Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szisztok!
Céghez olyan igénnyel jelentkeztek, hogy leltári számokat kellene beütnünk acél szerszámokba, 12-es számméretet szeretnének. Vennem kellene egy készletet, de vagy gagyit találok, vagy ami minőségibb abból csak 10-ig vannak a méretek.
Milyen beütőt keressek ami normális minőségű és nem bili anyagból van?
Azt is. Meg ezt is. Sok bútoron van popszegecselés. De amúgy nem tom csak a boltos haver, aki nekem kölcsönadta 1x az mondta hogy bútorasztalosoknak hozott már jópár darabot.
Bútorosok a szegbelövőt szokták alkalmazni. Habár ez is így néz ki, de teljesen más.
http://tomnerszerszam.hu/spd/SRC-55/LEVEGOS-POPSZEGECS-HUZO
Ilyet ajánlottak nekem is.
Nem tudom mit szegecseksz vele, de az vedd figyelembe hogy lassabb és elég nagy bumszli szóval kisebb helyekre nem fér oda. Bútorosok szokták használni jobban.
Igen pneumatikus kellene, mivel már fáj a kezem a kézitől. Illetve azokat nem arra találták ki hogy egy nap alatt 4-5 doboz szegecset elhúzzak vele. Holnap tervezek venni egy ilyen pneumatikus vackot de nem tudom hogy jó vásár lesz-e. Ez nem kínai hanem cseh gyártmány. Az eladó agyon dicsérte hozzáteszem jóba vagyok vele így gondolom hogy nem ver át.
yatot használtam kölcsönbe 3 szegecs erejéig, vadi új volt faxán működött. Elég lassúnak tűnt 6os szegcsett (nem tom hanyas a szára 2,5-3mm talán) 3 fogásból bírta elszakítani. De sose dolgoztam még ilyennel szóval nincs viszonyítási alapom.
Igaz még ez is dupa ár. a 8kilós vödröset 9000ft körüévettem ha jól rémlik.
De az járhatónak tűnik hogy házilag megtömni a patront. Egyszerre többet. És mikor a zsírzót kell tölteni akkor simán lehet patronosként használni.
Délután kérdeztem az autósboltot telefonon, valami jóféle német zsírzó br 3700ft - kedvezmény nem tudom mennyit kapok rá, 20-30% körül szokott lenni. Félrerakattam a nevemre. Holnap lehet lesz arra utam.
Nagyjából 1 kapta fa.....Nézd a méretét, fiókok számát és a sújt..valamint a kerekeket....Ha sikerül körbe lőni akkor válassz ! De kb 100 körül találsz normálisat. Az 50 ezres kategóriát már leamortizáltam !
Kingtonyval van összehasonlításom attól ezerszer többet ér az biztos. Most vettem egy kiütőgarnitúrát is, a gedore helyett eddig az is bírja de még igazán nem volt megerlőltetve.
Felénk az autósboltba Toptul Japán szerszámok vannak jó áron. És nagyon megvan vele mindenki elégedve, több autószerelő ismerősöm is azt használja, én is tőlük veszek mostanában ha kell valami. Bár nagyjából megvannak a szerszámaim.
Üdv, MF-es ,figyelj oda és olyan helyen vedd meg ahol felírják a számlára a szerszámok számát, mert ezekre törésgaranciát szoktak vállalni. Bár kop-kop, nálam még nem sikerült ezeket a szerszámokat eltörni.
Üdv Jamo. Eleinte mi is sokat kínlódtunk vacak minőségű szerszámokkal.
De mindet kidobáltam. Áttértünk a GENIUS-ra.
Azóta bírják a szerszámok. Ráadásul halad a munka , mert öröm jó szerszámmal dolgozni. Pedig nálunk igen csak kapják a részüket.
Hát nem tudom...nekem egy torx készletem van yato de már alig van benne ép darab pedig nemsokat van használva. És havernak van pár csillagvillása de azok mintha bicskával lennének kifaragva, kifejezetten ormótlan szerszámok.
Üdv!
Igen. Amelyik oldalán a levehető kupak van onnan megy a zsírzó dugattyúja, a másik oldalon meg fel kell nyitni és kész is, én nagyon megszerettem, nincs a piszkoskodás vele mint amikor tömni kell...
Ez a lényege benne marad...tökéletes tömítést képez a műanyag betét valamint egyszerűbb a töltése a zsírzónak. Leleményes megoldás. Ha nem dobálod el a patronokat...s van még esetleg dobozos zsírod. Esős napokon megtöltöd.....Majd a melóban előveszed. Ilyenkor macerásabb mivel a leszakított zárófedélnél tömíteni kell. Van ki mindig ugyanazt a patront tölti mivel frankón meg lehet tölteni (légmentesen)
5384 hozzászólás
Válasz #1179. hozzászólásra
Gravíroztasd bele CNC marógépen.
Tartós és esztétikus.
Például ilyen,ezt mi csináltuk:
Válasz #1180. hozzászólásra
Arra simán jó bármelyik,mivel nincs nagy igénybevétel.
Nekem van itthon több Einhell cuccom,azok bírják,ha a teljesítmény határukon belül dolgozol.
Válasz #1181. hozzászólásra
Köszöntem
Válasz #1180. hozzászólásra
Szerintem fúróköszörülésre megfelel ,én is nézegetem, mert leégettük a magyart és ameddig a tekercselőnél van kell valami
Ezekről a kisipari Güde, Einhell és társai gyártmányú köszörűkről kinek mi a véleménye?? Leginkább fúró köszörülésre lenne használva
Szisztok!
Céghez olyan igénnyel jelentkeztek, hogy leltári számokat kellene beütnünk acél szerszámokba, 12-es számméretet szeretnének. Vennem kellene egy készletet, de vagy gagyit találok, vagy ami minőségibb abból csak 10-ig vannak a méretek.
Milyen beütőt keressek ami normális minőségű és nem bili anyagból van?
Na majd holnap kiderül azt hiszem hogy beruházok egyre. Azért köszi.
Használtam már gesipát de az ipari teljesen más kategória az 200000ft-tól indul.
Válasz #1176. hozzászólásra
passz én 3 szegecset húztam vele arra jó volt.
Válasz #1175. hozzászólásra
ÉS amúgy jó lehet?
Válasz #1174. hozzászólásra
Azt is. Meg ezt is. Sok bútoron van popszegecselés. De amúgy nem tom csak a boltos haver, aki nekem kölcsönadta 1x az mondta hogy bútorasztalosoknak hozott már jópár darabot.
Válasz #1173. hozzászólásra
Bútorosok a szegbelövőt szokták alkalmazni. Habár ez is így néz ki, de teljesen más.
http://tomnerszerszam.hu/spd/SRC-55/LEVEGOS-POPSZEGECS-HUZO
Ilyet ajánlottak nekem is.
Válasz #1172. hozzászólásra
Nem tudom mit szegecseksz vele, de az vedd figyelembe hogy lassabb és elég nagy bumszli szóval kisebb helyekre nem fér oda. Bútorosok szokták használni jobban.
Válasz #1171. hozzászólásra
Igen pneumatikus kellene, mivel már fáj a kezem a kézitől. Illetve azokat nem arra találták ki hogy egy nap alatt 4-5 doboz szegecset elhúzzak vele. Holnap tervezek venni egy ilyen pneumatikus vackot de nem tudom hogy jó vásár lesz-e. Ez nem kínai hanem cseh gyártmány. Az eladó agyon dicsérte hozzáteszem jóba vagyok vele így gondolom hogy nem ver át.
Válasz #1170. hozzászólásra
Kolléga a pneumatikust kérdezte. Arra válaszoltam, nekem egy stanley van kézibe eddig az is bírja, sokat dolgozott már.
Válasz #1169. hozzászólásra
Nálunk Kennedy kézi popszegecselő van... Nagyon jó, vagy tízezer szeg után is fogja rendesen a pofái. :)
Válasz #1168. hozzászólásra
yatot használtam kölcsönbe 3 szegecs erejéig, vadi új volt faxán működött. Elég lassúnak tűnt 6os szegcsett (nem tom hanyas a szára 2,5-3mm talán) 3 fogásból bírta elszakítani. De sose dolgoztam még ilyennel szóval nincs viszonyítási alapom.
SRC 55 hidro pneumatikus szegecselőpisztolyról valakinek véleménye?
Válasz #1156. hozzászólásra
Üdv, egyrészét Túron a Tóthéktól vettem a másikat megrendeltem.
Innét:
http://geniusszerszam.hu/
Válasz #1165. hozzászólásra
Használt satupadot, és asztali, vagy álványos fúrót keresek somogy, max 200 km-s körzetében.
Válasz #1163. hozzászólásra
Nekem is van patronos zsírzóm. Patron nélkül is spécin működik.
Sziasztok hidro pneumatikus popszegecselőgépet szeretnék venni. Szerintetek milyet érdemes venni?
Válasz #1162. hozzászólásra
Igaz még ez is dupa ár. a 8kilós vödröset 9000ft körüévettem ha jól rémlik.
De az járhatónak tűnik hogy házilag megtömni a patront. Egyszerre többet. És mikor a zsírzót kell tölteni akkor simán lehet patronosként használni.
Délután kérdeztem az autósboltot telefonon, valami jóféle német zsírzó br 3700ft - kedvezmény nem tudom mennyit kapok rá, 20-30% körül szokott lenni. Félrerakattam a nevemre. Holnap lehet lesz arra utam.
Válasz #1161. hozzászólásra
Bruttó 700ért vettem 400grammos patront az mennyira jó ár? Goparst-os a BP 750ft. Lítiumos mindkettő. Valószínűleg krampos cuccok.
Válasz #1139. hozzászólásra
Csak 2x annyiba kerül a patronos, mint a tömködős zsír.
Válasz #1158. hozzászólásra
Olcsó és jó nincs Beta kocsit nézz használtan (C24-es akciós netto 84)
Válasz #1158. hozzászólásra
Nagyjából 1 kapta fa.....Nézd a méretét, fiókok számát és a sújt..valamint a kerekeket....Ha sikerül körbe lőni akkor válassz ! De kb 100 körül találsz normálisat. Az 50 ezres kategóriát már leamortizáltam !
Olcsó,jó szerszámkocsit,hol és milyet??Vélemény?
Válasz #1156. hozzászólásra
http://www.pumatools.hu/ például.
Válasz #1150. hozzászólásra
Ha jól tudom, hogy tőlem nem messze laksz.
Hol lehet venni a Genius szerszámokat?
Válasz #1154. hozzászólásra
Kingtonyval van összehasonlításom attól ezerszer többet ér az biztos. Most vettem egy kiütőgarnitúrát is, a gedore helyett eddig az is bírja de még igazán nem volt megerlőltetve.
Üdv!
Felénk az autósboltba Toptul Japán szerszámok vannak jó áron. És nagyon megvan vele mindenki elégedve, több autószerelő ismerősöm is azt használja, én is tőlük veszek mostanában ha kell valami. Bár nagyjából megvannak a szerszámaim.
Válasz #1152. hozzászólásra
Üdv, MF-es ,figyelj oda és olyan helyen vedd meg ahol felírják a számlára a szerszámok számát, mert ezekre törésgaranciát szoktak vállalni. Bár kop-kop, nálam még nem sikerült ezeket a szerszámokat eltörni.
Én is mostanába geniust veszek.Jó árba lehet kapni.
Ütöm vágom de bírja a Kanadai !
Válasz #1147. hozzászólásra
Üdv Jamo. Eleinte mi is sokat kínlódtunk vacak minőségű szerszámokkal.
De mindet kidobáltam. Áttértünk a GENIUS-ra.
Azóta bírják a szerszámok. Ráadásul halad a munka , mert öröm jó szerszámmal dolgozni. Pedig nálunk igen csak kapják a részüket.
Nekem is Yato a torx/imbusz készletem de még nem tört igaz csak személyautóhoz volt használva.
Krova van itthon Yato, használjuk intenzíven, bírja.
Válasz #1146. hozzászólásra
Hát nem tudom...nekem egy torx készletem van yato de már alig van benne ép darab pedig nemsokat van használva. És havernak van pár csillagvillása de azok mintha bicskával lennének kifaragva, kifejezetten ormótlan szerszámok.
Válasz #1145. hozzászólásra
Nekünk van valamelyik szerszám ami Yato... Eddig semmi törés nem volt, bírják a strapát.
Válasz #1143. hozzászólásra
Ezt jó hallani akkor nem csak én látom így ,a szerszámboltban ahonnan vásárolni szoktam nagyon dícsérik a Yato-t.
Válasz #1142. hozzászólásra
Annyi a BÉTA is, minek mást venni????
Válasz #1142. hozzászólásra
Akörül már van béta is. Nézem ezt az egykezes yato-t szimpatikus lenne de qrva drága. És a yatótól se vagyok nagyon elájulva. Eléggé barkács minőség.
Válasz #1141. hozzászólásra
axiálba van Mato márkájú zsírzó, 4-5ezer körül van, elég jó, évek óta működik
Köszönöm a válaszokat, akkor kell vennem egy ilyen zsírzót.
Válasz #1138. hozzászólásra
Igen !
Válasz #1138. hozzászólásra
Üdv!
Igen. Amelyik oldalán a levehető kupak van onnan megy a zsírzó dugattyúja, a másik oldalon meg fel kell nyitni és kész is, én nagyon megszerettem, nincs a piszkoskodás vele mint amikor tömni kell...
Válasz #1137. hozzászólásra
Akkor a zsírzó dugattyúja a műanyag patronba csúszik?
Válasz #1133. hozzászólásra
Ez a lényege benne marad...tökéletes tömítést képez a műanyag betét valamint egyszerűbb a töltése a zsírzónak. Leleményes megoldás. Ha nem dobálod el a patronokat...s van még esetleg dobozos zsírod. Esős napokon megtöltöd.....Majd a melóban előveszed. Ilyenkor macerásabb mivel a leszakított zárófedélnél tömíteni kell. Van ki mindig ugyanazt a patront tölti mivel frankón meg lehet tölteni (légmentesen)
Benne marad.
Benne marad persze.