraVan hosszabító ki lehet vele menni az udvarra.
Válasz *** HM *** #2525. hozzászólásáraTudod ez az olcsóbb verzió nem vesszük meg hanem lemásoljuk.
Meg lehet televágni fekete cuccal a zsebendőt
Válasz *** HM *** #2525. hozzászólásáraGépeket is, van saját gyártás meg a meglévő átalakítása felújítása Épűletek színek építése meg folia sátor építése utóbbí 5 évben rengeteg
Ilyen munkára el lehet koptatni pár doboz korongot
Válasz *** HM *** #2525. hozzászólásáraGép gyártás! Kultivátor,lazító,ásóborona.
Válasz ..MZ/X.. #2519. hozzászólásáraLidiben meglepően jól használnató cuccosok vannak... többen jól meg is lepődtünk.
Mit tudtok annyit flexezni naponta gépeket gyártotok magatoknak?
És ilyen kézi lézeres 50m távolságmérő?
Válasz medikus #2523. hozzászólásáraNekem zöld fexek vannak kicsik is meg nagyis Kapnak rendesen sokat használom mindet mondhatni napi használat de eddig bírják faszán
Válasz ND #2520. hozzászólásáraA metabo nagyon jó!Olyan cégnél "javítom" őket,ahol naponta 6 órát kézben vannak!Csak a kefe kopik,de az meg kikapcsolja ha odaér!Van amelyiken már nagyon kollektor sincs,de kefén kívül semmi bajuk!
Válasz ..MZ/X.. #2519. hozzászólásáraApropó Parkside, holnap lesz megint parkside akció a LIDL-ben.
Válasz ..MZ/X.. #2519. hozzászólásáraTaláló a sikító elnevezés. Csak visít és dolgozni nem akar
Válasz *** HM *** #2517. hozzászólásáraÉn a Boschban dolgozok és Metabo kisflexet vettem. Ez mond Vmit?
Ahogy a többiek írták: régiek örök darabok, új kék jó de drága és nem fog annyit menni mint a régiek, zöld csak kutyát dobálni, bár abból is van pár jól eltalált konstrukció, főleg az akkus csavarozó (abból is csak az Li, meg Pl az akkus fúrókalapács az Uneo. Az viszi a panelt mint a pinty)
Válasz *** HM *** #2517. hozzászólásáraZöld az hobbi kategória, a régi békebeliek még sokat bírtak, az újakat csak használni nem szabad.
Van két kék sikítónk, kb 30 évesek, 115-ös meg egy nagy 230-as mindkettő konkrétan elpusztíthatatlan pedig elég sokat kaptak már az élettől. A nagy van vagy 20 kiló
Pár éve axialban vettem 125-ös kéket na az megette a szöghajtást 1 hónap alatt.
Metabo viszont nagyon bejött. Rengeteget kibírtak eddig.
Ami meg meglepő, hogy a 125-ös lidl parkside 1,5 éve húzza 7000 pénzért folyamatos használat mellett.
Válasz *** HM *** #2517. hozzászólásáraZöld a barkács kék meg az ipari minőség elvileg.
Kék boschokat csípitek?
Tulképp a zöld miben fosabb cucc?
Iránytűben jártas vlk kéne az is...
Válasz ..MZ/X.. #2507. hozzászólásáraKöszönöm, akkor Genius lesz.
Válasz medikus #2511. hozzászólásáraElszórakoztam vele mire összeállt, van rajta minden ... Van ettől komolyabb is, 3 hengeres perkinsz motorból.
Válasz medikus #2512. hozzászólásáraKöszi neked is meg mindenkinek,lassan hozzákezdünk azért gyűjtjük az infókat!
Válasz Claastra. #2510. hozzászólásáraKöszi,majd próbálkozunk!
Válasz apuci #2508. hozzászólásáraNekem bírja! 7 bar nyomáson áll le!Van visszacsapó is rajta,indul is rendesen!A motor 2800/ perc!
Válasz gergő07 #2509. hozzászólásáraEz egy komplexum!
Válasz apuci #2508. hozzászólásáraáttételfüggő,szerintem elégnek kell lenni, ha ékszíjjas lesz tudsz variálni,de visszacsapószelepről ne feledkezzetek meg,ha nyomás alatt ujraindítjátok
Nekem megy 1 fázissal 12 éve, igaz ez 2 hengeres csepel.
Válasz Claastra. #2503. hozzászólásáraGabi ez egy nagy MANcinak a kompresszora,én is kicsillem a 2.8 motort,szerinted?
4kw?
Válasz später77 #2496. hozzászólásáraGeniust nyugodtan megveheted. Mi nagyon szeretjük, jó árban van és a minőség is jó. Sok cuccuk törésgaranciás és cserélik is ha törik.
Válasz Gepi #2480. hozzászólásáraUgyan ezt a presto "láthatatlan kesztűt" használom amit Pisti is linkelt. Unixnál kedvezménnyel ezerpárszáz pénz. Sokáig kitart, kb 2 borsónyi mutyival már bőségesen be van kenve az ember keze. Munka után simán szappannal le lehet mosni. Olaj, egyéb lötty nem bántja csak a víz. Persze azért nem mindenható, tenyéren, ujjakon lekopik és akkor már kell az ultraderm, de összességében jobb mint puszta kézzel. Nyáron nem szeretem annyira mert ha izzad a tenyerem akkor elkezd lejönni, csúszós lesz tőle az ember keze.
Amúgy meg sima mártott tenyerű szerelőkesztyűt használunk. Pár éve vettem portwest márkájút néhány kartonnal, pici pénzé. 1, max 2 mosást kibír aztán kuka.
Válasz medikus #2499. hozzászólásáraNekem is ilyen van, ez rába kompresszor. Már meggyűrűztem, szelepeket cseréltem, de nem termel 4bárnál többet. A guta megüt!
Nekem egy 1,7kW 3fázisú motor van rajta.
Válasz apuci #2501. hozzászólására2.8Kw 3 fázis. Piacon találtam.
Válasz medikus #2499. hozzászólásáraBocsi de ez Rába kompresszor
Válasz apuci #2501. hozzászólásáraHa 1400 fordulatú a motorod akkor direktbe is elbírja,egy kardán kereszt vagy hardy tárcsával.
Válasz medikus #2499. hozzászólásáraValami ilyesmit szeretnénk, nem túl nagy motornak látom, mekkora?
A milyenk fogaskerekes hajtású tehát azt át kell alakítani ékszijasra. Köszi a képeket!
Válasz B.Bali #2484. hozzászólásáraHa jól gondolom ékszíj hajtásos volt a mepusztult gép. Ilyenkor a legolcsóbb megoldás csak a süritöegységet cserélni. Abac gyártmány az egyik legjobb szerintem.
https://www.abacbolt.hu/?id=26&abac_b2800_b_kompresszor_surito_fej
Válasz apuci #2498. hozzászólására2 hengeres!A víz tartály mos lebontva,nincs fűtés a műhelyben,de az csak egy 5 literes műanyag kanna a fülénél felkötve a kompresszor fölé,gravitációsan!!
Az enyém ennyi!
Válasz medikus #2492. hozzászólásáraA MAN 1 vagy 2 hengeres,mekkora motorral hajtod,eredetileg ékszíjas vagy fogaskerekes,tudnál felrakni egy pár képet most építünk egyet.
Köszi előre is!
Válasz B.Bali #2490. hozzászólásáraElőször is az a kérdés mire kell. Mekkora teljesítményre/nyomásra van szükséged mert kompresszornak hívják a 220-as egyhengeres kis püfögőt is meg a diesel motoros ipari csavarkompresszort is...
Meg van e kedved/időd barkácsolni, mert egy százasért már egész jót lehet összehozni.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz (időhiány) faragni marad a gyári. Ha a gyári mellett döntesz van kínálat csak győzz válogatni.
Amit belinkeltem márka írtam nekem bevált igaz ez egy kicsi gép, de kinn a telepen mostoha körülmények közt is bírja. Így merem feltételezni, hogy a nagyobb teljesítményűek is jók.
Válasz mtz1221 #2482. hozzászólásáraKöszi, de jobban örültem volna, ha azt mondod, hogy bőven jó az olcsóbb is. A Würth nagyon tetszik, az ára viszont kb. négyszerese a Geniusnak.
Válasz envagyok2 #2494. hozzászólásáraPiacon minden van!Visszacsapó,nyomáskapcsoló,kompresszor,bár az van hirdetésekben új,akár több hengeres is.Pl ez!Léghűtéssel!
A motor meg a kompresszorhoz illeszkedik!
Válasz medikus #2493. hozzászólásáraössze tudnál dobni pár linket, hogy kompresszor + tartály + légtechnika + motor hol érdemes, vagy milyet?
vízhűtőd van hozzá, vagy akkor 20 literes a tartáyl, azt néha cseréled?
szíjhajtással csináltad, vagy láncos?
nem zajos nagyon?
Válasz B.Bali #2490. hozzászólására100 ból olyat csinálsz magadnak hogy bekakilsz!
Válasz .Richard. #2489. hozzászólásáraA Csepel léghűtéses.A Man víz.Elég egy 5 literes kannát fölé kötni,abba be a 2 víz csonk,és mehet egész nap!
Válasz medikus #2488. hozzászólásáraAz f@sza!
Válasz rigás #2487. hozzászólásáraNéztem ezeket is csak nem tudom melyik lenne a jó