Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mezőgazdaságba mindenképp bikázni tudó akkutöltőt érdemes venni. Jól jön az télen, ha valamelyik gépbe szarakodik az aksi. Vagy egyéb okból többször kell indítózni.
Én öt éve egy DECA CLASS BOOSTER 220A vettem. A kis JD970-es kombájn 6 hengeres motorját megindítja. Ha indíts közben túlmelegszik akkor kikapcsol kb: 10 percre, így csak 20mp indítást enged egyhuzamban. Ezért 10mp indítás után érdemes 1 perc szünetet tartani, és akár egész nap elindítózgat.
Most néztem, hogy van egy nagy testvére is +10000ft ért, mostmár biztos ezt választanám: DECA CLASS BOOSTER 410A
Teljesen tönkre ment,...kiflexeltem a tengelyt, kereket azt mondja a leányzó tönkre tetted................holnap nagy nap lesz 1nap alatt II szemlét kell csinálni a táskán.
Válasz #991. hozzászólásra
Én a fotelre kerestem évekkel ez előtt akkor láttam!!!
de hogy olyat fogsz-e kapni ezt nem tudom
Remélem boldogulsz valahogy!!
Igaz nem mezőgazdaság de nekem kellene megcsinálni?...Tönkrement a gyermek kollégiumba járó gurulós táskája, hol lehet olyan műanyagos sarokrészt venni kerékkel?
Szerbiai vagyok.Másrészt meg nem tünik a belinkelt gép drágának,és méghozzá új is,170est akarom lecserélni és nemtudok semmit arról a gyártóról....gondoltam hátha van itt valakinek olyanja
A Weldimpex magyar termék jó minőségű gépeket gyártanak.De ha az ár a lényeg vegyél Stahlwerk combót nekünk 200-as van egy cimbinek 350-es nekünk eddig bevált és elég ócsó.
Nekem nem kell kéthengeres a műhelyben ilyen kompresszorom van ez kb 650liter/perc de ez be van építve.Minél kissebb kellene,hogy könnyen tudjam szállítani de tényleg igazatok lehet ,hogy ezek a kis kompakt gépek mind kínából jönnek csak a matrica más.
Válasz #973. hozzászólásra
Itt már minden kínai!
Lehetőleg olajosat vegyél sokkal tartósabb, illetve a szállított levegő mennyisége fontos liter/percben kifejezve. Ez nem azonos a szívott levegő mennyiségével. ( általában sajnos ezt adják meg)
Ez a Chicago Pneumatic kompresszor (50Liter/2.2Kw) most bruttó 57000Ft a BM kompnál.Tartós gép lehet?Mert az eladó a boltba azt mondta ,hogy ezt is kínában gyártják mármint a CP kissebb gépeit.Van nagy kompresszorom kéne egy kissebb amit könnyű szállítani.A barkácsolást meg már unom.
valaki esetleg ismeri az Indiai Everest kézi szerszámokat hol lehet ilyet beszerezni magyarországon . Annó Lajosmizsén egy alkatrész boltban volt kapható de azt sem tudom létezik-e még a bolt
A KENNEDY-k jó minőségű szerszámok?Ez érdekelne:
http://www.szerszambirodalom.hu/290-tolomerok-mechanikus-oras-digitalis/53204-kennedy-abs-abszolut-digitalis-tolomero-150mm/6.html
5396 hozzászólás
Válasz #995. hozzászólásra
Mezőgazdaságba mindenképp bikázni tudó akkutöltőt érdemes venni. Jól jön az télen, ha valamelyik gépbe szarakodik az aksi. Vagy egyéb okból többször kell indítózni.
Én öt éve egy DECA CLASS BOOSTER 220A vettem. A kis JD970-es kombájn 6 hengeres motorját megindítja. Ha indíts közben túlmelegszik akkor kikapcsol kb: 10 percre, így csak 20mp indítást enged egyhuzamban. Ezért 10mp indítás után érdemes 1 perc szünetet tartani, és akár egész nap elindítózgat.
Most néztem, hogy van egy nagy testvére is +10000ft ért, mostmár biztos ezt választanám:
DECA CLASS BOOSTER 410A
Ki milyen akkumulátor töltőt használ? Akarok most venni egy komolyabbat. Deca, GYS Tech töltőkről mi a vélemény? Inverterest használ valaki?
Válasz #993. hozzászólásra
Olajcsere,mosás,ékszíjjak stb......
Válasz #992. hozzászólásra
Teljesen tönkre ment,...kiflexeltem a tengelyt, kereket azt mondja a leányzó tönkre tetted................holnap nagy nap lesz 1nap alatt II szemlét kell csinálni a táskán.
Válasz #991. hozzászólásra
Én a fotelre kerestem évekkel ez előtt akkor láttam!!!
de hogy olyat fogsz-e kapni ezt nem tudom
Remélem boldogulsz valahogy!!
Válasz #990. hozzászólásra
Köszönöm! Az a műanyagsarokrész is amire fel van fogatva?
Válasz #989. hozzászólásra
OBI-ban szokott különböző méretű és felfogatású kerekek!
Igaz nem mezőgazdaság de nekem kellene megcsinálni?...Tönkrement a gyermek kollégiumba járó gurulós táskája, hol lehet olyan műanyagos sarokrészt venni kerékkel?
Válasz #987. hozzászólásra
Akkor az valami sufnicég
elég elszomorító,hogy neten nem találok róla semmilyen infót,sem a gyárról,sem a gépröl :(
Válasz #985. hozzászólásra
Szerbiai vagyok.Másrészt meg nem tünik a belinkelt gép drágának,és méghozzá új is,170est akarom lecserélni és nemtudok semmit arról a gyártóról....gondoltam hátha van itt valakinek olyanja
Válasz #983. hozzászólásra
Vagy ha van kedved szerelgetni adok neked vasáron HegaCO-t 400A - 400kg és kb.annyi idő mint én.
Válasz #983. hozzászólásra
A Weldimpex magyar termék jó minőségű gépeket gyártanak.De ha az ár a lényeg vegyél Stahlwerk combót nekünk 200-as van egy cimbinek 350-es nekünk eddig bevált és elég ócsó.
Válasz #982. hozzászólásra
ez mit takar? eddig 170esel elboldogultam,de azért kellene erössebb gép
Válasz #981. hozzászólásra
Weld Impex Weldi MIG kisipari termelésig megfelel
Tudtok e valamit ilyen védögázos hegesztö röl?esetleg tapasztalatok?akár a tipusról valami?
Válasz #979. hozzászólásra
Még nem láttam sehol.
Válasz #978. hozzászólásra
Iljent nem lehet kapni nálatok?Meglepöen strapabirók
http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/kompresor-za-vazduh-bm-24-villager/
A kép az előző hozzászóláshoz.
Válasz #975. hozzászólásra
Nekem nem kell kéthengeres a műhelyben ilyen kompresszorom van ez kb 650liter/perc de ez be van építve.Minél kissebb kellene,hogy könnyen tudjam szállítani de tényleg igazatok lehet ,hogy ezek a kis kompakt gépek mind kínából jönnek csak a matrica más.
Itt már minden kínai!
Lehetőleg olajosat vegyél sokkal tartósabb, illetve a szállított levegő mennyisége fontos liter/percben kifejezve. Ez nem azonos a szívott levegő mennyiségével. ( általában sajnos ezt adják meg)
Ez csak egy henger,a két hengereset vettem 65-ért fa nélkül...
Szerintem mindegy milyen matrica van rajta,kínai mind,kéket feleáron kapsz
Ez a Chicago Pneumatic kompresszor (50Liter/2.2Kw) most bruttó 57000Ft a BM kompnál.Tartós gép lehet?Mert az eladó a boltba azt mondta ,hogy ezt is kínában gyártják mármint a CP kissebb gépeit.Van nagy kompresszorom kéne egy kissebb amit könnyű szállítani.A barkácsolást meg már unom.
Válasz #971. hozzászólásra
Ja így pontosan meg tudja mérni a búzaszár átmérőjét
Válasz #970. hozzászólásra
Nem árt az, ha mindíg pontosan tudja az ember, h. mi a helyzet
Válasz #962. hozzászólásra
Miért te digitális tolómérőt hordasz a határba?
Válasz #964. hozzászólásra
Van már Mito tartalékba kell.
Válasz #961. hozzászólásra
Tolómérőben inkább a Mitutoyo-t ajánlanám. Az van nekem belőle egy, meg egy ipari bulgár is.
valaki esetleg ismeri az Indiai Everest kézi szerszámokat hol lehet ilyet beszerezni magyarországon . Annó Lajosmizsén egy alkatrész boltban volt kapható de azt sem tudom létezik-e még a bolt
Válasz #964. hozzászólásra
Vagy BETA-t szerelni a műhelybe!!
Falusi viszonylatban elég jók. Szerintem a prémiumkategória alján van valahol. Vegyél Mitutoyot, ne vacakolj Biztos, h. a Kennedi is bőven jó lesz.
Válasz #962. hozzászólásra
Csak a kocsival mentem rajta át...
Trakiba határban elhagyni túl jó!!
A KENNEDY-k jó minőségű szerszámok?Ez érdekelne:
http://www.szerszambirodalom.hu/290-tolomerok-mechanikus-oras-digitalis/53204-kennedy-abs-abszolut-digitalis-tolomero-150mm/6.html
Válasz #959. hozzászólásra
Azt akarok még rá fabrikálni most csak egy csavar van a helyén de így az olajszintellenőrzés elég kényelmetlen.
Válasz #958. hozzászólásra
Igen, azon van egy nívópálca. ezen nem látom
Válasz #957. hozzászólásra
Az ékszíjtárcsát már én csináltam rá ez nem a gyári.Azt monda az alkesz akitől vettem,hogy IFA de az máshogy néz ki.
Válasz #956. hozzászólásra
A régi 4 hengeres Csepel motorokon volt ilyen nagy meghajtó kerekes, de ott a hengerfej kiképzése kicsit más volt, ha jól emlékszem.
Kollégák ez milyen légsűrítő lenne?Vagy 15éve vettem de nem tudom a tipusát.
Válasz #922. hozzászólásra
A lincos is kínában gyártat ugyan úgy mint a BETA.
Válasz #909. hozzászólásra
Miért csak 11000-et?Jelentsd fel a fogyasztóvédelemnél.
Válasz #948. hozzászólásra
Majd pótóljuk
Válasz #950. hozzászólásra
mindkettő nagyobb nálam és nem tudtam volna őket szétválasztani
A két politikust összehozhattad volna, persze közben a tudomásukra hozva csak a fórumon van politizálás.
Akkor azt nem mondta, hogy jó csak ..ar a kinálata?, mert kapni kapott csak keveset.
Válasz #945. hozzászólásra
haverral megkóstoltuk a páleszt. azt mondja a haver, hogy jó az anyag csak kicsi az üveg
Válasz #946. hozzászólásra
Teeeeeee!!!!!!