Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4484. hozzászólásra
Decemberben a magyar 34% pétisó 10500ft volt gondolom már több!olyan 11000!
Nekem is kell 1-2mázsa a gabonafélére!
De még ráér márciusig
Válasz #4480. hozzászólásra
Ez kamion tétel?
+ 27%
Magyar pétisó?
Mi december 31én vettünk 7mázsát 10000ft/q és magyar 27% és nem kellett meszire menni 5km !
Érdeklődnék hogy a Fertilia gramix starter műtrágyákat használja e valaki és mi a véleményetek a Fertilia műtrágyákról?és a mikrogranulátumot is használja e valaki tőlük?
Válaszotokat előre is köszönöm!
ha egy jótanácsot elfogadsz,menjél és egyed a beiglit meg a halászlét és gondold át a közmondást
ami úgy szól hogy "nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik"
Válasz #4453. hozzászólásra
Nem érted meg ,ha lenne olyan ember akivel össze állnék akkor megvennék vagy 7mázsát de nem kamion tételt,és nem elmenni a dunántulra egy 82essel napokig menni!
Szerintem jó ez az ár majd jövöre ,ha lesz még olcsó pétisó akkor is kellesz 7-10mázsa csak ez kevés egy kamion tételben
Jövöre ha nyerek a lottón én is veszek neked!!! Csak hagyd már abba ezt a 7 mázsás nyavalygást!! Jó poén ez az elején de mostanra unalmas de nagyon!!!!!
Válasz #4454. hozzászólásra
Igen, netto, 68-al indult valamikor október közepe körül, + 1 vaddisznó hajtás a Mecsekben ha vettél 20-30 kaminyonnal, a mi kis szövetkezetünk novenberben már 70-ért vette, de sok a tag, szétfele megy az árú, de lényeg hogy ennyiért kapjuk. Úgy látszik már 72, ballag felfele.
. De ha kell sztem még szálj bele mert úgy hírlik a kőolaj-földgáz árzuhanása is a mélypont felé tart, tavszra elreppenhet az ár.
Válasz #4452. hozzászólásra
Mondom ezt nem játszom, lehúzzák az embert Közösen kaminyonban, ha felfogod amit írok akkor a te vásárlásodhoz képest - 3 ropi/mázsa és fuvar sem terheli. De nem bántalak te primitív gyökér, örülj magadnak, karácsony van
Tegnap vettem pétisót Magyar 27%
PITYUKA/mázsa
7mázsát ,és nem kellet menni csak 5km és volt!
Nem pedig,amit mondtatok a Nyir1& Debrecenben 7e+fa és még a üzemanyag is kell,ja
Válasz #4449. hozzászólásra
Ilyet kapott vetés előtt alapban, csak a N volt 7% talán, egyébként árban ez is "jó". De engem most a tavaszi érdekelt, ha már ilyen balga voltam, hogy ezt nem kérdeztem, mondjuk annál mindenképpen job lesz mintha odamennék mondjuk a KITÉHEZ, vagy az Agrokerhez hogy kérek 20q-t + fuvar hazáig, na ezek az egyéni beszerzések, qrva drágák.
Kb 80-85 között gondoltam, hát akkor úgy látszik bejön a számításom, köszönöm szépen, egyébként "reális" ha szabad ilyet mondani, hiszen a költségeket mindig soknak tartjuk.
A kénes pétit mennyiért vesztegetik manapság? Kaminyon tételbei ár érdekelne, mert bexálltam egy ilyen buliba, de nem kérdeztem meg az árat.Mondjuk biztos hogy "jó" áron lesz mert a sima pétit 70-ért hozza (22) kaminyon volt rendelve, az lesz szétdobva a tagok között, kénes az kevesebb lesz, vagy az is lehet hogy benne van a 22 kaminyonban ez is??? Hát erről pont nem beszéltünk, most meg röstellem felhívni az illetékest karácsony kedvéért. Szóval aki tud árat az 1 irányszámnak már jó, jan 15-ig kell fizetni, akkor úgy is megtudom
Sajnos igen! Tavasszal vetni fogsz kell az árú és emelkedni fog az ár. Főleg ha a kőolaj ára is picit emelkedik úgy ahogy a héten is picit ment feljebb!
Válasz #4442. hozzászólásra
Igen számolj most ties körül van tavasszal 1-2 ezerrel,ha nem megy sok kezen keresztül!
Tavaly 10-12eft vettem tavasszal télen meg 6-8ért adták
Válasz #4439. hozzászólásra
Mivel fosta volna össze magát?
Nem biztos hogy 50lovas motor van benne hanem fasz tudja,azt tudom fötengelyen van suly és birja a 25cm szántást ennyi,de itt nehéz az mtz mint máshol mert nem minden föld egyforma,t-25ös már elnyütt 20 év alatt
13837 hozzászólás
Válasz #4486. hozzászólásra
Trikitálére WAZZE
Válasz #4483. hozzászólásra
Kóstolgatsz???????????
Válasz #4485. hozzászólásra
az mire kell,virágoskertre?
Válasz #4484. hozzászólásra
Decemberben a magyar 34% pétisó 10500ft volt gondolom már több!olyan 11000!
Nekem is kell 1-2mázsa a gabonafélére!
De még ráér márciusig
Mennyi most a ammónium-nitrát 34%-es és a 8-21-21 (bige) nettója?
Válasz #4482. hozzászólásra
80000ft/t vagy 8000ft/q
ha +27%=akkor 10160ft/q Kis piros Pityuka
Válasz #4481. hozzászólásra
Szerintem + ÁFA úgy a jó.
Válasz #4480. hozzászólásra
Ez kamion tétel?
+ 27%
Magyar pétisó?
Mi december 31én vettünk 7mázsát 10000ft/q és magyar 27% és nem kellett meszire menni 5km !
Válasz #4479. hozzászólásra
N 27 es 250 euro
Pétisó mai ára 79000
Válasz #4477. hozzászólásra
Olcsóbb nem lesz ne reménykedj!
Válasz #4475. hozzászólásra
én is azon vagyok hogy az kalászosra kihozom ennyiért (lehet pár hét és szórni kell) de a kapásra várok.
Válasz #4475. hozzászólásra
Ma emelkedett az ár.
Mi duslói 27-est ömlesztve vettük 70 ért, ensint bigeset 92-ért decemberben.
Válasz #4474. hozzászólásra
Linzi 27-re is 76-ot mondtak tegnap. (karintia Kft). Szerintem határeset....De még csak január van.. Ebből még lehet bármi, volt rá már példa..
Gyomaendrődi kiszállítással a Pétisó tegnapi ára:
Nitrogénművek - 7600
Helyi cég - 7800
Bige a monot 3ezerrel a komplexet 5ezerel emelte. ammoniumra nem is vesz fel rendelést
Ma dusloi 27% biges kamion tétel 7600 ért akarják adni.
Válasz #4465. hozzászólásra
Mi 72 ért vettük tagnap de mától emelték az árakat:((((
Válasz #4468. hozzászólásra
Szerintem vedd meg ettől jobbat hirtelen nem kapsz, csak ha más eredetű 27%ost veszel.
Válasz #4468. hozzászólásra
felmegy
Válasz #4467. hozzászólásra
Köszi!
Szerintetek hogy fog változni az ára?
Érdemes mostanába megvenni?
Válasz #4465. hozzászólásra
7200volt a kemikálnál berettyóujfalu.
Válasz #4463. hozzászólásra
Mi hasznaljuk mar pár eve a gramixokat meg vagyunk elégedve vele tavaly kiprobaltuk kukorica veteskor a starterüket nem vagyok töle elragadtatva
Pétisóra ma 7.350 Ft os árat kaptam, tud ennél kedvezőbbet valaki?
Big-Bag-es kéne egy kamionnal!
Válasz #4462. hozzászólásra
December 30.-án 76-ért vettem. 2 t-ás tételt a NYÍR - CHEM-től. Emelkedik az ára sajnos.
Érdeklődnék hogy a Fertilia gramix starter műtrágyákat használja e valaki és mi a véleményetek a Fertilia műtrágyákról?és a mikrogranulátumot is használja e valaki tőlük?
Válaszotokat előre is köszönöm!
hali friss pétisó 27% árakat tud valaki?
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! 3*15-ös és a 8-16-24-es milyen árban mennek most?!
Válasz #4459. hozzászólásra
ha egy jótanácsot elfogadsz,menjél és egyed a beiglit meg a halászlét és gondold át a közmondást
ami úgy szól hogy "nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik"
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN MTZ ÉS NYUGATI TRAKTOROS FÓRUMOZÓKNAK
Válasz #4453. hozzászólásra
Nem érted meg ,ha lenne olyan ember akivel össze állnék akkor megvennék vagy 7mázsát de nem kamion tételt,és nem elmenni a dunántulra egy 82essel napokig menni!
Szerintem jó ez az ár majd jövöre ,ha lesz még olcsó pétisó akkor is kellesz 7-10mázsa csak ez kevés egy kamion tételben
Jövöre ha nyerek a lottón én is veszek neked!!! Csak hagyd már abba ezt a 7 mázsás nyavalygást!! Jó poén ez az elején de mostanra unalmas de nagyon!!!!!
Válasz #4454. hozzászólásra
Igen, netto, 68-al indult valamikor október közepe körül, + 1 vaddisznó hajtás a Mecsekben ha vettél 20-30 kaminyonnal, a mi kis szövetkezetünk novenberben már 70-ért vette, de sok a tag, szétfele megy az árú, de lényeg hogy ennyiért kapjuk. Úgy látszik már 72, ballag felfele.
. De ha kell sztem még szálj bele mert úgy hírlik a kőolaj-földgáz árzuhanása is a mélypont felé tart, tavszra elreppenhet az ár.
Válasz #4433. hozzászólásra
7200 az nettó ár a Pétiért?
Big-Bag-be kéne nekem is 27%-os pétisó!
Mondom ezt nem játszom, lehúzzák az embert Közösen kaminyonban, ha felfogod amit írok akkor a te vásárlásodhoz képest - 3 ropi/mázsa és fuvar sem terheli. De nem bántalak te primitív gyökér, örülj magadnak, karácsony van
Tegnap vettem pétisót Magyar 27%
PITYUKA/mázsa
7mázsát ,és nem kellet menni csak 5km és volt!
Nem pedig,amit mondtatok a Nyir1& Debrecenben 7e+fa és még a üzemanyag is kell,ja
Válasz #4449. hozzászólásra
Ilyet kapott vetés előtt alapban, csak a N volt 7% talán, egyébként árban ez is "jó". De engem most a tavaszi érdekelt, ha már ilyen balga voltam, hogy ezt nem kérdeztem, mondjuk annál mindenképpen job lesz mintha odamennék mondjuk a KITÉHEZ, vagy az Agrokerhez hogy kérek 20q-t + fuvar hazáig, na ezek az egyéni beszerzések, qrva drágák.
Válasz #4448. hozzászólásra
Kb 80-85 között gondoltam, hát akkor úgy látszik bejön a számításom, köszönöm szépen, egyébként "reális" ha szabad ilyet mondani, hiszen a költségeket mindig soknak tartjuk.
Válasz #4427. hozzászólásra
NPK 9/15/15+20%SO3 320Euro/T
Válasz #4447. hozzászólásra
Nekem Szerb mütrágya van véve 26%N/18%S 270 euró/T. Nemtudom milyen árnak tartod, lehet van jobb árfekvésben is. Bigbag csomagolás.
A kénes pétit mennyiért vesztegetik manapság? Kaminyon tételbei ár érdekelne, mert bexálltam egy ilyen buliba, de nem kérdeztem meg az árat.Mondjuk biztos hogy "jó" áron lesz mert a sima pétit 70-ért hozza (22) kaminyon volt rendelve, az lesz szétdobva a tagok között, kénes az kevesebb lesz, vagy az is lehet hogy benne van a 22 kaminyonban ez is??? Hát erről pont nem beszéltünk, most meg röstellem felhívni az illetékest karácsony kedvéért. Szóval aki tud árat az 1 irányszámnak már jó, jan 15-ig kell fizetni, akkor úgy is megtudom
Válasz #4440. hozzászólásra
ikr 68000/t nagyigmand
Sajnos igen! Tavasszal vetni fogsz kell az árú és emelkedni fog az ár. Főleg ha a kőolaj ára is picit emelkedik úgy ahogy a héten is picit ment feljebb!
Válasz #4443. hozzászólásra
Azért ez így durva nembiztos hogy megállja ez így a helyét
Igen számolj most ties körül van tavasszal 1-2 ezerrel,ha nem megy sok kezen keresztül!
Tavaly 10-12eft vettem tavasszal télen meg 6-8ért adták
Sokkal drágább a műtrágya tavasszal mint most?????
Válasz #4439. hozzászólásra
Mivel fosta volna össze magát?
Nem biztos hogy 50lovas motor van benne hanem fasz tudja,azt tudom fötengelyen van suly és birja a 25cm szántást ennyi,de itt nehéz az mtz mint máshol mert nem minden föld egyforma,t-25ös már elnyütt 20 év alatt
30%-os nitrosolra tud valaki árat mondani?
Válasz #4436. hozzászólásra
vedd meg onnan akkor mert nm éri meg kvésért mászkálni.
megy még a szürke?
nem fosta össze magát?