Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz GREVEN #5058. hozzászólásáraAkkor is azt ajánlottam, oda vidd ahova a kukádból is kerül a szemét. Ez nem biztos h közel van. De átveszik, a vegyes szemét kábé 13.000/tonna. Jobbat nem tudok mondani, végül úgyis odakerül Annyi zsák biztos nincs egy tonna se, és legalább a helyén van.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraMi összevarrunk annyit amennyi az őszi csávázott magnak kell, aztán ezt minden évben eljátszuk. A többit meg egyébként visszaveszik.
Válasz Berente Antal #5056. hozzászólásáraKötelesnek köteles csak bacca visszavenni vagy elvinni. Igérget mindig csak, de még sose jött érte. Meg azt mondják mindig hogy a kamion elviszi mikor hozza a rendeltet,de én még egyre se tudtam felrakni mert mindig máshova mentek az autók.
Kérdeztem már anno, hogy ki mit kezd a mütrágyás üres big baggel és akkor a CSEBER KFT-t mondtátok,de most nézve a honlapot irják hogy nem veszik át. Mi a túrót kezdjek lassan vagy 300 zsákkal? Neten se találtam semmit. Ti hogy oldjátok meg akik több kamion tételbe veszitek?
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraSzerintem kis tételben jó ár.
Most vettem egy nagyobb gazdaboltban 40 kg-os zsákos kiszerelésben pár zsákkal. 15 ezer körül volt mázsája nettóban.
December óta nem hiszem, hogy bármi baja lenne, ha le volt takarva.
A kálium 5 féle-formába van, a 10000 Ft/100 kg körüli ár sanszosan tiszta kálium-kloridból készült és kálium-szulfátot stb. csak nyomokba tartalmaz max.
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólásáraCsörögjél rá a hozád legközelebi IKR központra. Nekem Dusloi Dasa 26/13 N/S van, még novemberben hoztam el 199 euróért 2018 augusztusi fizetésel. Ez kb 61292 Ft/tona
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólásáraCsak kíváncsiságból, mire használnád?
Gondolkodom hogy napraforgó elé megérné-e. Vagy csak sima péti és egy jó lombtrágya.
14022 hozzászólás
Válasz Johny B. #5071. hozzászólásáraköszönöm
Válasz agrotomi #5070. hozzászólásárayara 8:24:24 136000
Ki vett mostanában az őszi munkákra műtrágyát? Árakat tudna valaki mondani?
Válasz kolbász #5068. hozzászólásáraMelyik cégnél vanak ilyen árak? Írhatnál rájuk valamilyen elérhetőséget.
27 péti 5500+fa 0-10-20 npk 8400 áfásan/q 10-15-15 10300 áfásan/q mai árajánlat .Valaki tud kevesebbért ?
Válasz Szem Howkinsz #5066. hozzászólására12-23 elírtam
Tarnogran PK (0-12-23)
Milyen árba van Tarnogram 10-24 műkaki?
Milyen árba van Tarnogram 10-24 műkaki?
Friss árakat tud valaki?
Ez a 3kaminyon péti egy komplex hogyan megyen?
A prillezett vagy a granulált a jobb?
A prillezett nem igen apró?
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraMultigrade
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraegy ilyen műkaki 135000 Ft kb az ára.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraItt mindenki ègeti, amúgy ország 90% ban is ezt csinálják a parasztok
Válasz GREVEN #5058. hozzászólásáraAkkor is azt ajánlottam, oda vidd ahova a kukádból is kerül a szemét. Ez nem biztos h közel van. De átveszik, a vegyes szemét kábé 13.000/tonna. Jobbat nem tudok mondani, végül úgyis odakerül Annyi zsák biztos nincs egy tonna se, és legalább a helyén van.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraMi összevarrunk annyit amennyi az őszi csávázott magnak kell, aztán ezt minden évben eljátszuk. A többit meg egyébként visszaveszik.
Válasz Berente Antal #5056. hozzászólásáraKötelesnek köteles csak bacca visszavenni vagy elvinni. Igérget mindig csak, de még sose jött érte. Meg azt mondják mindig hogy a kamion elviszi mikor hozza a rendeltet,de én még egyre se tudtam felrakni mert mindig máshova mentek az autók.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraNálunk közel a szeméttelep, "kevert csomagolási hulladék" megnevezéssel veszik át. 26 Ft/kg + áfa,
amit fizettünk.
Válasz GREVEN #5055. hozzászólásáraA kereskedő köteles visszavenni.
Kérdeztem már anno, hogy ki mit kezd a mütrágyás üres big baggel és akkor a CSEBER KFT-t mondtátok,de most nézve a honlapot irják hogy nem veszik át. Mi a túrót kezdjek lassan vagy 300 zsákkal? Neten se találtam semmit. Ti hogy oldjátok meg akik több kamion tételbe veszitek?
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraSzerintem kis tételben jó ár.
Most vettem egy nagyobb gazdaboltban 40 kg-os zsákos kiszerelésben pár zsákkal. 15 ezer körül volt mázsája nettóban.
December óta nem hiszem, hogy bármi baja lenne, ha le volt takarva.
Válasz Berkó_ #5052. hozzászólásáraSajnos
Válasz ND #5051. hozzászólásáraNagyobb haszon lenne, mint a növénytermesztésből.
Válasz Berkó_ #5050. hozzászólásáraMegveszed bigben és kikilózod a panelhuszároknak ennyiért. Legjobb biznisz
Ma rátaláltam a leendő pétisó vásárlási helyemre! Ár-érték arányban egyszerűen verhetetlen, és kihagyhatatlan ajánlat!
Válasz lakatos gabesz #5044. hozzászólására81000
Válasz UE-28 #5047. hozzászólásáraNettó 110.600 ft/tonna
Üdv!
Yara 8:24:24 500 kg os bigbag kis tételben nettó 110.600 ft-ért jónak számít?
Se bigbagem se yara nem volt még nekem, állítólag decemberbe kapták, kint van de leponyvázva.
Parázni kell, hogy rögös?
A kálium 5 féle-formába van, a 10000 Ft/100 kg körüli ár sanszosan tiszta kálium-kloridból készült és kálium-szulfátot stb. csak nyomokba tartalmaz max.
A lat 3x15 műtrágya Kálium összetétele szulfátos vagy csak fele arányban és a másik fele klóros.
Az ensin mütrágya árát nem tudja valaki?
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólásáraCsörögjél rá a hozád legközelebi IKR központra. Nekem Dusloi Dasa 26/13 N/S van, még novemberben hoztam el 199 euróért 2018 augusztusi fizetésel. Ez kb 61292 Ft/tona
Válasz Mf-es? #5041. hozzászólásárana majd rákérdezek ha eszembe lesz ősszel
Válasz Bán Zsolt #5040. hozzászólásáraNem,mert nincs sima 27-esem.Szerintem,látszani fog,ha jobb,az előző évekhez viszonyítva.
Válasz Mf-es? #5038. hozzászólásáraés nem csinálsz olyat hogy két kocsiba dupla adag sima 27-es? kontroll gyanánt?
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólásáraterrasol 27% N + 2,5 S 62ezer
Válasz Tobszi #5033. hozzászólásáraÉn mindenhová,kénes nitroszolt teszek,bedolgozva.Sor mellé,timac sulfamo.
Válasz Tobszi #5033. hozzászólásáraRepcére menne
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólására67000ft big zsákban
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólásárapersze 20-24 est gran.
Válasz Tobszi #5033. hozzászólásáraMi repcére használtuk!
Válasz kukaccsosz #5032. hozzászólásáraCsak kíváncsiságból, mire használnád?
Gondolkodom hogy napraforgó elé megérné-e. Vagy csak sima péti és egy jó lombtrágya.
NS műtrágya árakat tud valaki?
Válasz jamo #5024. hozzászólásáraEzt már sokan megpróbálták!
Válasz 5465 #5029. hozzászólásáraKerekítsed be 50-re
Válasz Sk Laci #5028. hozzászólásárahát 150 tonnát 48.000.- Forintért megvennék, ha kicsit poros is. Akár 49-et is adok érte...
Válasz borda77 (Joe) #5027. hozzászólásáraDehogy nincsen. A mértékegységet tonában adta meg, és végső esetben értelmezhető hogy a 150 tona anyi.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5026. hozzászólásáraja igen nincsen oda írva 4800 Ft/ (???) valóban!!!
Válasz borda77 (Joe) #5025. hozzászólására/Zsák=Ez a legújabb(már több mint 1 ève)marketing.Ezt már igazán megtanulhatná mindenki, ès 1ből ìgy kalkulálni
Válasz luxuskert #5022. hozzászólásáraKamu!!!
Válasz Ares 826 #5023. hozzászólásáraVagy előre fizetős utána eltünős....
Válasz luxuskert #5022. hozzászólásáraEz nagyon olcsónak tűnik, csomós vagy poros, miért ennyire olcsó???