Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Csabenn #5363. hozzászólásáraIgen Saletrosan, kénes mostan van először, zsákban néztem, így jónak tünik, majd szóráskor meg tudom mondani milyen. Edig 27% volt tőlük, az minőségi volt. Be is vizsgáltatam, meg volt bene a 27% N
Valaki rendelt már tőlük pétisót?
Helyi integrátornál 7300ft.
5330 papp.tamas1 | 2019-01-24 10:28:02
Magyar pétisó eladó 700kg big bag zsákos!
Ár:63.000 Forint +áfa leszállítva!
Minimum mennyiség 24,5 tonna azaz egy kamion.
mielőtt szállító számlát kifizettek, ellenőrizzétek le a nav honlapján a cég adószámát, a cégkivonaton pedig a bankszámlaszámot, amire utalni akartok...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5351. hozzászólásáranem, a tavaly nyári akciósat akkor le kellett fogadni, nekem legalábbis ezt mondták, az most nem lehet se friss, se gyári transzport.
Mint nagyon frissen (amint látom csak ezért az olcsó műtrágyáért) regisztrált fórumozónak ajánlom figyelmébe, hogy nem kell ide kiírnia elérhetőségét, mint ahogyan papp.tamas1 sem tette. Elegendő a nevére kattintania, és máris küldhet neki személyes üzenetet.
Válasz atisgyulai #5346. hozzászólásáraMinőségét garatálom amennyiben be tudják vizsgálni nem állok el tőle.Nekem sajnos nincs erre eszközöm,
Meg lehet nézni fel lehet bontani az összes zsákot.
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraSzintén csak magamban jegyezném meg, hogy az itt lentebb említett "jó áron betankolás" esetén, már csak a hatóanyag tartalom megléte lehet esetleg buktató.
Leszállításkor, lehet valamilyen módszerrel ellenőrizni a hatóanyag meglétét?
Ha nem is pontos %-ban, de legalább kimutatni, hogy van benne XY hatóanyag.
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraPl. tavaly valamikor május, júniusban lehetett úgy venni Pétről műtrágyát(rádió is okádta a reklámját és azért szinte talán novemberig volt némi ár emelkedések mellett folyamatosan), hogy árban 27%-os 4500/q+Áfa, vagy később ezt megtoldották, hogy 1 kamion komplex(ez is kibaxott jó volt aki olvasott a sorok közt) mellé tudtál kérni 3 kamion nitrogént tetszés szerint(pétisó-t /45/, ammonium-nitrát/50/, karbamid/55/).
Na most aki itt betankolt az miért ne adhatná a mostani ár alatt, gyors pénzhez jutás miatt !?
Tudom senki se a pénze ellensége de valljuk be, ha 70-et kér nem igazán ugrálnak érte. 65-68-közt van az az ár amikor még "aktívabban" vásárolgatnak, mozog a piac.
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraÉn táskástól soha nem veszek! Van a pétnek képviselője kérdezze meg tőle és megmondja aki venni szeretne ismeri e őt és lehet e ez...
Az tuti én csak kite, ikr, pét akitől közvetlenül vennék nagy integrátortól csak... Csodák nincsenek gyerekek!!!
csak hangosan gondolkodok:hogy lehet az,hogy múlt héten péten 75000 ft volt,több forgalmazónál is e körűl,most itt a fórumon sokkal olcsóbb egy személynél???közvetlenül a gyárból is 75 volt.
13837 hozzászólás
Ha kéne kén... mai gyűjtés.
DASA 26:13 82e
Ensin 26:13 83,5e
Ammónium-Szulfát 20:24 74,5e
NS 21:24 79,5e
Entec 26:13 100e
MasSulfix 24:12 85,6e
AmoSulfan 21:24 83e
Válasz jocó64 #5385. hozzászólásáraÉn előre kiszórok 3q NPK 3x15-öt, ekézéskor pedig 250kg N27%-os megy.
Válasz sirhanzoltan #5384. hozzászólásáraVetéssel egymenetben ezen kivül mennyi műtrágyát kap?
Válasz János€ #5383. hozzászólására20-25 kg közül, egy zsák 1/ha
Válasz uTibite #5381. hozzászólásáraÉs mennyit kell szorni egy ha vagy mennyit érdemes??
Válasz uTibite #5381. hozzászólásáraHány kg/Ha kell szórni belőle?
Válasz János€ #5358. hozzászólására410+áfa/kg. Nagyon jó anyag!
Válasz UE-28 #5379. hozzászólásáramessze vagy
én bodrogköz
Válasz lala #5378. hozzászólásáraRakaca
Ermike próbált segíteni nekem, december elején beszélhettünk, de akkor elég magas volt az ár.
Majd tervezem, hogy felhívom, de lábműtét miatt 1-2 hétig még nem tudok traktorba ülni,hogy elhozzam , kérni meg nem akarom, hogy addig tartsa nekem.
Válasz UE-28 #5377. hozzászólásáraborsodban merre vagy?
Válasz ICE
Ok, köszönöm!
Válasz UE-28 #5375. hozzászólásáraIgen, kamion tételben, azt, hogy nálatok Borsodban elérhető-ezen az áron a helyi értékesítőt kellene megkérdezni.
Válasz ICE #5374. hozzászólásáraGondolom kamion tételben?!
Borsodban is elérhető ez az ár szerinted, kis mennyiségben?
Kb 3 tonna, kiszerfléstől függően.
Válasz UE-28 #5373. hozzászólásáraIgen
Válasz ICE #5372. hozzászólásáraÜdv!
Ez a 39% összhatóanyagú cucc?
Válasz 5465 #5371. hozzászólásáraMagyar...
Válasz ICE #5369. hozzászólásáraA 70 az idén jó ...
Milyen gyártmány?
Válasz ICE #5369. hozzászólásárahol ennyi?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5368. hozzászólására70+áfa/tonna
Válasz jocó64 #5367. hozzászólására27-es N. árat nem tudsz véletlenül??
Válasz Sanyee #5366. hozzászólásáraFitodoktor KFT. Mai Gyári viszont 83 000ft nettó a mai napon. Tehát csökken az ára.
Válasz jocó64 #5357. hozzászólásáraEz Geneises vagy Azumures AN.?
Válasz Csabenn #5363. hozzászólásáraIgen Saletrosan, kénes mostan van először, zsákban néztem, így jónak tünik, majd szóráskor meg tudom mondani milyen. Edig 27% volt tőlük, az minőségi volt. Be is vizsgáltatam, meg volt bene a 27% N
Válasz rudi56 #5355. hozzászólásáraSzia, légyszi oszd meg a tapasztalatokat .
Vettél végülis ?
Válasz Sk Laci #5354. hozzászólásáraSaletrosan fajtát vetted?? Van már vele tapasztalatod, milyen minőségű??
Válasz jocó64 #5357. hozzászólására8700+FA!!
Válasz NOMI #5359. hozzászólásáraÉs minden rendben volt, vagy van valami buktató?
Válasz János€ #5358. hozzászólására500Ft/kg körül nettó
romaniába is szálitnak
Érdeklődni szeretnék hogy ennek a mikroganulátumnak nem e tudja valaki az árát Genezis NP Gold Starter 10-48 Mikrogranulátum
34% -os Ammonium nitrát br.11370ft. Bács megye
Valaki rendelt már tőlük pétisót?
Helyi integrátornál 7300ft.
5330 papp.tamas1 | 2019-01-24 10:28:02
Magyar pétisó eladó 700kg big bag zsákos!
Ár:63.000 Forint +áfa leszállítva!
Minimum mennyiség 24,5 tonna azaz egy kamion.
Válasz papp.tamas1 #5330. hozzászólásáraÜdv: Engem érdekelne 24,5 t Véméndre kiszállitva 63000Ft nettoért/t
Válasz envagyok2 #5352. hozzászólásáraÉn decemberi rendelésel tegnap vetem át a mütrágyát 26/13 N/S Lengyelországból szállitva 235 eurós, ami 75000 Ft/tonna áron.
mielőtt szállító számlát kifizettek, ellenőrizzétek le a nav honlapján a cég adószámát, a cégkivonaton pedig a bankszámlaszámot, amire utalni akartok...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5351. hozzászólásáranem, a tavaly nyári akciósat akkor le kellett fogadni, nekem legalábbis ezt mondták, az most nem lehet se friss, se gyári transzport.
Válasz Wilde #5350. hozzászólásáraTalán van olyan is hogy augusztus.fizetès, januári szállítás
Válasz Szabi. #5345. hozzászólásáralehet,de akkor miért írja,hogy teljesen friss egyenesen a gyárból.igazából én már megvettem csak filózok
Válasz bzsuzska79 #5341. hozzászólásáraKedves bzsuzska79!
Mint nagyon frissen (amint látom csak ezért az olcsó műtrágyáért) regisztrált fórumozónak ajánlom figyelmébe, hogy nem kell ide kiírnia elérhetőségét, mint ahogyan papp.tamas1 sem tette. Elegendő a nevére kattintania, és máris küldhet neki személyes üzenetet.
Válasz atisgyulai #5346. hozzászólásáraMinőségét garatálom amennyiben be tudják vizsgálni nem állok el tőle.Nekem sajnos nincs erre eszközöm,
Meg lehet nézni fel lehet bontani az összes zsákot.
De ez az ár már jöveten nem lesz feljebb megy !
Válasz Szabi. #5345. hozzászólásáraA 63 meg az az ár, amin vagy elgondolkodik az ember, hogyan lehet ennyi, vagy gondolkodás nélkül beleugrik!
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraSzintén csak magamban jegyezném meg, hogy az itt lentebb említett "jó áron betankolás" esetén, már csak a hatóanyag tartalom megléte lehet esetleg buktató.
Leszállításkor, lehet valamilyen módszerrel ellenőrizni a hatóanyag meglétét?
Ha nem is pontos %-ban, de legalább kimutatni, hogy van benne XY hatóanyag.
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraPl. tavaly valamikor május, júniusban lehetett úgy venni Pétről műtrágyát(rádió is okádta a reklámját és azért szinte talán novemberig volt némi ár emelkedések mellett folyamatosan), hogy árban 27%-os 4500/q+Áfa, vagy később ezt megtoldották, hogy 1 kamion komplex(ez is kibaxott jó volt aki olvasott a sorok közt) mellé tudtál kérni 3 kamion nitrogént tetszés szerint(pétisó-t /45/, ammonium-nitrát/50/, karbamid/55/).
Na most aki itt betankolt az miért ne adhatná a mostani ár alatt, gyors pénzhez jutás miatt !?
Tudom senki se a pénze ellensége de valljuk be, ha 70-et kér nem igazán ugrálnak érte. 65-68-közt van az az ár amikor még "aktívabban" vásárolgatnak, mozog a piac.
Tisztelt cím !
Cégünk nem kér előre fizetést szállítás és le pakolás után kell fizetni NEM ELŐRE!!!
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraÉn táskástól soha nem veszek! Van a pétnek képviselője kérdezze meg tőle és megmondja aki venni szeretne ismeri e őt és lehet e ez...
Az tuti én csak kite, ikr, pét akitől közvetlenül vennék nagy integrátortól csak... Csodák nincsenek gyerekek!!!
Válasz Wilde #5340. hozzászólásáraTavaly kötöttünk 1000 tonnát jó áron
Válasz papp.tamas1 #5339. hozzászólásárabzsuzska79@citromail.hu
csak hangosan gondolkodok:hogy lehet az,hogy múlt héten péten 75000 ft volt,több forgalmazónál is e körűl,most itt a fórumon sokkal olcsóbb egy személynél???közvetlenül a gyárból is 75 volt.
Válasz bzsuzska79 #5338. hozzászólásáraKérem küldje el az elérhetőséget és fel vesszük önnel a kapcsolatot!
Válasz papp.tamas1 #5330. hozzászólásáraKedves Tamás!
Érdekelne a Műtrágya 1-2 kamion tételben Dél-Dunántúlra szállítva.
Milyen módon tudom felvenni Önnel a kapcsolatot?