Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ádám_86 #5094. hozzászólásáraIkres dettó ilyen fos volt ráadàsul az új bigbag darun van nyomásszabályzó nem lehet vele odaverni a zsákot. Őszre kiherélem és nem ikrtől jön az anyag csak az a kérdés honnan érdemes?
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraNekem azt mondták tavasszal, hogy Raiffeisen-es műtrágyát kapok. Igaz is volt, az ő megrendelésükre gyártották Marokkóban.
Kaptam pár forint kompenzációt, de nem pótolta a plusz szívást...
Válasz Zoli 63 #5091. hozzászólásáraSajna én is pont ugyanilyet kaptam. Péti is ennyi már, bezzeg 1 hónapja volt 45ért is, ha veszel mellé összetettet.
Válasz djohn #5089. hozzászólásáraHa úgy vesszük,hogy az ingyen mellé adott startert nem ingyen számolom,nem is olyan drága.
Meg,ha a benne lévő mikroelemeket átszámolom egy konkurens cég lombtrágyájára,akkor még olcsóbb.
Válasz halihó #5086. hozzászólásáraHa a Timac minőségből indulok ki, akkor nem lehet rossz. Eddig csak kiváló termékeket kaptam tőlük. Az ára más kérdés kinek mi fér bele.
Válasz Bárány #5084. hozzászólására"Amúgy ilyenkor vagy pajszerral meg szoktam csapkodni, vagy a bigbaget 10-20 centi magasról a talajra ejteni (nem baj, ha nem teljesen sík a talaj alatta)."
Azthittem hirtelen hogy a kereskedővel csinálod ezt
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraAkkor nem vert át. Friss és meleg. Nem hűl ki az anyag a granulálás után úgy zárják be a zsákot ezért is állhat össze.
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraAnnál a kereskedőnél kell reklamálnod, akitől vetted, és aki a számlát kiállította. A gyártóval gondolom, semmilyen kapcsolatod nem volt.
Egyébként volt már rá példa, hogy kicserélték.
Amúgy ilyenkor vagy pajszerral meg szoktam csapkodni, vagy a bigbaget 10-20 centi magasról a talajra ejteni (nem baj, ha nem teljesen sík a talaj alatta).
Ha nincs durván összeállva, ettől általában újra szépen kifolyik a zsákból.
Ha ez sem segít, akkor xopás van.
Ha összeállt műtrágyát kaptam hogy-hol lehet reklamálni? Ellehet szórni de mniden tartály végén bele kell mászni és áttaposni a rácson a rögeket. Tankoláskor szét kell vágni teljesen a bb alját és egybe cuppan bele a szóróba (nem tesz neki jót) Az alja van összeálva gondolom nyirkot kapott alulról.Felfelé már jó. 3x15+11S És porol is rendesen. Feltudom használni de úgy gondolom valami kompenzáció járna érte. Értékesítő mikor megkötöttük az üzletet aztmondta,hogy friss áru még meleg, most jön a gyárból, faxa anyag nem porol.
Válasz Sk Laci #5078. hozzászólásáraAzzal alapozták meg az orosz rossz hírét, hogy régebben sokszor összeázott, több éves tételeket is eladtak.
Egyébként szerintem sincs semmi baj nincs vele.
Válasz Johny B. #5076. hozzászólásáraNem tudom, mia a baj az orosz mütrágyával, de nekem tavaly tavaszal jött amofosz 12/52 maradt meg idénre is, amit mostan szórok, semi baja se nincsen. Ugyan olyanok a szemcsék, végkép nem porol a szóró után. 1000 kg-os BB csomagok kívül belül fóliázva az áru. Jópár nyugati tanulhatna, hogy kellene kinéznie az árunak másfél év után, meg még kitudja mikor csomagolták. Az anyag meg van bene, be volt méretve.
Válasz Bárány #5075. hozzászólásáraAkkot b...a meg a nitrogénjéz... mert a rossz minőségű ezer éves kome ükeg senki nem veszi azért. Itt van olyan raktár már 2 éve benne a nitrogén és nem tudja eladni...az milyen kó lehet
..inkább megveszem uszalyról melegibeeee
Válasz GREVEN #5058. hozzászólásáraAkkor is azt ajánlottam, oda vidd ahova a kukádból is kerül a szemét. Ez nem biztos h közel van. De átveszik, a vegyes szemét kábé 13.000/tonna. Jobbat nem tudok mondani, végül úgyis odakerül Annyi zsák biztos nincs egy tonna se, és legalább a helyén van.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraMi összevarrunk annyit amennyi az őszi csávázott magnak kell, aztán ezt minden évben eljátszuk. A többit meg egyébként visszaveszik.
Válasz Berente Antal #5056. hozzászólásáraKötelesnek köteles csak bacca visszavenni vagy elvinni. Igérget mindig csak, de még sose jött érte. Meg azt mondják mindig hogy a kamion elviszi mikor hozza a rendeltet,de én még egyre se tudtam felrakni mert mindig máshova mentek az autók.
Kérdeztem már anno, hogy ki mit kezd a mütrágyás üres big baggel és akkor a CSEBER KFT-t mondtátok,de most nézve a honlapot irják hogy nem veszik át. Mi a túrót kezdjek lassan vagy 300 zsákkal? Neten se találtam semmit. Ti hogy oldjátok meg akik több kamion tételbe veszitek?
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraSzerintem kis tételben jó ár.
Most vettem egy nagyobb gazdaboltban 40 kg-os zsákos kiszerelésben pár zsákkal. 15 ezer körül volt mázsája nettóban.
December óta nem hiszem, hogy bármi baja lenne, ha le volt takarva.
13902 hozzászólás
3x15-öt tud valaki valahonnan jó árban? És jó minőségben persze.
Válasz JD 4630 #5100. hozzászólásáraSzerintem menj be hozzájuk, tudod személyesen minden más...
Válasz 5465 #5098. hozzászólásáraÁrban jók?
Kiszállítás mennyire tervezhető?
Válasz 5465 #5098. hozzászólásáraJa bocs, nem ez volt a kérdés?
Idén 6-20-30+7S volt repce alá, Polifoska, jó minőség...
Válasz JD 4630 #5095. hozzászólásáraÉn évek óta Agrokertől veszem a linzi 27-est, sosem volt problémám vele. Nem volt összeállva, nem poros.
Üdv. mindenkinek...
DAP, MAP árakat tud valaki...????
Előre is köszönöm...
Jahhhhh...Bolgár DAP az milyen minőségű lehet, használt már valaki???
Válasz JD 4630 #5095. hozzászólásáraKíváncsi leszek a Borealisra...
Válasz Ádám_86 #5094. hozzászólásáraIkres dettó ilyen fos volt ráadàsul az új bigbag darun van nyomásszabályzó nem lehet vele odaverni a zsákot. Őszre kiherélem és nem ikrtől jön az anyag csak az a kérdés honnan érdemes?
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraNekem azt mondták tavasszal, hogy Raiffeisen-es műtrágyát kapok. Igaz is volt, az ő megrendelésükre gyártották Marokkóban.
Kaptam pár forint kompenzációt, de nem pótolta a plusz szívást...
Válasz halihó #5086. hozzászólásáraMi a 45-t használjuk több éve vetéssel egy menetben, sorára kirakva.
Válasz Zoli 63 #5091. hozzászólásáraSajna én is pont ugyanilyet kaptam. Péti is ennyi már, bezzeg 1 hónapja volt 45ért is, ha veszel mellé összetettet.
Nitrosol 30%-ra 58e/t+á árat kaptam kamion tételre /most fizetés, tavaszi szállítással /, tudtok jobbat ?
Válasz djohn #5089. hozzászólásáraHa úgy vesszük,hogy az ingyen mellé adott startert nem ingyen számolom,nem is olyan drága.
Meg,ha a benne lévő mikroelemeket átszámolom egy konkurens cég lombtrágyájára,akkor még olcsóbb.
Válasz halihó #5086. hozzászólásáraHa a Timac minőségből indulok ki, akkor nem lehet rossz. Eddig csak kiváló termékeket kaptam tőlük. Az ára más kérdés kinek mi fér bele.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5087. hozzászólásáraNem is rossz ötlet!
Válasz Bárány #5084. hozzászólására"Amúgy ilyenkor vagy pajszerral meg szoktam csapkodni, vagy a bigbaget 10-20 centi magasról a talajra ejteni (nem baj, ha nem teljesen sík a talaj alatta)."
Azthittem hirtelen hogy a kereskedővel csinálod ezt
sziasztok! eurofertiltop 34-et használt már valaki ??? tapasztalatokat várom!!
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraAkkor nem vert át. Friss és meleg. Nem hűl ki az anyag a granulálás után úgy zárják be a zsákot ezért is állhat össze.
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraAnnál a kereskedőnél kell reklamálnod, akitől vetted, és aki a számlát kiállította. A gyártóval gondolom, semmilyen kapcsolatod nem volt.
Egyébként volt már rá példa, hogy kicserélték.
Amúgy ilyenkor vagy pajszerral meg szoktam csapkodni, vagy a bigbaget 10-20 centi magasról a talajra ejteni (nem baj, ha nem teljesen sík a talaj alatta).
Ha nincs durván összeállva, ettől általában újra szépen kifolyik a zsákból.
Ha ez sem segít, akkor xopás van.
Válasz jamo #5082. hozzászólásáraRakodóval csapd az alját a földhöz.
Én nem reklamáltam a második ilyen eset után nem rendeltem tőlük többet. Amég reklamász sz*nak rád, amikor nem veszel semmit náluk akkor már ...
Üdv!
Ha összeállt műtrágyát kaptam hogy-hol lehet reklamálni? Ellehet szórni de mniden tartály végén bele kell mászni és áttaposni a rácson a rögeket. Tankoláskor szét kell vágni teljesen a bb alját és egybe cuppan bele a szóróba (nem tesz neki jót) Az alja van összeálva gondolom nyirkot kapott alulról.Felfelé már jó. 3x15+11S És porol is rendesen. Feltudom használni de úgy gondolom valami kompenzáció járna érte. Értékesítő mikor megkötöttük az üzletet aztmondta,hogy friss áru még meleg, most jön a gyárból, faxa anyag nem porol.
Válasz Bárány #5079. hozzászólásáraNagy szemcsés, egységes, jól szórható
Válasz Sk Laci #5078. hozzászólásáraAzzal alapozták meg az orosz rossz hírét, hogy régebben sokszor összeázott, több éves tételeket is eladtak.
Egyébként szerintem sincs semmi baj nincs vele.
Válasz Mf-es? #5077. hozzászólásáraÉn (és még sokan mások) meg Linzisót veszek.
Ez így tényleg jó nekik?
Válasz Johny B. #5076. hozzászólásáraNem tudom, mia a baj az orosz mütrágyával, de nekem tavaly tavaszal jött amofosz 12/52 maradt meg idénre is, amit mostan szórok, semi baja se nincsen. Ugyan olyanok a szemcsék, végkép nem porol a szóró után. 1000 kg-os BB csomagok kívül belül fóliázva az áru. Jópár nyugati tanulhatna, hogy kellene kinéznie az árunak másfél év után, meg még kitudja mikor csomagolták. Az anyag meg van bene, be volt méretve.
Válasz Bárány #5075. hozzászólásáraCsomag ajánlat,átveszik a timac-os üzletpolitikát.
Válasz Bárány #5075. hozzászólásáraAkkot b...a meg a nitrogénjéz... mert a rossz minőségű ezer éves kome ükeg senki nem veszi azért. Itt van olyan raktár már 2 éve benne a nitrogén és nem tudja eladni...az milyen kó lehet
..inkább megveszem uszalyról melegibeeee
Péti Nitrogénművek elég érdekes ajánlatot adott:
Pétisót csak "technológiai csomagban" (értsd: árukapcsolással) lehet venni, Pétisó:NPK 3:1 arányban.
Válasz agrotomi #5070. hozzászólására10-26-26 orosz 118000.-
Válasz Johny B. #5071. hozzászólásáraEsetleg 46-os káli ár ???
Válasz Johny B. #5071. hozzászólásáraköszönöm
Válasz agrotomi #5070. hozzászólásárayara 8:24:24 136000
Ki vett mostanában az őszi munkákra műtrágyát? Árakat tudna valaki mondani?
Válasz kolbász #5068. hozzászólásáraMelyik cégnél vanak ilyen árak? Írhatnál rájuk valamilyen elérhetőséget.
27 péti 5500+fa 0-10-20 npk 8400 áfásan/q 10-15-15 10300 áfásan/q mai árajánlat .Valaki tud kevesebbért ?
Válasz Szem Howkinsz #5066. hozzászólására12-23 elírtam
Tarnogran PK (0-12-23)
Milyen árba van Tarnogram 10-24 műkaki?
Milyen árba van Tarnogram 10-24 műkaki?
Friss árakat tud valaki?
Ez a 3kaminyon péti egy komplex hogyan megyen?
A prillezett vagy a granulált a jobb?
A prillezett nem igen apró?
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraMultigrade
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraegy ilyen műkaki 135000 Ft kb az ára.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraItt mindenki ègeti, amúgy ország 90% ban is ezt csinálják a parasztok
Válasz GREVEN #5058. hozzászólásáraAkkor is azt ajánlottam, oda vidd ahova a kukádból is kerül a szemét. Ez nem biztos h közel van. De átveszik, a vegyes szemét kábé 13.000/tonna. Jobbat nem tudok mondani, végül úgyis odakerül Annyi zsák biztos nincs egy tonna se, és legalább a helyén van.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraMi összevarrunk annyit amennyi az őszi csávázott magnak kell, aztán ezt minden évben eljátszuk. A többit meg egyébként visszaveszik.
Válasz Berente Antal #5056. hozzászólásáraKötelesnek köteles csak bacca visszavenni vagy elvinni. Igérget mindig csak, de még sose jött érte. Meg azt mondják mindig hogy a kamion elviszi mikor hozza a rendeltet,de én még egyre se tudtam felrakni mert mindig máshova mentek az autók.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraNálunk közel a szeméttelep, "kevert csomagolási hulladék" megnevezéssel veszik át. 26 Ft/kg + áfa,
amit fizettünk.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraA kereskedő köteles visszavenni.
Kérdeztem már anno, hogy ki mit kezd a mütrágyás üres big baggel és akkor a CSEBER KFT-t mondtátok,de most nézve a honlapot irják hogy nem veszik át. Mi a túrót kezdjek lassan vagy 300 zsákkal? Neten se találtam semmit. Ti hogy oldjátok meg akik több kamion tételbe veszitek?
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraSzerintem kis tételben jó ár.
Most vettem egy nagyobb gazdaboltban 40 kg-os zsákos kiszerelésben pár zsákkal. 15 ezer körül volt mázsája nettóban.
December óta nem hiszem, hogy bármi baja lenne, ha le volt takarva.
Válasz Berkó_ #5052. hozzászólásáraSajnos