Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz 2266 #4985. hozzászólásáraAki nekem szerzi be (a főnököm) évek óta ezt használja és ezért én is, meg még egy jó pár ember a faluban(nem egy két kamionnal jön-jött)!
Nem kell félni a karbamidtól, több ember már évek óta sor mellé teszi vetőgéppel és nem bántja sem a kukoricát sem a napraforgót. A haifa meg már egyenesen igy hirdeti.
Válasz apuci #4979. hozzászólásáraOké rendben..De a karbamid nagyon pocsékul tud viselkedni..Van olyan kereskedő aki a régi beszerzésű árútól alig bír megszabadulni
Válasz tuto1 #4967. hozzászólására35 tonnámnál 5-10ezer firintos tonnánkénti árkülönbségből tudok venni. Ja meg van prillezett és granulált kivitelbe is. És évekig is elvan összeállás nélkül.
Válasz tuto1 #4967. hozzászólásáraAugusztusban a Genezis úgy adta ilyen áron a 27-est, hogy mellé ugyanannyi komplexet kellet rendelni, min 1 kamion mennyiség, 1-2 hetes fizetés, szállítás. Én kihagytam ezt az ajánlatot.
Válasz Tobszi #4972. hozzászólására1 kamion 24 tonna, szerintem 1 et is jó áron meg lehet kapni, jó 10-et biztos még jobb áron, de nem hinném hogy egetverő a különbség . Mi 3-al vettünk most.
Válasz Sk Laci #4970. hozzászólásáraA Karbamidot megrendelte akitől én veszem szeptemberben 7500ft,most szállították Marosvásárhelyről a gyárból még meleg,nagyon jó anyag!
Válasz csferri #4962. hozzászólására30-50q-ás és egy 200q-ás tételnél mekkora különbséget lehet kihozni?
Helyi nagygazdát kérdeztem annó, szerinte egy kamionnyi még nem elég alkualapnak.
Mult heti árajánlatok:
27%-62000Ft
46%-93000Ft
NPK15/15/15-100 000Ft
26/13NS-74400Ft
bigbag csomagolás, fizetés augusztus végén termény vagy kézpénz formában.
Válasz tuto1 #4967. hozzászólásáraAzért a megrendelés, számlázás, fizetés, legyártás, elszállítás időben elkülönül egymástól.
Én pl. megrendelem aug. - szeptemberben, valamikor kifizetem, aztán elhozom a fedett raktárukból egyenesen a földre szóráskor.
Még sosem volt gondom egyik termékkel sem.
Válasz tuto1 #4967. hozzászólásáraNem feltétlen kell hozzá, nekem is volt több hónnap szabad ég alatt tárolt línzi 27, na az 1 ku.a jó anyag, teljesen hibátlan maradt akkor is. Az ilyen román, ukrán, meg hasonló anyagok viszont becementesednek...
Válasz Tobszi #4961. hozzászólásáraNem tudtok többen összeálni, az nem gond nekik hogy hányfelé kell számlázni, csak akkor vagy jó alkupozicióba ha van kamiontétel. Mi így csináljuk évek óta , van benne 2 és 20-on tonnás rendelő is de egy ember intézi, így a Bigétől mindig kifogástalan áru érkezik.
Válasz 5465 #4957. hozzászólásáraMár megrendeltem, vissza már nem mondom csak érdekelt volna hogy kiszállítás ügyben hogy állnak hozzá a kisebb tételekhez.
Válasz Tobszi #4956. hozzászólásáraSzerintem keresd meg őket, ha első ránézésre elfogadható az ár, biztos hogy egyedi ajánlatokat és feltételeket adnak.
Válasz Tobszi #4954. hozzászólásárategnap keresett meg a Nitrogénművek üzletkötője. Mondtam, hogy én már megvettem a jövő évit, de kíváncsi lennék az árra. Erre mondott ennyit. Amúgy én 12 - 15 tonnát használok el.
A link lemradt..
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/input/mutragya-tapanyag-novenyvedoszer/vegye-meg-most-akcios-kevert-vagy-mono-mutragyat-akcios-arakon-ingyenes-szallitas/h_6808259?ref=e30fe022
Válasz ..MZ/X.. #4945. hozzászólásáraA burago felirat nem értékcsökkentő tényező, de az, hogy belefér a zsebedbe, és neked kell hozzá berregned, az egy pöppet.
Válasz Praetor #4943. hozzászólásáraAkkor a kölyöknek kiforgatom a kisgatya zsebeit, a múltkor kapta meg szerintem a 20. ferrarit, helikopáter is van vagy 10. Igaz mindre rá van írva a burago felirat, ez nem tudom mennyire értékcsökkentő tényező.
Viccen kívül nézd meg a használtautón hány eladó ferrari van.
Válasz UE-28 #4937. hozzászólásáraNem tudom, hogy kis mennyiségek esetén hogy alakul az ár dinamikája éves szinten, de szerintem hasonlóan a kamionos árhoz. Az pedig jellemzően nyár elején (május vége-június) a legolcsóbb. De van, hogy novemberben is még jóval szerényebb a szezon-árhoz képest.
13837 hozzászólás
Válasz 2266 #4985. hozzászólásáraAki nekem szerzi be (a főnököm) évek óta ezt használja és ezért én is, meg még egy jó pár ember a faluban(nem egy két kamionnal jön-jött)!
Komoly probléma nem nagyon volt idáig!
Nem kell félni a karbamidtól, több ember már évek óta sor mellé teszi vetőgéppel és nem bántja sem a kukoricát sem a napraforgót. A haifa meg már egyenesen igy hirdeti.
Válasz apuci #4979. hozzászólásáraOké rendben..De a karbamid nagyon pocsékul tud viselkedni..Van olyan kereskedő aki a régi beszerzésű árútól alig bír megszabadulni
Válasz sopiz #4983. hozzászólására
Válasz apuci #4979. hozzászólásáraolyan 86000ft körül van ha jól emlékszem
Válasz tuto1 #4967. hozzászólására35 tonnámnál 5-10ezer firintos tonnánkénti árkülönbségből tudok venni. Ja meg van prillezett és granulált kivitelbe is. És évekig is elvan összeállás nélkül.
Válasz Ares 826 #4980. hozzászólásáraSzámolj utána,ha a 27% 6200 akkor a 46% olcsóbbra jön ki!
Válasz Sk Laci #4970. hozzászólásáraAz a 46% ára egy kicsit nem drága 93000+fa tonnás áron??
Válasz 2266 #4976. hozzászólásáraNem lesz vele semmi baj fedett helyen zárt dupla zsákokban van!!!
Válasz tuto1 #4975. hozzászólásárahát az más. gondolom söpörték ki a készletet meg uborkaszezon is volt...
Válasz Tobszi #4972. hozzászólásáraIgaza van!! 1 kamion mindösszesen annyit tesz le ültél az asztalhoz zsugázni
Válasz apuci #4973. hozzászólásáraHuhh de nem szeretnék én magamnak ilyen locs pocs időben meleg karbamidot!!!
Válasz tuto1 #4967. hozzászólásáraAugusztusban a Genezis úgy adta ilyen áron a 27-est, hogy mellé ugyanannyi komplexet kellet rendelni, min 1 kamion mennyiség, 1-2 hetes fizetés, szállítás. Én kihagytam ezt az ajánlatot.
Válasz Tobszi #4972. hozzászólására1 kamion 24 tonna, szerintem 1 et is jó áron meg lehet kapni, jó 10-et biztos még jobb áron, de nem hinném hogy egetverő a különbség . Mi 3-al vettünk most.
Válasz Sk Laci #4970. hozzászólásáraA Karbamidot megrendelte akitől én veszem szeptemberben 7500ft,most szállították Marosvásárhelyről a gyárból még meleg,nagyon jó anyag!
Válasz csferri #4962. hozzászólására30-50q-ás és egy 200q-ás tételnél mekkora különbséget lehet kihozni?
Helyi nagygazdát kérdeztem annó, szerinte egy kamionnyi még nem elég alkualapnak.
Válasz Sk Laci #4970. hozzászólásáraez gondolom Duslo lehet...
Mult heti árajánlatok:
27%-62000Ft
46%-93000Ft
NPK15/15/15-100 000Ft
26/13NS-74400Ft
bigbag csomagolás, fizetés augusztus végén termény vagy kézpénz formában.
Válasz tuto1 #4967. hozzászólásáraAzért a megrendelés, számlázás, fizetés, legyártás, elszállítás időben elkülönül egymástól.
Én pl. megrendelem aug. - szeptemberben, valamikor kifizetem, aztán elhozom a fedett raktárukból egyenesen a földre szóráskor.
Még sosem volt gondom egyik termékkel sem.
Válasz tuto1 #4967. hozzászólásáraNem feltétlen kell hozzá, nekem is volt több hónnap szabad ég alatt tárolt línzi 27, na az 1 ku.a jó anyag, teljesen hibátlan maradt akkor is. Az ilyen román, ukrán, meg hasonló anyagok viszont becementesednek...
Válasz Büresz #4963. hozzászólásáraKalapácsot adnak hozzá?
Válasz SCHLEPPER #4965. hozzászólásáraTudod a csapatot, azon kívül 1-2 pár T-ás ismerős.
Válasz csferri #4962. hozzászólásáraCsak a haverok vagy más is?
Válasz Büresz #4963. hozzászólásáraJa , mi bekéstünk október elején már 5500 volt
Akkor megérte augusztusba megvennem, 30 tonna bigétől 50.000-ért.
Válasz Tobszi #4961. hozzászólásáraNem tudtok többen összeálni, az nem gond nekik hogy hányfelé kell számlázni, csak akkor vagy jó alkupozicióba ha van kamiontétel. Mi így csináljuk évek óta , van benne 2 és 20-on tonnás rendelő is de egy ember intézi, így a Bigétől mindig kifogástalan áru érkezik.
Válasz 5465 #4957. hozzászólásáraMár megrendeltem, vissza már nem mondom csak érdekelt volna hogy kiszállítás ügyben hogy állnak hozzá a kisebb tételekhez.
Válasz Borz #4959. hozzászólásáranem 20-24 Ns-t akartál írni? az ár stimmel kb
Kite: 25% nitrogén 20% kén 65e.
Mai ár
Válasz 5465 #4957. hozzászólásáraAzt hiszem megyénként van képviselőjük...
Válasz Tobszi #4956. hozzászólásáraSzerintem keresd meg őket, ha első ránézésre elfogadható az ár, biztos hogy egyedi ajánlatokat és feltételeket adnak.
Válasz 5465 #4955. hozzászólásáraÉs ha mégis tőle veszed akkor ha kéred ki is szállítják? Mekkora mennyiségtől és vajon mennyiért?
Válasz Tobszi #4954. hozzászólásárategnap keresett meg a Nitrogénművek üzletkötője. Mondtam, hogy én már megvettem a jövő évit, de kíváncsi lennék az árra. Erre mondott ennyit. Amúgy én 12 - 15 tonnát használok el.
Válasz 5465 #4952. hozzászólásáraEz mekkora tételre értendő?
Nekem az 50q-ra 70+áfát mondtak.
Válasz 5465 #4952. hozzászólásáraés januártól emelést mondanak
Válasz cs.janek #4951. hozzászólásáraPéti 27-es most 66 + ÁFA
Friss árakat tud valaki?
Válasz k-roy90 #4949. hozzászólásáraCsalók.Csak utólag fizetéssel szabad vele foglalkozni.
A link lemradt..
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/input/mutragya-tapanyag-novenyvedoszer/vegye-meg-most-akcios-kevert-vagy-mono-mutragyat-akcios-arakon-ingyenes-szallitas/h_6808259?ref=e30fe022
Valaki vásárolt már innen? Mennyire megbízható?
Válasz ..MZ/X.. #4945. hozzászólásáraA burago felirat nem értékcsökkentő tényező, de az, hogy belefér a zsebedbe, és neked kell hozzá berregned, az egy pöppet.
Válasz ..MZ/X.. #4945. hozzászólására35
Válasz Praetor #4943. hozzászólásáraAkkor a kölyöknek kiforgatom a kisgatya zsebeit, a múltkor kapta meg szerintem a 20. ferrarit, helikopáter is van vagy 10. Igaz mindre rá van írva a burago felirat, ez nem tudom mennyire értékcsökkentő tényező.
Viccen kívül nézd meg a használtautón hány eladó ferrari van.
Válasz Ares 826 #4941. hozzászólásáraVannak páran akik a kocsi szőnyegéről zokszó nélkül összesöpörnek kicsivel többet ha kell.
Válasz Ares 826 #4941. hozzászólásáraHa 10 ferrárid és 5 helikoptered lenne, akkor még véletlenül is elkeveredhet ennyi kavics az egyik zsebedben.
Válasz UE-28 #4937. hozzászólásáraNem tudom, hogy kis mennyiségek esetén hogy alakul az ár dinamikája éves szinten, de szerintem hasonlóan a kamionos árhoz. Az pedig jellemzően nyár elején (május vége-június) a legolcsóbb. De van, hogy novemberben is még jóval szerényebb a szezon-árhoz képest.
Válasz ..MZ/X.. #4940. hozzászólásáraHát ennyi lóvét az asszony elől eldugni, ahhoz már nagy tudás kell!
Ha valakinek volna karácsony előtt egy kis felesleges dugipénze az asszony előtt, az most elköltheti.
LINK
Válasz raba.steiger.320 #4938. hozzászólásáraNem tudom az milyen, milyen vivőanyag dominál benne?
Felénk erősen savanyú talajok vannak, aminek ugye nem használnak a műtrágyák, ezért akarnám MAS-al szórni.
Válasz UE-28 #4937. hozzászólásárakérdezétek meg a linzi sót olcsobb mint a péti.