Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Borz #6383. hozzászólásáraEz a drágulás nekem se tetszik, egy hete még csak 600 eurót mondtak, mostan, hogy rendeltem 610 euró lett Azt a 10 tonnát valahogyan kibírom. ősziek alá 2q amofoszt akartam szórni, de ilyen árak mellett jó lessz az 1 q is. Majd ha lejjebbmegy a jövőben az ára, akkor megemeljük a dózist.
Ma megrendeltem a következő évi növényekhez az Amofosz 12/52 mütrágyát. 610 euró/tonna árat mondtak /350 Ft/euró árfolyamnál 213 500 Ft/tonna/.
Jól elszaladtak az árak......
Válasz Sk Laci #6376. hozzászólásáraSzia Laci, azért nem írok le árat ezekre, mert nem az a célom, amiért újfent beregisztráltam, hogy kapjam vissza a dap,map,10-26,8-24 stb válaszokat: ettől én olcsóbban veszem meg Kevesebb árréssel is be kellene érni, meg a konkurenciánál ennyi meg ennyi stb.!
Nem kell elfelejteni, hogy amennyiért vette a jó ember tavaly, az a mostani árakkal köszönő viszonyban sincs. Így semmi értelme nincs az írogatásnak.
Remélem megérted.
Mint ahogy írtam a mai első levelemben: 2 termékről adtam hírt!
Nem titok azonban, hogy nyugat eu-ban elszaladt a nitrogén ára! Farmer Úr meg kb leírta foszfort.
További szép napot.
Válasz jozsef.gordos #6366. hozzászólásáraKöszönjük szépen!Az oroszt a Nyíregyházi Agroker től kérdeztük a polifoskát pedig a kert plusz Kft Kecskemét ha gondolod től a számokat.De lehet hogy nekik elég egyszámjegyű nyereség is?!:)
Válasz Szabi. #6354. hozzászólásáraÍgy van, a klímavédelem ezt diktálja. Foszfort ha januárban vetted, lehetett 114-117e, kevesebb nem, ha igen veszünk Tőled legközelebb!
Válasz Szabi. #6352. hozzászólásáraAltoterrát ajánlom Neked Szabi. Korrekt, jó áron és feltételekkel adják. Ha kell kapcsolat adok. Vett Aurora 10-26-26, Nitrophoskát, Entec es Utec is van, dap, map lesz nekik mikor kell, szóval mindenünk, de ha van kite és ikr közeledben, ott is van de nem olyan széles skála, mint Altoterra.
Jo pihenést!
Válasz jozsef.gordos #6353. hozzászólásáraTavaly volt 10 26 26 ha jól emlékszem orosz gyártmány volt, de nem biztos, nagyon meg voltam vele elégedve. Idénre már csak 8 24 24 volt, ezt még november elején lefoglaltam március 15 körüli kiszállitással. Hívtam is a céget mikor szállitják. Válasz utánanéznek, de visszajelzés nem érkezett.
Ünnepek után szeretném elkezdeni a vetést időjárás fügvényében, remélem addigra megjön.
Válasz Sk Laci #6351. hozzászólásáraKöszönöm. Gondolom nem a tavasziak alá akarod, így amennyiben nem sürgős és vége ennek a vírus őrületnek szívesen megyek Hozzád. Többit privátban, a napokban, ha nem gond.
Válasz Szabi. #6346. hozzászólásáraSzia Szabi, most magas az ár mindenhol, pláne ha van készleten adott cégnek, ha nincs, jobb az ár és több az ígéret is! Ne számíts 117.000-122.000 árra. Jóval több most. A helyzet az, hogy a globális piac megadja a magasabb árat. Pl Észak v Dél Amerika, de Ázsia is, oda viszik a gyártók. Nekünk jön be jó pár uszály Aurora NPK 10-26-26, kb 5-10e to lesz szabadon fogható hamarosan, de amúgy jön be folyamatosan. Hol vagy helyileg?
Üdv
Válasz blonde.zsj #6343. hozzászólásáraSzia Blonde.zsj,
Örülök annak, amit írsz. Érdemes ősszel starterként Entec NPK 20-10-10+3S vagy 13-10-20+3S, majd első fejtrágya Entec 26N-13S. Fontos azonban tudni mennyi a P,K ppt. Kísérletekben ezeket az összetételeket használjuk. A ként mi elemi kénként adjuk meg, szorzó 2,5 a kén-trioxidhoz.
Üdv
Válasz jozsef.gordos #6341. hozzászólásáraPont Entec mutragyaval kiserletezek idén a 26-13 kenessel, bár, ha beválik ősszel is valami Netec komplexet szeretnek búza ala
Válasz Gandhy #6339. hozzászólásáraSzia Gandhy,
Gondolom a Nitrophoskánkat használod. 3x15 vagy 12-20-12, esetleg 13-10-20 kloridos. Belga és Német gyárakban készül, valóban jó termék. Súlya van, tömör, homogén szemcsés és 90% feletti oldhatóság jellemzi.
Örülök, hogy jónak találod, mert hogy nem kell vésni a vasat.
Szíves figyelmedbe ajánlom az Entecet is. Entec komplex starternek, Entec kénes vagy Utec karbamid fejtrágyának és nem szükséges több tápanyag utánpótlás, max. mikroelem levélre. 2 taposással, idővel, gázolajjal meg van oldva. Fontos az is, hogy környezetbarát, nincs kimosódás és kipárolgás.
Jó pihenést és ha szereted a meccset, jó szurkolást!
Válasz Mf-es? #6337. hozzászólására Igen,ami negatívum náluk az a kiszállítás, vagy még készleten nem lévő műtrágyát is eladnak, tavaly nagyon sokat vártam hogy leszállítsák,napról napra hívogattam őket. ráadásul előre kifizettem. Idén 1 fokkal jobbak voltak, + szállításban is erősödtek, meg utólag fizetek. A ter. képv. amúgy jönnek mennek a cégtől..
13837 hozzászólás
Válasz Borz #6383. hozzászólásáraEz a drágulás nekem se tetszik, egy hete még csak 600 eurót mondtak, mostan, hogy rendeltem 610 euró lett Azt a 10 tonnát valahogyan kibírom. ősziek alá 2q amofoszt akartam szórni, de ilyen árak mellett jó lessz az 1 q is. Majd ha lejjebbmegy a jövőben az ára, akkor megemeljük a dózist.
Válasz Borz #6384. hozzászólásáraElírták, 79.000 a helyes ár.
és a kálisó csak most fog ugrani, belorszból jö9tt a legtöbb. mai napig.
Válasz Sk Laci #6382. hozzászólására27 nitrogén (kite) 97.000!!
Ezt most vagy elírták az ajánlatban vagy én nem tudom mi van itt...
Válasz Sk Laci #6382. hozzászólásáraNe is mond, 2-3 hete 205.000 vettünk. Viszonyításképp: tavaly 135.000 vettük.
50%-60% os drágulás! Vicc...
Ma megrendeltem a következő évi növényekhez az Amofosz 12/52 mütrágyát. 610 euró/tonna árat mondtak /350 Ft/euró árfolyamnál 213 500 Ft/tonna/.
Jól elszaladtak az árak......
Genezis akciós árakat tud valaki?
Akció !!!!!
Érdeklődjön Genezis üzletkötőjénél !
Válasz Ares 826 #6378. hozzászólásáraEz Map vagy Dap ára, nem jegyeztem meg.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6371. hozzászólásáraEz a 27% nitrogén ára???????????
Válasz Sk Laci #6376. hozzászólásáraSzia Laci, azért nem írok le árat ezekre, mert nem az a célom, amiért újfent beregisztráltam, hogy kapjam vissza a dap,map,10-26,8-24 stb válaszokat: ettől én olcsóbban veszem meg Kevesebb árréssel is be kellene érni, meg a konkurenciánál ennyi meg ennyi stb.!
Nem kell elfelejteni, hogy amennyiért vette a jó ember tavaly, az a mostani árakkal köszönő viszonyban sincs. Így semmi értelme nincs az írogatásnak.
Remélem megérted.
Mint ahogy írtam a mai első levelemben: 2 termékről adtam hírt!
Nem titok azonban, hogy nyugat eu-ban elszaladt a nitrogén ára! Farmer Úr meg kb leírta foszfort.
További szép napot.
Válasz jozsef.gordos1 #6372. hozzászólásáraAmofosz 12/52 és NPK 10/26/26 hol mozog BB csomagolásban kamion tételnél?
Válasz jozsef.gordos1 #6372. hozzászólásáraBig like, hogy most mindjárt beírtad a kondíciókat is
De miért kellett új felhasználóval regisztrálnod?
És, hogy lásd a jószándékot, itt a kattintható linked: Entec infó
Valamiért nem tudom beilleszteni a linket.
Keresőbe elég beírni: Eurochem Entec
Üdv
GJ
Válasz jozsef.gordos1 #6372. hozzászólásárahttp://
Üdvözlök Mindenkit!
Két termékünkről szeretnék említést tenni.
Akciózzuk a következő 2 terméket:
Eurochem Entec NP 25-15, BB700, előrefizetéssel Eurochemtől rendelve 120.000.-+Áfa Csepel telepi ár.
Entec NPK 13-10-20, BB700, előrefizetéssel, Eurochemtől rendelve 120.000.- + Áfa Újszilvás telepi ár.
Fenti árak minimum 24,5 tonnás rendelésre vonatkoznak.
Entecről infó itt:
http://
Tfon: +36-30-650-2012
E-mail: jozsef.gordos@eurochemgroup.com
Szép napot mindenkinek!
Válasz Ares 826 #6370. hozzászólására185000 Map vagy Dap, azt elfelejtettem.
Kollégák hol jár most a mükaki ára ki mit tud az árakról??????
Válasz Dns8 #6368. hozzászólására Kemény az öreg remélem sikerül neki
Válasz jozsef.gordos #6366. hozzászólásáraKöszönjük szépen!Az oroszt a Nyíregyházi Agroker től kérdeztük a polifoskát pedig a kert plusz Kft Kecskemét ha gondolod től a számokat.De lehet hogy nekik elég egyszámjegyű nyereség is?!:)
Az Entec akciónk a készlet erejéig tart.
Az elérhetőségem adott.
Köszönöm a lehetőséget.
Vigyázzatok magatokra és sok sikert mindannyiótoknak!
Válasz ZuzoBayer #6364. hozzászólásáraNem. :) Ennyiért max Fekete tenger keleti felén pakolják be :)
Jó pihenést!
Válasz jozsef.gordos #6363. hozzászólásáraLol! Adják telefonszámot?:) Vagy ha a konkurencia kimondja akkor sem hiszed el?:)
Válasz ZuzoBayer #6362. hozzászólásáraHaha! Jó éjt!
Mai ár 10-26-26 Phosagro orosz kamion tétel 126.000/tonna polifoska 8-24+24 124.000/tonna kamion tételben...
Válasz jozsef.gordos #6360. hozzászólásáraNem eladó !!!
Válasz Szabi. #6354. hozzászólásáraÍgy van, a klímavédelem ezt diktálja. Foszfort ha januárban vetted, lehetett 114-117e, kevesebb nem, ha igen veszünk Tőled legközelebb!
Válasz Sk Laci #6356. hozzászólásáraHa phosagro, az is jó minőség, ha Eurochem még jobb ????
Polifoskát kitől rendelted?
Válasz jozsef.gordos #6355. hozzászólásáraJóval kevesebb volt......
Válasz Szabi. #6352. hozzászólásáraAltoterrát ajánlom Neked Szabi. Korrekt, jó áron és feltételekkel adják. Ha kell kapcsolat adok. Vett Aurora 10-26-26, Nitrophoskát, Entec es Utec is van, dap, map lesz nekik mikor kell, szóval mindenünk, de ha van kite és ikr közeledben, ott is van de nem olyan széles skála, mint Altoterra.
Jo pihenést!
Válasz jozsef.gordos #6353. hozzászólásáraTavaly volt 10 26 26 ha jól emlékszem orosz gyártmány volt, de nem biztos, nagyon meg voltam vele elégedve. Idénre már csak 8 24 24 volt, ezt még november elején lefoglaltam március 15 körüli kiszállitással. Hívtam is a céget mikor szállitják. Válasz utánanéznek, de visszajelzés nem érkezett.
Ünnepek után szeretném elkezdeni a vetést időjárás fügvényében, remélem addigra megjön.
Válasz Szabi. #6352. hozzászólásáraTalaj foszfor és káli ppt-re gondoltam, de igen ha 120 körül vetted a dap v map ot, az ok.
Válasz jozsef.gordos #6347. hozzászólásáraAmúgy ez az Entec(máshol más)technológia kb pár év és standard lesz......mint nyugaton,
Válasz Sk Laci #6351. hozzászólásáraKöszönöm. Gondolom nem a tavasziak alá akarod, így amennyiben nem sürgős és vége ennek a vírus őrületnek szívesen megyek Hozzád. Többit privátban, a napokban, ha nem gond.
Válasz jozsef.gordos #6349. hozzászólásáraKözel a foktői olajüzem.
Tudom, hogy a P,K elszállt, meg nagyon hiánycikk is, még időben “betankoltam”.......
Válasz jozsef.gordos #6350. hozzászólásáraLéva
Válasz Sk Laci #6348. hozzászólásáraSzia Laci, szloviban hol vagy helyileg, ha nem titok? Közeli integrátort, kereskedőt fogok ajánlani.
Üdv
Válasz Szabi. #6346. hozzászólásáraSzia Szabi, most magas az ár mindenhol, pláne ha van készleten adott cégnek, ha nincs, jobb az ár és több az ígéret is! Ne számíts 117.000-122.000 árra. Jóval több most. A helyzet az, hogy a globális piac megadja a magasabb árat. Pl Észak v Dél Amerika, de Ázsia is, oda viszik a gyártók. Nekünk jön be jó pár uszály Aurora NPK 10-26-26, kb 5-10e to lesz szabadon fogható hamarosan, de amúgy jön be folyamatosan. Hol vagy helyileg?
Üdv
Válasz Szabi. #6346. hozzászólásáraEz engemet is érdekelne.
Válasz blonde.zsj #6343. hozzászólásáraSzia Blonde.zsj,
Örülök annak, amit írsz. Érdemes ősszel starterként Entec NPK 20-10-10+3S vagy 13-10-20+3S, majd első fejtrágya Entec 26N-13S. Fontos azonban tudni mennyi a P,K ppt. Kísérletekben ezeket az összetételeket használjuk. A ként mi elemi kénként adjuk meg, szorzó 2,5 a kén-trioxidhoz.
Üdv
Válasz jozsef.gordos #6341. hozzászólásáraA 10-26-26-ra milyen árat tud mondani ?
Válasz Gandhy #6342. hozzászólásáraAurora NPK 3x16, jó választás az is. Orosz gyárban készül.
Válasz Gandhy #6342. hozzászólásáraNPK 8-24-24 elírtam, sorry
Válasz jozsef.gordos #6341. hozzászólásáraPont Entec mutragyaval kiserletezek idén a 26-13 kenessel, bár, ha beválik ősszel is valami Netec komplexet szeretnek búza ala
Válasz blonde.zsj #6340. hozzászólásáratavaszi árpa alá rakom a 3x16-ot, ősszel abba vetem a búzát, 8 20 24
Válasz Gandhy #6339. hozzászólásáraSzia Gandhy,
Gondolom a Nitrophoskánkat használod. 3x15 vagy 12-20-12, esetleg 13-10-20 kloridos. Belga és Német gyárakban készül, valóban jó termék. Súlya van, tömör, homogén szemcsés és 90% feletti oldhatóság jellemzi.
Örülök, hogy jónak találod, mert hogy nem kell vésni a vasat.
Szíves figyelmedbe ajánlom az Entecet is. Entec komplex starternek, Entec kénes vagy Utec karbamid fejtrágyának és nem szükséges több tápanyag utánpótlás, max. mikroelem levélre. 2 taposással, idővel, gázolajjal meg van oldva. Fontos az is, hogy környezetbarát, nincs kimosódás és kipárolgás.
Jó pihenést és ha szereted a meccset, jó szurkolást!
Válasz Gandhy #6339. hozzászólásáraMelyik eurochemes mutragya a legoptimálisabb búza alá ősszel szerinted?
pár éve komplexben használok EuroChem-es ganét nekem bejön, nem kell utána vésővel mosni a szórót, hogy jobb-e a többinél, a tököm tuggya
Válasz Mf-es? #6337. hozzászólására Igen,ami negatívum náluk az a kiszállítás, vagy még készleten nem lévő műtrágyát is eladnak, tavaly nagyon sokat vártam hogy leszállítsák,napról napra hívogattam őket. ráadásul előre kifizettem. Idén 1 fokkal jobbak voltak, + szállításban is erősödtek, meg utólag fizetek. A ter. képv. amúgy jönnek mennek a cégtől..