Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mihaszna #14007. hozzászólásáraNa nekem is pont ezek miatt van hányingerem amikor olvasok valami nagyotmondó szalagcímet. Meg a kedvencem ami úgy kezdődik hogy: "Kész! Vége." Aztán valami apró kis semmiségről van szó.
De az is érdekes hogy amivel ez a retkes média nekiáll jobban foglalkozni az elszaródik.. Ha meg leszarnák akkor minden menne a maga medrében nyugodtan
Válasz envagyok2 #14014. hozzászólásáraTavaly próbáltam a másolást, nem igazán ment, azóta elengedtem.
Még a tápanyagtervet kell megcsinálnom holnap, aztán finító.
Válasz Gandhy #14012. hozzászólásáravégeztél a naplóval?
hogy a retekbe lehet táblájat meg műveletek átmásolni? megőrülök, ha mindegyiket külön kézzel kell felvinnem
Sziasztok!
Zalaszentgróton /Zalaudvarnokon/ van kínálatban Fertisun mütrágya elég széles választékkal, viszonylag alacsony árakon.
Van valaki a környékről? Léttező cég, vagy megint valami átvágás?
Válasz mihaszna #14007. hozzászólásáraA MOL már be is jelentette! 3 ès nègy forinttal lesz olcsóbb bmeg! Azèrt ez bejelentèsre èrdemes összeg,ne szrjál be! Tulèljük. bejelentette. Ez igen.
Az hogy erősödik a magyar fizetőeszköz és nem 410 forint lesz egy euró hanem csak 408, az még kamion tételnél is csak kb 5000 forint árcsökkenést jelent. Annyit van aki borra valónak oda ad a kamionosnak, ha ügyesen be tolat és nem megy el fél nap mire beáll.
Olyan ez mint mikor írják hogy "zuhannak az üzemanyag árak" vagy
"most kell tankolni"...."óriásit csökkennek az üzemanyagárak"
Meg nyitom a cikket és látom hogy két forinttal olcsóbb lett literenként.
Tehát a Suzuki 40 literes üzemanyag tankját, nem 24.400 forintért tankolom meg hanem 24.320-ból. Hát mondjátok rám hogy szórom a pénzt de Én azt az 50-60-70 akár még nyolcvan forintot is van hogy ott hagyom. Nekem is mondta már benzinkutas/boltos a pár forintra hogy "jól van majd legközelebb behozod" mikor látta hogy nehezen jön ki az a 20-as vagy 50-es.
Ennyit az újságok hatásvadász címeiről, meg a forint erősödésről, hihetetlen árcsökkenésekről. Milliós tételnél egy-két ezer forint
Válasz Devyd #14001. hozzászólásáraSzerdától tovább emelik a nitrogén műtr. árait, állt a pénteki hír levelükben. Múlthét közepén 150.e felett volt. Azóta erősödött a forint, azért lett többek között valamivel olcsóbb..
Válasz Devyd #14001. hozzászólásáraNapraforgó 2q NPK 10/26/26 vagy 8/24/24. Attól függ, mi lessz a kereskedő raktárján. Kényszer esetben NPK 15/15/15 2-2,2q.
Válasz termelo #13994. hozzászólásáraNe próbálkozzál vele kamuhirdetés.
Én írtam neki, visszahívott persze privát számról és a házhozszállítás utáni fizetés az mindjárt felét előre kéri.
Válasz .Richard. #13990. hozzászólásáraMár én is kaptam a facén hogy a törököknél van egy rokonom s sok sok pénzt hagyott rám mint névrokonára! de nem foglalkoztam nem válaszoltam csak azt küld a lét s felezünk! Hát azóta sem küldte a lét! Én nem küldtem semmit neki! gondolom az lett volna repülő jegyre meg szállásra küldjek valamennyit. Nem is érdekelt.
Válasz Ares 826 #13989. hozzászólásáraNem! kapcsolatba lehet lèpni Mester McDonald's úrral,aki majd adja a Dollárt. van ismerős akinek a Facebook feldob egy 2millás nyeremènyt,ha befizeti a 20ezret estig. Befizeti bmeg. Be. Meg várja a nyereményt. Ennek is már irták,az tuti.
Válasz szabika #13970. hozzászólásáraErre gondoltál """"""Karbamid 46%-os (UREA) nitrogén valamint
27% Pètisó ,,39%Komplex műtrágya érkezett csornai melletti raktárunkba. Kiszerelése 700 kg-os big-bag . EU-s certifikáttal rendelkező november végi friss gyártású kiváló áru.Ár: 9800,-ft+áfa/q Fizetés az áru átvétele után számla ellenében.Minimum vásárolható mennyiség: 700 kg. Kedvezményesen szállítunk akár
A hirdető elérhetőségei:
Hirdető neve: Nyilas Istvan
E-mail:
xxxxxxxxxxxxxxxxxx@xxxxx.xxx
Telefonszám:
+36xxxxxxxx
Cím: Magyarország
Győr-Moson-Sopron
Csorna"""""""""""""""""""""""""
Válasz Gazdász93 #13971. hozzászólásáraBruttó vagy nettó?Mert én tegnap vettem kis zsákost nettó 16400-ért pár q-át,van 3ha búza csak adok neki valamit kezdésnek.Tavasszal meg meglátjuk hátha alakul az ára jó irányban.
14022 hozzászólás
https://www.agroinform.hu/szantofold/meg-ilyet-ez-a-gazda-rengeteget-sporol-a-mutragyan-sajat-maga-gyartja-video-79000-001
Válasz bendix #14018. hozzászólására147 000ft/T de ugyan annyi npk is venni kell akció nélkül 151 000ft/T
Válasz mihaszna #14007. hozzászólásáraNa nekem is pont ezek miatt van hányingerem amikor olvasok valami nagyotmondó szalagcímet. Meg a kedvencem ami úgy kezdődik hogy: "Kész! Vége." Aztán valami apró kis semmiségről van szó.
De az is érdekes hogy amivel ez a retkes média nekiáll jobban foglalkozni az elszaródik.. Ha meg leszarnák akkor minden menne a maga medrében nyugodtan
Válasz bendix #14018. hozzászólásáraÁllítólag tegnap volt a bejelentett áremelés, akkor ma azt akciózták le
Hallottatok valamit a mai Bige akcióról?
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-30 08:48:36
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-30 08:48:03
Válasz envagyok2 #14014. hozzászólásáraTavaly próbáltam a másolást, nem igazán ment, azóta elengedtem.
Még a tápanyagtervet kell megcsinálnom holnap, aztán finító.
Válasz Gandhy #14012. hozzászólásáravégeztél a naplóval?
hogy a retekbe lehet táblájat meg műveletek átmásolni? megőrülök, ha mindegyiket külön kézzel kell felvinnem
Válasz Gandhy #14012. hozzászólásáraVan neve a Facebook-on, Sáska Sándor.
Válasz envagyok2 #14011. hozzászólásáraHa lesz holnap 20 fok, elmotorozom arra
Ahova a térkép mutat, van egy TSZ telep, arra emlékszem.
1. Arrafele nincs fehérember
2. Nincs cím, telefonszám
3. 15 ezer vs. 10 ezer, ki az a hülye, aki 2/3 áron értékesít, Teréz anya?
Annyira olcsó, hogy titokban akarja eladni, ekkora mennyiség csak nem lehet lopott?
Válasz Gandhy #14010. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/input/tapanyag/akcios-aron-rendelheto-minosegi-mutragya/h_7474574?ref=e70d40b4
Válasz Sk Laci #14009. hozzászólásáraCégnév sokat segítene
Sziasztok!
Zalaszentgróton /Zalaudvarnokon/ van kínálatban Fertisun mütrágya elég széles választékkal, viszonylag alacsony árakon.
Van valaki a környékről? Léttező cég, vagy megint valami átvágás?
Válasz mihaszna #14007. hozzászólásáraA MOL már be is jelentette! 3 ès nègy forinttal lesz olcsóbb bmeg! Azèrt ez bejelentèsre èrdemes összeg,ne szrjál be! Tulèljük. bejelentette. Ez igen.
Válasz RARGAkèny #14005. hozzászólására"Azóta erősödött a forint, azért lett többek között valamivel olcsóbb.."
Az hogy erősödik a magyar fizetőeszköz és nem 410 forint lesz egy euró hanem csak 408, az még kamion tételnél is csak kb 5000 forint árcsökkenést jelent. Annyit van aki borra valónak oda ad a kamionosnak, ha ügyesen be tolat és nem megy el fél nap mire beáll.
Olyan ez mint mikor írják hogy "zuhannak az üzemanyag árak" vagy
"most kell tankolni"...."óriásit csökkennek az üzemanyagárak"
Meg nyitom a cikket és látom hogy két forinttal olcsóbb lett literenként.
Tehát a Suzuki 40 literes üzemanyag tankját, nem 24.400 forintért tankolom meg hanem 24.320-ból. Hát mondjátok rám hogy szórom a pénzt de Én azt az 50-60-70 akár még nyolcvan forintot is van hogy ott hagyom. Nekem is mondta már benzinkutas/boltos a pár forintra hogy "jól van majd legközelebb behozod" mikor látta hogy nehezen jön ki az a 20-as vagy 50-es.
Ennyit az újságok hatásvadász címeiről, meg a forint erősödésről, hihetetlen árcsökkenésekről. Milliós tételnél egy-két ezer forint
Van ahol elég olcsó lehet.https://www.facebook.com/reel/975200727828361
Válasz Devyd #14001. hozzászólásáraSzerdától tovább emelik a nitrogén műtr. árait, állt a pénteki hír levelükben. Múlthét közepén 150.e felett volt. Azóta erősödött a forint, azért lett többek között valamivel olcsóbb..
Válasz Bárány #14003. hozzászólásáraAkkor ezt nem csak Én látom így.
Válasz Devyd #14001. hozzászólásáraSemmit. Kénytelen nagyobb gyökérzetet növeszteni, ami aszályos nyáron előny.
Válasz Devyd #14001. hozzászólásáraNapraforgó 2q NPK 10/26/26 vagy 8/24/24. Attól függ, mi lessz a kereskedő raktárján. Kényszer esetben NPK 15/15/15 2-2,2q.
Pétisóra már 146.000/t +fa mondanak.
Kukorica,szotyi mellé ki mit rak starternek?
Válasz Sk Laci #13997. hozzászólásáraKábé annyira, mint az eredeti Rolex 20 ezerért.
Ez szerintem egy Szia Uram! hirdeti
Válasz szabika #13970. hozzászólásáraHát na, van humoruk és csor-nának és esetleg csóró lesz a vevő rövid úton.
Üdv Mindenkinek!
Szolnok megyei műtrágya árakról tudna valaki információt adni?
Válasz szabika #13970. hozzászólásáraPéti ára engemet is megfogott. Csak nem tudom mennyire valós, a 2/3-os piaci ár.
Válasz termelo #13994. hozzászólásáraNe próbálkozzál vele kamuhirdetés.
Én írtam neki, visszahívott persze privát számról és a házhozszállítás utáni fizetés az mindjárt felét előre kéri.
Válasz arezabeth #13983. hozzászólásáraHa Dr. Mack Dániel lenne, elhinném...
De így???
Válasz szabika #13970. hozzászólásáraHali!
Hol találtad ezeket az árakat?
Én elfeleznék valakivel 1 kamiont !
Válasz .Richard. #13990. hozzászólásáraSzakálas trükk, de még mindig van aki beveszi.
Válasz .Richard. #13990. hozzászólásáraMár én is kaptam a facén hogy a törököknél van egy rokonom s sok sok pénzt hagyott rám mint névrokonára! de nem foglalkoztam nem válaszoltam csak azt küld a lét s felezünk! Hát azóta sem küldte a lét! Én nem küldtem semmit neki! gondolom az lett volna repülő jegyre meg szállásra küldjek valamennyit. Nem is érdekelt.
Válasz .Richard. #13990. hozzászólására13986ra ment,csak fèlrement valamièrt.
Válasz Ares 826 #13989. hozzászólásáraNem! kapcsolatba lehet lèpni Mester McDonald's úrral,aki majd adja a Dollárt. van ismerős akinek a Facebook feldob egy 2millás nyeremènyt,ha befizeti a 20ezret estig. Befizeti bmeg. Be. Meg várja a nyereményt. Ennek is már irták,az tuti.
Válasz Igazi Földönfutó #13987. hozzászólásáraMiden betűje kamu kamu!
Romániában a műtrágya genezis 1720lej román műtrágya 27%5+7 ugyanaz mint a genezis 1680lej ezek nettó árak
Válasz Koczka József #13985. hozzászólásáraAttól még vagy tévedés vagy kamu.
Válasz arezabeth #13983. hozzászólásáraRemélem anyádnak kell koporsóra a pénz.
Válasz Igazi Földönfutó #13979. hozzászólásáraEnnek mi köze van ahoz hogy te nem olvastad végig, de írási kényszered volt? Le van írva FIZETÉS SZÁLLÍTÁS UTÁN.
Válasz arezabeth #13983. hozzászólásáramèg azt is nehéz elhinni,hogy megsütött a nap. Hiszen az sem süt.
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-27 15:50:28
Válasz arezabeth #13980. hozzászólásáraEnnyi pénzért hozzá se nyúlok a billentyüzethez.
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-27 15:50:08
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-01-27 15:50:53
Válasz Koczka József #13978. hozzászólásáraMár megvettél egy kamionnal?
Válasz Igazi Földönfutó #13977. hozzászólásáraOlvasd már el, legalább mielőtt írsz valamit.
Válasz szabika #13970. hozzászólásáraHa előre kell fizetni,akkor valószínű átverés.
Válasz szgyuri82 #13973. hozzászólásáraAkár egy bb zsákkal is. Itt Borsodban.
Válasz szabika #13970. hozzászólásáraErre gondoltál """"""Karbamid 46%-os (UREA) nitrogén valamint
27% Pètisó ,,39%Komplex műtrágya érkezett csornai melletti raktárunkba. Kiszerelése 700 kg-os big-bag . EU-s certifikáttal rendelkező november végi friss gyártású kiváló áru.Ár: 9800,-ft+áfa/q Fizetés az áru átvétele után számla ellenében.Minimum vásárolható mennyiség: 700 kg. Kedvezményesen szállítunk akár
A hirdető elérhetőségei:
Hirdető neve: Nyilas Istvan
E-mail:
xxxxxxxxxxxxxxxxxx@xxxxx.xxx
Telefonszám:
+36xxxxxxxx
Cím: Magyarország
Győr-Moson-Sopron
Csorna"""""""""""""""""""""""""
Válasz Gazdász93 #13971. hozzászólásáraBruttó vagy nettó?Mert én tegnap vettem kis zsákost nettó 16400-ért pár q-át,van 3ha búza csak adok neki valamit kezdésnek.Tavasszal meg meglátjuk hátha alakul az ára jó irányban.
Válasz Koczka József #13972. hozzászólásáraSzia!
Az a kisebb tétel mennyit takar?