Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kis Zombi #4684. hozzászólásáraGondoltam tudom mi az a fás ár!
De köszi ,de néha jó értesülni a árakat,és nem mindenki irja rá hogy ez milyen ár áfás vagy nélküle és mázsája vagy tonnája! Úgyhogy ne engem csesztesz,más is követ el hibát és nem vagyok gondolat olvasó!
Amúgy nekem megvan a só 27% és 34% vetésre
Mi a lónak a bánatos f.száért kell telisz.rnod minden topikot ???????
Attól, hogy valaki nettó árat ír, még ki kell fizetnie az Áfát is. A nettó 74000 Ft / tonna az bruttó 93980, tehát 9398 Ft / 100 kg, úgy hogy 240 mázsát vásárol.
KÉRLEK NE VÁLASZOLJ, ÉS NE OFF -OLD SZÉT A TOPIKOT:
Válasz bendix #4682. hozzászólásáraHát itt is szoktak hozzni kamionos tételbe,de úgy titkolják,mint ha arany lenne,nem szóllnak ezek a nagy kulákok,hogy énis megkapjam áfa nélkül igy 10eft kell venn fásan és sok kézen megy keresztül! Na mindegy ,pedig az a 10-20mázsa nem kis tétel,még volt,hogy megmaradt,és a másik kuláknak szólltak,és a boltba eladta vagyis tovább adta a gazdaboltba ennyi köszi
Válasz Szem Howkinsz #4681. hozzászólásáraIlyen kis mennyiségnél természetes, hogy magasabb áron kapod meg a műtrágyát, minél többet rendelsz, annál jobb árat lehet kicsikarni!
Válasz horesz01 #4680. hozzászólásáraÉrtem,nekem nem sok kell csak 1t 27% és 34% egy pár!
Sajnos csak 3.55ha van és hatot használunk ,na meg sok kombinált só tarnogran !
Válasz horesz01 #4677. hozzászólásáraHol van ez? Mi decemberben 10ér vettünk 27% és 11eft 34% pétisót!
A komplex mükaki tarnogran 12-23-6-4-4 az meg 10 volt októberben !
Sziasztok,
Trágyatároló pályázathoz lenne kérdésem.
Meddig kell ezt beadni, miként megy ez?
Mennyi bonyolult az eljárás etc..
Köszi előre ha lesz válasz
Válasz ural #4659. hozzászólásáraSzerintem kamiontétel,Karinnthia-tól lenne, tavaly eredeti volt mert egyenest osztrákoktól jött kamion. Viszont hoztak ősszel Altoterrátol saját csomagolású (yara) 16-27-7-t is.
Műtrágya árakat tud valaki?Az Alto Terra kinál azt mondják Linzisó ömlesztve érkezik ők csomagolják ki saját logos zsákjukba szerintetek ez eredeti Osztrák anyag?
Válasz Berente Antal #4649. hozzászólásáraKedves Antal!
Ha folyékony műtrágyázásban hisz, akkor próbálja ki a folyékony ammóniát! A Polgári Agrokémia Kft. Borsod, Hajdú és Szabolcs megyében folyékony ammónia injektálással foglalkozik. Az ammónia nitrogén hatóanyagtartalma 82,3%. A szolgáltatásban a kijuttatás is benne van, így a megrendelésen kívül nincs más teendője. Bővebb információt a www.ammonia.hu weboldalon talál, valamint ha kérdése van szívesen állok rendelkezésedre a garzogala@gmail.com email címen.
Üdvözlettel:
Garzó Galatea
Kereskedelmi Vezető
Polgári Agrokémia Kft.
Válasz kori01 #4648. hozzászólásáraBorsod, Szabolcs és Hajdú megyében folyékony ammónia injektálással foglalkozik a Polgári Agrokémia Kft. Az ammónia nitrogén hatóanyag tartalma 82,3%. A cég végzi a kijuttatást, így a megrendelésen kívűl nincs más teendőd. Ha bármilyen kérdésed van a műtrágyázással kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésedre a következő elérhetőségen: garzogala@gmail.com
Borsod, Hajdú és Szabolcs megye körzetében vállal folyékony ammónia injektálást a Polgári Agrokémia Kft. Az ammónia hatóanyag tartalma 82,3 % nitrogén. A kijuttást is elvégzik, így a használat összköltsége alacsonyabb, mint bármelyik másik műtrágyáé és megrendelésen kívül semmilyen más teendő nincsen. Bővebb információért keressétek fel a www.ammonia.hu honlapot!
Sziasztok! Valaki kiírhatná az aktuális műtrágya árakat. Engem legjobban a karbamid érdekelne. Az agrokernél 115 ezret mondtak,ugyanott tavaly 99-ért vettem
13837 hozzászólás
Nitrosol ára hogy mozog most?
Válasz 2266 #4686. hozzászólására
Válasz Szem Howkinsz #4683. hozzászólásáraAzon még nem gondolkodtál el hogy miért is hagynak ki téged a jó bulikbol???
Válasz kis Zombi #4684. hozzászólásáraGondoltam tudom mi az a fás ár!
De köszi ,de néha jó értesülni a árakat,és nem mindenki irja rá hogy ez milyen ár áfás vagy nélküle és mázsája vagy tonnája! Úgyhogy ne engem csesztesz,más is követ el hibát és nem vagyok gondolat olvasó!
Amúgy nekem megvan a só 27% és 34% vetésre
Válasz Szem Howkinsz #4683. hozzászólásáraOFF
Mi a lónak a bánatos f.száért kell telisz.rnod minden topikot ???????
Attól, hogy valaki nettó árat ír, még ki kell fizetnie az Áfát is. A nettó 74000 Ft / tonna az bruttó 93980, tehát 9398 Ft / 100 kg, úgy hogy 240 mázsát vásárol.
KÉRLEK NE VÁLASZOLJ, ÉS NE OFF -OLD SZÉT A TOPIKOT:
Válasz bendix #4682. hozzászólásáraHát itt is szoktak hozzni kamionos tételbe,de úgy titkolják,mint ha arany lenne,nem szóllnak ezek a nagy kulákok,hogy énis megkapjam áfa nélkül igy 10eft kell venn fásan és sok kézen megy keresztül! Na mindegy ,pedig az a 10-20mázsa nem kis tétel,még volt,hogy megmaradt,és a másik kuláknak szólltak,és a boltba eladta vagyis tovább adta a gazdaboltba ennyi köszi
Válasz Szem Howkinsz #4681. hozzászólásáraIlyen kis mennyiségnél természetes, hogy magasabb áron kapod meg a műtrágyát, minél többet rendelsz, annál jobb árat lehet kicsikarni!
Válasz horesz01 #4680. hozzászólásáraÉrtem,nekem nem sok kell csak 1t 27% és 34% egy pár!
Sajnos csak 3.55ha van és hatot használunk ,na meg sok kombinált só tarnogran !
Válasz Szem Howkinsz #4678. hozzászólásáraPest megye. Genezises képviselővel lett kötve az üzlet, januárban 24t-ra.
Használ valaki MAS műtrágyát kukoricához sor mellé rakva vagy kultivátorozáskor? Jobb mint a hagyományos ammónium?
Válasz horesz01 #4677. hozzászólásáraHol van ez? Mi decemberben 10ér vettünk 27% és 11eft 34% pétisót!
A komplex mükaki tarnogran 12-23-6-4-4 az meg 10 volt októberben !
Válasz Praetor #4669. hozzászólásáraGenezis Pétisó 74000 nettó
Válasz Attikaa #4674. hozzászólásáraA Nyirchem kiszállítja, de neked kell leszedni targoncával, vagy homlokrakodóval.
BO-TI Hunya
74eFt/t MAS (szerb) 5q big-bag ban
76eFt/t Pétisó szintén bb kiszeelésben
Valaki nem tud Szabolcsban olyan céget ahol jó áron van am.nitrát és pétisó és ki is szállítanak? kb.8 tonna kellene.
Köszönöm a válaszokat!
Válasz Praetor #4669. hozzászólásáraLinzi N27-es 74e./t szintén kamiontétel.
Linzi NP 20-20 117e./t nem kamiontétel.
Válasz Praetor #4669. hozzászólásáraja 27-es nitrogén
Válasz Praetor #4669. hozzászólásáraKite múlt heti rendelésbe,kamion tétel 76000 nettó
Friss műtrágya árakat tud valaki?
Sziasztok,
Trágyatároló pályázathoz lenne kérdésem.
Meddig kell ezt beadni, miként megy ez?
Mennyi bonyolult az eljárás etc..
Köszi előre ha lesz válasz
Válasz ano #4665. hozzászólására159e
Válasz ano #4665. hozzászólásáraAz engem is érdekelne! Illetve ha használt valaki akkor mi róla a véleménye és mennyit rakott sor mellé?
friss corn starter ár valakinek?
Válasz rezeda054 #4661. hozzászólásáraChemicalnal 76 a pétisó big zsák kamion tételben.
Ma reggeli info.
Válasz rezeda054 #4661. hozzászólására27 74étr mondják
Válasz rezeda054 #4661. hozzászólására
Bár nem kamion tételben, 50 kg-os pétisóra mondtak 79000 ft + ÁFA, 15:15:15 re pedig 126000 + ÁFÁ , pénteki ár.
Érdekelne friss 27%-os pétisó és 3x15-ös műtrágya ár, kamion tételben, mennyiért lehet most venni?
Válasz ural #4659. hozzászólásáraSzerintem kamiontétel,Karinnthia-tól lenne, tavaly eredeti volt mert egyenest osztrákoktól jött kamion. Viszont hoztak ősszel Altoterrátol saját csomagolású (yara) 16-27-7-t is.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4658. hozzászólásáraMekkora tételnél és eredeti zsákban van?Ez nem 26%.os.
Válasz ural #4657. hozzászólásáraLinzi 27-es 74000e.HUF/t BigBag.
Műtrágya árakat tud valaki?Az Alto Terra kinál azt mondják Linzisó ömlesztve érkezik ők csomagolják ki saját logos zsákjukba szerintetek ez eredeti Osztrák anyag?
Válasz Berente Antal #4649. hozzászólásáraKedves Antal!
Ha folyékony műtrágyázásban hisz, akkor próbálja ki a folyékony ammóniát! A Polgári Agrokémia Kft. Borsod, Hajdú és Szabolcs megyében folyékony ammónia injektálással foglalkozik. Az ammónia nitrogén hatóanyagtartalma 82,3%. A szolgáltatásban a kijuttatás is benne van, így a megrendelésen kívül nincs más teendője. Bővebb információt a www.ammonia.hu weboldalon talál, valamint ha kérdése van szívesen állok rendelkezésedre a garzogala@gmail.com email címen.
Üdvözlettel:
Garzó Galatea
Kereskedelmi Vezető
Polgári Agrokémia Kft.
Válasz kori01 #4648. hozzászólásáraBorsod, Szabolcs és Hajdú megyében folyékony ammónia injektálással foglalkozik a Polgári Agrokémia Kft. Az ammónia nitrogén hatóanyag tartalma 82,3%. A cég végzi a kijuttatást, így a megrendelésen kívűl nincs más teendőd. Ha bármilyen kérdésed van a műtrágyázással kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésedre a következő elérhetőségen: garzogala@gmail.com
Borsod, Hajdú és Szabolcs megye körzetében vállal folyékony ammónia injektálást a Polgári Agrokémia Kft. Az ammónia hatóanyag tartalma 82,3 % nitrogén. A kijuttást is elvégzik, így a használat összköltsége alacsonyabb, mint bármelyik másik műtrágyáé és megrendelésen kívül semmilyen más teendő nincsen. Bővebb információért keressétek fel a www.ammonia.hu honlapot!
Alto terra karbamid 95000netto
Válasz kori01 #4648. hozzászólásáraFolyékony.
Válasz ermike #4645. hozzászólásáraVagy 72 hehe.
A dusloi 72,5 vagy kevesebb.
Válasz Berente Antal #4649. hozzászólásáraköszi
Válasz kori01 #4648. hozzászólásáraNálam egyértelműen a folyékony sokkal jobb.
valaki válaszolhatna a kérdésemre,vagy senki sem tudja?
ki használ itt folyékony műtrágyát?
amugy itt a 27-es 7300nettó
Válasz kistomi #4646. hozzászólásáraAlföld Agrárház 94500
IKR Agrár 95000
Sziasztok! Valaki kiírhatná az aktuális műtrágya árakat. Engem legjobban a karbamid érdekelne. Az agrokernél 115 ezret mondtak,ugyanott tavaly 99-ért vettem
genezis piti 74 big bag
genezis piti 74 big bag
genezis piti 74 big bag
Válasz 2266 #4641. hozzászólásáraigaz de komolyan kérdeztem
Válasz kori01 #4640. hozzászólásáraA lényeg az hogy sok legyen belölle!!
szeretném kérdezni hogy a folyékony vagy a szilárd műtrágya a jobb?
Válasz Mézga #4638. hozzászólásáragenezis 74000 27-es