Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4331. hozzászólásra
na azt hittem a 4650-esek összetartanak,szerintem ne olvasd ha nm akarod amit irunk.
kell ide más is mint komolykodni meg sznoboskodni. kérlek ne játszd az eszed.
Oké én el is szelelek mint a fing,ti is olyanok vsgytok mint a Kormány,lenézitek az embert,ha már nem tudja kifejezni magát,hisz ez egy fórum,azt lehet beirni amit akar,szerintem meghall a topik ha én nem leszek,ez olyan mint a Való világ további szép napot jó fórumozást helló CSÁ
Válasz #4329. hozzászólásra
Nem vagyok okos,csak a bolond ember ne nézze hülyének az embert,mert paraszt és van egy gépje,és megy szolgáltatni!
Amugy 3 hülye ember van!
HÜLYE MÉGHÜLYÉB LEGHÜLYÉBB
Akinek sok a bérmunka vágja le baltával
6,25ft/négyszögöl
tárcsa ,kombi vetés
Válasz #4324. hozzászólásra
Ide figyelj te szellemi fogyatékos ne cseszd már szét az összes topicot,itt magasról leszarja mindenki hány négyszögöl a kerted,napok óta a te szar..ságodat lehet olvasni mindenütt,cserélj telefonszámot kori barátoddal és csevegjetek telefonon.
Moderátorok alszanak
Válasz #4325. hozzászólásra
Nem vagyok a szavak embere,és nem vagyok olyan jó matekból,de ki tudom számolni,ha feladnak egy 128x24 az mennyi és az hány nézetméter vagy ölessel mérni,valaki meg lábbal,mér és téved,hogy lehet olyan ember aki lábbal mér,és nem annyi ölessel,mert ha lábbal,mér az biztos nem fog egy métert lépni és akkor már téved vagy nem anyi jön ki ,és akkor az öles,vagy én vagyok a hülye számolós
Válasz #4304. hozzászólásraBasszus!
Ha nem laknál olyan messze, elmennék kicsit beszélgetni veled.
Nem tudom, hogy ennyire egyszerű, vagy írásban önmagát kifejezni nem tudó, vagy alapból hülye vagy é.
Minden estere, nem minden napi ürge lehetsz.
Hü olyan emberek vannak hogy csak na, ennyi öl meg annyi négyzetméter!
Megmértem a kertem
128mx24m=3072m2/3,6=853négyszögöl
100mx22m=2200m2/3,6=611négyszetméter
fasor 32mx22m=704m2/3,6=195,55négyszögöl
öszesen
853
611
1464 négyszögöl
5270m2
fasorral lenne 6000m2
Csak sokan hülyének nézik az embert,csak az öles nem hazudik,köpni nyelni nem tudott a faszi aki megtippelte azt mondta hazudok,nem tudok számolni és nem jártam suliba
Válasz #4320. hozzászólásra
Oda is lehet tenni,még gabonafélére is lehet tenni borsó répa repce , krumpli !
Jó is az mert hoz egy kis termést a forgóban,1-2 hónap és lebomlik
Válasz #4308. hozzászólásra
Nyolcvanason is van suly
Már csak a szelephézag lesz beszabályozva na meg a porlasztó az adagolóhoz,egy kicsit jobb legyen a hang és a fogyasztás kevesebb,de ez majd csak jövöre
Válasz #4306. hozzászólásra
Hát ez igy van,nálam jönnek tengerit venni,és mikor mondom,hogy 4000ft/q röhögnek,és máshol olcsóbb,akkor oda kell menni,hol van a villanyszámla az én munkámstb
Most kérdeztem meg a boltban Szalkán-5et adják mázsa,és még nem is mondom ha be kell vinni a gazda csürjébe és bezsáolom!
Mindegy hogy hány lovas a szürke gépem amugy ha ránézek a motor táblára D-242es ami két motor van
D-242
62lovas 1800pörög 28km megy
másik meg
72lovas 1950 pörög 34körül megy ami 526hx szereltek!
De azt tudom a fötengelyen van suly és az a lényeg
Válasz #4304. hozzászólásra
ja még annyit hogy a földalapú tényleg pofára meg kell fésülködni,tizta ing ilyenek
na akkor talán szóba állnak az emberrel.
Válasz #4302. hozzászólásra
Ki nem szarja le ,hogy milyen motor van benne!
Ugyse tudjuk kihasználni te sem én sem a 80lovat de még 70lovat sem,csak az a baj,hogy megy birja a munkát,és ne romoljon el,hogy állandóan javitani kell,ha majd lesz földem vagy pénzem,veszünk egy másikat,és akkor piros fekete lesz,de lehet,hogy nem is éri meg gazdálkodni,ha már pofára adják a földalapu támogatást!
Tudok olyat,hogy felemelt támogatást kap hektáronként 150eft és a földje olyan mint hogy leköpni való,nem tudod mi van benne anyira gazos,aki meg megkapálja neveli meg odaaDJA a tápanyagot,mit én nem kap csak egy 100as ez a szomoru,pedig énis szeretném fejleszteni,és felavatni a disznófarmonat,és a gépparkomat,egy mélylazitót venni csak drága egy hátmas az lehet használni egynek is meg kettönek is -nyolvankettesnek
Válasz #4299. hozzászólásra te ne szólj bele ha nem tudnád ez szürke mtz nem szar piros
azok még sokat ettek,de a szürkéket már más motorel adták ki nagyon kicsit esznek és nagyon erőssek.
Válasz #4298. hozzászólásra
na az jó lesz akkor már hajnalba el kell indulni meg most hogy hidegek vannak dugd be a vizmelegitőt a szürkébe ,ha nincs szerezzd be mert itt debrecenbe nagyon hideg van ám.
Csak ugy indulj utnak ha van dermedésgátló vagy benzin a gázolajba,tényleg tegyél bele benzint egy kicsit akkor nem dermed le.
Aztán 9-ik padló,
ja tegyél oda meterolajat is az utra,abraknak.
ennyi.
13837 hozzászólás
Válasz #4334. hozzászólásra
kérlek neeeeee
na azt hittem a 4650-esek összetartanak,szerintem ne olvasd ha nm akarod amit irunk.
kell ide más is mint komolykodni meg sznoboskodni. kérlek ne játszd az eszed.
Amúgy jó cuccot vett a gaby.
Válasz #4334. hozzászólásra
Oké én el is szelelek mint a fing,ti is olyanok vsgytok mint a Kormány,lenézitek az embert,ha már nem tudja kifejezni magát,hisz ez egy fórum,azt lehet beirni amit akar,szerintem meghall a topik ha én nem leszek,ez olyan mint a Való világ további szép napot jó fórumozást helló CSÁ
Válasz #4329. hozzászólásra
Nem vagyok okos,csak a bolond ember ne nézze hülyének az embert,mert paraszt és van egy gépje,és megy szolgáltatni!
Amugy 3 hülye ember van!
HÜLYE MÉGHÜLYÉB LEGHÜLYÉBB
Akinek sok a bérmunka vágja le baltával
6,25ft/négyszögöl
tárcsa ,kombi vetés
Épp ideje volt már...
Válasz #4324. hozzászólásra
Ide figyelj te szellemi fogyatékos ne cseszd már szét az összes topicot,itt magasról leszarja mindenki hány négyszögöl a kerted,napok óta a te szar..ságodat lehet olvasni mindenütt,cserélj telefonszámot kori barátoddal és csevegjetek telefonon.
Moderátorok alszanak
Válasz #4327. hozzászólásra
Lehet, hogy meglépem azt a kb. 400km-t. Lehet, hogy jobban járok, mint ha az Adriára ugranék le nézgalódni.
akkor GABY te tudsz mérni!
Válasz #4327. hozzászólásra
Brrrrr
Nem vagyok a szavak embere,és nem vagyok olyan jó matekból,de ki tudom számolni,ha feladnak egy 128x24 az mennyi és az hány nézetméter vagy ölessel mérni,valaki meg lábbal,mér és téved,hogy lehet olyan ember aki lábbal mér,és nem annyi ölessel,mert ha lábbal,mér az biztos nem fog egy métert lépni és akkor már téved vagy nem anyi jön ki ,és akkor az öles,vagy én vagyok a hülye számolós
Egyszerű mint a raklap......
Válasz #4304. hozzászólásraBasszus!
Ha nem laknál olyan messze, elmennék kicsit beszélgetni veled.
Nem tudom, hogy ennyire egyszerű, vagy írásban önmagát kifejezni nem tudó, vagy alapból hülye vagy é.
Minden estere, nem minden napi ürge lehetsz.
Hü olyan emberek vannak hogy csak na, ennyi öl meg annyi négyzetméter!
Megmértem a kertem
128mx24m=3072m2/3,6=853négyszögöl
100mx22m=2200m2/3,6=611négyszetméter
fasor 32mx22m=704m2/3,6=195,55négyszögöl
öszesen
853
611
1464 négyszögöl
5270m2
fasorral lenne 6000m2
Csak sokan hülyének nézik az embert,csak az öles nem hazudik,köpni nyelni nem tudott a faszi aki megtippelte azt mondta hazudok,nem tudok számolni és nem jártam suliba
Válasz #4321. hozzászólásra
100kg tettem holdanként
170kg hektáronként
Oda is lehet tenni,még gabonafélére is lehet tenni borsó répa repce , krumpli !
Jó is az mert hoz egy kis termést a forgóban,1-2 hónap és lebomlik
NK GÓRÉ SZOTYI 24
Válasz #4317. hozzászólásra
morzsolós kukorica alá
Válasz #4317. hozzászólásra
Forgó alá!
De már alá is lehet tenni
Hát nem kell sok a 27% pétisóból,csak tiz mázsa erre a 10 hold földre!
Válasz #4315. hozzászólásra
Ezt milyen növény alá vetted?
Válasz #4313. hozzászólásra
Köszi,már hoznak magyar bige holdingot 10eft/q de azért megkérdezem hátha van nekiek
Ma vettem,kombinált Mükakit ilyen!
12600ft/q
4mázsát
Válasz #4312. hozzászólásra
kemikal seed debrecen hivd fel.
Válasz #4312. hozzászólásra
Gabi.
Menj át Nagyecsedre keresd az Agro Ecsed Kft-t. Ott fogsz kapni műtrágyát elfogadható áron.
Válasz #4311. hozzászólásra
Hát ezt fatertöl kell elkérni,elmegy a fordulatszám méröje 2600ig biztos megy vagy 40et padló gázon
Válasz #4310. hozzászólásra
csak akkor mondom meg ha a szürkével jösz és mehetek vele egy kört
KORI 01
Mi a cim a DEBRECENBE ahol a pétisót árulják?
Válasz #4308. hozzászólásra
Nyolcvanason is van suly
Már csak a szelephézag lesz beszabályozva na meg a porlasztó az adagolóhoz,egy kicsit jobb legyen a hang és a fogyasztás kevesebb,de ez majd csak jövöre
Válasz #4307. hozzászólásra
a súly az azért van a főtengelyen hogy át tudjon fordulni mindig
tudod lendületbe legyen az a lényeg mert ha nem megáll.
Válasz #4306. hozzászólásra
Hát ez igy van,nálam jönnek tengerit venni,és mikor mondom,hogy 4000ft/q röhögnek,és máshol olcsóbb,akkor oda kell menni,hol van a villanyszámla az én munkámstb
Most kérdeztem meg a boltban Szalkán-5et adják mázsa,és még nem is mondom ha be kell vinni a gazda csürjébe és bezsáolom!
Mindegy hogy hány lovas a szürke gépem amugy ha ránézek a motor táblára D-242es ami két motor van
D-242
62lovas 1800pörög 28km megy
másik meg
72lovas 1950 pörög 34körül megy ami 526hx szereltek!
De azt tudom a fötengelyen van suly és az a lényeg
ja még annyit hogy a földalapú tényleg pofára meg kell fésülködni,tizta ing ilyenek
na akkor talán szóba állnak az emberrel.
igazad van gaby!
és sem tudnám kihasználni az erős szürkének az erejét sőt más sem.
talán olyan 60-at csak.
Válasz #4302. hozzászólásra
Ki nem szarja le ,hogy milyen motor van benne!
Ugyse tudjuk kihasználni te sem én sem a 80lovat de még 70lovat sem,csak az a baj,hogy megy birja a munkát,és ne romoljon el,hogy állandóan javitani kell,ha majd lesz földem vagy pénzem,veszünk egy másikat,és akkor piros fekete lesz,de lehet,hogy nem is éri meg gazdálkodni,ha már pofára adják a földalapu támogatást!
Tudok olyat,hogy felemelt támogatást kap hektáronként 150eft és a földje olyan mint hogy leköpni való,nem tudod mi van benne anyira gazos,aki meg megkapálja neveli meg odaaDJA a tápanyagot,mit én nem kap csak egy 100as ez a szomoru,pedig énis szeretném fejleszteni,és felavatni a disznófarmonat,és a gépparkomat,egy mélylazitót venni csak drága egy hátmas az lehet használni egynek is meg kettönek is -nyolvankettesnek
Válasz #4299. hozzászólásra
Hát itt biztos 13-15eft fogják adni kocsival csak 3mázsát tudok hozni
Válasz #4299. hozzászólásra te ne szólj bele ha nem tudnád ez szürke mtz nem szar piros
azok még sokat ettek,de a szürkéket már más motorel adták ki nagyon kicsit esznek és nagyon erőssek.
Válasz #4300. hozzászólásra
motorolaj akart lenni
na az jó lesz akkor már hajnalba el kell indulni meg most hogy hidegek vannak dugd be a vizmelegitőt a szürkébe ,ha nincs szerezzd be mert itt debrecenbe nagyon hideg van ám.
Csak ugy indulj utnak ha van dermedésgátló vagy benzin a gázolajba,tényleg tegyél bele benzint egy kicsit akkor nem dermed le.
Aztán 9-ik padló,
ja tegyél oda meterolajat is az utra,abraknak.
ennyi.
És szerinted ez így kifizetődő?
Debrecenig meg vissza a szürkével egy raklap pétisóért?
Gondolkodj már egy kicsit!
Válasz #4297. hozzászólásra
Hát mtzvel meg 6,5t pótkocsival,mert személyautóval,nehéz lesz elhozni kb 10mázsát
Válasz #4296. hozzászólásra van mivel elvinned?
Válasz #4295. hozzászólásra
Oké gondoltam,de mégis olcsóbb,mint itt Faluban ha jól számoltam,
7200x27%=9144huf/mázsa
Válasz #4294. hozzászólásra csak áfával lehet
debrecen amugy.
Válasz #4293. hozzászólásra
Hol van ez mert nekem is kéne vagy 10mázsa 7200 netósan 27% pétisó
Szabolcs megye Fábiánháza
nem rég hozták 27% 7200nettó.
Tudjátok mennyi a mütrágya kombinált mükaki 12600ft/q amit bele kell tárcsázni és hamar lebomlik,fú a számát nem tudom csak barna
Válasz #4289. hozzászólásra
Szabolcs-Megye Fábiánháza
álasz #4285 hozzászólásra Tegnapi házhozszállitva
Válasz #4288. hozzászólásra
Ne hülyéskedj már, 10e alatt bárhol kapsz, nem kell ahhoz kamionos tétel. Merre vagy?