Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Hidraulika, hidromotor új
- Műtrágya árak új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Használtgép-piac új
937 hozzászólás
Van jobb kép is munka közbenről, csak nincs itt az adathordozó
Válasz #431. hozzászólásra
Varom a kepeket!
Válasz #429. hozzászólásra
Az amelyiken kultivator kapak vannak és amelyiket 8000-es jd huzgalt?
Köszi Uram!
Válasz #430. hozzászólásra
Szia! Miénk a multi. Elöl van a 15 késes mező, utána a dupla csillagtárcsa, majd a kerekei, és a végén a másik dupla csillagtárcsasor. Még egy kiegészítő lezáró hengersort is tettünk rá. 600 mm átmérőjű léces henger zárja a szerelvényt. A hengert a Ferro-Flexel gyértattuk le, tehát nem gagyi összetákolt valami. Megpróbálok képet feltenni róla.
Milyen művelőegységgel van?esetleg képet tudnál felrakni?
Szép napot!
Galgahévízen eladóvá vált egy Multitiller.
20/3560284
Válasz #427. hozzászólásra
Mi kellene hozzá pontosabban?
add meg a számod felhívlak ezügyben
?
?????senki????
Üdv nektek.Segitséget szeretnék kérni,hogy tudnék egy nk-5.5-ös kultit,de eléggé hiányos.Alig használt,és ez látszik is rajta.Hol lehet hozzá alkatrészkatalógust beszerezni,vagy alkatrészt?Köszönöm a segítséget.
Válasz #422. hozzászólásra
Hány lovas géppel húzod ?
Mert gondolkodok én is egy ilyen gépen a 210-es nyuszi után
Tehetnel fel kepeket a munkarol!
üdv
Na ma kipróbáltam a multitillert hát meglepődtem egyrészt azon hogy milyen jó munkája van másrészt azon hogy mennyire nehéz húzni 4 méteres és a ferga 3 A val Bvel viszi nyakig engedve, azt vettem észre hogy a jobban kiszáradt szántáson jobban visszi, azért kellene elé a 250 le! de nagyon meggyőzött a munkája!
Tetszik!
Igen arra akarnam,mert tavaly lattam hogyan dolgozot a szantason,raadasul olyan volt bint a beton,meg mondtam magamban,hogy ezt mivel fogjak eldolgozni,aztan csak neztem!
Válasz #418. hozzászólásra
ez most már szántáselmunkálósra fogod felöltöztetni ??
Ja amugy gratula,egy kis jo tanacs a csapagyakat szetszednem es kicserelnem benne a porfogokat aztan egy jo zsirzas neki!
Hat e is mar megakarnam csinallni a multit csak vaz kellene,mert a lapok megvannak,majdnem tiszta ujjak!esetleg ha valaki tudna valami eladot az jo lenne!
Válasz #415. hozzászólásra
No kérem újabb tag a klubban :)
Jó lesz az csak ki kell tapasztalni.Válaszoltam az üzenetedre :)
Válasz #15. hozzászólásra
Grat hozzá!
3m-es? Azért lehet a ferga térdreereszkedik majd előtte. Felénk a 4 m-est 300lóval húzzák és kell is neki. Igaz azokon ritkább osztású hosszabb szárú duplaszívkapák vannak. Príma talajt tud csinálni. De izgazából száraz talajokon jön ki az előnye, nem rögeli fel a talajt.
Megérkezett a Multitiller már nagyon várom a próba köröket!
Ha valaki tudna segíteni alkatrész katalógusban akkor azt megköszönöm!
Illetve kapákkal valaki próbált már talajt csinálni vele esetleg tarlóhántás!?
Válasz #413. hozzászólásra
Húzni van minek mert a G-210-es húzná . Csak azért kezdtem el ezeken gondolkodni mert viszonylag jó áron lehet néha találni és most is olyan kemény a föld felénk hogy az IH nehéz tárcsa sem megy bele rendesen .
Válasz #411. hozzászólásra
Tarlóhántásra egyik sem jobb alaphelyzetben, mindkettőn kettősszív kapák vannak és azok ha gyomos a tarlód meghagyják a gazt a kapák között,a multti. ráadásul keskeny nemhaladós szerintem tarlóthántani, viszont ha az NK 5.5-ön lecseréled a kettőszszívkapát sima lúdtalp kapára az nagyon szépen dolgozik kivágja a gyomot könnyű húzni 150 LE elég neki sekélyen tapasztalatból mondom, viszont ha nagy a szár-szalma tömeg az meg betúr sekélyen húzva az az egy baj van vele különben jobb lenne mint egy rövidtárcsa. Kukorica után az más akkor miond kettő jó lehet az eredeti kapával mélyebben húzva. Csak legyen ami elhúzza.
Válasz #411. hozzászólásra
Vagy esetleg egy Conser till ?
Tarlóhántásra tárcsa helyett jobb egy mutitiller szerintetek ? Főleg őszön a kukorica tarlóban milyen munkája lehet ? Vagy esetleg egy NK-5,5-ös jobb lenne erre a célra ?
Üdv!
Ha valaki esetleg Multitillert keres, itt lesz egy eladó:
Gépárverés
Válasz #387. hozzászólásra
Tdm,az milyen szinu multi amit tudsz vagy tudtal,piros vagy sarga?
Válasz #407. hozzászólásra
arra hogy nagyon jó minőségű lett ez a magágy!
Mire gondoltal ezzel?
Válasz #396. hozzászólásra
ez már kertészeti minőség kérem !!!
Ja meg persze a szarassag is hozzatett,hogy nem hantos.
Ez mar egyszer meglett grubberozva,a kototseget nemtudom,mert nalunk sk-ban mashogy van,ez olyan tablan volt,hogy az eleje kurva kemeny meg a vege es foltokban puhabb!
Milyen kötöttségű ez a talaj?
Nem vagyok en ideges!
Válasz #400. hozzászólásra
Nemtom mit idegeskedsz állandóan.
Itt konkretan arpa utann buza,de nemtudom miert olyan fontos?
Válasz #398. hozzászólásra
Itt konkrétan mi volt vetve mi után?
Meg megy ra a mutragya utanna belevan dolgozva kompaktorral es utanna a vetes .
Frankó.
Aztán mivel vettek ebbe?
Epp most nezegettem a kepeket,itt latni,hogy milyen szepen dolgozik (szerintem).
Válasz #394. hozzászólásra
Köszi!
Tavaszra lesz z.borsó alá.
Kicsit furcsa az idő ,nem szeretnénk a véletlenre bízni.
Válasz #390. hozzászólásra
Koszi a fotokat,szepen dolgozik,na es mi ala keszitted,vagy tavaszra csinallod?
Árat nem tudsz? Kellene nekem is. Mennyi lehet métere?
Egy ékgyűrűs rövidtárcsával ollyan munkát produkáltál volna ugyanitt mint a mese!
Válasz #390. hozzászólásra
Borsó lesz benne?
Válasz #386. hozzászólásra
No kérem beindultunk!
Kis ízelítő fotók aztán majd videó is lesz.
Hello erdekelne,komaromtol mennyire van,meg hogy milyen allapotban vannak a lapok es kb.milyen az ara?
Válasz #386. hozzászólásra
nem elfelejtve!
csak olyan jól jöttek ki az eke alól a földek hogy nem vettük elő....