Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mennyire megbízható egy ilyen kis szar?Van nagy kompresszorunk ez a házhoz kéne biciklikereket meg gyerekmedencét fújtatni meg esetleg néha festegetni.Megér újonnan 16eFt-ot?
Igazából ezt a kaput leginkább kamionok fogják használni traktor csak keveset néztem én is jobban is tetszene csak igen az ár meg ez olyan helyen van hogy előtte aszfalt utána meg fehérkő van így piszok az nem lesz maximum a jég de erre meg maximum télen jobban figyelünk
Úszókapura nem gondoltál? Télen, ha ráfagy a hó a vezetősínre, le is dobhatja. Úszónál nincs ilyen gond+szennyeződés probléma sincs(15cm vastag sárréteg sem probléma a kapun, amit esetleg a trakival beviszel)
Én ilyet csináltam otthonra, kiváló.
mamánál volt olyan kutyája, aminek kb 3-4 havonta szakította el a láncot...
Hiába 3-4-5 mm vastagok voltak a láncszemek, így is, úgy is kiszakította a láncot a remek őrzőkutya... Ott állt a gázcseretelepes rácsos bódé, és mamám gázpalackokkal kereskedett, így mindennap jött a vevő...
Alkoholistákra, indiánokra rettentően haragszik,a bicikliről leszedné őket, arra kéne még megtanítani bárkit beengedjen de ki ne, egyszer volt egy olyan kutyám.
Fontos még a tartó oszlop,(ez vasúti sin) meg a betonozás a súly miatt. Ez a beton be van betonvassal vasalva, meg a szögvasba kb 60cm-ként van hegesztve beton vas, s úgy van beleszúrva a betonba, bírja súlyt.
Ez 6 méteres.
A tartó görgők, a tartás miatt fontosak, meg min akarod futtatni ez szögvason van. Tudomásom szerint általában két fajta kereket árulnak (barkácsbolt).
Szerintem meg nem közepén kell összehegeszteni hanem a nem terhelt végénél, a kereket nem rakja a végére úgysem!! Tesz kereket szerintem a végétől 1 méterre ahonnan mozgatni fogja meg a nem mozgatott végétől 2 méterre, én legalábbis így csinálnám a kaput!!!!
A 6 métereshez toldjál kettőt. Így 3 6méteres szál kell, és akkor marad 2 métered, egyéb felhasználásra. Ez a legköltséghatékonyabb.
Gyökölve hegeszd, bár mondjuk ez alapvető. Nem fog szétesni.
Sőt, mivel tolókaput akarsz, nem kell nagy falvastagságú profil sem.
neméppen a legidevalóbb téma de talán ez a legmegfelelőbb
egy 7 m-es automata kerekeken guruló kaput tervezek és ehhez kérnék tanácsokat aki csinált már ilyet. hogy mire érdemes figyelni?? meg ugye 6 m egy szál zártszelvény nekem meg kellene min 2 db 8 m-es, hol érdemes összetoldani?? keretnek 60*40-es zártszelvényt gondoltam és trapéz lemez lenne a borítás.
mimden építő tanácsot szivesen fogadok
Köszi! Biztosan jó de ennyit nem tudnák rá áldozni.
Kaptam kölcsönbe egy brutál békebeli darabot, így most átmenetileg megoldódott a problémám. 24es laposmenet van rajta, méteres csővel hajtva van benne akarat és bírja is. Látszik rajta, hogy nem ez volt az első fogós csapágya és nem is az utolsó...
Masszív, strapabíró csapágylehúzót elfogadható áron vett mostanában valaki? Ha igen hol milyet mennyiért? Most xart be ami itthon volt. És még hátra van pár cserére váró csapágy.
Köszi a válaszokat ma vetten is egyet.Úgy meg lazítja azt a csavart (amiről az üthető kulcs le fordult)"Félkézzel" tekergettem de csak úgy recsegett a csavar!!!
Úgy,hogy már meg is hozta az árát.simán oda is fért!!!
Szia!
Mivel már egy ideje sajnos nem foglalkozom mezőgazdasággal, így azóta tehergépkocsi vezetőként dolgozom, én sokat használtam. Jó dolog nagyon,csak nem tudom, a kerékagy csavarjához odaférsz-e vele.
5396 hozzászólás
Válasz #845. hozzászólásra
Dugattyús gondolom nem írta az okos a hirdetésben.
Válasz #844. hozzászólásra
Ez membrános, vagy dugyttyús?????????
Bocs a kép a gépről lemaradt
Válasz #842. hozzászólásra
csak ha olaj kenyésü,a teflonos száraz az egy hetet sem bir ki
Üdv!
Mennyire megbízható egy ilyen kis szar?Van nagy kompresszorunk ez a házhoz kéne biciklikereket meg gyerekmedencét fújtatni meg esetleg néha festegetni.Megér újonnan 16eFt-ot?
Válasz #840. hozzászólásra
kösz
Válasz #839. hozzászólásra
nekünk most egy 4 m-es úszókapu van, kézzel simán mozgatjuk
ZT Anti te az úszókapura tettél motort? Vagy ezt kézzel is lehet toligászni nekünk a szőlőbe kellene olyan 4-5 m-es lenne. kösz a legítséget
Válasz #834. hozzászólásra
Igazából ezt a kaput leginkább kamionok fogják használni traktor csak keveset néztem én is jobban is tetszene csak igen az ár meg ez olyan helyen van hogy előtte aszfalt utána meg fehérkő van így piszok az nem lesz maximum a jég de erre meg maximum télen jobban figyelünk
Attól függ milyen a vezető sín, az enyémet nem. Árban azért van eltérés, nem kevés, azt figyelembe kell venni.
Válasz #831. hozzászólásra
Külföldön voltam, a volt menyasszonyom nem tudott el menni dolgozni nem engedte ki, azóta is emlegeti, hát még én...
uszokapu.hu-n mindent megtalálsz ami a saját kivitelezéshez szükséges(méretezés, tanácsok, anyagok stb)
Válasz #819. hozzászólásra
Úszókapura nem gondoltál? Télen, ha ráfagy a hó a vezetősínre, le is dobhatja. Úszónál nincs ilyen gond+szennyeződés probléma sincs(15cm vastag sárréteg sem probléma a kapun, amit esetleg a trakival beviszel)
Én ilyet csináltam otthonra, kiváló.
Válasz #830. hozzászólásra
mamánál volt olyan kutyája, aminek kb 3-4 havonta szakította el a láncot...
Hiába 3-4-5 mm vastagok voltak a láncszemek, így is, úgy is kiszakította a láncot a remek őrzőkutya... Ott állt a gázcseretelepes rácsos bódé, és mamám gázpalackokkal kereskedett, így mindennap jött a vevő...
Válasz #831. hozzászólásra
Válasz #830. hozzászólásra
A komondorom olyan volt,hogy befelé jöhettek de kifelé már ugrott is a a csókára,és ha hozzányult valamihez még a láncot is szakította néha
Válasz #828. hozzászólásra
Alkoholistákra, indiánokra rettentően haragszik,a bicikliről leszedné őket, arra kéne még megtanítani bárkit beengedjen de ki ne, egyszer volt egy olyan kutyám.
Válasz #822. hozzászólásra
Fontos még a tartó oszlop,(ez vasúti sin) meg a betonozás a súly miatt. Ez a beton be van betonvassal vasalva, meg a szögvasba kb 60cm-ként van hegesztve beton vas, s úgy van beleszúrva a betonba, bírja súlyt.
Válasz #827. hozzászólásra
Nekem is hasonló csapásmérő kutyám van
Válasz #825. hozzászólásra
a kutyára gondolsz..Mázli a becsületes neve...
Ez 6 méteres.
A tartó görgők, a tartás miatt fontosak, meg min akarod futtatni ez szögvason van. Tudomásom szerint általában két fajta kereket árulnak (barkácsbolt).
Válasz #824. hozzászólásra
Jah Dzsimbó akart lenni
Válasz #823. hozzászólásra
Látom gyimbóóó is szeret a képeken lenni
Válasz #822. hozzászólásra
Itt az enyém kétfelé nyíló, 30*50 zárt szelvény ráadásul jó nagysúlyú, egyszerű megcsinálni...
Válasz #821. hozzászólásra
3 kerékkel gondoltam amiket egy lefektetett 40*40-es szögvas vezetne meg és igen nemgondoltam kirakni teljesen a végére a kereket
Válasz #820. hozzászólásra
Szerintem meg nem közepén kell összehegeszteni hanem a nem terhelt végénél, a kereket nem rakja a végére úgysem!! Tesz kereket szerintem a végétől 1 méterre ahonnan mozgatni fogja meg a nem mozgatott végétől 2 méterre, én legalábbis így csinálnám a kaput!!!!
Válasz #819. hozzászólásra
A 6 métereshez toldjál kettőt. Így 3 6méteres szál kell, és akkor marad 2 métered, egyéb felhasználásra. Ez a legköltséghatékonyabb.
Gyökölve hegeszd, bár mondjuk ez alapvető. Nem fog szétesni.
Sőt, mivel tolókaput akarsz, nem kell nagy falvastagságú profil sem.
neméppen a legidevalóbb téma de talán ez a legmegfelelőbb
egy 7 m-es automata kerekeken guruló kaput tervezek és ehhez kérnék tanácsokat aki csinált már ilyet. hogy mire érdemes figyelni?? meg ugye 6 m egy szál zártszelvény nekem meg kellene min 2 db 8 m-es, hol érdemes összetoldani?? keretnek 60*40-es zártszelvényt gondoltam és trapéz lemez lenne a borítás.
mimden építő tanácsot szivesen fogadok
Válasz #817. hozzászólásra
Válasz #816. hozzászólásra
Köszi! Biztosan jó de ennyit nem tudnák rá áldozni.
Kaptam kölcsönbe egy brutál békebeli darabot, így most átmenetileg megoldódott a problémám. 24es laposmenet van rajta, méteres csővel hajtva van benne akarat és bírja is. Látszik rajta, hogy nem ez volt az első fogós csapágya és nem is az utolsó...
Válasz #813. hozzászólásra És most nézem csak 52000ft.De ha gondolod csinálok képet az enyémről.
Válasz #813. hozzászólásra http://szerszambolt.com/2012/02/hidraulikus-csapagylehuzo-keszlet-con5515/
Ezt nézd meg nekem be vált.ez egy komplett készlet és ahol én vettem ott azt mondták ha törik csere!!
Válasz #806. hozzászólásra
Még egyszer köszi..megnéztem ezeket is....De az elsőt választottam...az új az csak új!!!
És a második linkeden az újak még drágábbak is!!
Üdv!
Masszív, strapabíró csapágylehúzót elfogadható áron vett mostanában valaki? Ha igen hol milyet mennyiért? Most xart be ami itthon volt. És még hátra van pár cserére váró csapágy.
Válasz #811. hozzászólásra Nekem ez bevált.De,ha nem kicserélte volna és a piacit?4000ft plusz ennyit meg ért.
Válasz #810. hozzászólásra
Vásárokba piacon 8-10eft-ér árulják de nem tom milyen minöség????????
Válasz #809. hozzászólásra Rendes boltba vettem 14145 ft Azt mondta boltos hogy a mai napot ki bírja jó ha nem ki cseréli!!( El mondtam mire kell)
Válasz #808. hozzászólásra
Mennyi volt ????Meg hol vetted?????Piacon érdemes ilyesmit venni mert láttam már ottis.
Köszi a válaszokat ma vetten is egyet.Úgy meg lazítja azt a csavart (amiről az üthető kulcs le fordult)"Félkézzel" tekergettem de csak úgy recsegett a csavar!!!
Úgy,hogy már meg is hozta az árát.simán oda is fért!!!
Válasz #805. hozzászólásra
Szevasz Atis!
Telefonszámot légyszíves amiről beszéltünk.
Válasz #805. hozzászólásra
itt is körülnézhetszZsiráfok
Válasz #804. hozzászólásra
jó árban van...!!!Köszi meg is rendelem
Mondjuk én is ezt láttam,csak pirosba
Köszi..megyek egy kávéval
Válasz #803. hozzászólásra
Zsiráf
Válasz #802. hozzászólásra
Múltkorában láttam csak nem jegyeztem meg melyik cégnél volt a neten...Valami 52+fa+5400ft volt a posta
Válasz #801. hozzászólásra
linkos
Honnan lehetne venni 1t zsiráfot???ÚJAT
Válasz #797. hozzászólásra
Frankó szerszám !
Arra van kitalálva.
Szia!
Mivel már egy ideje sajnos nem foglalkozom mezőgazdasággal, így azóta tehergépkocsi vezetőként dolgozom, én sokat használtam. Jó dolog nagyon,csak nem tudom, a kerékagy csavarjához odaférsz-e vele.
Nyomaték sokszorozó van valakinek?Mik a vélemények?MTZ
kerék agyat leszedni kellene.