Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz barkaspisti #5963. hozzászólásáraA mai volt,engem is délben hívott a képviselet,de én már az idén nem veszek semmit,csak jövőre,egy csomó kifizetést átütemeztem 21-re.
Válasz Tobszi #5951. hozzászólásáraAj ha, na akkor most ne reszeld a fingot az áron vedd meg a legközelebbi kereskedőnél és vidd haza hogy vigyék el az áráért hozzád!
Lehet kipróbálnék valamilyen kénes nitrogénes cuccot. Amosulfant ajánlották.Ha Valaki használta már érdekelne milyen véleménye van róla! Esetleg árat is tudnátok?
Válasz barkaspisti #5937. hozzászólására"Kösse meg MA a Genezissel Őn is az év mütrágya üzletét!"
Valahogyan a szuper üzletre nem egy kolléga írt itt a fórumon, hogy nem jött meg a mütrágya, máshol kellett vennie, ha akarta szórni......
Ez tényleg bomba üzlet lehetett.
Válasz bandigh #5935. hozzászólására2019 es ekkor volt:December 4. Pétisó és Nitrosol AKCIÓ!genezisepartner.hu
Kihagyhatatlan Genezis árak! Nemtitkolózunk tovább, megmondjuk a frankót!
Kösse meg MA a Genezissel Ön is az évműtrágya üzletét!
Vásároljon a most induló Genezis webshopon
Pétisót 700kg-os big-bag csomagolásban 55 000
Ft/tonna+áfa és Nitrosolt 55 000 Ft/tonna+áfaáron!
Ajánlatunk a mai napon reggel 8.00 órától 16.00 óráig történő szerződéskötéssel, előre fizetéssel, minimum 25 tonna megvásárlása esetén és a készlet erejéig érvényes.
A tájékoztatás nem teljes körű, a pontos feltételekért keresse a Genezis Partnerhálózat üzletkötőit vagy regisztráljon és rendeljen a genezisepartner.hu-n online.
Válasz kukaccsosz #5923. hozzászólásáraValamint kétpontos hidrolízis gátló, valszeg jobb is. Esetleg hozzálöttyinteni 5%-nyi ATS 60%-os oldatot az is hatékony és a kén kajának sem utolsó.
Válasz Zoli 63 #5922. hozzászólásáraHaatt igen.De szerintem a szilárddal jobb bánni.Tartálykocsi permetező, azt is eszi, kiszolgálás stb stb.+ egy túl töményre sikerült oldat és perzsel is. Illetve a késleltetett dolog nem illan.
Válasz szantofold22 #5921. hozzászólására Elég drága, 4e+Á/l-t találtam, és 2,5l/ha nitrosol mennyiségtől függetlenül, 10e/ha elég sok, majdnem 200kg nitrosol ára .
Válasz Zoli 63 #5920. hozzászólásáraNem használtam se nitroszolt és keverve egymás után előtt sem.Csupán kipróbáltam egyszer.Néhàny ha on mikor még 50-60 e volt a kukorica.
13919 hozzászólás
Válasz Pilátus" #5965. hozzászólásáraNekem járó kifizetést.
Válasz Szabi. #5967. hozzászólásáraEz nem csomagba jött!
A gyárból jött,jó minőségű granulált anyag a múlt héten,hamarosan küldik a számlát is!
Válasz apuci #5966. hozzászólásáraCsomagba akár 8-ért is volt ma.
Válasz Pilátus" #5965. hozzászólására92500
Válasz Diesel Tibor #5964. hozzászólásáraA kifizetést miért??
Mennyi most a karbamid tudja valaki??
Kamion tételek...
Válasz barkaspisti #5963. hozzászólásáraA mai volt,engem is délben hívott a képviselet,de én már az idén nem veszek semmit,csak jövőre,egy csomó kifizetést átütemeztem 21-re.
Válasz Diesel Tibor #5962. hozzászólásáraÉs csak egy nap voltt?
Válasz barkaspisti #5961. hozzászólásáraBiztos,hogy volt mert engem is hívtak.
Válasz später77 #5959. hozzászólásáraÉn nem találom ezt az akciót???
Ez az akció csak ma volt.
Válasz jocó64 #5958. hozzászólásáraGenezis.
Válasz später77 #5957. hozzászólásáraHol lehet ennyiért venni?
Válasz envagyok2 #5956. hozzászólásáraPéti 56, ammónium-nitrát 73.
Válasz Mf-es? #5955. hozzászólásáraszilárd nincs?
Válasz envagyok2 #5954. hozzászólására55 a 30%-os folyékony.
Válasz Mf-es? #5953. hozzászólásáranitrogénre?
mekkora számok vannak?
Ma van a péti akció.
Válasz Tobszi #5951. hozzászólásáraAj ha, na akkor most ne reszeld a fingot az áron vedd meg a legközelebbi kereskedőnél és vidd haza hogy vigyék el az áráért hozzád!
Válasz Ares 826 #5950. hozzászólásáraTegyél közzé egy tizedest!
Válasz Tobszi #5949. hozzászólásáraMi a kicsi tétel nálad 24 tonna???
Válasz Ares 826 #5947. hozzászólásáraMi most a jó ár kisebb tételben?
Lehet kipróbálnék valamilyen kénes nitrogénes cuccot. Amosulfant ajánlották.Ha Valaki használta már érdekelne milyen véleménye van róla! Esetleg árat is tudnátok?
Válasz sirhanzoltan #5944. hozzászólásáraHát az elég magas szerintem!
Válasz Mézga #5945. hozzászólásáraKomplex nélkül. Augusztusi szállítással friss pétisó jött.
Válasz erni #5942. hozzászólásáracsomagba komplexel
Válasz barkaspisti #5934. hozzászólásáraKiténlé azt hallottan 59000 a 27%-os
Válasz barkaspisti #5937. hozzászólására"Kösse meg MA a Genezissel Őn is az év mütrágya üzletét!"
Valahogyan a szuper üzletre nem egy kolléga írt itt a fórumon, hogy nem jött meg a mütrágya, máshol kellett vennie, ha akarta szórni......
Ez tényleg bomba üzlet lehetett.
Válasz Mézga #5941. hozzászólásáraNyáron már megvolt az akció. Pétisó 5200
Válasz barkaspisti #5939. hozzászólásáraminden ismerősöm erre vár. senki nem vesz addig semmit
Válasz barkaspisti #5939. hozzászólásáraFölösleges
Válasz Szabi. #5938. hozzászólásáraSzeretek előre tervezni.
Válasz barkaspisti #5937. hozzászólásáraAkkor nem értem, miért most várod !?
Válasz bandigh #5935. hozzászólására2019 es ekkor volt:December 4. Pétisó és Nitrosol AKCIÓ!genezisepartner.hu
Kihagyhatatlan Genezis árak! Nemtitkolózunk tovább, megmondjuk a frankót!
Kösse meg MA a Genezissel Ön is az évműtrágya üzletét!
Vásároljon a most induló Genezis webshopon
Pétisót 700kg-os big-bag csomagolásban 55 000
Ft/tonna+áfa és Nitrosolt 55 000 Ft/tonna+áfaáron!
Ajánlatunk a mai napon reggel 8.00 órától 16.00 óráig történő szerződéskötéssel, előre fizetéssel, minimum 25 tonna megvásárlása esetén és a készlet erejéig érvényes.
A tájékoztatás nem teljes körű, a pontos feltételekért keresse a Genezis Partnerhálózat üzletkötőit vagy regisztráljon és rendeljen a genezisepartner.hu-n online.
Legjobb ajánlatainkat keresse most!
Válasz bandigh #5935. hozzászólásáraAkkor már a csapból is az folyna.
Tavaly mikor volt, nem a globális black alatt ?
Válasz barkaspisti #5934. hozzászólásáraMég nem tudják, biztosra nem lehet venni
Sziasztok valaki nemhalotta véletlenűl a genezisnél nem lesz mostanában akció?
125
Map,Dap árakat tud valaki??
Válasz Mf-es? #5930. hozzászólásáraEz még barátságosabb ár volt .
Válasz Zoli 63 #5922. hozzászólására2940/liter volt nettóba tavasszal.
Egy ritka értelmes prosi róla: STERCOSUL néven SK-ból
Válasz Mf-es? #5926. hozzászólásáraAmmónium-tioszulfát.
Válasz kukaccsosz #5923. hozzászólásáraKöszi, rendeltem is 5L-t próbára, 16e+á/L körülire ígérték, 1L/m3 ami 13q, ez 3ha-ra már fele mint az N-lock .
Válasz mocsencsi1 #5925. hozzászólására"ATS 60%-os oldat" ez mi?
Válasz kukaccsosz #5923. hozzászólásáraValamint kétpontos hidrolízis gátló, valszeg jobb is. Esetleg hozzálöttyinteni 5%-nyi ATS 60%-os oldatot az is hatékony és a kén kajának sem utolsó.
Válasz Zoli 63 #5922. hozzászólásáraHaatt igen.De szerintem a szilárddal jobb bánni.Tartálykocsi permetező, azt is eszi, kiszolgálás stb stb.+ egy túl töményre sikerült oldat és perzsel is. Illetve a késleltetett dolog nem illan.
Válasz Zoli 63 #5922. hozzászólásáraA Limus CL sokkal olcsóbb mint az N lock.
Válasz szantofold22 #5921. hozzászólására Elég drága, 4e+Á/l-t találtam, és 2,5l/ha nitrosol mennyiségtől függetlenül, 10e/ha elég sok, majdnem 200kg nitrosol ára .
Válasz Zoli 63 #5920. hozzászólásáraNem használtam se nitroszolt és keverve egymás után előtt sem.Csupán kipróbáltam egyszer.Néhàny ha on mikor még 50-60 e volt a kukorica.
Válasz szantofold22 #5919. hozzászólásáraNitrosolba mit tud ? " N-Lock™ – a hosszabb ideig felvehető többletnitrogén a kukorica tenyészidejében. "