Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Össze kellene szedni megyénként vagy pl. 100km-es körzetenként egy kamion tétel műtrágyára kisembereket és megvenni együtt 1 kamionnal jó áron mert így tiszta szívatás azok kapják meg olcsón akiknek amúgy is van pénzük a kicsi meg dögöljön meg. Mint egyébként minden másban is.
Hoppá! Nemjóár! Ha közvetlenszerzödőtakar akkor javuljon! Ennyiértadják kistételben partnerei!! Meg amugyismacerás a kamiontétel! Szétszámlázni nemakarja, mert ttöbbembernekkellene! Bedobhatna valami elfogadhatóárat, hogy közvetlenvevőlegyen a felhasználó két viszonteladótkihagyva!! Árrés cirka fa! Közvetlenül tőlük ugy reálisan nettóár áfásan!!!!!!!!!!!
Én is Timacot szoktam használni sor mellé úgy 100-120kg-ot, Ha nincs aszály megvan a 4t/ha. Mellé még megy tuttoferti micro, 15kg, ja és magágyk. előtt 2.5q péti
Válasz #4621. hozzászólásra
Napraforgóból 3t/ha 10-25 aranykoronás földeken,az eső már nagyon a végső stádiumban érkezett. Kapott szórva 200kg 27-est vetés előtt bedolgozva.
Válasz #4619. hozzászólásra
Napraforgó,kukorica mellé.Tetszett,nagyon profi műtrágya,szemcseméret tökéletes,nem porosodik,de az ára miatt idén váltottam,majd kiderül megérte e.
Válasz #4617. hozzászólásra
Én két évben használtam 100kg/ha vetéssel egy menetben,idén Borealis L.A.t fogok használni,majdnem ugyanannyi pénzt ráköltve 160kg/ha,meglátjuk a különbséget
Mire szórták el a pétisót?
Mert a kombinált már régen lent pihen a szántásban!
Ha a trikire érted az még ráér!
Egy 600ölt rá érek beszórni március elején!
A többit meg a vetögéppel kapja a sót a tengeri,és a forgó!
Igaz mindenki másképp csinálja!
13837 hozzászólás
mennyiért lehet nitrogénhez hozzájutni?
27-es, karbamid, folyékony
Válasz Ákos1 #4635. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Ákos1 #4635. hozzászólásáraTudsz esetleg elérhetőséget ahol ennyi?
Válasz bendix #4633. hozzászólására73000/t a big-bag
Válasz szg1 #4629. hozzászólásáraigazad van
Mennyibe megy most a magyar Pétisó tonnája?
Válasz kissviktor #4610. hozzászólására45% mikramid!!
A Genezisnél 70000/t+áfa a 700 kg-os pétisó. Az üzletkötő szerint az árak felfelé fognak menni! Kaptam 82000 Ft-os ajánlatot is más cégtől.
MAP 12-52: 153 ezer Ft/to - Ez jó ár?
Össze kellene szedni megyénként vagy pl. 100km-es körzetenként egy kamion tétel műtrágyára kisembereket és megvenni együtt 1 kamionnal jó áron mert így tiszta szívatás azok kapják meg olcsón akiknek amúgy is van pénzük a kicsi meg dögöljön meg. Mint egyébként minden másban is.
Válasz #4613. hozzászólásra
http://www.hunfert.hu/termekek.php?id=18
Válasz #4623. hozzászólásra
Kukorica 8,5Tonna 2014ben.
Ez a 2014-es év volt,sok lett a léha szem későn kaptunk esőt,2013-ban LE25 tudott ezzel a technológiával 4tonnát.
Válasz #4612. hozzászólásra
Hoppá! Nemjóár! Ha közvetlenszerzödőtakar akkor javuljon! Ennyiértadják kistételben partnerei!! Meg amugyismacerás a kamiontétel! Szétszámlázni nemakarja, mert ttöbbembernekkellene! Bedobhatna valami elfogadhatóárat, hogy közvetlenvevőlegyen a felhasználó két viszonteladótkihagyva!! Árrés cirka fa! Közvetlenül tőlük ugy reálisan nettóár áfásan!!!!!!!!!!!
Én is Timacot szoktam használni sor mellé úgy 100-120kg-ot, Ha nincs aszály megvan a 4t/ha. Mellé még megy tuttoferti micro, 15kg, ja és magágyk. előtt 2.5q péti
Válasz #4622. hozzászólásra
Elkeserítettél én ugyan ezt fogom most próbálni amit te
200gk 20:24 ns bedolgozva 100kg timac sor mellé. A 3t az kevés...
Válasz #4621. hozzászólásra
Napraforgóból 3t/ha 10-25 aranykoronás földeken,az eső már nagyon a végső stádiumban érkezett. Kapott szórva 200kg 27-est vetés előtt bedolgozva.
Válasz #4620. hozzászólásra
Milyen átlagot tudtál csinálni napraforgóbol?
Más tápanyagot nem is kapott?
Válasz #4619. hozzászólásra
Napraforgó,kukorica mellé.Tetszett,nagyon profi műtrágya,szemcseméret tökéletes,nem porosodik,de az ára miatt idén váltottam,majd kiderül megérte e.
Válasz #4618. hozzászólásra
Mi mellé szortad? Nem tetszett?
Válasz #4617. hozzászólásra
Én két évben használtam 100kg/ha vetéssel egy menetben,idén Borealis L.A.t fogok használni,majdnem ugyanannyi pénzt ráköltve 160kg/ha,meglátjuk a különbséget
Timac műtrágya megéri az árát??
Válasz #4615. hozzászólásra
Na már itt is "repkednek a rokonok" hogy törölni kell, hétfő reggel????????
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 05:36:26
Szoval arra vagyok kivancsi hogy mi a legmagasabb nitrogentartalmu amit klorerzekeny kuluraban is lehet alkalmazni mint fejtragya.
inkabb valami komlexebbre gondoltam. Fejtragyazni. 8.11.23as yara pl. Csak valami ami kerteszetben is alkalmazhato klormentes.
hoppá, akció Bigénél!
http://www.genezispartner.hu/
77.000 Ft/t Péti 27-es
88.000 Ft/t Ammónium-nitrát
Kamion tétel és van előfinanszírozás is!
Kár hogy két hete nem volt még...
Válasz #4610. hozzászólásra
46% karbamid!
Üdv
Kertészeti kultúrában melyik a legmagasabb nitrogén tartalmú műtrágya?
Sziasztok.
használt már valaki szántóföldi kultúrában plantella organikot?
kb milyen árban lehet? vagy csak kertészetnél éri meg?
előre is kösz
Válasz #4607. hozzászólásra
Én is elnyomtam már a tritire...most szépen beoldódik gyökér zónába aztán jöhet a jó idő
Válasz #4605. hozzászólásra
Mire szórták el a pétisót?
Mert a kombinált már régen lent pihen a szántásban!
Ha a trikire érted az még ráér!
Egy 600ölt rá érek beszórni március elején!
A többit meg a vetögéppel kapja a sót a tengeri,és a forgó!
Igaz mindenki másképp csinálja!
Válasz #4604. hozzászólásra
No de te ám azt nem tudod hogy a gyöngyösi "pétyisó" kettőt ér!!
Válasz #4603. hozzászólásra
Sokan mások meg már el is szórták!!!
Válasz #4599. hozzászólásra
Az nem "gyenge"!!
Jó kis árak vannak!
Én már vettem 27% pétisót 7mázsát!
Csak már Trikire kell venni 1mázsát 34% !
Válasz #4601. hozzászólásra
Nincsen vele semmi probléma, csak azért írtam ,hogy milyen kicsi a világ, én is szoktam nála vásárolni.
Válasz #4600. hozzászólásra
Első ember akit felhívtam mert felénk még ennyiért sincs.. (Mátraballa) de ha tudsz valami jobb áron 27%-os pétisót, ne tartsd magadban.
Válasz #4599. hozzászólásra
Na ne már!!!
Lacinál szoktál vásárolni?
Válasz #4594. hozzászólásra
Üdv!
Gyöngyösön mondták 11700.-/t bigbagban. 50kg-os zsákokban 12000.-/t. Valami import pétisó 27%... ha érdekel 37/300 778
Big-mac Petiso árat tud valaki mondani...
esetleg nem érdekel valakit?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/rakodogepek-es-epitoipari-gepek/zsakemelo-daru/h_6506868
IKR 27% PÉTISÓ kamion 78500+ áfa.Szépen megy fölfele a termény ár meg le. SZép kilátások.
udv
Nograd megyeben hol tudok mutragyat vasarolni (petiso) 1000kg erdekelne vagy keresek valakit akinek van feleslegbe nem csilagaszati arban
koszonom
Válasz #4592. hozzászólásra
Válasz #4590. hozzászólásra
Azaz 9652ft!
én meg 10000ft vettem 27% Magyar pétisót 7m Mázsát!
Válasz #4586. hozzászólásra
Igen BIG-BAG de sajnos már az árát megemelik. Hétfőn tudom meg az új árat.
Válasz #4589. hozzászólásra
Természetesen + áfa.
Bigétől címre szállítva.
Válasz #4588. hozzászólásra
Plusz 27% fa?