Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy multicar m22-es motor hol lehet állítani a motor olaj nyomást? Olmastam hogy lehet valahol viszont ahol mondták ott nem találok állító csavart.
Ha az M25-ös Multicar a kérdéses, akkor igen, 12V.
Épp most töltöttem fel hozzá apróhirdetést:
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/haszongepjarmu-alkatreszek/multicar-m25-onindito/h_7088947
Jó estét
Érdeklődni szeretnék a multicar motoron milyen önindító van?
A multicar 12 voltrol indít???
Esetleg ifa önindító jó lehet rá???
Köszönöm a segítséget
Válasz ND #118. hozzászólásáraNekem egy 3 tagos gyári vezértömb van rajta. Útseprűt, vízszivattyút, tolólapot üzemeltettek róla. Hidromotor hajtotta a seprűt is, meg a vízszivattyút is. Hogy kardánt lehet e levenni róla azt nem tudom. Talán a főtengely elejéről.
Válasz musits #117. hozzászólásáraKöszi. Hárompontot előre ill hidrohajtást meg lehet csinálni bármelyikre vagy gyári előkészítés kell hozzá?
Kardánlehajtást lehet levenni róla vhogy?
Köszi a segítséget.
Persze hogy próbáltam :) Illetve nem tudom neked mit jelent a jól meg van rakva. 1,5 m3 kavicsot szoktam vinni vele, az kb 2500 kg.
Hátul ha jól emlékszem 12 vásznas a gumi, azok darabja 2200kg-ot bír, elöl 10 vásznas van, az 1800kg/db. Ha a nyomás nem elég bent, azt se veszem észre :)
Üdv fórumozók!Érdeklődni szeretnék,van-e köztetek olyan,akinek hosszúplatós M25-e van.gondolkodom egy ilyen gép vásárlásán,és érdekelne a véleményetek.Előre is köszönöm.
Válasz herry 74 #98. hozzászólásáraNem kapkodnak érte :) Van egy merci szervóm, azt terveztem ráépíteni. Csak hát az időfaktor... De ha ekkora az érdeklődés még lehet rá is kerül :)
131 hozzászólás
Válasz medikus #130. hozzászólásáraLe lett szedve az adagoló ház és az adagoló is és elállítodott a vezérlés.
Válasz virdzso1999 #129. hozzászólásáraEbből sokat nem tud meg senki!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy valaki nem - e tudja, hogy a multicar m25 - ös motornak az adagoló vezérlést, hogy lehet visszaállítani?!
Válasz kovacsmatyaspeter #127. hozzászólásáraCsavarfejet se?
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy multicar m22-es motor hol lehet állítani a motor olaj nyomást? Olmastam hogy lehet valahol viszont ahol mondták ott nem találok állító csavart.
Sziasztok. Multicar pótkocsija nincs valakinek eladó?
Válasz timon85 #124. hozzászólásáraJó napot!
Ha az M25-ös Multicar a kérdéses, akkor igen, 12V.
Épp most töltöttem fel hozzá apróhirdetést:
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/haszongepjarmu-alkatreszek/multicar-m25-onindito/h_7088947
3,2kW-os Primot áttétles indító tudom ajánlani!
Jó estét
Érdeklődni szeretnék a multicar motoron milyen önindító van?
A multicar 12 voltrol indít???
Esetleg ifa önindító jó lehet rá???
Köszönöm a segítséget
Válasz peter.st #122. hozzászólásáraMindegy!Nincs alumínium benne!
Sziasztok,
Az M25-ös multicar-ba milyen típusú hűtőfolyadékot szabad tenni? köszi a segítséget
Sziasztok. Keresek multicar m22höz 1db hengerszettet. Lehetőleg alapméretest. Használt de jó állapotu is erdekel.
Válasz musits #119. hozzászólásáraA tolólap, meg a seprű tartója az első lökhárítóra van felakasztva.
Válasz ND #118. hozzászólásáraNekem egy 3 tagos gyári vezértömb van rajta. Útseprűt, vízszivattyút, tolólapot üzemeltettek róla. Hidromotor hajtotta a seprűt is, meg a vízszivattyút is. Hogy kardánt lehet e levenni róla azt nem tudom. Talán a főtengely elejéről.
Válasz musits #117. hozzászólásáraKöszi. Hárompontot előre ill hidrohajtást meg lehet csinálni bármelyikre vagy gyári előkészítés kell hozzá?
Kardánlehajtást lehet levenni róla vhogy?
Köszi a segítséget.
Válasz ND #116. hozzászólásáraA jófogáson láttam eladókat. Nézd meg, hátha találsz megfelelőt.
Sziasztok. Saját részre keresnék Multicart. Ha tudtok eladót ne tartsátok magatokban. Köszönöm
Üdv mindenkinek!
Keresek első szélvédőt m25ös multicarhoz. Ha valakinek van eladó, az kérem jelezze.
Multicar M25 1db komplett kerék (10eft), 2db felni(5eft/db), 1 db külsőgumi(5eft).
motoros79@citromail.hu
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-01-17 10:57:11
Válasz Gábor81 #111. hozzászólásáraRosszúl emlékeztem, elöl-hátul is 14 PR van :)
Válasz v.zoli #109. hozzászólásáraÜdv!
Persze hogy próbáltam :) Illetve nem tudom neked mit jelent a jól meg van rakva. 1,5 m3 kavicsot szoktam vinni vele, az kb 2500 kg.
Hátul ha jól emlékszem 12 vásznas a gumi, azok darabja 2200kg-ot bír, elöl 10 vásznas van, az 1800kg/db. Ha a nyomás nem elég bent, azt se veszem észre :)
Válasz atti212. #104. hozzászólásáraAz a baj,hogy már hivatalos forgalmazóknál elfogyott,de lehet más számúval,gyártásúval helyettesíteni.
Válasz Gábor81 #83. hozzászólásáraSzia!
Nem tudom próbáltad már ha jól megvan rakodva a Multicar ezek a gumik menyire bírják a terhelést?
Válasz herry 74 #103. hozzászólásáraAz anyagom megvan hozzá. Csinálok is rá mindenképpen.
Válasz atti212. #105. hozzászólásáraHidegen az enyém is füstöl. De meleg motornál már nem. A porlasztó számát nem ismerem.
Válasz atti212. #105. hozzászólásáraOlyan,mint a nagy tesó!IFA!!!
https://www.youtube.com/watch?v=NyHFiasPnUc
Ez mind igy füstöl ha kicsit hidegebb? Vagy azért van olyan ami jobbnak mondható?
Nektek a 25-ös multiban gyári porlasztó van az sd 1z4-1 vagy valami más számú?
Válasz musits #102. hozzászólásáraJo aki igy 4áér télen magasito lesz rajta!
Lassan elkészül a plató is.
Üdv fórumozók!Érdeklődni szeretnék,van-e köztetek olyan,akinek hosszúplatós M25-e van.gondolkodom egy ilyen gép vásárlásán,és érdekelne a véleményetek.Előre is köszönöm.
Válasz Gábor81 #99. hozzászólásáraMennyi ft van az adója meg az összes költsége .hogy fekete redszámos
Válasz herry 74 #98. hozzászólásáraNem kapkodnak érte :) Van egy merci szervóm, azt terveztem ráépíteni. Csak hát az időfaktor... De ha ekkora az érdeklődés még lehet rá is kerül :)
Válasz Gábor81 #97. hozzászólásáraHa elkel akkor nem kell szervo
Válasz herry 74 #96. hozzászólásáraMármint akkor mi lesz?
Válasz Gábor81 #93. hozzászólásáraÉs ha elkel?
Ma elindítottam a bakszekeret. Jó jel, ha a motor szépen jár. Kicait jobb kedvem is lett.
Válasz Gábor81 #92. hozzászólásárazmusits@freemail.hu
Válasz herry 74 #91. hozzászólásáraDe, egy szervó is tervben van :)
Csinálok majd!
Válasz musits #86. hozzászólásáraMailcímed? Próbáltam itt írni, de nem működik.
Válasz Gábor81 #85. hozzászólásáraKormányozni biztos nehezebb?Tegyél már fel egy közeli képet a kerekekröl
Érdekel valakit egy 2hengeres motor?
Válasz medikus #88. hozzászólásáraÉn átalakítottam egy 15.3-mas felnit, így nem lóg ki hátul sem, épp síkban van a platóval meg egy nyomon is jár.
Válasz Gábor81 #85. hozzászólásáraMikor nekem volt,a belső kerék mellé,feltettük simán a vágóasztal kocsi kereket,(10/75x15.3)elfért!
Válasz Gábor81 #85. hozzászólásáraMikor nekem volt,a belső kerék mellé,feltettük simán a vágóasztal kocsi kereket,(10/75x15.3)elfért!
Válasz Gábor81 #85. hozzászólásáraMikor tudok elmenni hozzád?
Válasz herry 74 #84. hozzászólásáraBelülre ki van szúrva egy felni közepe, az fogja fel a fékdobot.
Válasz Gábor81 #83. hozzászólásáraIgy a belsö agyon nincs semmi csak a külsön?
Válasz herry 74 #82. hozzászólására10/75 15.3 Elöl és hátul is.
Első BKT, hátsó Voltyre
Az ikerkerékkel lementél a fűre, lehetet húzni, tolni. Így elmegy szinte bárhol :)
Válasz Gábor81 #55. hozzászólásáraMilyen gumik vannak hátul?