Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mézga #6162. hozzászólásáraAmit én eddig láttam, az az volt, hogy ezért nem árazták le, hanem szépen kiszállították. Legfeljebb megesett, hogy volt, aki visszaküldte.
Válasz Bárány #6160. hozzászólásáraA 27-es pétiből nem tudsz bombát csinálni,csak akkor ha felviszed jó magasra és ledobod.De akkor már inkább egy kovácsüllőt.......
Válasz Batka #6156. hozzászólásáraA Tavaszi műtrágyázós topicban egy új, febr. 1-től érvényes szabályozásról megy a szó.
Lehet, hogy épp amiatt a zsákosat nehezebb lesz eladni, és azért adják most olcsóbban?
Válasz Sk Laci #6148. hozzászólásáraAkció lényege,minimum 1,5 kamion nitrogénhez venni kell fél kamion NPK.Vagy növelheted,ilyen arányban.Péti 59,nitrosol 58,NPK 8-21-21 120ezer.Előre fizetéssel.Halasztott aug 31.-ig+2000 ft.
Válasz Szabi. #6136. hozzászólásáraHasonló az észjárásunk én is ezt akartam írni.
Aztán majd úgy állítják be, milyen fasza gyerek ez a Bige, hogy akciózza ezt a sz..t.
Amúgy szerintem megy utánna a többi cég is.
Augusztusi péti vásárlás 52-ért az akkor talán jó volt.
Tavaly ez a taktika nem jött be, 2020 január- februárban olcsóbb volt mint 2019 aug-szept. Igaz 2019 szept elején 65-ért vettem, rá is baxtam vele, a mostani viszont úgy néz ki bejött !
Egyébként a sok évből csak tavaly volt rábaxás, tehát összességében pozitív a kori vásárlási szaldó.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6132. hozzászólásáraNekünk már csak nitrogén kell majd, ha technológiai csomagban lesz az akció, akkor nem lesz vásárlás!
Majd meglátjuk, mit hoz az akció!
Kösz a tippet a szerdáról.
Válasz Földönfuto #6130. hozzászólására na ne már a gazdák eddig miért nem bombát készítettek a műkakiból most hogy az araboknál felrobbant 1 raktár ami a fél várost letakarította most lett kaki jobb lett volna ha kiszórják a sivatagba szerencsétlen idióták de hát ugye a bürokrácia mert ugye ők voltak a hibások s a tűző napon nem bírta a további tárolást
Válasz Ares 826 #6128. hozzászólásáraHát fosnak bizony,mivel ez egy mindenki számára könnyen elérhető termék,a recept gondolom fent van a neten,a többit nem nehéz hozzáképzelni.Plusz az EU-ban most már van egy réteg ami fogékony erre a témára.
Válasz Földönfuto #6125. hozzászólásáraAkkor most fosnak az eu vezetői valamiért????? Pedig ők mindent "jól csinálnak" maguk szerint, vagy mégsem???????????????
Válasz bandigh #6124. hozzászólására A BEJRÚT-i robbanás után valamit olvastam, hogy nő majd az adminisztráció a 34% amm.nitrát esetében. Valahol tényleg nem normális, hogy utcáról beesve is megvásárolhatsz tonnaszám olyan anyagot, ami robbanóanyag előállítás alapanyag tud lenni. Nem véletlen, hogy ADR köteles is a 34-es,
A műtrágya gyárnak érdeke, hogy eladja, Te szeretnéd megvásárolni, szóval majd lesz rá megoldás
Gondolom mindenféléről kell majd nyilatkozni, hogy megvásárolhasd, és ennyi.
Válasz Sz_Pisti #6122. hozzászólásáraA kicsi kiszereléseket meg akarják szüntetni, már az ismerős forgalmazó is megkapta a rendeletet, hogy mi fog megszűnni! Az egészet állítólag az eu bevándorlási és terrorizmus elleni bizottság indítványára vonják ki! Most akkor fosnak valamiért, vagy valami szar van a "palacsintába"??????????? Már több éve füleseket lehetett hallani a 34% kivonásáról a piacról!
Kollégák ki mit tud az új eu-s rendeletről hogy megakarják szüntetni a 34% és a 46% nitrogéntartalmú műkakikat????? Ez a gazdálkodó cégegre is vonatkozhat vagy csak a "micsurin kertes" háztáji vevőkre??????????
Válasz mtz1221 #6108. hozzászólásáraEzt megtaláltam én is, de itt a SO3 44% amit kaptam árajánlatot ott 45% írják. De lehet valamelyikük elírta. Majd meglátjuk. Tavaly előtt volt először, de szélban nagyon rossz szórni. A lengyel Salétrosannal álom a munka az Unicohoz képest.
13919 hozzászólás
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6168. hozzászólásáraDecember közepe előtt és még tavaly le is hozták.
Válasz Géza15 #6167. hozzászólásáraMikor??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6149. hozzászólásáraNekünk sikerült 60.000 ft / T-ért megvásárolni a pétisót.
Válasz lala #6159. hozzászólásáraVan ahol 3x15 os 100 ba.Ahogy hallottam a piacon...
Válasz máris szomszéd #6161. hozzászólásáraMiért ne: oldás, ülepítés, bepárlás, kristályosítás, javuló minőség
Válasz Mézga #6162. hozzászólásáraAmit én eddig láttam, az az volt, hogy ezért nem árazták le, hanem szépen kiszállították. Legfeljebb megesett, hogy volt, aki visszaküldte.
Válasz máris szomszéd #6161. hozzászólásáraIgen, ez így van, de egyelőre a jogszabályban nincs megkülönböztetve. Csak a hatóanyagmennyiségről van szó.
Válasz Bárány #6160. hozzászólásáravagy öreg tétel és meg kell tőle szabadulni
Válasz Bárány #6160. hozzászólásáraA 27-es pétiből nem tudsz bombát csinálni,csak akkor ha felviszed jó magasra és ledobod.De akkor már inkább egy kovácsüllőt.......
Válasz Batka #6156. hozzászólásáraA Tavaszi műtrágyázós topicban egy új, febr. 1-től érvényes szabályozásról megy a szó.
Lehet, hogy épp amiatt a zsákosat nehezebb lesz eladni, és azért adják most olcsóbban?
Pétisó59: és milyen komplex rendelhető mellé?
és hol vannak a komplex árak?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6154. hozzászólásáraMondjuk ezért kár volt akcióra várni,a nagy napon felbassza az árakat
Tanulság a jővőre...
Válasz pamko #6153. hozzászólásáraTalán mert már a kutya se akar zsákolni.... a tervezett mennyiség meg le lett gyártva, csak nem fogy...
Válasz pamko #6153. hozzászólásáraKis zsákokból töltik a bigbaget.
Válasz pamko #6153. hozzászólásáraAz előbb én is ezen tanakodtam
Gondolom frissítés alatt van a rendszer
A 25 kilós miért olcsóbb,mint a Big?
Válasz Sk Laci #6148. hozzászólásáraAkció lényege,minimum 1,5 kamion nitrogénhez venni kell fél kamion NPK.Vagy növelheted,ilyen arányban.Péti 59,nitrosol 58,NPK 8-21-21 120ezer.Előre fizetéssel.Halasztott aug 31.-ig+2000 ft.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6150. hozzászólására6 körül én már megkaptam
Válasz Sk Laci #6148. hozzászólásáraMég nem tudjuk, a vonalak égnek, webes felület nincs még frissítve.
Válasz Rihekopó42 #6147. hozzászólásáraHétfőn emeltek 63e.-ról 65e.-re, keddre már 73e. lett
Válasz Szabi. #6146. hozzászólásáraMostan akkor mennyi is az akciós ár 27% és a 46% N-re?
Válasz Szabi. #6146. hozzászólásáraHirtelen 73000/Tonna lett a nitrogén!!
8:00-17:00-ig áákkkcccciiiiiiiióóóóó
Válasz Sz_Pisti #6126. hozzászólásáraItt a válasz: https://www.agroinform.hu/forum/Tavaszi-mutragyazas-arany-aron/t252
Válasz Bálint1989 #6142. hozzászólásáraAnnyival védeném meg, hogy elméletileg most pont bige emelt legutoljára.
mai ar 63000ft/t mitrosol 68000ft/t kenes mitrogen genezis
Válasz Szabi. #6136. hozzászólásáraHasonló az észjárásunk én is ezt akartam írni.
Aztán majd úgy állítják be, milyen fasza gyerek ez a Bige, hogy akciózza ezt a sz..t.
Amúgy szerintem megy utánna a többi cég is.
Válasz gazda001 #6140. hozzászólásáraNekem is sikerült 52-ért vásárolnom.
Augusztusi péti vásárlás 52-ért az akkor talán jó volt.
Tavaly ez a taktika nem jött be, 2020 január- februárban olcsóbb volt mint 2019 aug-szept. Igaz 2019 szept elején 65-ért vettem, rá is baxtam vele, a mostani viszont úgy néz ki bejött !
Egyébként a sok évből csak tavaly volt rábaxás, tehát összességében pozitív a kori vásárlási szaldó.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6132. hozzászólásáraNekünk már csak nitrogén kell majd, ha technológiai csomagban lesz az akció, akkor nem lesz vásárlás!
Majd meglátjuk, mit hoz az akció!
Kösz a tippet a szerdáról.
Válasz Mihály #6135. hozzászólására8-12 euróval emelték SK-ban is a 27% és a 46% N mütrágya árait
Válasz mocsencsi1 #6131. hozzászólásáraolyan nem jön az udvarba
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6132. hozzászólásáraMiután emelt mindenki, így nem lesz nehéz "akciózni"......
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6133. hozzászólására hát ez szomorú mi történt már megint erősödött a forint????
Válasz Földönfuto #6130. hozzászólására na ne már a gazdák eddig miért nem bombát készítettek a műkakiból most hogy az araboknál felrobbant 1 raktár ami a fél várost letakarította most lett kaki jobb lett volna ha kiszórják a sivatagba szerencsétlen idióták de hát ugye a bürokrácia mert ugye ők voltak a hibások s a tűző napon nem bírta a további tárolást
Ma reggelre emelkedtek árak mindenhol...
LAT 27 70000ft/t
Péti27 65000ft/t-ra emelkedett
Válasz A.I. #6129. hozzászólásáraSzerdán lessz akció..
Válasz A.I. #6129. hozzászólásáraNa ja, jóféle szolnokival párba de meg így is megéri porozni vele.Csak vetőgépbe ne!!
Válasz Ares 826 #6128. hozzászólásáraHát fosnak bizony,mivel ez egy mindenki számára könnyen elérhető termék,a recept gondolom fent van a neten,a többit nem nehéz hozzáképzelni.Plusz az EU-ban most már van egy réteg ami fogékony erre a témára.
Ma reggel szajkózta a rádió, hogy hamarosan(nem mondta mikor) Péti akció lesz, de ha jól hallottam technológiai csomagban.
Válasz Földönfuto #6125. hozzászólásáraAkkor most fosnak az eu vezetői valamiért????? Pedig ők mindent "jól csinálnak" maguk szerint, vagy mégsem???????????????
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6116. hozzászólásáraNS 21-24-es sikerült ma 69-be.Lengyel.Mai ár,72.
Válasz bandigh #6124. hozzászólására A BEJRÚT-i robbanás után valamit olvastam, hogy nő majd az adminisztráció a 34% amm.nitrát esetében. Valahol tényleg nem normális, hogy utcáról beesve is megvásárolhatsz tonnaszám olyan anyagot, ami robbanóanyag előállítás alapanyag tud lenni. Nem véletlen, hogy ADR köteles is a 34-es,
A műtrágya gyárnak érdeke, hogy eladja, Te szeretnéd megvásárolni, szóval majd lesz rá megoldás
Gondolom mindenféléről kell majd nyilatkozni, hogy megvásárolhasd, és ennyi.
Válasz Ares 826 #6123. hozzászólásáraKönnyű belőle robbanóanyagot előállítani,ez a fő magyarázat.
Válasz Ares 826 #6123. hozzászólásáraA karbamid szerintem nem érintett, a 34-es a necces
Válasz Sz_Pisti #6122. hozzászólásáraA kicsi kiszereléseket meg akarják szüntetni, már az ismerős forgalmazó is megkapta a rendeletet, hogy mi fog megszűnni! Az egészet állítólag az eu bevándorlási és terrorizmus elleni bizottság indítványára vonják ki! Most akkor fosnak valamiért, vagy valami szar van a "palacsintába"??????????? Már több éve füleseket lehetett hallani a 34% kivonásáról a piacról!
Válasz Ares 826 #6121. hozzászólására Sztem arra gondolsz, hogy nem lesz ebben a formában,csak inhibitorral kezelve
Kollégák ki mit tud az új eu-s rendeletről hogy megakarják szüntetni a 34% és a 46% nitrogéntartalmú műkakikat????? Ez a gazdálkodó cégegre is vonatkozhat vagy csak a "micsurin kertes" háztáji vevőkre??????????
Válasz mtz1221 #6108. hozzászólásáraEzt megtaláltam én is, de itt a SO3 44% amit kaptam árajánlatot ott 45% írják. De lehet valamelyikük elírta. Majd meglátjuk. Tavaly előtt volt először, de szélban nagyon rossz szórni. A lengyel Salétrosannal álom a munka az Unicohoz képest.